Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Корона юмор. Верим в лучшее.

FLASH

Рекомендовані повідомлення

Немного чёрного юмора:

www.epravda.com.ua/rus/news/2020/04/5/658981/

"Международный валютный фонд готов задействовать весь свой резервный фонд в размере одного триллиона долларов для помощи странам преодолеть кризис вызванный пандемией коронавируса.

... ...

Украина в переговорах с Международным валютным фондом согласовала рамку доходов и дефицита обновляемого госбюджета на 2020 год и надеется получить от Фонда в госбюджет для финансирования дефицита 5 миллиардов долларов."

Оказывается, выдачу кредитов правильно называть "раздачей помощи", а взятие алкоголиком денег на опохмелку под залог квартиры нужно величать "получением."

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

.......

 

Добавлено через 17 минут

.ДРОНЮК-ВУЙКО МІСЬ В РЕЗЕРВАЦІЇ.

Тиждень не п'ю.

Тридни не курю.

Вуха попухли.

Цеї ночи снивсі дід небощик,шо наливав мені стограм,а я пробував пити ,а то текло поза рот.Пробудивсі в холоднім поту.Живу як в тюрмі,як індієц в резервації.Спимо в масках,пробували в ночи з Ганев цілюватисі,то троха масков не вдавивсі.Чисто в карцері,наглядач при мині,крок в право,крок в ліво-тачівка в плечі.Надворі вітер,сніг.Рукі так відмив,шо шкіра,як у дитини.Шей курва той кум засранец,кідає фото.З десітьох літер горівкі шо він вігнав,три літри горівкі вже пішло..Так мені банно так прикро.Нині знов прилазила баба Касі,на цей раз вірвала фіртку,але двері дубові не змогла віважити .То погупала палицев,побажала нам добра, наплювала на двері, і пішла.Ади скучно дітькови старому.Йой так мені прикро, так банно,так нудно.А ше як уявлю,шо той упирь жльопанит горівку,і насолоджуєсі життєм.Йой розпука..Гані зібраласі доїти корову.Убраласі в роспіратор,гумові рукавиці, вімила видро хлоркув і пішла.І тут в мені включивсі інстинкт самозбережинні,пробудиласі жага до волі,настальгія за розгульним житєм.І я незчувсі як ноги мене підхопили і понесли,і я полетів вімерлим селом,де навіть пси і коти на карантині, і опинивсі у кума під вікном.І постукав.Кум не зразу мене впустив,а передав мені через вікно градусник шоб я змірів температуру.Мусів зміріти. Через хвилюванні температура була 35 і 3,добре шо не висока.Кум здивувавсі,але пустив до хати .Але в коридорі заставив помити рукі дустовим милом,і прополокати рот хлорков.Потім обробив мене апаратом,шо жукі кропит антисептиком,але мені здалосі шо то був мідний купорос бо я став голубого кольору.Аж потім налив триста підисіть штрфних.Я пив як спраглий в пустини,горівка заповнєла всьо моє їтство ,всі кішки і жили.Кум змилувавсі і налив ше раз в півлітровий слойок.Я пив,я смакував.Здавалосі шо я пив свічену воду на Йордан,нектар пахучих лілій.І тут рипнули двері,і на порозі з'явиласі Гані в бризентовім плащи, в гумових рукавиціх в роспіратори і з тачівков.Першим упав кум,потім розбиласі бутлі з горівков.Я не памнітаю,чи зумлів від удару,чи серце хапнуло через розбиту бутлю,але світ потимнів і я впав.. Гані кігла мене селом за ногу,і так ніхто не видів,всі на карантині.Дома було кєшко, мене прали і дезенфікували,і перевели на жорстокий карантин.Введені штрафні санкції,і обмежений мій простір пересуванні. КОЛИ ВЖЕ ЦЕЙ КАРАНТИН СКІНЧИТСІ,ШЛЯГБИ ТОЙ ВІРУС ТРАФИВ.

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

давно не виходив на зв'язок... підкину товариству трохи свого візуального гумору...

 

ковід набрид — хочу дівок!

1908265651_.png.b0785e215507061a2d23932c72182977.png

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

МОЗ каже: "Алкоголь не допомагає у боротьбі з коронавірусом!"

Алкоголь відповідає: "Ой, хто б казав ..."

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Как сейчас выглядит борьба с коронавирусом:

 

-- Зачем вы зонтиком тут размахиваете на берегу?

-- Не мешайте, я работаю.

-- Кем Вы работаете?

-- Я разгоняю акул.

-- Так тут нет никаких акул.

-- Ну, значит, я продуктивно работаю.

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

-Дональд, у меня для вас две новости, плохая и хорошая. Первая, у нас заболевших от вируса перевалило за пол миллиона и ок. 2 тысяч умерших в день . И вторая,мы опять в лидерах !

 

Добавлено через 4 минуты

Россию сняли с олимпиады ковид 19 за массовое применение допинга. Москва возразила аргументируя , что антисептик не является допингом в этих состязаниях.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...