allanek Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 Нічна здобич мого кота. Знайшли вранці на березі, чомусь додому не приніс, зазвичай все тягне в будинок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 8 минут назад, allanek сказал: Нічна здобич мого кота. Знайшли вранці на березі, чомусь додому не приніс, зазвичай все тягне в будинок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 Він у вас вьюнів ловить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2023 (змінено) Виходить, що ловить. Це вже другий раз. Першому від'їв голову, а цього піймав та кинув. Річну ( річкову) рибу не їсть, йому дорадо або сібас більше до смаку🙂 Змінено 14 жовтня 2023 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 14.10.2023 в 06:11, allanek сказав: Річну ( річкову) рибу не їсть, йому дорадо або сібас більше до смаку🙂 "Ваша Галя балувана... " )). З мишами точно проблем бути не може з таким мисливцем! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 червня 2024 (змінено) Обовʼязково хтось скаже війна і тд, але життя не стоїть , треба і жити і виживати, ремонтувати свою нервову систему і загальний стан. От і я зважився на спільний виїзд. Хоч і пізно приїхав, але хіба в рибі щастя? Спілкування вартує того аби зустрічатись і цьому не завадили ані комарі, ані гедзі! вітер стих і така тиша…. ніби й немає десь поряд війни… вранці обовʼязкова кава, як же без неї? ) і до води, хто на лодку, а мені щось не хочеться, сів на березі відпочити. думав трохи подрімати у кріслі, але не дуже вийшло. Клювало щось таке трохи для мене завелике, дружині подобаються маленькі, вони смачніші та не викидати ж їх? пару штук зловив, три з рук випустив, та й нехай собі ) Мені вистачить Добрався додому втомлений, а тут треба косити травичку, що поробиш, така специфіка життя у приватному будинку. Всім добра, миру і ні хвоста, ні луски всім бажаючим! Змінено 19 червня 2024 користувачем Фрай 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) Дякую! Гарно! Гарними емоціями поділилися! А де це дозволили вихід на моторних човнах? Бо я ще влітку в Орлик не їздив, не знаю, дали добро чи ні ... Восени хлопцям трохи дозволяли, але не так, щоби офіційно ... Змінено 20 червня 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 В дупу цю риболовлю. Нагрібся веслами за чотири години, що руки ніби чавунні стали. Зловив чотири маленькі окуні, відпустив, плюнув і змотав вудки. Ще годиною пізніше, побачив мудилу з двома здоровенними щуками, що човна спустив на дві години пізніше за мене. Ще забув, міцний етанол- теж в дупу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 1 година тому, ozor сказав: В дупу цю риболовлю. Я не є завзятим рибацюгою, але сказати такого собі не дозволив би. 1 година тому, ozor сказав: Нагрібся веслами за чотири години, що руки ніби чавунні стали А вас хтось змусив? Я приїхав втомлений, кльову не було зовсім, лише я спіймав підлящика, навколо теж у всіх порожньо. Риба не клювала. тож просто сиділи відпочивали, вогнище загасили о третій годині ночі щоб хоч трохи поспати. бо зранку на воду! Та мені вранці на човні гребти облом, у товариша моторчик і він глянув на мене і теж не став, а інші погребли і не пожалкували. Я поставив два фідера на березі і махав прутом поряд, бо два дні щука била у 2 метрах від берега прямо біля нашого табору. Цю щуку так і не взяв та й нехай, мабуть мені не вистачає вміння, а їй не бракую досвіду на приманки тож вона на коні і що? Заздрити комусь і казати, що він мудило бо приїхав пізніше і зумів спіймати? У мене такого нема, не за рибою їду і радію за тих кому везе більш ніж мені. А ще більше якщо вдалося зафільмувати як це відбулося. Може тому мені також іноді перепадає. У минулому році також поїхали з обіду, у мене все втома, риба не клює, трохи посидів і втратив цікавість. Приятель профі і не втрачає надії, прикормлює, сонар кидає, перевіряє дно та наявність риби, міняє модні прикормки, а мені пофіг, зручне крісло дозволяє розслабитись, кайф! У підсумку мені повезло більше чим іншим і що? Може хтось мовчки і заздрив, але всі вітали й пили за вдалу рибалку бо це відпочинок, а не заготівельний захід. ой, здається зрозумів 1 година тому, ozor сказав: міцний етанол- теж в дупу. Може це проблема? Я не пʼю горілку, не бухаю, але компанію завжди підтримаю. 5 годин тому, DmiVady сказав: Дякую! Гарно! Гарними емоціями поділилися! Дякую і вам за відгук. а мотори мене завжди дивували, і у 23-му і у цьому році дирчать на Дніпрі ніби навігація у законі. Щоправда, на фарватер не виходять, все більше по заплавах ганяють, але ж не розумію бо навігація зараз таки заборонена. Змінено 20 червня 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 В нас зараз непогано з берега все ловиться, нащо той човен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 Вчора. З берега вийшла на пару годин наловити на обід та запекти в тандирі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 А я нещодавно перший раз купив коропа на 5кг... все життя їх ловив чи відпускав, а після підарів ні рибалка, ні розкопки, ні море з голими бабами, навіть любиме кіно немає настрою через два роки передивитися... спортили суки його геть і тільки помста лишається... А з нашої риби самі смачне це ребра від великих карасів, або мойва яку можна не перебирати, бо все інше приїдається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 (змінено) Мені теж так здається а от моя дружина навпаки, більше полюбляє маленьких карасиків тож сьогодні завіз її до подруги, а сам на ставок з вудкою. Якраз саме вечірній жор йшов то тільки встигай міняти наживку а ще порадувала сімейка дикої качки, насмілювалися підпливати аж до поплавця, хоча мамця і крякала на них коти де й взялися, чекає на свою пайку ) нагодував досхочу та й наловив чимало, але то від азарту коли клює забуваєш про все на світі. І нарешті сьогодні можна спробувати смачний підсумок вчорашньої вечірки Змінено 23 червня 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2024 вчора подзвонили приятелі, їдемо на берег, а я не можу і траву треба косити, а світла нема. Косив до 20-ї вечора, обливався потом від спеки і думав, а потім плюнув на все, швиденько покидав все необхідно і о 21-й рвонув до них. І вчасно, якраз вже різали свіженького судачка на юшку. За розмовами біля маленького вогнища просиділи як завжди до другої години ночі, вечір пречудовий, вітерець, комарів практично нема запашна кава сприяє спілкуванню і час пролетів як олна мить, а вже четверта ранку і пора на воду. Я на березі, поставив всього один фідер, заварив кави і кайфую, хочу подрімати, але жерех не дає спокою, ганяє міляву прямо у берега, ще й головань іноді. Спробував на те, що було під рукою, але ні Мепси їх не зацікавили, ні сілікони, тож ми разом з колегами по берегу лише «кхекали» на черговий сплеск. А народу вистачало, кльов був не дуже, проте щось у когось таки клювало, мені везло лише на густіру, а от друзі прийшли хто з щучками, хто з окунями та як завжди найбільше повезло Владу! Йому непоганий такий щупачок попався, можно сказати, що просто шикарний! Наші щирі вітання як справжньому і вправному рибацюзі! Доречі, раніше у мене запитували чи можна на лодках? Бо їх багато і навіть зранку ми сперечались на березі з такими ж як і ми, вони мені намагались довести, що можна і через годинку ось вам! отримайте сюрпрайз! наскочила поліція і всіх до одного хто був на воді «привітала» по 425 грн. Навігація заборонена і крапка! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 16 липня 2024 (змінено) Така спека, що мусиш до вечора стирчати у хаті, то чому ж не проскочити на рибалку! Сказав-зробив! Встав у чотири години, покидав необхідне в машину, попив кави і чкурнув на Кийлів Тут на відміну від вихідних вільного місця вистачає, але от біда, занадто багато серед нашого брата тих, що красиво розповідають про свої чесноти, дома та в машині завжди повний порядок, але після них на природі залишається отаке неподобство Одразу видно свіжак після уїк-енду і це далеко не все бачене Воно ж думає, що ніхто не дізнається, а мінус в карму вже отримав. От так і хочеться повторити - люди, бережіть рідну природу, відпочивайте в Туреччині або вдома! Та грець з ними, хитрожопими та ницими душею, треба поспішати доки не піднялось сонце над головою Замісив каші з часником від Фанатик, поставив пару фідерів, зібрав спінінг, поплавчанку і відпочиваю. та риба інертна, практично не клює ні на що і спінінгові приманки хижака також не приваблюють і поплавок а над головою у великому коконі омели вітютень влаштував гніздо і годує пташенят З самого ранку і до половини 11-ї кожні три хвилини прилітає з чимось у дзьобику, це капець! через пару годин пташенята замовкли і він нарешті може відпочити і щось подзьобати самому. Вже і я щось зголоднів та крім води й хробаків у холодильник нічого не вкинув то ж харчуюсь очима )) шикарним мальовничим берегом, самою природою навколо, ящірками, комахами і тд От хто з вас бачив квітку водяного різаку? там відпочиває синя бабка, а за нею полює зелена жабка ) Гм, чи то вона за мною спостерігає? А яка красива червона бабка? стільки я за нею ходив і в самий останній момент вона йшла на зліт. Ось і зараз, тільки підпустила майже на макрознімок і… на тобі Задзеленькав дзвоник на фідері, це святе, кидаю телепона і біжу до прута, підсікаю і тягну, та підсака ж біля машини, а берег у кушурях та жабуринні. Вирішив набрати їй хід аби вискочила по цим кушурям на берег і майже вийшло, та вже в кінці вона все ж відчепилася!!! О, ні! я вже сьогодні впустив два карасі так що зась, Забувши за свою спину кидаюсь до неї і встигаю вхопити вже в воді. На цьому пора ставити крапку, бо сонце пече нє по-дєцкі. ( он колєги придумали як поставити парасольки ) Шкода без карася та і дружині буде чим собі розбавити вечерю, і я наче ж недаремно прокатався, відпочив. Їду лісом і по дорозі не міг проїхати повз старої шовковиці Стало цікаво, а скільки ж їй років? Пилка-сучкоріз у машині є, зараз дізнаємось! але побачив два отакенних стовбури, шалена спека… постояв подумав, йой, та яка мені різниця скільки їй? (Жартую) І наостанок поділюсь оцим живим тунелем біля Воронькова, кожен рік милуюсь. вибачаюсь, якщо хтось хотів побачити рибу, а прочитав нотатки юного натураліста, я не за рибою їду, мені потрібно все починаючи з приготування до поїздки, самим процесом і посиденьками на березі у колі однодумців, бухати це не моє. Але не завжди рибалка з рибою, буває й так, що ловиться один лише облизень і такий, що в підсак не влазить. Тим часом вже і рибка готова Всіх причетних з учорашнім Днем рибалки і всім НХ, НЛ! Змінено 17 липня 2024 користувачем Фрай 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2024 (змінено) Щось не дуже вчора й сьогодні клювало, то хоч зустрілись, посиділи біля вогню а небо ж яке було зоряне… вчили українську мову ) Бо не млєчний путь, а Чумацький шлях, не большая мєдвєдіца, а Ківшик. ) За ніч жодного сигналу з прутів, у всіх на березі поряд з нами. ( А вранці один бершик на джиг і все, але такого брати не можна, гріх. IMG_4778.mov Хай ще трошки підросте, а всім НХ, НЛ! Змінено 29 вересня 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) знову прогулялись по берегу… Лебедів море дивує, що багато ще таких сірих пізніх, мабуть відлітати не збираються у ту неділю було сонце і ще клював потроху карасик на цю погоду відмовляється від смачної їжі, мабуть таки зараз час хижака? То перехожу на спінінг, на жаль це вчора мій перший трофей, вже під вечір От дивився на цього «анчоуса» і думаю, живий вам приклад, що таке доля і кому яка смерть. Вночі шахеди над головою, стрільба… занадто вже розлітались падлюки. ( Ночі вже добряче холодні, а біля вогнища з кавою так тепло і затишно, довго ще просидів доки всі дрова не спалив. Доречі, друзі питають як ти не мерзнеш вночі, а в мене ще з давніх вилазок для такої погоди в пригоді 20-л каністра з гарячою водою, поставив поряд в салон і до ранку в машині тепло А з ранку неспішно ранкова кава і за прути. кльов поганий та до 10-ї години всі з уловом я замахався махати прутом, збудив одну гарненьку та занадто розумну щучку, але потягла в зарості і зійшла з гачка, зараза! та потім одненьку все ж витяг і хоча добряче пручалась в реалі виявилась маленька «півторашка» Мені вистачить, а товариші більш досвідчені тому і щупачки у них більш пристойні Всім НХ, НЛ! Змінено 10 листопада 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) Цитата 23.11.2024 в 05:20, ks6 сказав: ... Но Вы вроде тоже не в окопах? Про возраст знаю, но на активную рыбалку , вроде хватает сил? )) Цитата 23.11.2024 в 05:56, Фрай сказав: Нє, сьогодні хоч і встав, але не підтримав компанію, не поїхав. по прогнозу вітер, а він мене здуває. ) от підкололи мене вчора і сьогодні не витримав, сам поїхав, почекав поки мороз спаде і з обіду проскочив. Вітерець був, хвилі гнав, кльову не було А потім стало стихати і стало трошки веселіше махати прутом, випробував нову для себе приманку, спіймав пару бершиків, упустив три судака, одного хотів зафільмувати коли вже підтяг, а з ним спинятися не можна, тож він так і сказав - допобачення, дилетант! а другого взагалі тупо, пішов прямо з підсака. Відчепився, ошелешено дивиться на мене, я на нього, намагаюсь підчепити, а ліва рука не слухається, то він також не став чекати і змахнув хвостом. Нічого, ми ще зустрінемось. У принципі я задоволений, дякую ks6, що нагадав, подихав свіжим повітрям, поспостерігав за птахами трошки потвічив, досить успішно, як для мене Досхочу помилувався закатом а як зійшла на небокраї перша зоря в машину і додому. Ні хвоста всім, ні луски! Що хочу сказати всім старперам, поки дихаєш і можеш рухатись не витрачай свій час даремно, не відкладай на потім, живи сьогодні. Змінено 24 листопада 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз