loader Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 годину тому, allanek сказав: Я, поки " попензлювала" до Польщі, потім "попензлюю" далі, щоб вибрати країну, де сподобається жити. Тож в нас різні напрямки "пензлювання". Ви так цим хизуєтесь ніби себе переконуєте в чомусь. Я ж не ваш однокласник на зустрічі, прибережіть крінж. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 45 хвилин тому, loader сказав: ніби Помічаю, що коли людина верзе дурниці, то завжди починає додумувати те, чого нема взагалі. Якщо вам так болить, що хтось має точку зору, що не відповідає тому, що в вашій голові, то це проблема тільки вашої голови. Ви не перший тут такий, з неадекватною реакцією. Не бачу сенсу марно витрачати свій час та відповідати на дурниці. Вже традиційно чекаю наступного, хто розповість мені,що я думаю, та як це виглядає для когось. Що в кого в голові, тому так і виглядає. Це видно по тим "ха-ха", що з'явились під вашою дурницею. Головне, що очікуємо. Примітив завжди поводиться однаково. Змінено 14 листопада 2024 користувачем allanek 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 38 хвилин тому, allanek сказав: хтось має точку зору За визначенням точка - це якесь певне положення. А коли положення якесь непевне (як ось нижче) - то це не точка ) Цитата Я не собираюсь "переобуваться" и не собираюсь покидать Украину. 08.11.2024 в 07:08, allanek сказав: в мене було в планах продати будинок та десь поїхати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 А шо у вас тут случілось? Хтось без дозволу форума продав будинок і виїхав? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 2 хвилини тому, murava сказав: А шо у вас тут случілось? Хтось без дозволу форума продав будинок і виїхав? Не "хтось", а той, хто не збирався перевзуватися ) Змінено 14 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Только что, vadimv сказал: Не "хтось", а той, хто не збирався перевзуватися ) Не переживайте, панікувати треба буде, коли Бездомного вивезе дружина. 1 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Тільки що, murava сказав: Не переживайте Та чого мені переживати з такою здатністю передбачати події на 7 років вперед )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Там есть жена или это далеко идущие планы??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Только что, vadimv сказал: Та чого мені переживати з такою здатністю передбачати події на 7 років вперед )) Це вам на форумну кафедру альтернативної історії, факультет політичного провидіння 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 минуты назад, murava сказал: вивезе дружина. Которая "внезапно" окажется кацапощелепна донька радянських ахвіцерів зі шкіл)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Та чого мені переживати з такою здатністю передбачати події на 7 років вперед )) Вы часом не внучатый племянник Ванги а)? Главное конечно что бы ваше движимое имущество в Испании в море не унесено и оно не стало таким же просранны... как ваше недвижимое нажитое непосильными продажами наследных Хрущевок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 минуту назад, seksinika сказал: Там есть жена или это далеко идущие планы??? Васабі казав, що єсть, "сільная і властная жєнщіна" - і вона його навіть допитувала. Но це не точно, могла бути спецоперація. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Только что, DimaF сказал: Которая "внезапно" окажется кацапощелепна донька радянських ахвіцерів зі шкіл)) Чому внезапно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 минуты назад, murava сказал: Це вам на форумну кафедру альтернативної історії, факультет політичного провидіння Берите выше, он вправе обучать таланту инвестиций в недвижимость). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 56 хвилин тому, seksinika сказав: Вы часом не внучатый племянник Ванги а)? Не, я внучатый племянник Рентгена - насквозь вижу ) 56 хвилин тому, seksinika сказав: Главное конечно что бы ваше движимое имущество в Испании в море не унесено и оно не стало таким же просранны... как ваше недвижимое нажитое непосильными продажами наследных Хрущевок. Как там продвигается продажа построенного во время войны под кацапской границей домика, в минус 80 штук? 55 хвилин тому, seksinika сказав: Берите выше, он вправе обучать таланту инвестиций в недвижимость). Та куда мне до вас, у меня минус 80 штук не получилось. Змінено 14 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 4 минуты назад, murava сказал: Чому внезапно? neolurk.org/wiki/Внезапно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Только что, vadimv сказал: Не, я внучатый племянник Рентгена - насквозь вижу ) Как там продвигается продажа построенного во время войны под кацапской границей домика, в минус 80 штук? Я бы вам написала чей вы прямой потомок, но администрация форума ругаться будет))), Вадим о продаже какого домика у кацапской границе ваши изощренные видения на это раз ? Домик к меня есть, не такой конечно шикарный с изысканным наполнением раритетными эмалированными раковинами как был у вас но есть, вернее даже 2 домика но один в Умани а второй в 24км. от Крещатика в противоположной стороне кацапской границе и как бы ни один из них в продажах не задействован, вы лучше о судьбе заброшки во Франике поведайте, ну той что была вами удачно инвестирована лет 5 назад с продажи последней наследной Хрущевки, как там дела сдача с дня на день??? П.С. Если домик мой продавать то наверно даже - 100000 на сегодняшний день будет а не - 80000, ну что то таки останется в отличии от вашего варианта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 14 минут назад, vadimv сказал: Та куда мне до вас, у меня минус 80 штук не получилось. Что же вы тексты то свои меняете а), поздно то уже ваши тупические писания зафиксированы), понятно дело что в вас не получилось - 80, для того что бы так вышло нужно те 80 хоть в руках одновременно держать. У вас Вадим получилось только просрат... бездарно наследное, получилось у него). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 31 хвилину тому, seksinika сказав: Там есть жена или это далеко идущие планы??? А ви з якою метою цікавитесь? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 38 хвилин тому, seksinika сказав: Я бы вам написала чей вы прямой потомок Очень интресно это слышать от дочки оккупанта. 38 хвилин тому, seksinika сказав: Если домик мой продавать то наверно даже - 100000 на сегодняшний день будет а не - 80000 Вот кто реально вправе обучать таланту инвестиций в недвижимость) 32 хвилини тому, seksinika сказав: Что же вы тексты то свои меняете а), поздно то уже ваши тупические писания зафиксированы) Тут некоторые точку зрения на противоположную меняют, причем задним числом. А не то что "-" на "минус" в тексте. Змінено 14 листопада 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 часа назад, ozor сказал: А ви з якою метою цікавитесь? Хочу фото увидеть счастливцы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 часа назад, vadimv сказал: Очень интресно это слышать от дочки оккупанта. Вот кто реально вправе обучать таланту инвестиций в недвижимость) Тут некоторые точку зрения на противоположную меняют, причем задним числом. А не то что "-" на "минус" в тексте. Чего и следовало ожидать, ни чего нового один тупизм ну как всегда). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 21 годину тому, seksinika сказав: Там есть жена Вона є, бо на початку навали, коли прилетіло в Дніпро, безхатько хизувався на форумі тим, що поки жінка вибралась з автівки, то він вже окопався десь в кучугурах. Мачо, що сказати🤣 18 годин тому, seksinika сказав: ни чего нового один тупизм ну как всегда). Навіщо ви займаєте те, що люди намагаються оминути, щоб не вступити та не забруднитись ? Що нового ви можете почути? Невже вас дійсно хвилюють дурниці якогось базікали? Я 3 місяці, поки закривала справи після продажу будинку, слухала, як воно надувало щоки, повчало, розповідало, що він невимовний "передбачатель", "провидець" та спеціаліст по інвестиціям в купу цеглу, на що я йому пообіцяла розповісти про мої плани на потім. Розповіла - почалась істерика з висмикуванням цитат 8-річної давнини та булькання слиною, що я обіцяла нікуди не їхати🤣. Навіть не можу сказати, що знов пошився в дурні, бо це його звичайне становище. Тут, взагалі, цікаво спостерігати за реакцією різних персонажів та згадати цитату мого улюбленого письменника " Після спілкування з деякими людьми, у мене з'являється яскраво виражений комплекс повноцінності." (Є.Лец) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 22 часа назад, murava сказал: Не переживайте, панікувати треба буде, коли Бездомного вивезе дружина. не треба заздрити вам так не буде Змінено 15 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 22 часа назад, DimaF сказал: Которая "внезапно" окажется кацапощелепна донька радянських ахвіцерів зі шкіл)) не просто в молоко - а в звортньому напрямку від цілі спробуй ще Змінено 15 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз