Privet Опубліковано: 7 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 Хоча, там поряд висить такий самий - можна глянути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 (змінено) Був я сьогодні у наших електриків. Спілкувався зі старшим інспектором технагляду. Усе простіше ніж я міркував. Дали мені дві назви лічильників - купуй на вибір. Сам вішай усе як тобі заманеться. Бажано свого інспектора з технагляду на консультацію виклич - може щось порадить щоб косяків не було. Це ми зробимо. Потім, - заява пишеться. Вони лише зі старого лічильника знімають пломби, та пломбують новий. Гривень 500 буде коштувати. Змінено 7 вересня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 (змінено) 50 минут назад, Privet сказал: Дали мені дві назви лічильників - купуй на вибір. Ось, - ці лічильники. У чому їх різниця ? - я так і не зрозумів. NIK 2303 APZ.1000.MC.11 NIK 2300 AP6T.1000.C.11 Змінено 7 вересня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 9 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 Електролічильник та ФОП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Пластиковий прозорий бокс від ДТЕКу потріскався, хтось зняв поворотну заглушку (висить на стовпі на вулиці) - хочу поміняти. Заяву написав, сказали купувати, який подобається. Думав ставити металевий - але проконсультувався з електриком - той радить все-таки пластиковий. Порадьте нормальної якості. Лічильник двозонний, ввід однофазний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 хвилин тому, Offroad сказав: Думав ставити металевий - але проконсультувався з електриком - той радить все-таки пластиковий. Не беріть металевий, я на газ купив і такий і такий, металевий додатково перекрив ще двома шарами фарби і фігня, бачу потекла іржа з стиків куди фарба не дістала, добре, що пластиковий не повернув, згодом поміняю А по електро то питання хто відповідальний за нього і за чий рахунок має бути заміна бо якщо контора вимагає встановлення саме на вулиці то вона і має нести відповідальність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 23 хвилини тому, Offroad сказав: Порадьте нормальної якості. Будь-який непрозорий пластиковий, в який влізе ваш лічильник. Там нема особливо кращих по якості і служать вони довго всі, крім власне віконечка, яке мутніє з часом. Можете на петлі причепити кусок якогось пластику, щоб захистити то "скельце" від ультрафіолету та пилу, тоді майже вічним буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Фрай сказав: А по електро то питання хто відповідальний за нього і за чий рахунок має бути заміна бо якщо контора вимагає встановлення саме на вулиці то вона і має нести відповідальність. От у мене саме така ситуація й виникла. Бокс на стовпі на вулиці. Бокс я оплатив при підключенні. Ставили якісь підрядники КРЕМа. Не було видно показів лічильника. Оформили заявку на заміну бокса. Результат? Величезна діра в існуючому боксі вирізана болгаркою. Так вони і цього не хотіли робити. Діра - це вже результат скарги в тому числі в НКЕКП. Уявляєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Я памʼятаю ваш випадок, цікаво було б знати чим же все закінчилось? Бо я сздався і заплатив своїм, заодно попередив, що всі ризики за збереження за ними. Заперечень не було. Хоча і згоди також не почув. Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, volomoto сказав: Будь-який непрозорий пластиковий, в який влізе ваш лічильник. Там нема особливо кращих по якості і служать вони довго всі, крім власне віконечка, яке мутніє з часом. Можете на петлі причепити кусок якогось пластику, щоб захистити то "скельце" від ультрафіолету та пилу, тоді майже вічним буде. У мене коли діру в боксі вирізали, то я купив шмат оргскла і відповідний клей. Приклеїв дві направляючі і зробив заслонку яка їздить по направляючих. Відповідно проблеми непрозорого оргскла вже не існує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Фрай сказав: Я памʼятаю ваш випадок, цікаво було б знати чим же все закінчилось? Ну то я вже написав. Залишили мені дірявий бокс і на тому все. Далі я вже сам заробив ту діру на свій розсуд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) Мені ДТЕК в Київській обл. вирізав мутний пластик та вклеїв новий прозорий Змінено 52 хвилини тому користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз