S_Vladimir_79 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 часа назад, SantehnikPPR100 сказал: Tomzn official store алиэкспресс заказывал. Они и у нас продаются (с накруткой процентов 50...) Краще тип 1+2, і все ж таки, європейські бренди. Що китайці там напхають і з чого вони роблять той корпус, взагалі не зрозуміло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Кожен вибирає собі сам. ПУЕ не забороняє то й добре. В мене одна фаза + 0, обидва на заземлення , я поруч з трансформатором так шо ще думаю а треба воно мені те 1+2 Один спрацював (термороз'єднувач), розбирав дивився - варистор як варистор, а щодо корпусу - а що з ним стане, корпус як корпус. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, SantehnikPPR100 сказал: щодо корпусу - а що з ним стане, корпус як корпус. Не зовсім так. Європейці використовують термопластик стандарту UL 94 V-0, бо якщо корпус почне горіти чи плавитись, то вже інші наслідки будуть. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз