Dmode Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 30.04.2024 в 03:26, yur43 сказав: В моїй версії, трансформатори току відсутні. То Ви підключали якісь інші транси? Бо якщо я правильно розумію мануал, СТ потрібні щоб отримати моніторинг імпорту/експорту... To measure the power imported from and exported to the grid, a pair of Cts must be installed at the service entry point in or near the main service panel. Змінено 1 травня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 травня Автор Поділитись Опубліковано: 1 травня 2 години тому, Dmode сказав: То Ви підключали якісь інші транси? Бо якщо я правильно розумію мануал, СТ потрібні щоб отримати моніторинг імпорту/експорту... To measure the power imported from and exported to the grid, a pair of Cts must be installed at the service entry point in or near the main service panel. я не підключав, воно само. Трансформатори для вимірювання АС є в кожному гібриді, в дорожчих моделях можна підключити додаткові виносні. Вбудовані дозволяють компенсувати власне споживання для варіанту без ЗТ. Виносні дають змогу компенсовувати споживання до точки винесення, зазвичай це лічильник вводу. Нові Люкси з пасивним охолодженням вже наче йдуть з виносними. Коли є ЗТ, потреби в компенсації немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 5 часов назад, yur43 сказал: Нові Люкси з пасивним охолодженням вже наче йдуть з виносними. Так. LXP йде з виносним СТ. А в SNA декларують що SNA6000 вже їх підтримує. Але я поки не пробував 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня Накидав у старій електротемі схему по якій планую перейти на Люкс. Буду вдячний за обгрунтовану критику. https://www.stroimdom.com.ua/topic/156940-shema-elektrosnabzheniya-fazy/?do=findComment&comment=5396412 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня (змінено) Глянув на прийнятний діапазон мережі в параметрах Люкса і виникли питання: Прихований текст Чи означає це, що вищий поріг відсікання на Зубрі, який стоятиме перед Люксом можна налаштовувати на 270В, і відповідно нижчий 180В для режиму UPS або взагалі 100В для режиму Appliances? Як працюватиме люкс на такому широкому діапазоні: - на виході буде видавати таку саму напругу як на вході (наприклад дла 270В або 100В). - чи на виході буде нормальна напруга, а вхідна мережа буде використовуватись лише для зарядки акумів? Змінено 2 травня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 травня Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 31 хвилину тому, Dmode сказав: - на виході буде видавати таку саму напругу як на вході (наприклад дла 270В або 100В). - чи на виході буде нормальна напруга, а вхідна мережа буде використовуватись лише для зарядки акумів? 1. Так, всі гібриди всередині з'єднують вхід з виходом, крім Кінга. 2. Ні. Тільки Кінг так працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Десь вище питав хтось як буде працювати 4 шт. панелей. Нормально. Може стартують трошки пізніше, але не критично. Старт відбувається від 140В, перевірено. В мене поки 2 маленькі поля (СхПд і ЗхПд орієнтовані) по 3 шт. і все норм працює. Згодом, може на зиму, докуплю ще 6 якихось інших, бо таких як у мене точно не знайду вже, і зроблю два поля по 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Десь проскакувало в темі про охолодження. Що робили з тим шумом. На YouTube знаходив відео, що просто вентилятори замінили на інші, тихіші. Хто як боровся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 23 хвилини тому, OlegYAVA сказав: Десь проскакувало в темі про охолодження. Що робили з тим шумом. На YouTube знаходив відео, що просто вентилятори замінили на інші, тихіші. Хто як боровся? я поставив плавні регулятори на заводські вентилятори, в темі писав. Все добре, їх майже не чути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 57 хвилин тому, yur43 сказав: я поставив плавні регулятори на заводські вентилятори, в темі писав. Все добре, їх майже не чути. Можна посилання? Бо не знайшов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 29 хвилин тому, Dmode сказав: Можна посилання? Бо не знайшов... Аналогічно. Просто 30+ сторінок теми зараз і не маю коли прочісувати. Теж прошу тикнути носом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 46 хвилин тому, Dmode сказав: Можна посилання? Бо не знайшов... та я і сам не знайшов. www.aliexpress.com/item/1005003129506171.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.149.7c381802LAKQ08 отаких 3 штуки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Я про проблему з надмірним шумом хотів прочитати. То вона в Люксі є? 5 хвилин тому, yur43 сказав: www.aliexpress.com/item/1005003129506171.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.149.7c381802LAKQ08 По якому алгоритму з цими платами охолодження працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 17 минут назад, Dmode сказал: Я про проблему з надмірним шумом хотів прочитати. То вона в Люксі є? Як на мене, то шум порівняний із тим інвєнтором що в тебе зараз стоїть. Він просто трохи інакший. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 53 хвилини тому, Dmode сказав: Я про проблему з надмірним шумом хотів прочитати. То вона в Люксі є? По якому алгоритму з цими платами охолодження працює? заводський варіант шумить, після переробки шум менший, рівномірний, не заважає абсолютно. З плати заводської вивожу +/-/контроль оберт. і підключаю до вище-вказаної плати. Нові плати налаштував 40-60С, там пропорційне керування. Згідно заводського моніторингу, можна верхню межу ще підняти, стане ще тихіше, бо піки вище 52С не лізуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 01.05.2024 в 22:06, yur43 сказав: Нові Люкси з пасивним охолодженням вже наче йдуть з виносними. Ось тут у розпаковці видно що SNA 5000 іде з CT в штатній комплектації. https://www.youtube.com/watch?v=t6yIVC0jTVM https://www.youtube.com/watch?v=m5OjQJLGjTg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Яким чином оновлюється прошивка в Люксах? Чи можливо це зробити самостійно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 травня Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 7 годин тому, Dmode сказав: Ось тут у розпаковці видно що SNA 5000 іде з CT в штатній комплектації. https://www.youtube.com/watch?v=t6yIVC0jTVM https://www.youtube.com/watch?v=m5OjQJLGjTg В ролику індус пропонує доробку старих серій під виносний датчик струму за мульон рупій. Через отой RJ-45, клієнт зможе підключити виносний, або через заглушку штатний трансформатор струму. Таку доробку може зробити будь-хто. Індус-сервісник, який вставляє гнізда і паяє заглушку, багата людина. ТС на Алі коштує 150грн, RJ взагалі нічого не коштують, Dalet, ваш вихід , там тіко одна проблема - де рупії поміняти. Змінено 4 травня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 травня Автор Поділитись Опубліковано: 4 травня 6 годин тому, Dmode сказав: Яким чином оновлюється прошивка в Люксах? Чи можливо це зробити самостійно? потрібний доступ інсталятора, там в штатному додатку з'явиться меню оновлення. Або написати в підтримку - вони оновлять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 1 час назад, yur43 сказал: В ролику індус пропонує доробку старих серій під виносний датчик струму за мульон рупій. Через отой RJ-45, клієнт зможе підключити виносний, або через заглушку штатний трансформатор струму. Таку доробку може зробити будь-хто. Індус-сервісник, який вставляє гнізда і паяє заглушку, багата людина. ТС на Алі коштує 150грн, RJ взагалі нічого не коштують, Dalet, ваш вихід , там тіко одна проблема - де рупії поміняти. Я вже старий. Не встигаю вже за вашими ідеями ...а от гайки у індуса зачотні, я собі такі дозволити не можу))) Змінено 4 травня користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 1 минуту назад, Dalet сказал: ... Змінено 4 травня користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня Ну бо я отаке знайшов: 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tek Опубліковано: 6 травня Поділитись Опубліковано: 6 травня А хтось пробував майнити на залишковiй енергii? Пробую але поки майнер окупиться - осiнь закiнчиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 04.05.2024 в 01:34, Dmode сказав: Яким чином оновлюється прошивка в Люксах? Чи можливо це зробити самостійно? можете оновити через застосунок в режимі offline завантажте прошивку в застосунку під'єднайтеся до інвертора по wifi та запустіть процес оновлення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegYAVA Опубліковано: 15 травня Поділитись Опубліковано: 15 травня Помітив таку річ - якщо є 2 поля по 3 панелі, то ввімкнення генерації від сонця відбувається тоді. коли ОБИДВА поля досягнуть 140В Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз