Оконщик Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 4 часа назад, Дощ сказал: Вбити ху йла - і війна закінчиться, навіть кацапи будуть дякувати Суть і тому що ніхто не хоче бо бояться автоматом отримати війну, яка призведе до багатьох смертей. Але нас це не стримує бо й так маємо війну і тисячі загиблих. Питання як убити суку у нього гарна охорона. Очевидно ж - це можливо зробити виключно на публічному заході як то перемовини абощо. І хто це зробить - доступ до тіла вкрай обмежений, це може зробити рівний йому по статусу, а виходячи з вищевказаного це може зробити Зеленський - ху йло для нас і нього законна ціль #1. Якби десять років тому Порошенко вбив ху йла - цього б всього жахіття не було, якщо його вбити зараз - все припиниться негайно вот это было бы да, это был бы поступок. ЗЕ-плесень вошел бы во всемирную историю. Был бы на слуху и через тысячу лет....Но все мы понимаем, что такого не будет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 8 часов назад, katso сказал: На кухню? Серьезно? И потом едят то что он приготовит? "Сапоги" вони такі, без фантазії. Знали б мої "діди" що вони їли і де бували фільтри тих цигарок, за якими вони нас, "духів", ганяли. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 9 часов назад, katso сказал: На кухню? Серьезно? И потом едят то что он приготовит? на кухні готуть повара максимум , до чого підпустять солдата - картоплю почистити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 12 годин тому, US7IGN сказав: рано чи пізно він все одно помре. от і побачимо. але я б на це не розраховував... Помре і вбити його - це різні наслідки. Вбивство Путіна не закінчить війну, воно навпаки легітимізує будь-які методи знищення України. Закінчити війну після вбивства Путіна буде сприйнято російським народом як поразка. Ніхто з політиків на таке не піде. А от той хто "атамстіт хахлам" і стане новим царем Росії. І коли полетять на Київ, Харків, Дніпро, Одесу ракети з тактичними ядерними зарядами, коли помруть мільйони українців, то люди які весело аплодували ідеї вбити Путіна, будуть бігати і кричати "а нас за що". Якщо виживуть. Змінено 12 годин тому користувачем Dmitriy_S 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Tak nám zabili Ferdinanda," řekla posluhovačka panu Švejkovi. (С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 2 часа назад, karlito сказал: "Сапоги" вони такі, без фантазії. Знали б мої "діди" що вони їли і де бували фільтри тих цигарок, за якими вони нас, "духів", ганяли. Мне за время службы в са довелось поменять несколько подразделений , в которых были различные типы неуставняка : землячество, дедовщина и групповщина . Были и смешанные типы. Помогало мое гражданское полу криминальное прошлое. А вот солдат из интеллигентных семей чмирили нещадно и больше всех - москвичей, они такие , в большинстве, нежные и манерные. "Духом" в карантине столкнулся с землячеством , в казарме в головах располагались два абхаза , один худой и выше среднего и второй низкий , у обоих были на гражданке , судя по поведению и "базару" , криминальное окружению. Обычно наезды делятся на два типа : " братан , подшей мне воротничек , по- братски, у меня рука , нога , жопа болит- не могу сам себе подшить" . И второй -"эй суда иди , да , подшей воротничек даа". Я скентовался с солдатом из Новонрад - Волынска , он хоть и был высокий и не хилой , но из интеллигентной семьи и не знал как вырулить из таких сттуаций. Вот первый наезд к нему абхазы и попытались применить. Пришлось соседям проводить воспитательное мероприятие . Через месяц нас скомплектовали из желающих и отправили сводным батальоном( 3 полноценных роты) в Армению, вот там я столкнулся с дедовщиной. Первый месяц мы , " духи " были отдельным взводом. А потом нас распределили по подразделениям. Нас , 11 духов , отправили в самый " отпетый" взвод, там у них присутствовал беспредельный неуставняк. Сразу 7 человек помчались в штаб молить перевести в другие взвода. Для меня обращаться к начальству с просьбами и жалобами- западло . Вопщем , в итоге, нас духанов отсталось -4. Мы себя отстояли , хоть и выгребли несколько раз пи..дулей от дедов некисло " и чмырями во взводе остались " черпаки" , те , которых и до этого припахивали. В этом взводе , у нас , были разведчики , 3 из них люберецкие - здоровые хлопцы. Эти долго не били. А вот был один из Западной Украины, самый высокий во взводе , вот этот , сучка , никак не унимался , вечно пытался западляну какую устроить. Самый избитый наезд был " помой котелок" , мы ведь питались в походных условиях, исключительно из походных кухонь. Один раз в палатке я этому " дышле" - землячку нормально так попал , шо тот "ушел отдыхать " с грохотом в палаточный загашник, с котелками, на входе. Был среди "черпаков" один зачмошенный и кличка у него была Барнаул . Я все время считал, что он из России , но впоследствии выяснилось , что из Черкас. Вопщем историй за службу было всяких веселых и не очень . Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Бльо, уявив Зеленського у ролі такого собі "графа t", майстра бойового гопака, з "шляпою з гострими краями" та "проволокою з булатної сталі у щетині" ... поперхнувся кавою ... пішов на кухню за ганчіркою, стола протерти ))) Змінено 11 годин тому користувачем DmiVady 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Помре і вбити його - це різні наслідки. Вбивство Путіна не закінчить війну, воно навпаки легітимізує будь-які методи знищення України. Закінчити війну після вбивства Путіна буде сприйнято російським народом як поразка. Ніхто з політиків на таке не піде. А от той хто "атамстіт хахлам" і стане новим царем Росії. І коли полетять на Київ, Харків, Дніпро, Одесу ракети з тактичними ядерними зарядами, коли помруть мільйони українців, то люди які весело аплодували ідеї вбити Путіна, будуть бігати і кричати "а нас за що". Якщо виживуть. ого, сколько написал. это ж тема шо б посмеяться, кто там его убьет, эта падла еще долго жизнь всем портить будет. Разве что петриот, при подлете к Аляске, случайно выстрелит:)). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому отаке. 3 роки роблять доони-перехоплювачі та ніяк не зроблять тим часом по ту сторону вже клепають Цитата дрони-перехоплювачі «архангєл» для ураження БпЛА та морських дронів. Заявляється, що дрон існує в 4 модифікаціях, розвиває швидкість до 350 км/год та має дальність в 50 км. Оснащений БЧ від 650 до 2 500 грам, а його дальність та швидкість залишаються незмінні в незалежності від маси БЧ. щось не так в нашій системі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Ага, країна, яка може і вміє робити ракети середньої дальності , третій рік збирає донати на дрони і безкарно без проблем постачає у власне ж військо чавунні міни, які не літають. Хоч би вже побачити хоч одну серійну ракету з "трьох тисяч до кінця року", які в припадку піару пообіцяв наш потужний бородатий гундос. Змінено 11 годин тому користувачем murava 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 34 минуты назад, рыбак сказал: Мне за время службы в са довелось поменять несколько подразделений , в которых были различные типы неуставняка : землячество, дедовщина и групповщина . Были и смешанные типы. Помогало мое гражданское полу криминальное прошлое. А вот солдат из интеллигентных семей чмирили нещадно и больше всех - москвичей, они такие , в большинстве, нежные и манерные. "Духом" в карантине столкнулся с землячеством , в казарме в головах располагались два абхаза , один худой и выше среднего и второй низкий , у обоих были на гражданке , судя по поведению и "базару" , криминальное окружению. Обычно наезды делятся на два типа : " братан , подшей мне воротничек , по- братски, у меня рука , нога , жопа болит- не могу сам себе подшить" . И второй -"эй суда иди , да , подшей воротничек даа". Я скентовался с солдатом из Новонрад - Волынска , он хоть и был высокий и не хилой , но из интеллигентной семьи и не знал как вырулить из таких сттуаций. Вот первый наезд к нему абхазы и попытались применить. Пришлось соседям проводить воспитательное мероприятие . Через месяц нас скомплектовали из желающих и отправили сводным батальоном( 3 полноценных роты) в Армению, вот там я столкнулся с дедовщиной. Первый месяц мы , " духи " были отдельным взводом. А потом нас распределили по подразделениям. Нас , 11 духов , отправили в самый " отпетый" взвод, там у них присутствовал беспредельный неуставняк. Сразу 7 человек помчались в штаб молить перевести в другие взвода. Для меня обращаться к начальству с просьбами и жалобами- западло . Вопщем , в итоге, нас духанов отсталось -4. Мы себя отстояли , хоть и выгребли несколько раз пи..дулей от дедов некисло " и чмырями во взводе остались " черпаки" , те , которых и до этого припахивали. В этом взводе , у нас , были разведчики , 3 из них люберецкие - здоровые хлопцы. Эти долго не били. А вот был один из Западной Украины, самый высокий во взводе , вот этот , сучка , никак не унимался , вечно пытался западляну какую устроить. Самый избитый наезд был " помой котелок" , мы ведь питались в походных условиях, исключительно из походных кухонь. Один раз в палатке я этому " дышле" - землячку нормально так попал , шо тот "ушел отдыхать " с грохотом в палаточный загашник, с котелками, на входе. Был среди "черпаков" один зачмошенный и кличка у него была Барнаул . Я все время считал, что он из России , но впоследствии выяснилось , что из Черкас. Вопщем историй за службу было всяких веселых и не очень . і нахера вона здалася - така совдепія ? навіщо її відроджувати ? винищити кацапощелепну наволоч , і всьо . Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, murava сказав: Ага, країна, яка може і вміє робити ракети середньої дальності , третій рік збирає донати на дрони і безкарно без проблем постачає у власне ж військо чавунні міни, які не літають. Хоч би вже побачити хоч одну серійну ракету з "трьох тисяч до кінця року", які в припадку піару пообіцяв наш потужний бородатий гундос. можливо були спроби, але вже розєбали. не по туалетам же летять ракети і шахеди з дронами простіше - кидаєте китайцю технічяне завдання і грошей не жалієте, і отримуєте готовий виріб чому наші так не роблять? надлишок "потужності " Змінено 11 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Помре і вбити його - це різні наслідки. Вбивство Путіна не закінчить війну, воно навпаки легітимізує будь-які методи знищення України. Закінчити війну після вбивства Путіна буде сприйнято російським народом як поразка. Ніхто з політиків на таке не піде. А от той хто "атамстіт хахлам" і стане новим царем Росії. І коли полетять на Київ, Харків, Дніпро, Одесу ракети з тактичними ядерними зарядами, коли помруть мільйони українців, то люди які весело аплодували ідеї вбити Путіна, будуть бігати і кричати "а нас за що". Якщо виживуть. Вы же понимаете , надеюсь, что это - от безысходности. И это будет для общества очень серьезной проблемой. Как собираются её решать , я и не представляю. Я - то выход знаю , но его многие не хотят признавать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: Вы же понимаете , надеюсь, что это - от безысходности. И это будет для общества очень серьезной проблемой. Как собираются её решать , я и не представляю. Я - то выход знаю , но его многие не хотят признавать. Кац (Рибак-грибник) пропонує здатися? Змінено 11 годин тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, Вячеслав63 сказал: Кац (Рибак-грибник) пропонує здатися? Тебе , лично , предлагаю идти в штурмовики . Ты готов ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 29 хвилин тому, murava сказав: Ага, країна, яка може і вміє робити ракети середньої дальності , третій рік збирає донати на дрони і безкарно без проблем постачає у власне ж військо чавунні міни, які не літають. Хоч би вже побачити хоч одну серійну ракету з "трьох тисяч до кінця року", які в припадку піару пообіцяв наш потужний бородатий гундос. Та створіть вже нарешті свій благодійний фонд, не мучайте себе)))) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Тебе , лично , предлагаю идти в штурмовики . Ты готов ? Ти, що - єврей, що відповідаєш питанням на питання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 32 минуты назад, murava сказал: Ага, країна, яка може і вміє робити ракети середньої дальності , третій рік збирає донати на дрони і безкарно без проблем постачає у власне ж військо чавунні міни, які не літають. Хоч би вже побачити хоч одну серійну ракету з "трьох тисяч до кінця року", які в припадку піару пообіцяв наш потужний бородатий гундос. Де широко розпіарена "Паляниця"?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 21 хвилину тому, Бездомный сказав: совдепія і чого цивільні в армію не хочуть? може тому що там нічого не змінилося? якщо на вулицях такі відносини t.me/telelug/36384 то що ж буде, коли він буде в армії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Та створіть вже нарешті свій благодійний фонд, не мучайте себе)))) цікаво, що діяльність Стерненка відчуває весь фронт. А від держави там не густо з дронами. 775 млрд грн виділили на дрони з бюджету на 2025. де воно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ти, що - єврей, що відповідаєш питанням на питання? Ты текст, прочитанный, когда научишься воспринимать .прежде читай внимательно -" и это бУдет для общества .", т.е. имеется ввиду , что в будущем , а не настоящем. Змінено 11 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ти, що - єврей, що відповідаєш питанням на питання? Так ты готов в штурмовики ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Ты текст, прочитанный, когда научишься воспринимать .прежде читай внимательно "смотреть могут не только лишь все" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, Вячеслав63 сказал: "смотреть могут не только лишь все" Это из любимых цитат твоего прадеда - московского попа ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 48 хвилин тому, akineo сказав: чому наші так не роблять? Ну спробуйте щось виробляти в Україні 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз