Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, Дощ сказал:

Вбити ху йла - і війна закінчиться, навіть кацапи будуть дякувати

Суть і тому що ніхто не хоче бо бояться автоматом отримати війну, яка призведе до багатьох смертей. Але нас це не стримує бо й так маємо війну і тисячі загиблих. Питання як убити суку у нього гарна охорона. Очевидно ж - це можливо зробити виключно на публічному заході як то перемовини абощо. І хто це зробить - доступ до тіла вкрай обмежений, це може зробити рівний йому по статусу, а виходячи з вищевказаного це може зробити Зеленський - ху йло для нас і нього законна ціль #1. Якби десять років тому Порошенко вбив ху йла - цього б всього жахіття не було, якщо його вбити зараз - все припиниться негайно

вот это было бы да, это был бы поступок. ЗЕ-плесень вошел бы во всемирную историю. Был бы на слуху и через тысячу лет....Но все мы понимаем, что такого не будет. 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, katso сказал:

На кухню? Серьезно? И потом едят то что он приготовит?

"Сапоги" вони такі, без фантазії. Знали б мої "діди" що вони їли і де бували фільтри тих цигарок, за якими вони нас, "духів", ганяли.

• Хаха 10
Посилання на коментар

9 часов назад, katso сказал:

На кухню? Серьезно? И потом едят то что он приготовит?

на кухні готуть повара 

максимум , до чого підпустять  солдата - картоплю почистити

Посилання на коментар

12 годин тому, US7IGN сказав:

рано чи пізно він все одно помре. от і побачимо. але я б на це не розраховував...

Помре і вбити його - це різні наслідки. Вбивство Путіна не закінчить війну, воно навпаки легітимізує будь-які методи знищення України. Закінчити війну після вбивства Путіна буде сприйнято російським народом як поразка. Ніхто з політиків на таке не піде. А от той хто "атамстіт хахлам" і стане новим царем Росії. І коли полетять на Київ, Харків, Дніпро, Одесу ракети з тактичними ядерними зарядами, коли помруть мільйони українців, то люди які весело аплодували ідеї вбити Путіна, будуть бігати і кричати "а нас за що". Якщо виживуть.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

2 часа назад, karlito сказал:

"Сапоги" вони такі, без фантазії. Знали б мої "діди" що вони їли і де бували фільтри тих цигарок, за якими вони нас, "духів", ганяли.

Мне за время службы в са довелось поменять несколько подразделений , в которых были различные типы неуставняка : землячество, дедовщина и групповщина . Были и смешанные типы.  Помогало мое гражданское полу криминальное  прошлое. А вот солдат из интеллигентных семей чмирили нещадно и больше всех - москвичей, они такие , в большинстве, нежные и манерные.  "Духом"  в  карантине столкнулся с землячеством , в казарме  в головах располагались два абхаза , один худой и выше среднего и второй низкий , у обоих были на гражданке , судя по поведению и "базару" , криминальное окружению.  Обычно наезды делятся на два типа : " братан , подшей мне воротничек , по- братски, у меня рука , нога , жопа болит- не могу сам себе подшить"  . И второй -"эй суда иди , да , подшей воротничек даа". Я  скентовался с солдатом из Новонрад - Волынска , он хоть и был высокий и не хилой , но из интеллигентной семьи и не знал как вырулить из таких сттуаций. Вот первый наезд к нему абхазы и попытались применить. Пришлось соседям проводить воспитательное мероприятие .

Через месяц  нас скомплектовали из желающих и отправили сводным батальоном( 3 полноценных роты) в Армению, вот там я столкнулся с дедовщиной.

Первый месяц мы , " духи " были отдельным взводом.  А потом нас  распределили по подразделениям. Нас , 11 духов , отправили  в самый " отпетый" взвод,  там у них присутствовал беспредельный неуставняк.  Сразу 7 человек помчались в штаб  молить перевести в другие взвода.  Для меня обращаться к начальству с просьбами и жалобами- западло . Вопщем , в итоге,  нас духанов отсталось -4.  Мы  себя отстояли , хоть и  выгребли несколько раз пи..дулей  от дедов  некисло  " и чмырями во взводе остались " черпаки" , те , которых и до этого припахивали.

В этом взводе , у нас , были разведчики , 3 из них люберецкие - здоровые хлопцы. Эти долго не били. А вот был один из Западной Украины, самый высокий во взводе , вот этот , сучка , никак не унимался , вечно пытался западляну  какую устроить.

Самый избитый наезд был "  помой котелок" , мы ведь питались в походных условиях,  исключительно из походных кухонь. Один раз  в палатке я этому " дышле" - землячку нормально так попал , шо тот "ушел  отдыхать "  с грохотом в палаточный загашник,  с котелками,  на входе. Был среди "черпаков" один зачмошенный и кличка у него была  Барнаул . Я все время считал, что он из России , но впоследствии выяснилось , что из Черкас. 

Вопщем историй за службу было всяких веселых и не очень .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Бльо, уявив Зеленського у ролі такого собі "графа t", майстра бойового гопака, з "шляпою з гострими краями" та "проволокою з булатної сталі у щетині" ... поперхнувся кавою ... пішов на кухню за ганчіркою, стола протерти )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Помре і вбити його - це різні наслідки. Вбивство Путіна не закінчить війну, воно навпаки легітимізує будь-які методи знищення України. Закінчити війну після вбивства Путіна буде сприйнято російським народом як поразка. Ніхто з політиків на таке не піде. А от той хто "атамстіт хахлам" і стане новим царем Росії. І коли полетять на Київ, Харків, Дніпро, Одесу ракети з тактичними ядерними зарядами, коли помруть мільйони українців, то люди які весело аплодували ідеї вбити Путіна, будуть бігати і кричати "а нас за що". Якщо виживуть.

ого, сколько написал. это ж тема шо б посмеяться, кто там его убьет, эта падла еще долго жизнь всем портить будет. Разве что петриот, при подлете к Аляске, случайно выстрелит:)).

• Хаха 1
Посилання на коментар

отаке. 3 роки роблять доони-перехоплювачі та ніяк не зроблять

тим часом по ту сторону вже клепають 

Цитата

дрони-перехоплювачі «архангєл» для ураження БпЛА та морських дронів.

Заявляється, що дрон існує в 4 модифікаціях, розвиває швидкість до 350 км/год та має дальність в 50 км.

Оснащений БЧ від 650 до 2 500 грам, а його дальність та швидкість залишаються незмінні в незалежності від маси БЧ.

щось не так в нашій системі 

Посилання на коментар

Ага, країна, яка може і вміє робити ракети середньої дальності , третій рік збирає донати на дрони і безкарно без проблем постачає у власне ж військо чавунні міни, які не літають.

Хоч би вже побачити хоч одну серійну ракету з "трьох тисяч до кінця року", які в припадку піару пообіцяв наш потужний бородатий гундос.

Змінено користувачем murava
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, рыбак сказал:

Мне за время службы в са довелось поменять несколько подразделений , в которых были различные типы неуставняка : землячество, дедовщина и групповщина . Были и смешанные типы.  Помогало мое гражданское полу криминальное  прошлое. А вот солдат из интеллигентных семей чмирили нещадно и больше всех - москвичей, они такие , в большинстве, нежные и манерные.  "Духом"  в  карантине столкнулся с землячеством , в казарме  в головах располагались два абхаза , один худой и выше среднего и второй низкий , у обоих были на гражданке , судя по поведению и "базару" , криминальное окружению.  Обычно наезды делятся на два типа : " братан , подшей мне воротничек , по- братски, у меня рука , нога , жопа болит- не могу сам себе подшить"  . И второй -"эй суда иди , да , подшей воротничек даа". Я  скентовался с солдатом из Новонрад - Волынска , он хоть и был высокий и не хилой , но из интеллигентной семьи и не знал как вырулить из таких сттуаций. Вот первый наезд к нему абхазы и попытались применить. Пришлось соседям проводить воспитательное мероприятие .

Через месяц  нас скомплектовали из желающих и отправили сводным батальоном( 3 полноценных роты) в Армению, вот там я столкнулся с дедовщиной.

Первый месяц мы , " духи " были отдельным взводом.  А потом нас  распределили по подразделениям. Нас , 11 духов , отправили  в самый " отпетый" взвод,  там у них присутствовал беспредельный неуставняк.  Сразу 7 человек помчались в штаб  молить перевести в другие взвода.  Для меня обращаться к начальству с просьбами и жалобами- западло . Вопщем , в итоге,  нас духанов отсталось -4.  Мы  себя отстояли , хоть и  выгребли несколько раз пи..дулей  от дедов  некисло  " и чмырями во взводе остались " черпаки" , те , которых и до этого припахивали.

В этом взводе , у нас , были разведчики , 3 из них люберецкие - здоровые хлопцы. Эти долго не били. А вот был один из Западной Украины, самый высокий во взводе , вот этот , сучка , никак не унимался , вечно пытался западляну  какую устроить.

Самый избитый наезд был "  помой котелок" , мы ведь питались в походных условиях,  исключительно из походных кухонь. Один раз  в палатке я этому " дышле" - землячку нормально так попал , шо тот "ушел  отдыхать "  с грохотом в палаточный загашник,  с котелками,  на входе. Был среди "черпаков" один зачмошенный и кличка у него была  Барнаул . Я все время считал, что он из России , но впоследствии выяснилось , что из Черкас. 

Вопщем историй за службу было всяких веселых и не очень .

і нахера  вона здалася - така совдепія ? 

навіщо її відроджувати ? 
винищити кацапощелепну наволоч , і всьо .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
Посилання на коментар

21 хвилину тому, murava сказав:

Ага, країна, яка може і вміє робити ракети середньої дальності , третій рік збирає донати на дрони і безкарно без проблем постачає у власне ж військо чавунні міни, які не літають.

Хоч би вже побачити хоч одну серійну ракету з "трьох тисяч до кінця року", які в припадку піару пообіцяв наш потужний бородатий гундос.

можливо були спроби, але вже розєбали. не по туалетам же летять ракети і шахеди 

з дронами простіше - кидаєте китайцю технічяне завдання і грошей не жалієте, і отримуєте готовий виріб 

чому наші так не роблять? надлишок "потужності "

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Вы же понимаете , надеюсь, что это - от безысходности.  И это будет для общества очень серьезной проблемой. Как собираются её  решать , я и не представляю.  Я - то выход знаю , но его многие не хотят признавать.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, рыбак сказав:

Вы же понимаете , надеюсь, что это - от безысходности.  И это будет для общества очень серьезной проблемой. Как собираются её  решать , я и не представляю.  Я - то выход знаю , но его многие не хотят признавать.

Кац (Рибак-грибник) пропонує здатися?

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Кац (Рибак-грибник) пропонує здатися?

Тебе , лично , предлагаю идти в штурмовики . Ты готов ?

Посилання на коментар

29 хвилин тому, murava сказав:

Та створіть вже нарешті свій благодійний фонд, не мучайте себе))))

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Тебе , лично , предлагаю идти в штурмовики . Ты готов ?

Ти, що - єврей, що відповідаєш питанням на питання?

Посилання на коментар

32 минуты назад, murava сказал:

Де широко розпіарена "Паляниця"?! 

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Бездомный сказав:

совдепія

і чого цивільні в армію не хочуть? 

може тому що там нічого не змінилося? якщо на вулицях такі відносини

t.me/telelug/36384

то що ж буде, коли він буде в армії? 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Та створіть вже нарешті свій благодійний фонд, не мучайте себе))))

цікаво, що діяльність Стерненка відчуває весь фронт. А від держави там не густо з дронами. 

775 млрд грн виділили на дрони з бюджету на 2025. де воно?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ты текст, прочитанный, когда научишься воспринимать .прежде читай внимательно -" и это бУдет для общества .", т.е. имеется ввиду , что в будущем , а не настоящем.  

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Так ты готов в штурмовики ? 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Ты текст, прочитанный, когда научишься воспринимать .прежде читай внимательно 

"смотреть могут не только лишь все"

Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

"смотреть могут не только лишь все"

Это из любимых цитат твоего прадеда - московского попа ?

Посилання на коментар

48 хвилин тому, akineo сказав:

чому наші так не роблять?

Ну спробуйте щось виробляти в Україні :lol:

• Сумно 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...