US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 23 хвилини тому, Canton сказав: Лениво искать,кажется в "Китайский проезд" было красиво описано, что будет с таким безбашенным авантюристом... Там про балалайню, но разницы никакой...может даже покруче... ну я з ним поговорю. якщо мета заробити грошей, то допоможу. а оті всі ідеалістичні мрії одразу нах 18 хвилин тому, sergio сказав: Метро працює ж якось.. 🤔😏 вони заробляють. як? ну в основному я розумію як ) але там масштаби інші і діяльність не виробнича. 18 хвилин тому, sat-prof сказав: За московією тягнете? Будь-яка українська влада краща за саму найкращу окупаційну. як тільки в Україні буде українська влада, я одразу почну з нею працювати , 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: а оті всі ідеалістичні мрії одразу нах Именно!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Canton сказав: Російські війська увійшли до Кучеревого Яру, Золотого Колодязя та Веселого, закріплюються і накопичують сили для подальшого наступу на трасі Добропілля–Краматорськ, повідомляють аналітики DeepState. Я знаю там з 2014 року кожен мізерний кущ, яких там дуже мало, кожне село, кожен пагорб, кожен кар'єр. Нещодавно ми працювали саме там, де зараз вже орки. Навіть не уявляю, що думають, говорять місцеві, які вірили в Україну, сподівалися на всіх нас. Ще трохи, і буде видно Дружківку як на долоні, ввечері – вогні Краматорська. Там наші люди. Там скрізь наші люди. Чому так сталося, адже кожна височина була укріплена, накопані бліндажі, вогневі точки, місцевість якнайкраще сприяє тривалій і міцній обороні?.. – Дві причини. Перша – немає людей, яких можна було б посадити в ці укріплення, там зазвичай два-три автатара охороняли від місцевих бомжів тилову лінію оборони. Люди нині на відпочинку, в торгових центрах і ресторанах, броньовані за віком і за належністю до касти. Друга причина – безпорадність командування, управлінський параліч, коли нагору подаються оптимістичні доповіді, тому що правду нагорі ніхто чути не хоче, а вниз спускаються суворі накази, на які зазвичай кладуть болт, тому що виконати їх неможливо, а не послухатися не можна. Це все сталося не сьогодні, не вчора і навіть не позавчора. Це системна помилка. Синій екран комп'ютера. Вчора верховний головнокомандувач провів Ставку. Говорили про закупівлю пікапів, квадроциклів бригадами, про фінансування бригад, про цифровізацію процедури списання майна в бригадах, про спрощення процедури нагородження, про підсумки поїздки президента на Сумщину і Харківщину... Про прорив ворога на Донбасі – не говорили. Ймовірно, ніхто не повідомив про прорив. Вони що там, Deep State не читають?.. Звичайно, ситуацію виправлять (можливо) – мобілізують для ліквідації прориву в піхоту кухарів, зв'язківців, дроноводів – всіх, хто може тримати в руках гвинтівку. Не вперше. Батьківщина в небезпеці! Всі на фронт! Воля або смерть!.. Ось тільки системні помилки залишаться, і завтра лусне на іншій ділянці фронту. Ю.Касьянов або нам скажуть що відійшли на заздалегіть підготовлені позиції. все під контролем. без паніки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) На лінії Покровськ – Костянтинівка без перебільшення повна п**да, - Кротевич Джерело: https://censor.net/ua/n3568177 Колишній начальник штабу 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" Богдан Кротевич прокоментував бойову обстановку на Покровському напрямку. Про це він написав у соцмережі Х, передає Цензор.НЕТ. "Президенте, Я щиро не знаю, що саме Вам доповідають, але інформую: на лінії Покровськ – Костянтинівка без перебільшення повна п**да. І ця п**да наростає вже давно, погіршуючись з кожним днем. Ті командування, які зараз призначають (чи вже призначили), щоб "виправити невиправне", найімовірніше звинуватять у тій п**ді, яка вже відбувається. Лінії бойового зіткнення як сталої лінії — фактично не існує", - наголосив Кротевич. Він наголосив, що Покровськ та Мирноград майже в оточенні, Костянтинівка — у напівоточенні, а противник просувається в напрямку Краматорська та Дружківки. Читайте: Ворог концентрує сили навколо Покровська, намагається оточити його, - 59 ОШБр "Проблема збільшувалася ще з минулого року. Про це публічно попереджали, і саме так воно й сталося. Причина цієї проблеми — не новостворені корпуси, які прийняли у спадок провальну обстановку з підпорядкованими неукомплектованими підрозділами, і не ОТУ чи ОСУВ, які останні півтора року фактично не керували нічим, а лише передавали накази "відповідно до наказу з ГШ". Системна проблема почалася зі стира́ння резервів, масового роздріблення підрозділів по всій лінії фронту, звітів про "взяте село" як про перемогу на тлі провалів цілих напрямків, розподілу мобілізаційного ресурсу "кумам", а також абсолютної відсутності стратегічного і навіть оперативного бачення театру бойових дій у частини військового керівництва. Я офіцер, і в мене є поняття гідності. Моя совість чиста. Доповідь закінчив. Всім офіцерам, які прийняли "правила гри",- я *** зна що вам сказати. Я вас не розумію", - резюмував Кротевич. Джерело: https://censor.net/ua/n3568177 Змінено 5 годин тому користувачем Александр Аврамчук 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому ну що чекаємо зустрічі Трампа і ***ла, але гадаю нічого не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Putin Is About to Outplay Trump Again in Alaska www.bloomberg.com/opinion/articles/2025-08-12/alaska-summit-putin-is-about-to-outplay-trump-again-on-ukraine?srnd=homepage-europe 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому www.ukrinform.ua/rubric-ato/4024612-droni-gur-atakuvali-edinij-u-rosii-zavod-z-virobnictva-geliu-dla-raket-dzerelo.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 хвилин тому, dvr002 сказав: ну що чекаємо зустрічі Трампа і ***ла, але гадаю нічого не буде вам точно нічого не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 48 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: На лінії Покровськ – Костянтинівка без перебільшення повна п**да, - Кротевич Джерело: https://censor.net/ua/n3568177 Колишній начальник штабу 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" Богдан Кротевич прокоментував бойову обстановку на Покровському напрямку. Про це він написав у соцмережі Х, передає Цензор.НЕТ. "Президенте, Я щиро не знаю, що саме Вам доповідають, але інформую: на лінії Покровськ – Костянтинівка без перебільшення повна п**да. І ця п**да наростає вже давно, погіршуючись з кожним днем. Ті командування, які зараз призначають (чи вже призначили), щоб "виправити невиправне", найімовірніше звинуватять у тій п**ді, яка вже відбувається. Лінії бойового зіткнення як сталої лінії — фактично не існує", - наголосив Кротевич. Він наголосив, що Покровськ та Мирноград майже в оточенні, Костянтинівка — у напівоточенні, а противник просувається в напрямку Краматорська та Дружківки. Читайте: Ворог концентрує сили навколо Покровська, намагається оточити його, - 59 ОШБр "Проблема збільшувалася ще з минулого року. Про це публічно попереджали, і саме так воно й сталося. Причина цієї проблеми — не новостворені корпуси, які прийняли у спадок провальну обстановку з підпорядкованими неукомплектованими підрозділами, і не ОТУ чи ОСУВ, які останні півтора року фактично не керували нічим, а лише передавали накази "відповідно до наказу з ГШ". Системна проблема почалася зі стира́ння резервів, масового роздріблення підрозділів по всій лінії фронту, звітів про "взяте село" як про перемогу на тлі провалів цілих напрямків, розподілу мобілізаційного ресурсу "кумам", а також абсолютної відсутності стратегічного і навіть оперативного бачення театру бойових дій у частини військового керівництва. Я офіцер, і в мене є поняття гідності. Моя совість чиста. Доповідь закінчив. Всім офіцерам, які прийняли "правила гри",- я *** зна що вам сказати. Я вас не розумію", - резюмував Кротевич. Джерело: https://censor.net/ua/n3568177 з цього і починаються поразки. з невіри виконавців у геніальний задум командування. краще беріть приклад з тих хто не думає, а просто їбашить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, Бармалей сказал: так уж повелось, что любая власть на этих землях, через год становится оккупационной... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: До мене німець звернувся, хоче виробництво тут організувати. Як би його ввічливо відмовити? Непогана ж людина... Ой, ну прям перший раз формулюєте ... 😉 тезисно: Загроза фізичного знищення виробництва(йобані кацапи з ракетами); відсутність належних законів і ризик рейдерства, неправове поле у країні та постійне вимагання хабарів силовими органами у свої "фонди"(%податковій + %сбу + %мусорам). Гарантії влади не коштують і ламаного пфеніга, бо при зміні влади ... і не тільки режимів, а й на рівні міністрів(чи "смотрящІх") всі гарантії та домовленості херяться. Якось так рік назад формулювали й наші ... а якщо паралельно фінансист намалює схему використання України для зменшення податків у Німеччині, то ... нема такого злочину, на який бізнес не піде за % прибутку😉 ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Ой, ну прям перший раз формулюєте ... 😉 тезисно: Загроза фізичного знищення виробництва(йобані кацапи з ракетами); відсутність належних законів і ризик рейдерства, неправове поле у країні та постійне вимагання хабарів силовими органами у свої "фонди"(%податковій + %сбу + %мусорам). Гарантії влади не коштують і ламаного пфеніга, бо при зміні влади ... і не тільки режимів, а й на рівні міністрів(чи "смотрящІх") всі гарантії та домовленості херяться. Якось так рік назад формулювали й наші ... а якщо паралельно фінансист намалює схему використання України для зменшення податків у Німеччині, то ... нема такого злочину, на який бізнес не піде за % прибутку😉 ))) ну я ж про це і написав. якщо мета заробити, то я організую. а якщо офіційне виробництво, працевлаштування ветеранів та інша благодійність то це теж можу організувати, але це вже буде не про заробити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, Бездомный сказал: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 минут назад, US7IGN сказал: ну я ж про це і написав. якщо мета заробити, то я організую. а якщо офіційне виробництво, працевлаштування ветеранів та інша благодійність то це теж можу організувати, але це вже буде не про заробити. Так*"... інша благодійність..." 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Так*"... інша благодійність..." 😎 я не заробляю на чужому горі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 минут назад, US7IGN сказал: я не заробляю на чужому горі Отож бо. Згоден, що благодійність у вигляді підгодовування куєвої тучі чиновників не входить в його плани. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, sergio сказал: вигляді підгодовування куєвої тучі чиновників это наше тайное оружие, круче ядерки - первые перейдут на сторону врага, проникнут во все структуры и разрушат его изнутри... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, sergio сказав: Метро працює ж якось.. 🤔😏 Поточні ціни у "оптовому" Метро якось натякають на великі поточні розходи власників 😉 ... до ковіду так не було ... захворіли, мабуть ... 46 хвилин тому, US7IGN сказав: ну я ж про це і написав. якщо мета заробити, то я організую. а якщо офіційне виробництво, працевлаштування ветеранів та інша благодійність то це теж можу організувати, але це вже буде не про заробити. Так, побачив, перепрошую ) писав ще не додивившись гілку до останніх повідомлень ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому t.me/ukr_sof/1996 У ніч з 9 на 10 серпня підрозділами руху опору Сил спецоперацій ЗСУ знищено стаціонарний трасовий радіолокаційний комплекс ТРЛК-10 "Скала-М" у населеному пункті Абрікосівка в Криму. ТРЛК-10 "Скала-М" - це радянсько-російський трасовий радіолокаційний комплекс, який включає як первинні, так і вторинні можливості виявлення повітряних цілей. Сили спецоперацій зазначили, що знищення радара істотно послабить застосування авіації, яку окупанти використовують для обстрілів мирних жителів. glavred.net/ukraine/minus-radiolokacionnyy-kompleks-v-krymu-unichtozhen-moshchnyy-radar-10689086.html?utm_source=ukrnet_news 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, Александр Аврамчук сказал: На лінії Покровськ – Костянтинівка без перебільшення повна п**да Один довбойоб передруковує панічну напівбрехню іншого. Реальна ситуація складна, але далеко не катастрофічна. Кротевич відомий панікер та вкрай недалекий чувак, якого вигнали з посади за регулярні пройоби. Тепер намагається підняти собі рейтинг за рахунок панічних висерів. А інші місцеві зрадники-ждуни радісно передруковують, адже це сильно б'є по почуттям маси плебсу, погано знайомого з реальною оперативною обстановкою. Навіть відверту брехню начебто від Стерненка деякі довбойоби вже затягли нещодавно в стрічку, хоч він нічого такого не писав, а навпаки радив не поширювати непідтверджену херню. 4 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 23 минуты назад, Vladdi сказал: Один довбойоб передруковує панічну напівбрехню іншого. Ага, ага... Особенно Юра Касьянов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, US7IGN сказав: До мене німець звернувся, хоче виробництво тут організувати. Як би його ввічливо відмовити? Непогана ж людина... Робота Rheinmetall в Україні У березні 2024 року стало відомо, що концерн Rheinmetall побудує в Україні чотири збройові заводи. Планувалося, що вони випускатимуть системи ППО, бронетехніку, снаряди і порох. У жовтні того ж року директор концерну Армін Паппергер повідомив, що перший завод уже почав працювати. www.unian.ua/world/rheinmetall-zbroyoviy-koncert-seryozno-zbilshit-vipusk-tankiv-i-boyovih-mashin-13066014.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз