US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Вам не понравится... та кажіть вже! головне без жахливого французського акценту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: Можу поспорити, що це одоробло англійське зразка 70- их не долетить до Москви: Это вообще очень тяжелая цель...Архитяжелая... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Canton сказав: Это вообще очень тяжелая цель...Архитяжелая... та навіть юні буданівці з рогаток минулого року там нормально в центрі скла побили, а тут серйозні дяді 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 минуты назад, US7IGN сказал: минулого року За это время ОЧЕНЬ многое изменилось у балалаечников... Мог бы рассказать, но... 1. Бисер перед свиньями... 2. Це кацапське ІПСО Змінено 3 години тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: а хто ці щирі українці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: а хто ці щирі українці? з кацапським паспортом ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: та все відомо youcontrol.com.ua/en/catalog/company_details/43913999/ clarity-project.info/edr/41337184 ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "НЕ ПРОГАВ" (ГО "НЕ ПРОГАВ") youcontrol.com.ua/catalog/company_details/41337184/ Телефон:+3806***** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 хвилини тому, Canton сказав: Вам не понравится... Спробуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Спробуйте. Не хочу... Я не люблю котов и не умею их готовить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, Canton сказав: Я не люблю котов и не умею их готовить... А вдруг придется... В Корее собак жеж едят... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, Canton сказав: Не хочу... Я не люблю котов и не умею их готовить... Сцитеся, в цьому нема нічого страшного, так буває. Страх перед аудиторією - звичайне діло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, Canton сказав: Не хочу... Я не люблю котов и не умею их готовить... — Я сделал все, как дедуля велел… — начал было я, и вдруг из коридора послышались вопли. В камеру вкатился матерый жирный енот с охапкой прутьев. Он шел прямо, прямо, пока не уперся в решетку. Тогда он сел и начал раскладывать прутья, чтоб разжечь огонь. Взгляд у него был ошалелый, поэтому я догадался, что Лемюэл енота загипнотизировал. Под дверью камеры собралась толпа. Нас-то она, само собой, не видела, зато глазела на матерого енота. Я тоже глазел, потому что до сих пор не могу сообразить, как Лемюэл сдирает с енотов шкурку. Как они разводят огонь, я и раньше видел (Лемюэл умеет их заставить), но почему-то ни разу не был рядом, когда еноты раздевались догола — сами себя свежевали. Хотел бы я на это посмотреть. Но не успел енот начать, один из полисменов цап его в сумку — и унес; так я и не узнал секрета. К тому времени рассвело. Откуда-то непрерывно доносился рев, а один раз я различил знакомый голос. (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому ну що, на укріплення західного кордону та закупівлю дастерів тепер вистачить ua.news/ua/ukraine/ukrayina-otrimala-vid-evrosoiuzu-eur4-miliarda-finansovoyi-dopomogi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Гарна спроба... Цитата Усі 22-річні чоловіки матимуть право виїхати за кордон. Про 23-річних йдуть розмови, — Веніславський про зареєстрований законопроєкт в Раді Для виїзду єдине треба буде оновити військово-облікові документи. Мистецтво дипломатії від найкращого переговірника: Цитата Україні доведеться прийняти мир на умовах рф, щоб завершити війну, — високопосадовець з адміністрації, посилаючись на Трампа 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Гарна спроба... ну треба ще з цих встигнути грошей зняти 14 хвилин тому, vadimv сказав: Мистецтво дипломатії від найкращого переговірника: це було домовленістю між ним та ***лом ще до його виборів. просто для когось було запропоновано два варіанти - з вазелином та без. на вазелині вирішили Зекономити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: та все відомо youcontrol.com.ua/en/catalog/company_details/43913999/ Гарна пральня) судові рішення дивились? Цитата В ході досудового розслідування встановлено, що на території Київської області, невстановлені особи, організували схему протиправної діяльності, що полягає в контрабанді на територію України товарів шляхом подання митному органу як підстави для їх переміщення документів, що містять неправдиві відомості щодо країни походження товарів. 07.01.2025 до Підрозділу детективів ТУ БЕБ в Київській області від Київської митниці надійшло Повідомлення № 1 про кримінальне правопорушення від 01.01.2025 року щодо переміщення, з використанням реквізитів суб`єктів господарювання ТОВ «ФАЙЄР ПОІНТ» (код ЄДРПОУ 43913999), ДП «СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНА ФІРМА «УКРОБОРОНЕКСПОРТ» (код ЄДРПОУ 30021024) та компанії - нерезидента «WING SPECIMPEX» (Чеська республіка), через державний кордон України в режимі «Імпорт» з приховуванням від митного контролю товарів (каучук полібутадієновий) шляхом подання митному органу як підстави для їх переміщення документів, що містять неправдиві відомості щодо країни походження товарів, а саме підсанкційної Ісламської Республіки Іран. 🙈 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Для тупих хохлів, Розовое фламинго для розовых пони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 52 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Сцитеся, в цьому нема нічого страшного, так буває. Страх перед аудиторією - звичайне діло. Не старайтесь на слабо взять... Дедушке подобные экзерсисы - как соловью...ай лав ю...ай лав ю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 46 минут назад, US7IGN сказал: — Я сделал все, как дедуля велел… — начал было я, и вдруг из коридора послышались вопли. В камеру вкатился матерый жирный енот с охапкой прутьев. Он шел прямо, прямо, пока не уперся в решетку. Тогда он сел и начал раскладывать прутья, чтоб разжечь огонь. Взгляд у него был ошалелый, поэтому я догадался, что Лемюэл енота загипнотизировал. Под дверью камеры собралась толпа. Нас-то она, само собой, не видела, зато глазела на матерого енота. Я тоже глазел, потому что до сих пор не могу сообразить, как Лемюэл сдирает с енотов шкурку. Как они разводят огонь, я и раньше видел (Лемюэл умеет их заставить), но почему-то ни разу не был рядом, когда еноты раздевались догола — сами себя свежевали. Хотел бы я на это посмотреть. Но не успел енот начать, один из полисменов цап его в сумку — и унес; так я и не узнал секрета. К тому времени рассвело. Откуда-то непрерывно доносился рев, а один раз я различил знакомый голос. (с) Эта серия просто супер... Особенно как папуля спитр дистилировал прямо в крови... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: ну що, на укріплення західного кордону та закупівлю дастерів тепер вистачить ua.news/ua/ukraine/ukrayina-otrimala-vid-evrosoiuzu-eur4-miliarda-finansovoyi-dopomogi Правительство планирует ввести ✔️ новый статус для лиц, участвовавших в мероприятиях оборонного характера. Кабинет министров поддержал законопроект, предлагающий введение нового статуса для лиц, которые 📌привлекались к мероприятиям оборонного характера, не принимали участия в боевых действиях – 📃проект Закона «О лицах, привлекавшихся к обеспечению проведения мероприятий, направленных на защиту независимости, суверенитета и территориальной целостности Украины». Этим документом предусматривается выделение из действующего Закона «О статусе ветеранов войны» в отдельный статус, той категории граждан, которые учавствовали в мероприятиях оборонного характера, но непосредственно не участвовали в боевых действиях. Для таких лиц будет предусмотрен ⚡️новый правовой статус и, соответственно, отдельные государственные гарантии социальной защиты, чтобы официально признать их вклад в укрепление обороны государства. 📑Законопроект предусматривает введение следующих статусов: 🔹 «привлеченное лицо», 🔹«привлеченное лицо с инвалидностью», 🔹 «член семьи погибшего (умершего) привлеченного лица». Органы местного самоуправления получат право ➕дополнительно обеспечивать социальную защиту граждан и их семей за счет средств местных бюджетов. 📄Порядок, согласно которому будет предоставляться новый статус, должен определить Кабмин после принятия законопроекта. t.me/Oleg_legalist/6564 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, DmiVady сказал: Гарна пральня) судові рішення дивились? Other: 32.40 Виробництво ігор та іграшок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Не старайтесь на слабо взять... Дедушке подобные экзерсисы - как соловью...ай лав ю...ай лав ю... ʼ 29 хвилин тому, vadimv сказав: Гарна спроба... Мистецтво дипломатії від найкращого переговірника: У дєдушки просто мізків своїх немає:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Canton сказав: Other: 32.40 Виробництво ігор та іграшок Дорослі ігри, дорослі іграшки ))) дорослі гроші) А контрабанда то таке ... ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Курс на НАТО незаконний. Зелені бляді. . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз