US7IGN Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 1 хвилину тому, Canton сказав: Вам не понравится... та кажіть вже! головне без жахливого французського акценту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: Можу поспорити, що це одоробло англійське зразка 70- их не долетить до Москви: Это вообще очень тяжелая цель...Архитяжелая... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 3 хвилини тому, Canton сказав: Это вообще очень тяжелая цель...Архитяжелая... та навіть юні буданівці з рогаток минулого року там нормально в центрі скла побили, а тут серйозні дяді 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 (змінено) 2 минуты назад, US7IGN сказал: минулого року За это время ОЧЕНЬ многое изменилось у балалаечников... Мог бы рассказать, но... 1. Бисер перед свиньями... 2. Це кацапське ІПСО Змінено 22 серпня 2025 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: а хто ці щирі українці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 1 хвилину тому, US7IGN сказав: а хто ці щирі українці? з кацапським паспортом ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 1 година тому, US7IGN сказав: та все відомо youcontrol.com.ua/en/catalog/company_details/43913999/ clarity-project.info/edr/41337184 ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "НЕ ПРОГАВ" (ГО "НЕ ПРОГАВ") youcontrol.com.ua/catalog/company_details/41337184/ Телефон:+3806***** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 32 хвилини тому, Canton сказав: Вам не понравится... Спробуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Спробуйте. Не хочу... Я не люблю котов и не умею их готовить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 Тільки що, Canton сказав: Я не люблю котов и не умею их готовить... А вдруг придется... В Корее собак жеж едят... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 Тільки що, Canton сказав: Не хочу... Я не люблю котов и не умею их готовить... Сцитеся, в цьому нема нічого страшного, так буває. Страх перед аудиторією - звичайне діло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 10 хвилин тому, Canton сказав: Не хочу... Я не люблю котов и не умею их готовить... — Я сделал все, как дедуля велел… — начал было я, и вдруг из коридора послышались вопли. В камеру вкатился матерый жирный енот с охапкой прутьев. Он шел прямо, прямо, пока не уперся в решетку. Тогда он сел и начал раскладывать прутья, чтоб разжечь огонь. Взгляд у него был ошалелый, поэтому я догадался, что Лемюэл енота загипнотизировал. Под дверью камеры собралась толпа. Нас-то она, само собой, не видела, зато глазела на матерого енота. Я тоже глазел, потому что до сих пор не могу сообразить, как Лемюэл сдирает с енотов шкурку. Как они разводят огонь, я и раньше видел (Лемюэл умеет их заставить), но почему-то ни разу не был рядом, когда еноты раздевались догола — сами себя свежевали. Хотел бы я на это посмотреть. Но не успел енот начать, один из полисменов цап его в сумку — и унес; так я и не узнал секрета. К тому времени рассвело. Откуда-то непрерывно доносился рев, а один раз я различил знакомый голос. (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 ну що, на укріплення західного кордону та закупівлю дастерів тепер вистачить ua.news/ua/ukraine/ukrayina-otrimala-vid-evrosoiuzu-eur4-miliarda-finansovoyi-dopomogi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 Гарна спроба... Цитата Усі 22-річні чоловіки матимуть право виїхати за кордон. Про 23-річних йдуть розмови, — Веніславський про зареєстрований законопроєкт в Раді Для виїзду єдине треба буде оновити військово-облікові документи. Мистецтво дипломатії від найкращого переговірника: Цитата Україні доведеться прийняти мир на умовах рф, щоб завершити війну, — високопосадовець з адміністрації, посилаючись на Трампа 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 14 хвилин тому, vadimv сказав: Гарна спроба... ну треба ще з цих встигнути грошей зняти 14 хвилин тому, vadimv сказав: Мистецтво дипломатії від найкращого переговірника: це було домовленістю між ним та ***лом ще до його виборів. просто для когось було запропоновано два варіанти - з вазелином та без. на вазелині вирішили Зекономити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: та все відомо youcontrol.com.ua/en/catalog/company_details/43913999/ Гарна пральня) судові рішення дивились? Цитата В ході досудового розслідування встановлено, що на території Київської області, невстановлені особи, організували схему протиправної діяльності, що полягає в контрабанді на територію України товарів шляхом подання митному органу як підстави для їх переміщення документів, що містять неправдиві відомості щодо країни походження товарів. 07.01.2025 до Підрозділу детективів ТУ БЕБ в Київській області від Київської митниці надійшло Повідомлення № 1 про кримінальне правопорушення від 01.01.2025 року щодо переміщення, з використанням реквізитів суб`єктів господарювання ТОВ «ФАЙЄР ПОІНТ» (код ЄДРПОУ 43913999), ДП «СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНА ФІРМА «УКРОБОРОНЕКСПОРТ» (код ЄДРПОУ 30021024) та компанії - нерезидента «WING SPECIMPEX» (Чеська республіка), через державний кордон України в режимі «Імпорт» з приховуванням від митного контролю товарів (каучук полібутадієновий) шляхом подання митному органу як підстави для їх переміщення документів, що містять неправдиві відомості щодо країни походження товарів, а саме підсанкційної Ісламської Республіки Іран. 🙈 Змінено 22 серпня 2025 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Для тупих хохлів, Розовое фламинго для розовых пони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 52 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Сцитеся, в цьому нема нічого страшного, так буває. Страх перед аудиторією - звичайне діло. Не старайтесь на слабо взять... Дедушке подобные экзерсисы - как соловью...ай лав ю...ай лав ю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 46 минут назад, US7IGN сказал: — Я сделал все, как дедуля велел… — начал было я, и вдруг из коридора послышались вопли. В камеру вкатился матерый жирный енот с охапкой прутьев. Он шел прямо, прямо, пока не уперся в решетку. Тогда он сел и начал раскладывать прутья, чтоб разжечь огонь. Взгляд у него был ошалелый, поэтому я догадался, что Лемюэл енота загипнотизировал. Под дверью камеры собралась толпа. Нас-то она, само собой, не видела, зато глазела на матерого енота. Я тоже глазел, потому что до сих пор не могу сообразить, как Лемюэл сдирает с енотов шкурку. Как они разводят огонь, я и раньше видел (Лемюэл умеет их заставить), но почему-то ни разу не был рядом, когда еноты раздевались догола — сами себя свежевали. Хотел бы я на это посмотреть. Но не успел енот начать, один из полисменов цап его в сумку — и унес; так я и не узнал секрета. К тому времени рассвело. Откуда-то непрерывно доносился рев, а один раз я различил знакомый голос. (с) Эта серия просто супер... Особенно как папуля спитр дистилировал прямо в крови... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 44 минуты назад, US7IGN сказал: ну що, на укріплення західного кордону та закупівлю дастерів тепер вистачить ua.news/ua/ukraine/ukrayina-otrimala-vid-evrosoiuzu-eur4-miliarda-finansovoyi-dopomogi Правительство планирует ввести ✔️ новый статус для лиц, участвовавших в мероприятиях оборонного характера. Кабинет министров поддержал законопроект, предлагающий введение нового статуса для лиц, которые 📌привлекались к мероприятиям оборонного характера, не принимали участия в боевых действиях – 📃проект Закона «О лицах, привлекавшихся к обеспечению проведения мероприятий, направленных на защиту независимости, суверенитета и территориальной целостности Украины». Этим документом предусматривается выделение из действующего Закона «О статусе ветеранов войны» в отдельный статус, той категории граждан, которые учавствовали в мероприятиях оборонного характера, но непосредственно не участвовали в боевых действиях. Для таких лиц будет предусмотрен ⚡️новый правовой статус и, соответственно, отдельные государственные гарантии социальной защиты, чтобы официально признать их вклад в укрепление обороны государства. 📑Законопроект предусматривает введение следующих статусов: 🔹 «привлеченное лицо», 🔹«привлеченное лицо с инвалидностью», 🔹 «член семьи погибшего (умершего) привлеченного лица». Органы местного самоуправления получат право ➕дополнительно обеспечивать социальную защиту граждан и их семей за счет средств местных бюджетов. 📄Порядок, согласно которому будет предоставляться новый статус, должен определить Кабмин после принятия законопроекта. t.me/Oleg_legalist/6564 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 9 минут назад, DmiVady сказал: Гарна пральня) судові рішення дивились? Other: 32.40 Виробництво ігор та іграшок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 1 хвилину тому, Canton сказав: Не старайтесь на слабо взять... Дедушке подобные экзерсисы - как соловью...ай лав ю...ай лав ю... ʼ 29 хвилин тому, vadimv сказав: Гарна спроба... Мистецтво дипломатії від найкращого переговірника: У дєдушки просто мізків своїх немає:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 Тільки що, Canton сказав: Other: 32.40 Виробництво ігор та іграшок Дорослі ігри, дорослі іграшки ))) дорослі гроші) А контрабанда то таке ... ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 серпня 2025 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2025 Курс на НАТО незаконний. Зелені бляді. . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз