Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Canton сказав:

Вам не понравится...

та кажіть вже! головне без жахливого французського акценту :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Можу поспорити, що це одоробло англійське зразка 70- их не долетить до Москви:

Это вообще очень тяжелая цель...Архитяжелая...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Это вообще очень тяжелая цель...Архитяжелая...

та навіть юні буданівці з рогаток минулого року там нормально в центрі скла побили, а тут серйозні дяді :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

минулого року

За это время ОЧЕНЬ многое изменилось у балалаечников...

Мог бы рассказать, но...

1. Бисер перед свиньями...

2. Це кацапське ІПСО

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

а хто ці щирі українці? :lol:

з кацапським паспортом )

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

та все відомо youcontrol.com.ua/en/catalog/company_details/43913999/

clarity-project.info/edr/41337184

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "НЕ ПРОГАВ"

(ГО "НЕ ПРОГАВ")

youcontrol.com.ua/catalog/company_details/41337184/

Телефон:+3806*****

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Спробуйте.

Не хочу...

Я не люблю котов и не умею их готовить...

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

А вдруг придется...

В Корее собак жеж едят...

Посилання на коментар

Не хочу...

Сцитеся, в цьому нема нічого страшного, так буває. Страх перед аудиторією - звичайне діло.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Canton сказав:

Не хочу...

— Я сделал все, как дедуля велел… — начал было я, и вдруг из коридора послышались вопли. В камеру вкатился матерый жирный енот с охапкой прутьев. Он шел прямо, прямо, пока не уперся в решетку. Тогда он сел и начал раскладывать прутья, чтоб разжечь огонь. Взгляд у него был ошалелый, поэтому я догадался, что Лемюэл енота загипнотизировал.

Под дверью камеры собралась толпа. Нас-то она, само собой, не видела, зато глазела на матерого енота. Я тоже глазел, потому что до сих пор не могу сообразить, как Лемюэл сдирает с енотов шкурку. Как они разводят огонь, я и раньше видел (Лемюэл умеет их заставить), но почему-то ни разу не был рядом, когда еноты раздевались догола — сами себя свежевали. Хотел бы я на это посмотреть.

Но не успел енот начать, один из полисменов цап его в сумку — и унес; так я и не узнал секрета. К тому времени рассвело. Откуда-то непрерывно доносился рев, а один раз я различил знакомый голос. (с)

• Лайк 1
Посилання на коментар

ну що, на укріплення західного кордону та закупівлю дастерів тепер вистачить :flag1:

ua.news/ua/ukraine/ukrayina-otrimala-vid-evrosoiuzu-eur4-miliarda-finansovoyi-dopomogi

• Хаха 1
Посилання на коментар

Гарна спроба...

Цитата

Усі 22-річні чоловіки матимуть право виїхати за кордон. Про 23-річних йдуть розмови, — Веніславський про зареєстрований законопроєкт в Раді 

Для виїзду єдине треба буде оновити військово-облікові документи.

Мистецтво дипломатії від найкращого переговірника:

Цитата

Україні доведеться прийняти мир на умовах рф, щоб завершити війну, — високопосадовець з адміністрації, посилаючись на Трампа

• Хаха 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

Гарна спроба...

ну треба ще з цих встигнути грошей зняти :flag1:

14 хвилин тому, vadimv сказав:

це було домовленістю між ним та ***лом ще до його виборів. просто для когось було запропоновано два варіанти - з вазелином та без. на вазелині вирішили Зекономити :lol:

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

та все відомо youcontrol.com.ua/en/catalog/company_details/43913999/

Гарна пральня) судові рішення дивились?

Цитата

В ході досудового розслідування встановлено, що на території Київської області, невстановлені особи, організували схему протиправної діяльності, що полягає в контрабанді на територію України товарів шляхом подання митному органу як підстави для їх переміщення документів, що містять неправдиві відомості щодо країни походження товарів.

07.01.2025 до Підрозділу детективів ТУ БЕБ в Київській області від Київської митниці надійшло Повідомлення № 1 про кримінальне правопорушення від 01.01.2025 року щодо переміщення, з використанням реквізитів суб`єктів господарювання ТОВ «ФАЙЄР ПОІНТ» (код ЄДРПОУ 43913999), ДП «СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЗОВНІШНЬОТОРГОВЕЛЬНА ФІРМА «УКРОБОРОНЕКСПОРТ» (код ЄДРПОУ 30021024) та компанії - нерезидента «WING SPECIMPEX» (Чеська республіка), через державний кордон України в режимі «Імпорт» з приховуванням від митного контролю товарів (каучук полібутадієновий) шляхом подання митному органу як підстави для їх переміщення документів, що містять неправдиві відомості щодо країни походження товарів, а саме підсанкційної Ісламської Республіки Іран.

🙈:flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Сцитеся, в цьому нема нічого страшного, так буває. Страх перед аудиторією - звичайне діло.

Не старайтесь на слабо взять...

Дедушке подобные экзерсисы - как соловью...ай лав ю...ай лав ю...

Посилання на коментар

46 минут назад, US7IGN сказал:

— Я сделал все, как дедуля велел… — начал было я, и вдруг из коридора послышались вопли. В камеру вкатился матерый жирный енот с охапкой прутьев. Он шел прямо, прямо, пока не уперся в решетку. Тогда он сел и начал раскладывать прутья, чтоб разжечь огонь. Взгляд у него был ошалелый, поэтому я догадался, что Лемюэл енота загипнотизировал.

Под дверью камеры собралась толпа. Нас-то она, само собой, не видела, зато глазела на матерого енота. Я тоже глазел, потому что до сих пор не могу сообразить, как Лемюэл сдирает с енотов шкурку. Как они разводят огонь, я и раньше видел (Лемюэл умеет их заставить), но почему-то ни разу не был рядом, когда еноты раздевались догола — сами себя свежевали. Хотел бы я на это посмотреть.

Но не успел енот начать, один из полисменов цап его в сумку — и унес; так я и не узнал секрета. К тому времени рассвело. Откуда-то непрерывно доносился рев, а один раз я различил знакомый голос. (с)

Эта серия просто супер... Особенно как папуля спитр дистилировал прямо в крови...

• Лайк 1
Посилання на коментар

44 минуты назад, US7IGN сказал:

ну що, на укріплення західного кордону та закупівлю дастерів тепер вистачить :flag1:

ua.news/ua/ukraine/ukrayina-otrimala-vid-evrosoiuzu-eur4-miliarda-finansovoyi-dopomogi

Правительство планирует ввести ✔️ новый статус для лиц, участвовавших в мероприятиях оборонного характера.

Кабинет министров поддержал законопроект, предлагающий введение нового статуса для лиц, которые 📌привлекались к мероприятиям оборонного характера, не принимали участия в боевых действиях – 📃проект Закона «О лицах, привлекавшихся к обеспечению проведения мероприятий, направленных на защиту независимости, суверенитета и территориальной целостности Украины».

Этим документом предусматривается выделение из действующего Закона «О статусе ветеранов войны» в отдельный статус, той категории граждан, которые учавствовали в мероприятиях оборонного характера, но непосредственно не участвовали в боевых действиях.

Для таких лиц будет предусмотрен ️новый правовой статус и, соответственно, отдельные государственные гарантии социальной защиты, чтобы официально признать их вклад в укрепление обороны государства.

📑Законопроект предусматривает введение следующих статусов:

🔹 «привлеченное лицо»,

🔹«привлеченное лицо с инвалидностью»,

🔹 «член семьи погибшего (умершего) привлеченного лица».

Органы местного самоуправления получат право дополнительно обеспечивать социальную защиту граждан и их семей за счет средств местных бюджетов.

📄Порядок, согласно которому будет предоставляться новый статус, должен определить Кабмин после принятия законопроекта.

t.me/Oleg_legalist/6564

Посилання на коментар

9 минут назад, DmiVady сказал:

Гарна пральня) судові рішення дивились?

Other:

32.40 Виробництво ігор та іграшок

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

Не старайтесь на слабо взять...

Дедушке подобные экзерсисы - как соловью...ай лав ю...ай лав ю...

ʼ

29 хвилин тому, vadimv сказав:

Гарна спроба...

У дєдушки просто  мізків своїх немає:)) 

Посилання на коментар

Other:

32.40 Виробництво ігор та іграшок

Дорослі ігри, дорослі іграшки ))) дорослі гроші)
А контрабанда то таке ... )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...