Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 часов назад, US7IGN сказал:

а з чого ви взяли що ***ло когось кидає? він дуже послідовно одне і теж багато років каже і робить. це всі інші постійно бажане за дійсне видають і кожного разу розчаровуються :lol:

це взагалі не про прутіна - це про колективного кацапа

прутін не лише ватажок , а й заручник  забаганок  колективного кацапа 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

черговий  "хороший"  жид порвався 

або 

любов до кацапських грошей - як лакмусовий папірець 

і ці люди вчать моралі ? :crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

7 годин тому, akineo сказав:

а зі сторони придністров'я збудували? 

В навіщо?

В як тоді корупціонери будуть тікати, сплативши відкат?

Посилання на коментар

6 годин тому, sergio сказав:

Спочатку болторіз, а потім штикножем сходи в стіні зробити. Тай по всьому. 

Питання не в тому, як подолати, а в тому, як використовують кошти.

На Харківщині минулого року та на Сумщині цього ліній укріплення не збудували, гроші розікрали зелені бляді .

Посилання на коментар

lapin.thumb.png.e633004bb009056a4c62fc89d5e2d88f.png

" - щетина потужності та незламності"  земударасів.

Змінено користувачем hause
  • Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

На фоне прочтения вчерашних "поскулеваний"  немецких и англицских правительств у меня возникли вопросы- а что собственно заставляет эти государства давать обязательства  финансировать определенные  проекты в Украине , их чем - то "заарканили" , может есть компромат ?  У самих проблемы, и намечаются еше больше ,.а их заботят дела в других странах.

Чет тут явно не чисто .

они вместе с Зе придумали забавную отмазку для своего лохтората: - "Русские хотят на нас напасть" .

И тулят этим дятлам - за чистую монету.

Местячковые любители погреть руки на войне и др.полезные идиоты от них не отстают и гонят чушь о  якобы желании Кремля поработить Европк.

Может тут присуствует не один шкурный интерес- нажиться на откатах, но и что иное?

Змінено користувачем рыбак
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, Бездомный сказав:

черговий  "хороший"  жид порвався 

або 

любов до кацапських грошей - як лакмусовий папірець 

і ці люди вчать мораліа ? :crazy:

Підараси і педофіли кучкуються разом )

Посилання на коментар

3 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Питання не в тому, як подолати, а в тому, як використовують кошти.

На Харківщині минулого року та на Сумщині цього ліній укріплення не збудували, гроші розікрали зелені бляді .

Я питання то вже давно піднімав, що на сході майже не будуть, а на заході на повну котушку. Що цікавіше, що чомусь дійсно будують, а не розкрадають гроші. 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, рыбак сказав:

На фоне прочтения вчерашних "поскулеваний"  немецких и англицских правительств у меня возникли вопросы- а что собственно заставляет эти государства давать обязательства  финансировать определенные  проекты в Украине , их чем - то "заарканили" , может есть компромат ?  У самих проблемы, и намечаются еше больше ,.а их заботят дела в других странах.

Чет тут явно не чисто .

они вместе с Зе придумали забавную отмазку для своего лохтората: - Русские хотят на нас напасть . И тулят этим дятлам - за чистую монету.

Деладье с Чемберленом тоже думали, что принесли мир.

Посилання на коментар

Президент США Дональд Трамп заявив, що розглядає можливість перейменування Міністерства оборони на Міністерство війни вже "наступного тижня або близько того".

Відповідну заяву він зробив під час розмови з журналістами в Овальному кабінеті та на зустрічі з президентом Південної Кореї Лі Чже Мьоном.

"Ми називаємо його Міністерством оборони, але, між нами кажучи, я думаю, що ми збираємося змінити назву. Якщо ви хочете знати правду, думаю, незабаром буде інформація про це. Я говорив з людьми — і всім це подобається", - зазначив американський лідер.

Трамп нагадав, що США здобували "неймовірні перемоги", коли відомство офіційно мало назву Міністерства війни — під час Першої та Другої світових воєн. На його думку, ця назва краще відображає сутність діяльності Пентагону.

За його словами, рішення про офіційне перейменування Пентагону може бути ухвалене вже найближчим часом.

Путін мабуть злякається.

Дивно що наші до такого ще не здогадалися.  

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Я питання то вже давно піднімав, що на сході майже не будуть, а на заході на повну котушку. Що цікавіше, що чомусь дійсно будують, а не розкрадають гроші. 

Бо треба ж комусь воювати... Ну не лисий же та баклан із люсею підуть.

Я так і не зрозумів, кому зараз вигідна війна в Києві?

Лисий чогось мовчить, та й інша пліснява як у рот води набрала.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Президент США Дональд Трамп заявив, що розглядає можливість перейменування Міністерства оборони на Міністерство війни вже "наступного тижня або близько того".

Відповідну заяву він зробив під час розмови з журналістами в Овальному кабінеті та на зустрічі з президентом Південної Кореї Лі Чже Мьоном.

"Ми називаємо його Міністерством оборони, але, між нами кажучи, я думаю, що ми збираємося змінити назву. Якщо ви хочете знати правду, думаю, незабаром буде інформація про це. Я говорив з людьми — і всім це подобається", - зазначив американський лідер.

Трамп нагадав, що США здобували "неймовірні перемоги", коли відомство офіційно мало назву Міністерства війни — під час Першої та Другої світових воєн. На його думку, ця назва краще відображає сутність діяльності Пентагону.

За його словами, рішення про офіційне перейменування Пентагону може бути ухвалене вже найближчим часом.

Путін мабуть злякається.

це ж не про назву. наші і ваші давно здогадалися що гарна війна це шлях до вічного розпилу та непохитності трону чи золотого унітазу. Трамп теж так хоче :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Путін мабуть злякається.

Війни нема, сво

Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

це говорить про пріоритети. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

JD Vance says Russia is making concessions. Is America being strung along?

US vice-president seems to have been hoodwinked that Vladimir Putin is serious about ending the invasion of Ukraine

www.telegraph.co.uk/world-news/2025/08/25/jd-vance-russia-ukraine-concessions-peace-usa-trump/

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Деладье с Чемберленом тоже думали, что принесли мир.

"Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч" ©

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

це ж не про назву. наші і ваші давно здогадалися що гарна війна це шлях до вічного розпилу та непохитності трону чи золотого унітазу. Трамп теж так хоче :flag1:

"Наши и ваши" - это кто , евреи и неевреи ? 

Как не напомнить еврейский анекдот "-Вася , шо тебе думать , какие у тебя проблемы- винтовку и на фронт".

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

"Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч" ©

справа ж не у війні, а де саме вона воюється. погодьтеся, воювати в Мексиці і в Каліфорнії це трохі інше :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

К чему ты ставишь цитаты из Евангелии , когда не понимаешь смысл прочитанного.?

Любой , при желании может найти в поиске значение этой фразы, кроме тебя. 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

воювати в Мексиці і в Каліфорнії це трохі інше :lol:

Ще не вечір ) Скоріш за все Civil War не просто так знімали ))

І кепки з написом "Trump 2028" теж не просто так )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

29 минут назад, Vinsol2009 сказал:

та й інша пліснява як у рот води набрала

Деньги любят тишину...

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, hause сказав:

lapin.thumb.png.e633004bb009056a4c62fc89d5e2d88f.png

" - щетина потужності та незламності"  земударасів.

електричні авто цього бренду офіційно не поставляються в нашу країну.... 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

Чет тут явно не чисто .

они вместе с Зе придумали забавную отмазку для своего лохтората: - "Русские хотят на нас напасть" .

И тулят этим дятлам - за чистую монету.

Местячковые любители погреть руки на войне и др.полезные идиоты от них не отстают и гонят чушь о  якобы желании Кремля поработить Европк.

Может тут присуствует не один шкурный интерес- нажиться на откатах, но и что иное?

ну вони бачать що русня озвірівше стадо, які і своїх не жалкують, і цивільних тупо геноцидять. звичайно їм страшно (тим хто має очі і розум).
і чим більше русня кричить "не будемо нападать на європу" тим більше страшніше
бо ще не забулось як 21 лютого песков казав "вайні не будет"

а може їм просто боляче дивитись як нас геноцидять і хочуть трошки допомогти. скоріше за все обидва фактори

• Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...