Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

24 минуты назад, рыбак сказал:

Потому что у них не сопоставимы  возможности- как минимум , да и щачем им нападать, если они уже скулить начали ??

та кацапи проливали крокодилові сльози -  скавчали "лишь бьі не бьіло вайни" ( але  все одно на мотив  військового маршу )  -  кацап/кацапка  відкриває їбало = кацап/кацапка  пuздить     

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, newbee2020 сказав:

про які можливості мова? ф-35? є великий сумнів що вони зможуть хочаби зупитити носіїв КАБів.
чи може дрони є, щоб відбивати штурми?
чи може європейці готові сидіти по бліндажах місяцями, як наші?
чи може європейці готові гинути сотнями тисяч заради умовної естонії? а підари готові

тому напад на європу буде легкою прогулянкою, навіть якщо США надумають вписатись військами (не надумають)

ЧСВ українців зашкалює, як завжди:lol:

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Разве финансовая составляющая не главное в войне? Сравните бюджет евросоюза и рф.

После того , как они обманули , что не будут нападать , теперь у вас сложилась уверенность , что нападать будут в любом случае , так ?  

я вже відповідав з приводу бюджету. патріот за мільярд із ракетами по 10 мільйонів не зупинить підарів, які за 10 мільйонів вироблять 20 тисяч ФПВ дронів і виставлять 20 тисяч штурмовиків, які готові вмерти.

Посилання на коментар

4 минуты назад, newbee2020 сказал:

розстріл СБУ під Словянськом забули вже..

uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Бій_у_Бузковому_парку&oldid=45965733

Это разные вещи...

Гиркинских обормотов пара десятков крепеньких мужичков в самом начале могли разделать как Бог черепаху...было бы желание

А вот его как раз не было...

Посилання на коментар

4 минуты назад, рыбак сказал:

Мы говорили изначально за Германию и Англию . Вернитесь в начало дискуссии . Не нужно тут своим ' умением" бравировать, мне все равно что вы там себе умеете.

Любите быть всегда правым))) было четко написано Европа, и по тематике именно Европа)))...ну да ладно...обманывайтесь дальше...

Посилання на коментар

54 хвилини тому, newbee2020 сказав:

Мда, 1в1 російська наці пропаганда, тільки против палестинців, а не проти нас. Як цивільний може вигнати озброєних бойовиків? Давайте будем бомбити Донецьк тому що місцеві не змогли вигнати підарів.

зараз вам Хіросіму ще згадають - улюблена кацапська тема

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Прото, чисто випадково в пошук закинуло. 😏

а скільки мені всякі збоченці закидують посилань :lol:

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Власне. 

Зараз зайшов в пошук в Інсту і, як я не збочувася мені подібне не видало. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Власне. 

Зараз зайшов в пошук в Інсту і, як я не збочувася мені подібне не видало. 

страшно далекі ви від Житомира :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, рыбак сказав:

в мире существует уже всеобщее решение оон по преимуществу одной пропаганды над другой ? И почему одним можно пропагандировать, а другим - нет.?

И что вообще такого уж плохого в пропаганде каннибализма? )

Sarcasm.png

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ви нову книжку про збоченців зібралися написати? 😁)))

Посилання на коментар

1 година тому, newbee2020 сказав:

російська пропаганда випалює мізки американців, російські агенти впливають на американську політику все більше та більше

Та й деякі форумчани явно постраждали.

• Лайк 4
Посилання на коментар

8 минут назад, Бармалей сказал:

Любите быть всегда правым))) было четко написано Европа, и по тематике именно Европа)))...ну да ладно...обманывайтесь дальше...

Это не правда.  Я с удовольствие признаю , что заблуждался в своих мнениях или убеждениях , если их опровергнут знаниями. Но ответ слышу лишь тупой троллинг и  фантазии "оппонентов " основанные на чужом, а то и на своем , мнении , а не знания  .

.зачем мне обманываться , какой в этом смысл ?

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Не народ, а послідовників релігії. Іслам - це чума 21-го сторіччя.

Бгг ) Ця "чума" за сім років захопила Піренейський півострів, на реконкісту якого знадобилося 700 років ))

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Який-який там бюджет в USAID був?:lol:

Був та загув )

2 години тому, newbee2020 сказав:

вас убиває русня яка має ядерку здатну спалити планету,  а ви переживаєте за мусульман, смішно.

Кіт переживає, що коли він переїде до Мюнхена, йому доведеться слухати на світанку муедзінів і робити обрізання )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ви нову книжку про збоченців зібралися написати? 😁)))

треба спочатку визначитися з тим кого вважати збоченцями? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Это не правда.  Я с удовольствие признаю , что заблуждался в своих мнениях или убеждениях , если их опровергнут знаниями. Но ответ слышу лишь тупой троллинг и  фантазии "оппонентов " основанные на чужом, а то и на своем , мнении , а не знания  .

ну да, кацапи вже не знають яке ще зло натворити (мабуть тільки ядерка та газові камери залишились), а ви про гуманітарочку і миролюбивість від добрих росіян 

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

какой троллинг? 

Я четко и коротко спросил Ваше мнение о Молдове почему? Потому что хотел опровергнуть Ваше же утверждение...в ответ - увертки...

ну нет так нет...не важно

Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Не народ, а послідовників релігії. Іслам - це чума 21-го сторіччя. Тільки випалювати вогнем і мечем, інакше вони знищать планету.

Іслам - це всього лишень єресь юдаїзму - Мойсея вони звуть Муса , Соломона - Сулейман , Іїсуса - Іса  , е.т.с

юдеї - взагалі корифеї -  геноциду ( поцікавтеся , як Мойсей  віддячив  мадіанітянам , які врятували його у Пустелі , як жиди віддячили українцям , які дали їм прихисток від знищення в Іспанії ) , будь де , де геноцид - приклали руку жиди ( бо так їх вчить Тора )

Навіть до геноциду кхмерів у Камбоджі доклався жидяра жан поль сартр - гуру Пол Пота .

Зараз  жиди - соловйови-шапіро/хазіни/кедмі е.т.с.  докладають руку до геноциду українців .  

Пропонуєте остаточно вирішити жідівське питання ?:crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бармалей сказал:

какой троллинг? 

Я четко и коротко спросил Ваше мнение о Молдове почему? Потому что хотел опровергнуть Ваше же утверждение...в ответ - увертки...

ну нет так нет...не важно

Как вы собирались  "мнением" опровергнуть " утверждение" ?

Посилання на коментар

1 година тому, newbee2020 сказав:

ви так і не пояснили, як знавець російської душі, для чого підари зараз вбивають цивільних у Херсоні?

Це треба толстоєвського перечитати...

Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

Американцы , в том числе ,за счет пропаганды ,СССР развалили.

...приехав в Киев читать лекцию про котлету по киевски и упрашивая вКравчука не валять совок )

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Це треба толстоєвського перечитати...

то дуже потужні маніпулятори - небезпечне  чтиво

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, newbee2020 сказал:

ну да, кацапи вже не знають яке ще зло натворити (мабуть тільки ядерка та газові камери залишились), а ви про гуманітарочку і миролюбивість від добрих росіян 

Вы опять начинаете мне приписывать , то , о чем я не говорил и перекручивать мною сказанное. 

А я наивный думал , что у вас есть знания  и вступил  с вами  в диалог.

Дурак- шо с меня взять.)))

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Вы опять начинаете мне приписывать , то , о чем я не говорил и перекручивать мною сказанное. 

А я наивный думал , что у вас есть знания  и вступил  с вами  в диалог.

Дурак- шо с меня взять.)))

нічого я вам не приписував, ви самі сказали що кацапи не будуть нікуди нападати далі, тому що путін трампу пообіцяв (це про миролюбивість)
і про "гуманітарку" на камеру россія-1, в той час, коли вони знищили в нуль десятки міст та сотні сіл.

і про американську пропаганду ви не показали мені, де ж вона? бо я бачу тільки підарботів

Змінено користувачем newbee2020
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

...приехав в Киев читать лекцию про котлету по киевски и упрашивая вКравчука не валять совок )

для наочності 

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...