Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Один из коментрв под видосом. 

То о, чем многие думают, но боятся вслух сказать.

Повеселило- власть парламенту отдать. Сразу видно, что товарищ не местный. 😺

Screenshot_20250829_092620_com.gspace.android.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, US7IGN сказал:

а війна це щось дуже розумне для розумних людей?

здавалося б на Банковій теж тільки офіс... 

Головний офіс, як виявилося, знаходиться в квартирі Миндича. 😎

Посилання на коментар

9 годин тому, vadimv сказав:

Це треба Кантона спитати, 99,99% скаже, що це місце "ночью стало местом дислокации подразделения"...

www.instagram.com/reel/DNGz34LMO5I/?igsh=anIwZXF5dHcxY3h5

Під час  російської атаки вночі 28 серпня руйнувань зазнав завод Bayraktar у Києві.

Про це повідомив співзасновник ГО «Варта-1» та депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

ua.news/ua/war-vs-rf/rosiiani-vluchili-u-zavod-bayraktar-u-kiievi

• Конфуз 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Один из коментрв под видосом. 

То о, чем многие думают, но боятся вслух сказать.

Повеселило- власть парламенту отдать. Сразу видно, что товарищ не местный. 😺

Screenshot_20250829_092620_com.gspace.android.jpg

кацапський вкид. він хоча б член Шинн Фейн? :lol:

Посилання на коментар

вже 23 людини загинуло в Києві після вчорашнього обстрілу. Нема слів, коли це все скінчиться?

• Сумно 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Під час  російської атаки вночі 28 серпня руйнувань зазнав завод Bayraktar у Києві.

Це мабуть якось виправдовує удар двома ракетами по житловому будинку, да?

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Це мабуть якось виправдовує удар двома ракетами по житловому будинку, да?

я ж не знаю що в ньому було. я не знав що завод байрактар хтось вирішив в місті де люди живуть будувати.

• Конфуз 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

я ж не знаю що в ньому було.

Так Кантона спитайте, він 99,99% знає 

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

завод байрактар хтось вирішив в місті де люди живуть будувати.

Та звісно ж у всьому винні жертви, не варто повторюватися, вже багато разів це чули

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 4
Посилання на коментар

1 годину тому, akineo сказав:

а таке?

розраховано на повних дебілів.

розвалити офіс ніяк не дорівнює зірвати вирбництво. 

Посилання на коментар

17 минут назад, US7IGN сказал:

кацапський вкид. він хоча б член Шинн Фейн? :lol:

Чому кацапський? 

Чи думаєте просто так зе роздає звання Героя та інші ніштяки більш менш відомим командирам, які могли би влаштувати щось подібне. 

Посилання на коментар

10 минут назад, vadimv сказал:

Так Кантона спитайте, він 99,99% знає 

Я знаю.

И любой может узнать - только лениться не надо

А сюда шесть прилетело...

Неделю назад Харьков пережил шесть ударов по жилому дому, где погибла целая семья – Терехов(С)

dumka.media/rus/events/1756112625-nedelyu-nazad-harkov-perezhil-shest-udarov-po-zhilomu-domu-gde-pogibla-tselaya-semya-terehov

Открываем карту, часок ищем по сети - и все как на ладони

Змінено користувачем Canton
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, US7IGN сказав:

депутат Львівської міськради

шось в цьому повідомленні дуже багато нестиковок. особливо про 4й удар.

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

я ж не знаю що в ньому було

нічого в тому будинку не було. ну а те що залізниця за 100 м, то це про високоточнає кацапське аружіє

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, sergio сказав:

Чому кацапський? 

Чи думаєте просто так зе роздає звання Героя та інші ніштяки більш менш відомим командирам, які могли би влаштувати щось подібне. 

те що роздає пересидент це одне, а я казав що вкид кацапський - хтось закликає військових до походу на Київ

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

У Вас слишком много ошибок в слове "просрали"

Вспомнилась встреча Тетчер  с Горбачевым.

"Как преимущества!!!???"

Змінено користувачем Vinsol2009
Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

Пам'ятаєте писав про знайому з Харкова, яка з сім'єю пів-року жила в моїй квартирі, а потім з дочкою виїхала в Іспанію. Нарешті, вона знайшла роботу. Вона ще в Харкові робила ремонт в своїй квартирі сама, навчилася деяких будівельних професій, ну і освіта - промисловий дизайн хоч якось корелює з будівництвом. Коротше кажучи, вона і по приїзду туди дещо підремонтувала в своїй найманій квартирі в рахунок оплати і директорці школи, в якій навчалася дитина за якісь гроші. Так от ця директорка мала знайомого, у якого фірма по ремонту квартир. Він довго "морозився", все казав, що треба добре знати мову, а потім згодився подивитися, що вона з себе представляє. Тиждень возив по об'єктах і екзаменував. Врешті, звільнив секретарку-іспанку і взяв її, як свого заступника. Тепер вона керує бригадою будівельників-ремонтників. Була ситуація, коли в п'ятницю (короткий день) її підлеглі розібрали каналізацію і так і залишили, бо робочий день закінчився. А що там сусіди на вихідних будуть страждати - по фіг. Так їй прийшлося самій то все доробити і її авторитет в очах керівника ще більше виріс. Коли керівник поїхав з сім'єю у відпустку, він залишив їй свій "Ягуар", щоб їй легше було переміщатися між об'єктами. Отак підвезло, хоча вона довго і нудно шукала роботу не зв'язану з різним прибиранням, миттям і т.д. Казала - "а навіщо я закінчила аспірантуру на відмінно? Щоб мити туалети?" Тепер вона задоволена своєю роботою і зарплатою. Фірма планує розширятися. Керівник питав її чи розбирається вона в комп'ютерних програмах. А вона в Харкові проектувала і робила меблі на заказ (сама і складала). Так, що з цим проблем немає.

А Чехии та же хня  , официально не раньше, чем через год, или или на низкооплачиваемую работу.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Так це він, виїхавши за кордон, заїхав в Україну? Та ще й без документів про опіку? Геніально...

Посилання на коментар

53 минуты назад, dvr002 сказал:

вже 23 людини загинуло в Києві після вчорашнього обстрілу. Нема слів, коли це все скінчиться?

Спітайте у найпотужнішиго, якій бачів мир в очах ху&ла....

Посилання на коментар

2 години тому, akineo сказав:

цікаво як в різних новинах применшують "проблему"

ітого:

1. декілька безвісти пропавших

2. загиблі

3. поранені (невідомо якого ступеня)

4. корабель на ремонт. не затонув вже добре. 

наявність такої ж зброї у противника була питанням часу. а масштабувати виробництво вони вміють. пів року і буде кишіти все. будуть БЕКи проти Беків в морі воювати. 

Руси воювали проти візантійців, козаки на чайках проти турок.

Великому кораблю нема чого робити у чорній калюжі.

Посилання на коментар

Суддя з Білгорода-Дністровського Боярський, який допомагав ухилянтам, отримав умовний термін та штрафи

Суддя Олександр Боярський, який, за даними слідства, сприяв щонайменше 364 ухилянтам від служби у ЗСУ виїхати за кордон, визнав свою провину і уклав угоду зі слідством.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив головний редактор Lb.ua Олег Базар.

За результатами розгляду Боярський отримав 6 років умовно, конфісковано $20 тис. та 200 тис. грн. Крім того, суд зобов’язав Боярського перерахувати 1 млн грн на потреби Сил оборони України.

"Навіть якщо повірити у версію слідства, що Боярський брав за одне рішення 1,5-3 тисячі доларів (упевнений, що більше), то суддя вийшов з цієї історії з непоганим прибутком", - зазначив Базар. Джерело: https://censor.net/ua/n3571117

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Суддя з Білгорода-Дністровського Боярський, який допомагав ухилянтам, отримав умовний термін та штрафи

Суддя Олександр Боярський, який, за даними слідства, сприяв щонайменше 364 ухилянтам від служби у ЗСУ виїхати за кордон, визнав свою провину і уклав угоду зі слідством.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив головний редактор Lb.ua Олег Базар.

За результатами розгляду Боярський отримав 6 років умовно, конфісковано $20 тис. та 200 тис. грн. Крім того, суд зобов’язав Боярського перерахувати 1 млн грн на потреби Сил оборони України.

"Навіть якщо повірити у версію слідства, що Боярський брав за одне рішення 1,5-3 тисячі доларів (упевнений, що більше), то суддя вийшов з цієї історії з непоганим прибутком", - зазначив Базар. Джерело: https://censor.net/ua/n3571117

колись може ще кіно знімуть як про Шиндлера :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Таке собі ...

Exclusive: India’s Russian oil imports set to rise in September in defiance of US

Цитата

Американські чиновники звинуватили Індію в отриманні прибутку від російської нафти зі знижкою, в той час як індійські чиновники звинуватили Захід в подвійних стандартах, тому що Європейський Союз і США все ще купують російські товари на мільярди доларів. (браузерний автопереклад)

І трохи розклад по купівлі "дорогими партнерами" в РФ, нічого нового ... просто цифри ...

Three years into war, US and Europe keep billions in trade with Russia

Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Таке собі ...

Exclusive: India’s Russian oil imports set to rise in September in defiance of US

І трохи розклад по купівлі "дорогими партнерами" в РФ, нічого нового ... просто цифри ...

Three years into war, US and Europe keep billions in trade with Russia

Гарно грає той хто ходить останнім www.bbc.com/news/articles/cx29z9g2kl2o

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

53 хвилини тому, vadimv сказав:

Так це він, виїхавши за кордон, заїхав в Україну? Та ще й без документів про опіку? Геніально...

Я подробиць не знаю, звісно. Але йшлось про блокпост а не кордон. Та і готувати документи в окупації мабуть трохи накладно. Чи втеча українця з-під окупації на територію не окупованої Батьківщини уже є перетином кордону і вимагає окремих документів? Чи я щось упустив?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, porterlv сказав:

Я подробиць не знаю, звісно. Але йшлось про блокпост а не кордон. Та і готувати документи в окупації мабуть трохи накладно. Чи втеча українця з-під окупації на територію не окупованої Батьківщини уже є перетином кордону і вимагає окремих документів? Чи я щось упустив?

А навіщо тікати на неокуповану територію? Підозріло. Для таких взагалі мають бути фільтраційні табори :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...