МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, Canton сказав: За колишню очільницю Хмельницької обласної МСЕК Тетяну Крупу не внесли заставу у розмірі 20 млн грн. Про це у коментарі Укрінформу повідомила прессекретар Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис, передає Цензор.НЕТ. Джерело: https://censor.net/ua/n3573310 Списали ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому українці почали збирати речі та планують залишати Польщу після нальоту російських БПЛА 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, DimaF сказав: Наконец то бл№ть!👾 Ну як сказати ... задум був непоганий, але не прокатив ... Я побачив, що у нас скасували тривогу, тож пішов спати. Але зараз дивлюся: росіяни швидко зорієнтувалися й не зупинили ракетну атаку (можливо, трохи згодом, але ракети все одно полетіли). Те, що вони так вчинили, на мою думку, показує: РФ зовсім не боїться йти на пряму конфронтацію з НАТО. А це для України не гарна не новина. Зараз українські посадовці, ймовірно, непублічно отримають пістюлін від білих хазяїв. Далі побачимо: ППО можуть підсилити, а можуть і обмежити: мовляв, "нам самим треба, самі розумієте"… Зима близько. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, DmiVady сказал: Ну як сказати ... задум був непоганий, але не прокатив ... Сарказм если что.. Дело в том что чем дальше, тем меньше логики будет в действиях рашкован, при том что ее и раньше не особо было. 1 час назад, DmiVady сказал: ППО можуть підсилити, а можуть і обмежити: мовляв, "нам самим треба, самі розумієте"… Так отож... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 19 хвилин тому, МаТраС сказав: Посилює імунну чи в гробить? Йдіть до дохтура, бо наслухаєтесь туточкі "лікарів"... не треба множити психів на форумі ) Бо я читаю поради й в мене волоси дибки й від самих порад, і від пояснень ... Бережіть свій організм та мозок ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Йдіть до дохтура, бо наслухаєтесь туточкі "лікарів"... не треба множити психів на форумі ) Бо я читаю поради й в мене волоси дибки й від самих порад, і від пояснень ... Бережіть свій організм та мозок ) Я забув, що в фб в мене декілька груп ,де тусуються профі. Лікарі. Перевіримо поради Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Йдіть до дохтура, бо наслухаєтесь туточкі "лікарів"... не треба множити психів на форумі ) Бо я читаю поради й в мене волоси дибки й від самих порад, і від пояснень ... Бережіть свій організм та мозок ) треба перепровіряти за допомогою ШІ 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: Я забув, що в фб в мене декілька груп ,де тусуються профі. Лікарі. Перевіримо поради Лікарі не розуміють про ліки, вони лише про хвороби. Консультуватися треба із професійним провізором, який знає статистику застосування та ефективність. У них є професійні журнали де про це пишуть. 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 хвилин тому, МаТраС сказав: Я забув, що в фб в мене декілька груп ,де тусуються профі. Лікарі. Перевіримо поради Нормальний лікар повинен бачити вас і ваші аналізи (я хз як ви гормони на ще багато важливого перевірите по інтернету). Один і той же препарат може працювати по різному на різних людях/ситуаціях. Без зайвого ризику можна рекомендувати тільки: збалансоване харчування, сон та легкі фізичні вправи (прогулянки) за пару годин до сну. Ну і ще загальноперевірені доказовою медициною безрецептурні речі, і то, тре поступово з дозами розбиратися і слідкувати за реакціями свого організму - бо теж можливі сюрпризи й іноді неприємні. Ціле покоління вбило себе корвалолом та іншим за порадами "баби Мані" ... воно ж "працює" ... бляха ( Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус оголосив про запуск нової ініціативи із закупівель далекобійних дронів спільно з українською оборонною промисловістю на суму 300 млн євро. Про це пише видання «Європейська правда». Повідомляється, що відповідна заява прозвучала під час засідання у форматі «Рамштайн» у Лондоні. За словами Пісторіуса, мета ініціативи — посилити спроможність України завдавати ударів у глибокому тилу противника та зміцнити її оборону. militarnyi.com/uk/news/nimechchyna-zakupyt-kilka-tysyach-ukrayinskyh-dalekobijnyh-droniv-na-300-mln-yevro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: треба перепровіряти за допомогою ШІ Може, спочатку ШІ-стоматолога та ШІ-хірурга тре спробувати, а потім ... ))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Пішов по гриби. А що воно за чудо такі великі нори робить? Десь 250 на 200 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 хвилин тому, МаТраС сказав: Пішов по гриби. А що воно за чудо такі великі нори робить? Десь 250 на 200 ТРО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Як не соромно казати таке про Керівника СБУ у Харківській області, якого призначив найближчий друг Найвеличнішого баклан. Це він таке каже, не я . Можете у коментарях під відео написати йому, що він рашапідор. 09.09.2025 в 12:57, Vinsol2009 сказав: Військовий стан оголошено о 19,40 24.02 не а не зранку. Цю брехню міг викласти на українському форумі тільки рашарідор. Чи здивуєш посиланнями на державні документи? Я надав посилання на правду, на відміну від рашапідорів. ............................ Коли хтось буде викладати рашапропаганду тут, як ти, не турбуйся -- напишу аргументовану відповідь, як і тобі. А поки що послухай українців: Змінено 3 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Кулеба телефоном із Кракова начебто розповів виданню, що дізнавшись про документ, він встиг виїхати з країни, – за кілька годин до набуття ним чинності. «Я ніколи не думав, що мені доведеться тікати з моєї країни як злодієві серед ночі», – наводить слова Кулеби Corriere della Sera. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 години тому, 7351 сказав: Я надав посилання Так і я надав посилання на голову служби безпеки у Харківській області. Питання в тому, який підор готував подання на призначення і який підписував. Змінено 27 хвилин тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 хвилин тому, DmiVady сказав: Може, спочатку ШІ-стоматолога та ШІ-хірурга тре спробувати, а потім ... ))) ШІ практолога Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 25 хвилин тому, МаТраС сказав: Пішов по гриби. А що воно за чудо такі великі нори робить? Десь 250 на 200 Змінено 3 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 хвилин тому, МаТраС сказав: Пішов по гриби. А що воно за чудо такі великі нори робить? Десь 250 на 200 wiewiórka🐿 Ви з ліками обережно, тоже гедазепам без спец місць призначає лікар і він же підбере дозу Безрецептурно можно ось ций, вже казали за гліцин, це він. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, irina1969 сказав: wiewiórka🐿 Ви з ліками обережно, тоже гедазепам без спец місць призначає лікар і він же підбере дозу Безрецептурно можно ось ций, вже казали за гліцин, це він. Упаковками їсти? ) Щоб гліцин пройшов гематоенцефалічний бар'єр та подіяв треба трошки більші дози ніж таблетка. А так згоден, погано не буде, один з найбільш вивчених ноотропів, сам практикую. Просто для нормального дозування краще купити на айХербі, і в порошку дешевше, ну і ... лікар ) щоб пояснив, що і як. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, Александр Аврамчук сказал: Збили 4 дрони з 19. ТУск. А де ж решта - ще 15 штук? - Чи не на Німеччину пропустили?🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 хвилин тому, irina1969 сказав: wiewiórka🐿 Ви з ліками обережно, тоже гедазепам без спец місць призначає лікар і він же підбере дозу Безрецептурно можно ось ций, вже казали за гліцин, це він. Дякую #Іра 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Прошедшая ночь показала, что мы способны защитить территорию НАТО и ее воздушное пространство, — Генсек НАТО 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз