7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 44 хвилини тому, akineo сказав: є інформація, скільки із 4 мільйонів людей на окпованих територіях відправили в Сибір? чи ви думаєте на окупованих життя не живуть всі 3.5 роки ? Я виїхав з окупованої росією території України більше 11 років тому, разом з півтора мільйонами тільки офіційно зареєстрованих біженців. Вчи історію України -- меньше буде питань про окупацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Вільних місць давно немає... Тому такі аналогії з самого початку недоречні ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, vadimv сказав: Тому такі аналогії з самого початку недоречні ) Це ж ви пропонували замість того щоб розчистити і дезінфектувати спочатку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, DmiVady сказав: А мудрець усміхнувся й промовив: — За десять років або шах помре, або ішак, або я сам. А поки що маю час і життя. "Мудреця" звали Кравчуком, таки майже вчасно помер... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Вам чомусь вдається повністю вилучати політику з мовного і етнічного питання. Але політика вмонтована туди намертво. Я вважав що вже мене нічого не подивує у цій сфері відносин - але сьогодні зранку я був шокований фактом наведеним полковником ЗСУ і патріотом С. Грабським - він є першим і єдиним з громадян України, хто нагороджений вищою медаллю Організації Північноатлантичного договору «За особливі заслуги» (до речі військову освіту С.Грабський отримав у ленінградському училищі залізничних військ). Грабський розповів сьогодні в етері, що до приходу сталінських військ у Львові проживала російська діаспора чисельністю 6 тис. Вони мали тоді навіть там свою гімназію. Потім по війні виявилось, що ця діаспора була знищена сталіністами. Видно не вписувалась в ряди бійців "за освобождение рабочего класса" что вы этим хотите сказать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
12val12 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, Canton сказал: "А как дысал, как дысал..." Виробництво ракет «Фламінго» планується розпочати на початку 2026 року, — ексзаступник начальника Генштабу ЗСУ Романенко (С) На початку 2026 року буде новина Виробництво ракет «Фламінго» СПЛАНОВАНО розпочати в кінці 2026 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 56 минут назад, Бездомный сказал: тю , а кацапощелепні маріупольці , або бахмтчани ... в Бучі та Ізюмі кацапи кацапощелепних знищували а в каких областях и городах Украины еще по вашему живут ган,,,ны? и по каким критериям кроме языкового вы определяете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 41 минуту назад, witwal сказал: а в каких областях и городах Украины еще по вашему живут ган,,,ны? и по каким критериям кроме языкового вы определяете? до чого тут кондоми ? так вже склалося , що найбільше від кацапні постраждали саме кацапощелепні міста та регіони , де були незліченні табуни ждунів , нетерпляче очікувавших на "визволителів від бандерівського ярма" це беззаперечний факт Змінено 46 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 40 минут назад, witwal сказал: что вы этим хотите сказать? То что для имперцев в действительности не важна этническая идентичность, эта идентичность им нужна только как зацепка, как прикрытие и предлог для проведения своих имперских намерений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому (змінено) 8 минут назад, kim chen lhoran сказал: То что для имперцев в действительности не важна этническая идентичность, эта идентичность им нужна только как зацепка, как прикрытие и предлог для проведения своих имперских намерений. кінець кінцем , 100 % кацапощелепний Арті Грін ( як узагальнений образ кацапощелепного кадрового офіцера ЗСУ ) воював на боці України , нема претензій до кацапощелепного Романа Світана .... Змінено 48 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому (змінено) 46 минут назад, witwal сказал: по каким критериям кроме языкового вы определяете? Вот, например, взять ждунов из Купянска, понимаю, что некоторые из них оказались вынужденными ждунами, но большинство из них рускомировцы и поклонники путена, при этом наверняка не владеют русским и в большинстве своем изъясняются на суржиках. Змінено 41 хвилин тому користувачем kim chen lhoran 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: Це ж ви пропонували замість того щоб розчистити і дезінфектувати спочатку Це я навів альтернативу вже запропонованій аналогії "до основанья, а затем". Яка з самого початку кульгає. Змінено 34 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 9 минут назад, kim chen lhoran сказал: Вот, например, взять ждунов из Купянска, понимаю, что некоторые из них оказались вынужденными ждунами, но большинство из них рускомировцы и поклонники путена, при этом наверняка не владеют русским и в большинстве своем изъясняются на суржиках. откуда такая уверенность? Легко философствовать пока тебя лично не коснулось , в общем - не суди и не судим будешь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 17 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Вот, например, взять ждунов из Купянска, понимаю, что некоторые из них оказались вынужденными ждунами, но большинство из них рускомировцы и поклонники путена, при этом наверняка не владеют русским и в большинстве своем изъясняются на суржиках. Цікаво, ви колись хоч одного поклонніка ***ла особисто зустрічали? Чи головне популярні ярлики розвішувати наліво та направо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 2 минуты назад, witwal сказал: откуда такая уверенность? Легко философствовать пока тебя лично не коснулось , в общем - не суди и не судим будешь Що зараз відбувалось у Куп'янську я не знаю достеменно, можу тільки судити по інфі з медіа-, але тут у мене у Львівський обл. є сотні і тисячи переселенців і біженців різних зпрямованностей і достатку, так що якесь визначне враження можна винести. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 11 минут назад, US7IGN сказал: Цікаво, ви колись хоч одного поклонніка ***ла особисто зустрічали? Чи головне популярні ярлики розвішувати наліво та направо? Взагалі не розвішую ярликів, я і так не був ніколи войовничим, але явище трапляється чи ми хочемо такого, чи ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 15 минут назад, kim chen lhoran сказал: Що зараз відбувалось у Куп'янську я не знаю достеменно, можу тільки судити по інфі з медіа-, але тут у мене у Львівський обл. є сотні і тисячи переселенців і біженців різних зпрямованностей і достатку, так що якесь визначне враження можна винести. ну да, судить о ждунах из Львова конечно же можно,но дам совет меньше медиа... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз