Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

44 хвилини тому, akineo сказав:

є інформація, скільки із 4 мільйонів людей на окпованих територіях відправили в Сибір? чи ви думаєте на окупованих життя не живуть всі 3.5 роки ?

Я виїхав з окупованої росією території України більше 11 років тому, разом з півтора мільйонами тільки офіційно зареєстрованих біженців.

Вчи історію України -- меньше буде питань про окупацію.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, US7IGN сказав:

Вільних місць давно немає...

Тому такі аналогії з самого початку недоречні )

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Тому такі аналогії з самого початку недоречні )

Це ж ви пропонували замість того щоб розчистити і дезінфектувати спочатку

Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

А мудрець усміхнувся й промовив:
— За десять років або шах помре, або ішак, або я сам. А поки що маю час і життя.

"Мудреця" звали Кравчуком, таки майже вчасно помер...

Посилання на коментар

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Вам чомусь вдається повністю вилучати політику з мовного і етнічного питання. Але політика вмонтована туди намертво. Я вважав що вже мене нічого не подивує у цій сфері відносин - але сьогодні зранку я був шокований фактом наведеним полковником ЗСУ і патріотом С. Грабським - він є першим і єдиним з громадян України, хто нагороджений вищою медаллю Організації Північноатлантичного договору «За особливі заслуги» (до речі військову освіту С.Грабський отримав у ленінградському училищі залізничних військ). Грабський розповів сьогодні в етері, що до приходу сталінських військ у Львові проживала російська діаспора чисельністю 6 тис. Вони мали тоді навіть там свою гімназію. Потім по війні виявилось, що ця діаспора була знищена сталіністами.

Видно не вписувалась в ряди бійців "за освобождение рабочего класса"

что вы этим хотите сказать?

Посилання на коментар

2 часа назад, Canton сказал:

"А как дысал, как дысал..."

Виробництво ракет  «Фламінго» планується розпочати на початку 2026 року, — ексзаступник начальника Генштабу ЗСУ Романенко (С)

На початку  2026  року  буде  новина  Виробництво ракет  «Фламінго» СПЛАНОВАНО розпочати в кінці 2026

Посилання на коментар

56 минут назад, Бездомный сказал:

тю , а кацапощелепні  маріупольці , або  бахмтчани ... в Бучі та Ізюмі   кацапи  кацапощелепних  знищували

а в каких областях и городах Украины  еще по вашему живут ган,,,ны? и по каким критериям кроме языкового вы определяете?

• Хаха 1
Посилання на коментар

41 минуту назад, witwal сказал:

а в каких областях и городах Украины  еще по вашему живут ган,,,ны? и по каким критериям кроме языкового вы определяете?

до чого тут кондоми ? :crazy:

так вже склалося  , що найбільше від кацапні  постраждали саме кацапощелепні міста та регіони , де були незліченні табуни ждунів , нетерпляче очікувавших на "визволителів від бандерівського ярма"  :crazy:

це беззаперечний факт

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

40 минут назад, witwal сказал:

что вы этим хотите сказать?

То что для имперцев в действительности не важна этническая идентичность, эта идентичность им нужна только как зацепка, как  прикрытие  и предлог для проведения своих имперских намерений.

Посилання на коментар

8 минут назад, kim chen lhoran сказал:

То что для имперцев в действительности не важна этническая идентичность, эта идентичность им нужна только как зацепка, как  прикрытие  и предлог для проведения своих имперских намерений.

кінець кінцем , 100 % кацапощелепний Арті Грін ( як узагальнений образ кацапощелепного кадрового офіцера ЗСУ )  воював на боці України , нема претензій до кацапощелепного  Романа Світана ....

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

46 минут назад, witwal сказал:

по каким критериям кроме языкового вы определяете?

Вот, например, взять ждунов из Купянска, понимаю, что некоторые из них оказались вынужденными ждунами, но большинство из них рускомировцы и поклонники путена, при этом наверняка не владеют русским и в большинстве своем изъясняются на суржиках.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Це ж ви пропонували замість того щоб розчистити і дезінфектувати спочатку

Це я навів альтернативу вже запропонованій аналогії "до основанья, а затем".

Яка з самого початку кульгає.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

9 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Вот, например, взять ждунов из Купянска, понимаю, что некоторые из них оказались вынужденными ждунами, но большинство из них рускомировцы и поклонники путена, при этом наверняка не владеют русским и в большинстве своем изъясняются на суржиках.

откуда такая уверенность? Легко философствовать  пока тебя лично не коснулось , в общем - не суди и не судим будешь 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Цікаво, ви колись хоч одного поклонніка ***ла особисто зустрічали? Чи головне популярні ярлики розвішувати наліво та направо?

Посилання на коментар

2 минуты назад, witwal сказал:

откуда такая уверенность? Легко философствовать  пока тебя лично не коснулось , в общем - не суди и не судим будешь 

Що зараз відбувалось у Куп'янську я не знаю достеменно, можу тільки судити по інфі з медіа-, але тут у мене у Львівський обл. є сотні і тисячи переселенців і біженців різних зпрямованностей і достатку,  так що якесь визначне враження можна винести. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

11 минут назад, US7IGN сказал:

Цікаво, ви колись хоч одного поклонніка ***ла особисто зустрічали? Чи головне популярні ярлики розвішувати наліво та направо?

Взагалі не розвішую ярликів, я і так не був ніколи войовничим, але явище трапляється чи ми хочемо такого, чи ні.

Посилання на коментар

15 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Що зараз відбувалось у Куп'янську я не знаю достеменно, можу тільки судити по інфі з медіа-, але тут у мене у Львівський обл. є сотні і тисячи переселенців і біженців різних зпрямованностей і достатку,  так що якесь визначне враження можна винести. 

ну да, судить о ждунах из Львова конечно же можно,но дам совет меньше медиа...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...