Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Бездомный сказав:

бабі 36 , доньці 19 ? 

у скільки ж вона залетіла ? 

у 16 ?може 

Може й в 15. Скромна дівчина була)

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

41 хвилину тому, sergio сказав:

22780 якщо точніше 

И назвали его король метала)))

Посилання на коментар

28 минут назад, sergio сказал:

Ну нехай на тому що овоч тримав по 8, впало би до 15, але не 27.

Идиотов история ничему не учит.

Что случилось с советским курсом по 68 копеек за доллар, тебе неизвестно конечно...

• Хаха 2
Посилання на коментар

32 хвилини тому, МаТраС сказав:

В мене і є така.жаль не для сім ї,.то я в понеділок зазвичай вихідний беру. Сплю сутки))

Бляха, от чим треба займатися, щоб потім спать цілий день?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Та ви і тут євреїв не обминули. Антисеміт, як воно є:)))

та тут суцільна волна антисемітизму в Європі здіймається( схоже бібігон саме цього свідомо й домагається )

-

Іспанія погрожує бойкотувати ЧС з футболу , якщо туди допустять Ізраіль :crazy:

Легенда «Манчестер Юнайтед» Ерік Кантона закликав відсторонити Ізраїль від міжнародних змагань, навівши приклад росії та України.

«ФІФА та УЄФА відсторонили росію через чотири дні після вторгнення в Україну. Amnesty International назвав це геноцидом, але чому Ізраїлю, як і раніше, дозволено брати участь? Це подвійні стандарти? Ви маєте виключити звідти Ізраїль. Футбольні клуби і гравці по всьому світу мають відмовлятися грати проти ізраїльтян», – сказав Кантона.

Як на вашу експертну думку - схожий  Ерік Кантона на еврея , чи не схожий ?Як на мене - типовий семіт .:crazy: Молодший брат Губермана :crazy:

Спойлер

жиди до України саме з Іспанії  втекли , а потім , разом з поплічниками кацапами , автохтонам - українцям геноцид на сто мільйнів душ  влаштували:crazy:

може іспанці не такі  вже  й не праві були , коли жидів из Іспанії випхали ?:crazy:

orig_798919.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Что случилось с советским курсом по 68 копеек за доллар, тебе неизвестно конечно...

Известно Павловскую реформу слегка зацепил. 

"Тикати собі в сраку будеш"©

Посилання на коментар

15 годин тому, Canton сказав:

1. Тикайте собі у сраку(С)

Це до Вінсола, то ваша улюблена справа, мені ти у віртуальному світі не заважає, зазвичай у інеті це норма для спілкування.

И доводите все до логического завершения - сказали слово "canton в игноре" - будте добры держите марку, herr bigfoot

Кому це я таке казав? Нє, тут ти не дочекаєшся, herr!
На відміну від ігнорованих ти не є корисним дурником чи взагалі ідіотом, ти кацапська «консерва» і ведеш планомірну роботу.

22 години тому, Фрай сказав:

Нещастя, ти хоч почитай визначення, що таке «гражданская война», заодно і що таке ополчєнєц, 

Я, как раз, как никто понимал, с кем мы имеем дело и как эта хня называется правильно

вірю, от вірю і все! бо кому як не тобі знати і розуміти до чого ви стільки років готувались і що врешті-решт зробили! Ж-)
Але нагадаю, що ополенці то народ озброєний на захист своєї країни і допомогу армії. Своєї країни, а нє «рас-сі-я, рас-сі-я!»
Гражданская война то коли війна всередині однієї держави, де протистоять не зовнішні вороги, а різні групи громадян!

Чи ти думаєш ми забули хто організовував мітинги, захоплював ключові будівлі, міста, завозив «воєнторги» бєлимі камазамі

і хто став на чолі квазіформувань? Не у всіх памʼять дитяча.

Твої вкиди чи висери один в один повторюють наративи кремлівської пропаганди, співпадають у часі і це абсолютно зрозуміло чому, herr.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, US7IGN сказал:

Не так страшно бути дідом як їбати бабку😉

Таки снобістські замашки можуть призвести до фатальних наслідків.🙃

І

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

Тю, в в мене купа знайомих 60+ і вони ще огого. Мабуть залежить від середовища.

А в мене знайомий наївся віагри, а потім діти ще 10 років доглядали після інсульту.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

одружуються виключно лохи

Ви одружений?

Посилання на коментар

1 час назад, Бездомный сказал:

Іспанія погрожує бойкотувати ЧС з футболу , якщо туди допустять Ізраіль 

Це мабуть в основному марокканці, яких там надміру. Вони у неділю зірвали фінішний етап відомої велогонки "Вуельта", мабуть перший раз у історії. Усе би нічого, але марш муслимів, підтримав іспанський прем'єр Санчес,

Сюжет закручується, до зимової олімпіади хочуть допустити команди РФ і БР , правда без нацсімволік. Це все оборудки пригодованого (прикормленного) мацквой функціонера Томаса Баха з ФРН.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Це мабуть в основному марокканці, яких там надміру. Вони у неділю зірвали фінішний етап відомої велогонки "Вуельта", мабуть перший раз у історії. Усе би нічого, але марш муслимів, підтримав іспанський прем'єр Санчес,

Сюжет закручується, до зимовоїолімпіади єочуть допустити команди РФ і БР , правда без нацсімволік. Це все оборудки пригодованого (прикормленного) мацквой функціонера Томаса Баха з ФРН.

та там половина німців ( в основному - екс НДР-івських ) хоче під кацапів лягти - скучили  за   солодким   кацапським прутнем за щокою :crazy:

Посилання на коментар

2 години тому, DimaF сказав:

Говорят торги начались со 108 что ли.

Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Воно то так... Але поки що нічого кращого за студенток другого курсу не придумали:)

Посилання на коментар

2 часа назад, DimaF сказал:

та кацапи щоразу - після чергового краху - роблять спроби перезавантажити імперську систему  "з урахуванням минулих помилок" , а воно щоразу сипеться , але вже з іншого боку  

• Лайк 1
Посилання на коментар

57 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Говорят торги начались со 108 что ли.

Полупало, но не настолько. 

Screenshot_20250920_154410_com.opera.browser.jpg

Посилання на коментар

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Сюжет закручується, до зимової олімпіади хочуть допустити команди РФ і БР , правда без нацсімволік. Це все оборудки пригодованого (прикормленного) мацквой функціонера Томаса Баха з ФРН.

Чим на вашу думку Ізраїль, який хоче знищити палестинців, принципово відрізняється від кацапстану, який хоче знищити українців? :lol:

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Бляха, от чим треба займатися, щоб потім спать цілий день?

• Хаха 2
Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

Чим на вашу думку Ізраїль, який хоче знищити палестинців, принципово відрізняється від кацапстану, який хоче знищити українців? 

Ізраїль не хоче знищити палестинців, в Ізраїлі проживає десь відсотків 20 арабів, правда нічого не знаю за рівність прав.  Відтепер як Хамас влаштував бійню єврейського населення  з захопленням заручників щось важко стверджувати. Але знаю, що іранські аятолли поставили за мету знищення Ізраїля, як державну політику

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Ізраїль не хоче знищити палестинців

за вашою логікою і кацапи теж не хочуть знищити українців, тільки щоб вони стали кацапами і частиною кацапстану

Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

за вашою логікою і кацапи теж не хочуть знищити українців, тільки щоб вони стали кацапами і частиною кацапстану

Це не логика - така була дійсність. Я зараз зайнятий дивлюсь кваліфікацію формули 1. До речі етап проходить в Баку, я був а тих вулицях ще  1983 року. Був і після Сумгаїту.

Посилання на коментар

Yigal Levin

21 мин. ·

Минобороны Эстонии публикует маршрут полета российских МиГов, которые шли в радиотишине в воздушном пространстве Эстонии, причем на самой границе.

В случае пуска по ним ракет они сразу вышли бы из воздушного пространства, и сбитие (если бы было удачным) случилось бы уже не в воздушном пространстве Эстонии.

На это в свое время указывал Кремль, когда турки сбили в 2015 году Су-24: сам перехват начался в воздушном пространстве Турции, а вот сбитие — уже нет, тогда, когда "сушка" вышла из него.

Кремль тогда давил именно на то, что самолет находился только в воздушном пространстве Сирии, тогда как турки утверждали, что перехват был осуществлен в момент, когда он буквально на секунды заскочил в их воздушное пространство.

Турецкий F-16, который вел тот Су, был на готове и пустил ракету, которая нагнала Су уже тогда, когда он покинул воздушное пространство Турции.

И да, еще раз, тогда это было несколько секунд, а тут — 12 минут, что вечность в масштабах боевой авиации.

549467477_2270938856717543_51524490017704667_n.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Це не логика - така була дійсність.

Так це і є дійсність. Кацапи хочуть знищити українців, а Ізраїль палестинців. Хоча одні воюють із заходом, а другі з аятолами :lol:

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...