Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Простое объяснение для пропалестинских ублюдков суть арабо- израильской войны, заодно о том, кто, и когда открыл ворота широкомасштабной войны в Украине. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому zn.ua/ukr/war/tomahawk-ne-obovjazkovo-vilitati-z-puskovikh-ustanovok-shchob-zihrati-svoju-rol-u-vijni-the-telegraph.html 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Какая бля... Назначила Люсю в очистку, кгм администрацию при***ента. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Про брехню у ЗСУ - Ігор Луценко: Армійські брехуни нам дуже дорого обходяться argumentua.com/novini/igor-lutsenko-armiiski-brekhuni-nam-duzhe-dorogo-obkhodyatsya 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Mykhailo Tkach · 11 год · «Ресторан начальника БЕБа». Просто замисліться над цією фразою. Мова про 2025 рік - не про 2005. Адже саме цю фразу неодноразово чули відвідувачі ресторану Кілінський у центрі Львова протягом останніх трьох років. Наша редакція вже давно отримувала сигнали про те що у Львові на правоохоронному рівні відбувається казна-що. Але співробітник бюро економічної безпеки, який фіктивно розлучився з дружиною, фіктивно позбавив дружину батьківських прав на дитину щоб уникнути можливої мобілізації, переписав на дружину ресторан партнерів «тютюнового короля» Григорія Козловського, влаштував туди всю родину, яка одразу почала заробляти мільйони з одного ресторану. (Навіть 18-ти річний син - мільйонер) Співробітник, який поставив «фунта» керівником територіального управління БЕБ у Львівській області щоб той просто приходив і сидів у кабінеті. Погодьтесь, це непересічна історія, яку нам переповідали одразу декілька джерел. Наш перший візит до Львова викликав такий ажіотаж серед місцевих правоохоронців, що я, вибачте, відчув себе трошки в якомусь Сомалі, де не можна пхати носа у справи піратів. За нами стежили пішки, на машинах і навіть на виїзді з області зупинили щоб пересвідчитись що ми дійсно поїхали. Але і це ще не все. Через місяць ми їхали у відрядження: потяг до Львова+таксі до кордону. Відтак у Львові я був хвилин 10 і цього виявилось достатньо щоб всі правоохоронці про це дізнались. 10 хвилин! Очевидно, будь які візити тепер сприймаються як загроза поточному стану справ і ніхто не хоче ризикувати. Після нашого першого візита у Львів колеги героя цього матеріалу і за сумісництвом наші джерела навіть просили не видавати цей матеріал через можливі репресії допоки не зміниться керівництво БЕБа в Києві. Адже людей тоді вже вибірково почали смикати на поліграф. Але так не має бути. Роман Мудь - керівник оперативного управління львівського БЕБа вже звільнився. Але я дуже сподіваюсь на належну реакцію правоохоронних органів на цю історію. Також будемо вдячні за інформацію про місце роботи хлопців, які за нами стежили. Словом, цю непересічну історію навіть по нинішнім часам треба побачити. Посилання на матеріал «Мільйонер з БЕБ» у першому коментарі. Підпишіться будь ласка на ютуб канал Української правди. А ми поїхали далі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 40 минут назад, Вячеслав63 сказал: Про брехню у ЗСУ - Ігор Луценко: Армійські брехуни нам дуже дорого обходяться argumentua.com/novini/igor-lutsenko-armiiski-brekhuni-nam-duzhe-dorogo-obkhodyatsya "" Правда – сила. Брехун – гірше ворога. «Аргумент» Ігор Луценко:""-- насмотрятся российских фильмов и комментят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 07.10.2025 в 07:20, Бездомный сказав: Показати вміст Из-за своих политических взглядов Вася Обломов оказался в опале, был включён «патриотичными журналистами» в список т. н. «национал-предателей», также был отменён ряд его концертов[2][37]. Широкое распространение в интернете получила следующая цитата Обломова: Я не понимаю, когда меня обвиняют в нелюбви к России. Я не люблю идиотов. Они почему-то думают, что они и есть Россия, хотя они просто идиоты[38]. По прошествии протестов 23 января 2021 года, состоявшихся в поддержку Алексея Навального, Василий написал песню «Запотело моё забрало», основанную на инциденте с Маргаритой Юдиной, которую росгвардеец ударил ногой в живот[39][40]. Выступил против вторжения России на Украину[41]: Война РФ против Украины — это ужас, стыд и позор. Украина не представляет никакой угрозы для России. После «Майдана» Украина дважды выбрала себе на выборах президента (причем разных) и имеет полное право жить так, как считает нужным. Я не верю заявлениям Владимира Путина о том, что украинский народ находится под властью «нацистов» и нуждается в том, чтоб его «освободили»[42]. В 2022 году покинул росию и переехал в Лос-Анджелес. мудре рішення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, hause сказав: Mykhailo Tkach · 11 год · «Ресторан начальника БЕБа». Просто замисліться над цією фразою. Мова про 2025 рік - не про 2005. Адже саме цю фразу неодноразово чули відвідувачі ресторану Кілінський у центрі Львова протягом останніх трьох років. Наша редакція вже давно отримувала сигнали про те що у Львові на правоохоронному рівні відбувається казна-що. Але співробітник бюро економічної безпеки, який фіктивно розлучився з дружиною, фіктивно позбавив дружину батьківських прав на дитину щоб уникнути можливої мобілізації, переписав на дружину ресторан партнерів «тютюнового короля» Григорія Козловського, влаштував туди всю родину, яка одразу почала заробляти мільйони з одного ресторану. (Навіть 18-ти річний син - мільйонер) Співробітник, який поставив «фунта» керівником територіального управління БЕБ у Львівській області щоб той просто приходив і сидів у кабінеті. Погодьтесь, це непересічна історія, яку нам переповідали одразу декілька джерел. Наш перший візит до Львова викликав такий ажіотаж серед місцевих правоохоронців, що я, вибачте, відчув себе трошки в якомусь Сомалі, де не можна пхати носа у справи піратів. За нами стежили пішки, на машинах і навіть на виїзді з області зупинили щоб пересвідчитись що ми дійсно поїхали. Але і це ще не все. Через місяць ми їхали у відрядження: потяг до Львова+таксі до кордону. Відтак у Львові я був хвилин 10 і цього виявилось достатньо щоб всі правоохоронці про це дізнались. 10 хвилин! Очевидно, будь які візити тепер сприймаються як загроза поточному стану справ і ніхто не хоче ризикувати. Після нашого першого візита у Львів колеги героя цього матеріалу і за сумісництвом наші джерела навіть просили не видавати цей матеріал через можливі репресії допоки не зміниться керівництво БЕБа в Києві. Адже людей тоді вже вибірково почали смикати на поліграф. Але так не має бути. Роман Мудь - керівник оперативного управління львівського БЕБа вже звільнився. Але я дуже сподіваюсь на належну реакцію правоохоронних органів на цю історію. Також будемо вдячні за інформацію про місце роботи хлопців, які за нами стежили. Словом, цю непересічну історію навіть по нинішнім часам треба побачити. Посилання на матеріал «Мільйонер з БЕБ» у першому коментарі. Підпишіться будь ласка на ютуб канал Української правди. А ми поїхали далі. Нахлине хвиля фіктивних розлучень та позбавлення батьківських прав дружин. Вже знаю два випадки. А що, зеленим блядям можна, а іншим ні? Краще б вони понароджували трьох дітей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 часов назад, Vinsol2009 сказал: Простое объяснение для пропалестинских ублюдков суть арабо- израильской войны, заодно о том, кто, и когда открыл ворота широкомасштабной войны в Украине. они то повышают, а страємо МИ з вами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 години тому, kim chen lhoran сказав: Як не дивно така фігня має місце і у раші, країні, що продавала газ мало не усій Європі/ Ето какой-то позор/як казали герої одного старого фільму. Читав, що зараз у Швеції стали використовувати геотермальне тепло для опалення житла. Для цього бурять свердловину до 200 м глибиною. Коштує це досить дорого - 20000 дол. Але далі розходи вже мінімальні. 20 000 і потім все життя майже на шару топити . це круто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 хвилини тому, МаТраС сказав: 20 000 і потім все життя майже на шару топити . це круто я думаю, там ТО обладнання коштує як у нас річний обсяг газу з магістралі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому сама чесна людина року) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, MaxS сказав: я думаю, там ТО обладнання коштує як у нас річний обсяг газу з магістралі. якщо нав язувати так. якщо забити 0-ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Малозабезпечені британці опалюють оселі Raspberry Pi — ні, вони не кидають у пічку маленькі комп’ютери itc.ua/ua/novini/malozabezpecheni-brytantsi-opalyuyut-oseli-raspberry-pi-ni-vony-ne-kydayut-u-pichku-malenki-komp-yutery/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому У Нідерландах розгорнули масштабне виробництво наземних та повітряних дронів й військових акумуляторів для власної армії та України. Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс підписав відповідні угоди з учасниками проєкту та охарактеризував його як необхідне прискорення європейської обороноздатності на тлі війни в Україні. Проєкт відзначають як один із найшвидших запусків оборонного виробництва в історії країни: перші виробничі лінії запущено за кілька місяців, тоді як зазвичай на це йдуть роки. Міністерство оборони орендувало 120 тис. кв. м виробничих площ, де наявна інфраструктура дозволила негайно розпочати роботу. militarnyi.com/uk/news/u-niderlandah-vidkryly-zavod-yakyj-vyroblyatyme-drony-dlya-ukrayiny Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому до такого навіть кацапи ще не додумалися. звісно неможливо провести вибори в засранській сільраді заєбістого району Тернопільської області www.obozrevatel.com/ukr/politics-news/u-radi-progolosuvali-za-bezperervnist-roboti-mistsevoi-vladi-pid-chas-vijni-scho-tse-oznachae.htm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 27.08.2025 в 14:31, МаТраС сказал: на віки віків краще Прошлой зимой тут на форуме ты обещался весной пойти воевать . Сразу нарисовались некие советчики " куда , как , где и чего", другим было всеравно , и единственные кто тебя отговаривал был я . Не знаю что повлияло , на твое решение , но ты не пошел и сейчас жив. За что же ты меня так возненавидел? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: до такого навіть кацапи ще не додумалися. звісно неможливо провести вибори в засранській сільраді заєбістого району Тернопільської області www.obozrevatel.com/ukr/politics-news/u-radi-progolosuvali-za-bezperervnist-roboti-mistsevoi-vladi-pid-chas-vijni-scho-tse-oznachae.htm залишилося закріпити безперервність дії военного стану, типа поки існує росія, існує военний стан, бо росія завжди буде нести загрозу. щоб президент щоквартально його не продовжував. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Компанія Milrem Robotics поставить Україні понад 150 наземних гусеничних роботизованих платформ THeMIS. Про це компанія повідомила на своєму сайті. Поставку здійснять в межах оборонної ініціативи, яка фінансується та координується Нідерландами. Значну частину цих наземних дронів зберуть та відправлять до України у співпраці з нідерландською компанією VDL Defentec. militarnyi.com/uk/news/rekordna-postavka-ukrayina-otrymaye-ponad-150-gusenychnyh-droniv-themis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому в мене був комп колись. блок живлення 250 ватт. о топив капець. я то ды в кухны жив 10 кв м. градуси 3 добавляв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52% українців вважають, що діяльність "Слуги народу" в Раді перешкоджає розвитку держави, - КМІС. ІНФОГРАФІКА Найбільш позитивно українці оцінюють діяльність у парламенті фракції "Європейська Солідарність". Джерело: https://censor.net/ua/n3578458 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 10 хвилин тому, US7IGN сказав: до такого навіть кацапи ще не додумалися. звісно неможливо провести вибори в засранській сільраді заєбістого району Тернопільської області www.obozrevatel.com/ukr/politics-news/u-radi-progolosuvali-za-bezperervnist-roboti-mistsevoi-vladi-pid-chas-vijni-scho-tse-oznachae.htm вибори,вибори...кандидати..ри 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 3 хвилини тому, 7351 сказав: Компанія Milrem Robotics поставить Україні понад 150 наземних гусеничних роботизованих платформ THeMIS. Про це компанія повідомила на своєму сайті. Поставку здійснять в межах оборонної ініціативи, яка фінансується та координується Нідерландами. Значну частину цих наземних дронів зберуть та відправлять до України у співпраці з нідерландською компанією VDL Defentec. militarnyi.com/uk/news/rekordna-postavka-ukrayina-otrymaye-ponad-150-gusenychnyh-droniv-themis Кирило Верес давно їх застосовує.один, з неюагатьох порядних командирів,який думає не про зірки, а персонал.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 12 хвилин тому, рыбак сказав: Прошлой зимой тут на форуме ты обещался весной пойти воевать . Сразу нарисовались некие советчики " куда , как , где и чего", другим было всеравно , и единственные кто тебя отговаривал был я . Не знаю что повлияло , на твое решение , но ты не пошел и сейчас жив. За что же ты меня так возненавидел? у Вас психічне розладнання чи ШО?) я Вас не те,що ненавиджу, я Вас е пам ятаю)) я не ОБЕЩАЛСЯ, а совітувався, куди да як.. бо як не крути , а всі смертні там будуть.. не пішов, то м олодець.. якщо що ,то 4 місця ,де брали в перші дні війни обходив. емоційне рішення було.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: 52% українців вважають, що діяльність "Слуги народу" в Раді перешкоджає розвитку держави, - КМІС. ІНФОГРАФІКА Найбільш позитивно українці оцінюють діяльність у парламенті фракції "Європейська Солідарність". Джерело: https://censor.net/ua/n3578458 Брехня. Рафінована. ukraine-elections.com.ua/uk/socopros/parlamentskie_vybory Рейтинги партій 30.09.25 Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням опублікований рейтинг. Зокрема, якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчим часом, найбільше голосів отримала б умовна партія Валерія Залужного - 31,8%. Далі йдуть "Блок Володимира Зеленського" (19,1%), "Блок Петра Порошенка" (8,2%), "Блок Кирила Буданова" (7,8%), "Блок Андрія Білецького" (7,4%). censor.net/ua/news/3576922/reyityng-politykiv-veresen-2025-lidyruyut-zalujnyyi-i-zelenskyyi-u-top-5-troye-viyiskovyh Змінено 45 хвилин тому користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз