karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, karlito сказал: це мудаки. краби з відра крабів. коли це вже програма за якою ти заїхав, стала визначити особистість? я теж "юфорюшник", слова кривого ще в Америці нікому не сказав і не написав, крім одного мудака, який мене кинув. і то я тримався в рамках. не мова тебе визначає, не походження, не програма іміграції і не колір шкіри. а цінності, характер і вчинки. я не про те що я там класний, і т д, в мене своїх "квещенебл" вчинків вистачає, а про те, що завдяки оцьому всьому аналоги НДСАП по всьому світу набирають бали. і ви лєте трохи води на цей млин. повірте, якби ми юфорюшники зникли з лиця Землі, світ не став би кращим. є куда страшніші вороги, перший з яких це невігластво, "ігноренс". якщо нам судилось вижити як виду, то саме перемігши цей страшний гріх в епоху інформації. Це тренд, якщо ти на подібному чаті виступиш не дай Боже за законність, будеш забаненим)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, karbo сказал: Ще від щирих Хто всі ці люди, про що вони говорять та навіщо ви за ними слідкуєте та ще зі скірншотами? Ви на пенсії? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 12 минут назад, karbo сказал: Це юфорюшники про інших емігрантів)) Так ті форюшникі та інші шаровики по світу роз"їхались, тепер в Україні трохи легше жити стало. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Таки ідентифікували, що вчора над брянською народною республікою літало. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, sergio сказал: Так ті форюшникі та інші шаровики по світу роз"їхались, тепер в Україні трохи легше жити стало. 😏 Я теж про це, може додому їм пора?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 минуты назад, Tochkin сказал: Хто всі ці люди, про що вони говорять та навіщо ви за ними слідкуєте та ще зі скірншотами? Ви на пенсії? Такі як і ми тобою, і точно тому, чому ми тут з тобою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 минут назад, karbo сказал: Я теж про це, може додому їм пора?)) Та ні, краще хай піндосів доять з гейропейцями.😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 минут назад, sergio сказал: Таки ідентифікували, що вчора над брянською народною республікою літало. Вчора десь о 17-тій зі сторони Києва в бік кацапії прямо над моїм двором прооетіло. Десь секунду було, навіть не зміг рогледіти, що то. Висота на вскидку - нижче п'ятиповерхівки. Думаю таку хрінь дуже важко радарами вирахувати, а зреагувати ППО взагалі анріал. Я був впевнеиний, що то кацапський шахед реактивний, але напрямок руху трошки збив з пантелику. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, yukon сказал: Вчора десь о 17-тій зі сторони Києва в бік кацапії прямо над моїм двором прооетіло. Десь секунду було, навіть не зміг рогледіти, що то. Висота на вскидку - нижче п'ятиповерхівки. Думаю таку хрінь дуже важко радарами вирахувати, а зреагувати ППО взагалі анріал. Я був впевнеиний, що то кацапський шахед реактивний, але напрямок руху трошки збив з пантелику. В принципі норм, тим прощупати ПВО, а потім Фламінгою бабахнути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 минут назад, karbo сказал: Такі як і ми тобою, і точно тому, чому ми тут з тобою я взагалі зараз тут пишу бо ти мене тегнув 🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Раніше дрочили на Залужного, тепер на Буданова, хм. Що у того, що у того шлюхи радники, ухилянти по дозволам за кордон, жопориги у штаті й поза штатом, один полковник гур червоненко чого вартий з своїм золотим піцталєтом на поясі. А у чиєму мешкав будинку і разом з ким-то то взагалі не рахується, забулося? за зелю голосувати не варто, за пороха западло, арестовича смішно, кого ж нам будуть намагатись пропихнути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 минут назад, Tochkin сказал: я взагалі зараз тут пишу бо ти мене тегнув 🙃 Так і там спілкуються між собою, лише переважно юфорюшники Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 52 минуты назад, yuragon сказал: круто! написаному - вірити (с) Это реально ИЗД, не от брехунцов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, karbo сказал: спілкуються між собою, лише переважно юфорюшники А вам громадянину воно навіщо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Зеленський підписав зі Швецією угоду про наміри України купити до 150 винищувачів Gripen, – прем'єр Швеції Ульф Крістерссон. Цікава новина. Хоче і лише декларація про наміри. Але є один нюанс. Орієнтовна вартість одного літака становить трохи більше 228,12 млн доларів у повному комлектуванні. Тож, 150 літаків - це трохи більше 34 млрд доларів. А де брати гроші? Хоча такі дрібниці шоумена не хвилюють. 25 Patriot, закупівля у США зброї на 500 млрд, 3000 ракет до кінця 2025 року... Любить Володимир Зеленський красиві числа. А договір про наміри так і залишиться договором про наміри, як і 28 безпекових договорів Зеленського залишаться просто політичнимі декларацями. Він так і не зрозумів, що сьогодні потрібні не красиві числа та гучні обіцянки, а реальність дії. Бо шоумен не може це зрозуміти. Тому що «У часи найскладніших випробувань ти ніколи не піднімешся до рівня своїх очікувань, а завжди впадеш до рівня своєї підготовки». А підготовка там була на «1+1» у Коломойського та в КВК у Маслякова, у Москві. І оточення в нього таке саме. (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, Canton сказав: Это реально ИЗД, не от брехунцов... Я тільки за щоб так було, але.... Цитата МВГ - 50,9% Армійська авіація - 14% Авіація ПС - 5,8% Подавлено РЕБ - 23,4% БпЛА перехоплювачачі - 5,8%. ...але виглядає що тут до МВГ віднесені і ЗУ, і гепарди, і ПЗРК, і наземні ракетні комплекси ППО малого радіусу дії (не віднесеш же їх ні до авіації, ні до ребу, ні до дронів перехоплювачів). процитований вами вище мій текст стосувався кулеметів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 18 минут назад, Фрай сказал: Раніше дрочили на Залужного, тепер на Буданова, хм. Що у того, що у того шлюхи радники, ухилянти по дозволам за кордон, жопориги у штаті й поза штатом, один полковник гур червоненко чого вартий з своїм золотим піцталєтом на поясі. А у чиєму мешкав будинку і разом з ким-то то взагалі не рахується, забулося? за зелю голосувати не варто, за пороха западло, арестовича смішно, кого ж нам будуть намагатись пропихнути? Роберта Бровді. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 минут назад, Tochkin сказал: А вам громадянину воно навіщо? Живемо в одній державі, працюємо на одних роботах, по одних вулицях ходимо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 46 хвилин тому, sergio сказав: Так ті форюшникі та інші шаровики по світу роз"їхались, тепер в Україні трохи легше жити стало. 😏 Головне не уточнювати кому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 минут назад, Canton сказал: Зеленський підписав зі Швецією угоду про наміри України купити до 150 винищувачів Gripen, – прем'єр Швеції Ульф Крістерссон. Цікава новина. Хоче і лише декларація про наміри. Але є один нюанс. Орієнтовна вартість одного літака становить трохи більше 228,12 млн доларів у повному комлектуванні. Тож, 150 літаків - це трохи більше 34 млрд доларів. А де брати гроші? Хоча такі дрібниці шоумена не хвилюють. 25 Patriot, закупівля у США зброї на 500 млрд, 3000 ракет до кінця 2025 року... Любить Володимир Зеленський красиві числа. А договір про наміри так і залишиться договором про наміри, як і 28 безпекових договорів Зеленського залишаться просто політичнимі декларацями. Він так і не зрозумів, що сьогодні потрібні не красиві числа та гучні обіцянки, а реальність дії. Бо шоумен не може це зрозуміти. Тому що «У часи найскладніших випробувань ти ніколи не піднімешся до рівня своїх очікувань, а завжди впадеш до рівня своєї підготовки». А підготовка там була на «1+1» у Коломойського та в КВК у Маслякова, у Москві. І оточення в нього таке саме. (С) З цікавого перша фраза про закупівлю, решта тупий обсир 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 46 хвилин тому, sergio сказав: Таки ідентифікували, що вчора над брянською народною республікою літало. Це молоде фламінго. Вони сірі як лебеді в дитинстві 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 33 хвилини тому, sergio сказав: В принципі норм, тим прощупати ПВО, а потім Фламінгою бабахнути. Такі великі і в казки вірите. Навіть кацапи нічого не запускають із-за Уралу з очевидних для всіх знайомих з фізикою причин Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, Canton сказав: Зеленський підписав зі Швецією угоду про наміри України купити до 150 винищувачів Gripen, – прем'єр Швеції Ульф Крістерссон. Цікава новина. Хоче і лише декларація про наміри. Але є один нюанс. Орієнтовна вартість одного літака становить трохи більше 228,12 млн доларів у повному комлектуванні. Тож, 150 літаків - це трохи більше 34 млрд доларів. А де брати гроші? Хоча такі дрібниці шоумена не хвилюють. 25 Patriot, закупівля у США зброї на 500 млрд, 3000 ракет до кінця 2025 року... Любить Володимир Зеленський красиві числа. А договір про наміри так і залишиться договором про наміри, як і 28 безпекових договорів Зеленського залишаться просто політичнимі декларацями. Він так і не зрозумів, що сьогодні потрібні не красиві числа та гучні обіцянки, а реальність дії. Бо шоумен не може це зрозуміти. Тому що «У часи найскладніших випробувань ти ніколи не піднімешся до рівня своїх очікувань, а завжди впадеш до рівня своєї підготовки». А підготовка там була на «1+1» у Коломойського та в КВК у Маслякова, у Москві. І оточення в нього таке саме. (С) Під наміри на завтра шведи почнуть пиляти бабло вже сьогодні і вас не має хвилювати кому потім дістануться ті літаки і де на них візьмуть гроші.. Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 минут назад, karbo сказал: Живемо в одній державі, працюємо на одних роботах, по одних вулицях ходимо Переїзджайте вже з іммгрантського району. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз