Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, karlito сказал:

це мудаки. краби з відра крабів. коли це вже програма за якою ти заїхав, стала визначити особистість? я теж "юфорюшник", слова кривого ще в Америці нікому не сказав і не написав, крім одного мудака, який мене кинув. і то я тримався в рамках. не мова тебе визначає, не походження, не програма іміграції і не колір шкіри. а цінності, характер і вчинки. я не про те що я там класний, і т д, в мене своїх "квещенебл" вчинків вистачає, а про те, що завдяки оцьому всьому аналоги НДСАП по всьому світу набирають бали. і ви лєте трохи води на цей млин. повірте, якби ми юфорюшники зникли з лиця Землі, світ не став би кращим. є куда страшніші вороги, перший з яких це невігластво, "ігноренс". якщо нам судилось вижити як виду, то саме перемігши цей страшний гріх в епоху інформації.

Це тренд, якщо ти на подібному чаті виступиш не дай Боже за законність, будеш забаненим))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, karbo сказал:

Ще від щирих 

Screenshot_20251020_175515_Telegram.jpg

Screenshot_20251020_175528_Telegram.jpg

Хто всі ці люди, про що вони говорять та навіщо ви за ними слідкуєте та ще зі скірншотами? Ви на пенсії? 

image.png.59c67cb3ce94c484f12279262c85dcc8.png

• Хаха 5
Посилання на коментар

12 минут назад, karbo сказал:

Це юфорюшники про інших емігрантів))

Screenshot_20251022_100633_Telegram.jpg

Так ті форюшникі  та інші  шаровики по світу роз"їхались, тепер в Україні трохи легше жити  стало. 😏

• Хаха 1
Посилання на коментар

Таки ідентифікували, що вчора над брянською народною республікою літало. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, sergio сказал:

Так ті форюшникі  та інші  шаровики по світу роз"їхались, тепер в Україні трохи легше жити  стало. 😏

Я теж про це, може додому їм пора?))

Посилання на коментар

3 минуты назад, Tochkin сказал:

Хто всі ці люди, про що вони говорять та навіщо ви за ними слідкуєте та ще зі скірншотами? Ви на пенсії? 

Такі як і ми тобою, і точно тому, чому ми тут з тобою 

Посилання на коментар

7 минут назад, karbo сказал:

Я теж про це, може додому їм пора?))

Та ні, краще хай піндосів доять з гейропейцями.😏

Посилання на коментар

5 минут назад, sergio сказал:

Вчора десь о 17-тій зі сторони Києва в бік кацапії прямо над моїм двором прооетіло. Десь секунду було, навіть не зміг рогледіти, що то. Висота на вскидку - нижче п'ятиповерхівки. Думаю таку хрінь дуже важко радарами вирахувати, а зреагувати ППО взагалі анріал. Я був впевнеиний, що то кацапський шахед реактивний, але напрямок руху трошки збив з пантелику.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, yukon сказал:

Вчора десь о 17-тій зі сторони Києва в бік кацапії прямо над моїм двором прооетіло. Десь секунду було, навіть не зміг рогледіти, що то. Висота на вскидку - нижче п'ятиповерхівки. Думаю таку хрінь дуже важко радарами вирахувати, а зреагувати ППО взагалі анріал. Я був впевнеиний, що то кацапський шахед реактивний, але напрямок руху трошки збив з пантелику.

В принципі норм, тим прощупати ПВО, а потім Фламінгою бабахнути. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, karbo сказал:

Такі як і ми тобою, і точно тому, чому ми тут з тобою 

я взагалі зараз тут пишу бо ти мене тегнув 🙃:p

Посилання на коментар

Раніше дрочили на Залужного, тепер на Буданова, хм.

Що у того, що у того шлюхи радники, ухилянти по дозволам за кордон, жопориги у штаті й поза штатом, один полковник гур червоненко чого вартий з своїм золотим піцталєтом на поясі.

А у чиєму мешкав будинку і разом з ким-то то взагалі не рахується, забулося?

за зелю голосувати не варто, за пороха западло, арестовича смішно, кого ж нам будуть намагатись пропихнути?

Посилання на коментар

10 минут назад, Tochkin сказал:

я взагалі зараз тут пишу бо ти мене тегнув 🙃:p

Так і там спілкуються між собою, лише переважно юфорюшники 

Посилання на коментар

52 минуты назад, yuragon сказал:

круто!

написаному - вірити (с)

Это реально ИЗД, не от брехунцов...

Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

спілкуються між собою, лише переважно юфорюшники

А вам громадянину воно навіщо? 

Посилання на коментар

Зеленський підписав зі Швецією угоду про наміри України купити до 150 винищувачів Gripen, – прем'єр Швеції Ульф Крістерссон.

Цікава новина. Хоче і лише декларація про наміри. Але є один нюанс. Орієнтовна вартість одного літака становить трохи більше 228,12 млн доларів у повному комлектуванні. Тож, 150 літаків - це трохи більше 34 млрд доларів. А де брати гроші? Хоча такі дрібниці шоумена не хвилюють. 25 Patriot, закупівля у США зброї на 500 млрд, 3000 ракет до кінця 2025 року... Любить Володимир Зеленський красиві числа. А договір про наміри так і залишиться договором про наміри, як і 28 безпекових договорів Зеленського залишаться просто політичнимі декларацями. 

Він так і не зрозумів, що сьогодні потрібні не красиві числа та гучні обіцянки, а реальність дії. Бо шоумен не може це зрозуміти. Тому що «У часи найскладніших випробувань ти ніколи не піднімешся до рівня своїх очікувань, а завжди впадеш до рівня своєї підготовки». А підготовка там була на «1+1» у Коломойського та в КВК у Маслякова, у Москві. І оточення в нього таке саме. (С)

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Это реально ИЗД, не от брехунцов...

Я тільки за щоб так було, але....

Цитата

МВГ - 50,9%
Армійська авіація - 14%
Авіація ПС - 5,8%
Подавлено РЕБ - 23,4%
БпЛА перехоплювачачі - 5,8%.

...але виглядає що тут до МВГ віднесені і ЗУ, і гепарди, і ПЗРК, і наземні ракетні комплекси ППО малого радіусу дії (не віднесеш же їх ні до авіації, ні до ребу, ні до дронів перехоплювачів).

процитований вами вище мій текст стосувався кулеметів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Фрай сказал:

Раніше дрочили на Залужного, тепер на Буданова, хм.

Що у того, що у того шлюхи радники, ухилянти по дозволам за кордон, жопориги у штаті й поза штатом, один полковник гур червоненко чого вартий з своїм золотим піцталєтом на поясі.

А у чиєму мешкав будинку і разом з ким-то то взагалі не рахується, забулося?

за зелю голосувати не варто, за пороха западло, арестовича смішно, кого ж нам будуть намагатись пропихнути?

Роберта Бровді. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

12 минут назад, Tochkin сказал:

А вам громадянину воно навіщо? 

Живемо в одній державі, працюємо на одних роботах, по одних вулицях ходимо 

Посилання на коментар

46 хвилин тому, sergio сказав:

Головне не уточнювати кому :lol:

Посилання на коментар

8 минут назад, Canton сказал:

Зеленський підписав зі Швецією угоду про наміри України купити до 150 винищувачів Gripen, – прем'єр Швеції Ульф Крістерссон.

Цікава новина. Хоче і лише декларація про наміри. Але є один нюанс. Орієнтовна вартість одного літака становить трохи більше 228,12 млн доларів у повному комлектуванні. Тож, 150 літаків - це трохи більше 34 млрд доларів. А де брати гроші? Хоча такі дрібниці шоумена не хвилюють. 25 Patriot, закупівля у США зброї на 500 млрд, 3000 ракет до кінця 2025 року... Любить Володимир Зеленський красиві числа. А договір про наміри так і залишиться договором про наміри, як і 28 безпекових договорів Зеленського залишаться просто політичнимі декларацями. 

Він так і не зрозумів, що сьогодні потрібні не красиві числа та гучні обіцянки, а реальність дії. Бо шоумен не може це зрозуміти. Тому що «У часи найскладніших випробувань ти ніколи не піднімешся до рівня своїх очікувань, а завжди впадеш до рівня своєї підготовки». А підготовка там була на «1+1» у Коломойського та в КВК у Маслякова, у Москві. І оточення в нього таке саме. (С)

З цікавого перша фраза про закупівлю, решта тупий обсир 

• Лайк 1
Посилання на коментар

46 хвилин тому, sergio сказав:

Це молоде фламінго. Вони сірі як лебеді в дитинстві

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, sergio сказав:

В принципі норм, тим прощупати ПВО, а потім Фламінгою бабахнути. 

Такі великі і в казки вірите. Навіть кацапи нічого не запускають із-за Уралу з очевидних для всіх знайомих з фізикою причин :lol:

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Canton сказав:

Під наміри на завтра шведи почнуть пиляти бабло вже сьогодні і вас не має хвилювати кому потім дістануться ті літаки і де на них візьмуть гроші..

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

11 минут назад, karbo сказал:

Живемо в одній державі, працюємо на одних роботах, по одних вулицях ходимо 

Переїзджайте вже з іммгрантського району. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...