Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

ахаха

Цитата

Дозвіл США для України використовувати ракети далекого радіусу дії в глибині Росії — ФЕЙК, — Трамп

США не мають жодного відношення до цих ракет.

нет, все же союзники отпад

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 минут назад, Бармалей сказал:

не, ну классные у нас союзники все таки - дать немножко ракет и запретить ими работать по территории россии( лишь по нашей оккупированной разрешить)...дождаться когда ракет не станет - разрешить ибошить на всю дальность, но отказать в покупке ракет)))

Тут вже пішла гра в настамнет))

Трамп: «Статья в Wall Street Journal о том, что США одобрили разрешение Украине использовать ракеты большой дальности в глубине России, — это ФЕЙКОВАЯ НОВОСТЬ! США не имеют никакого отношения к этим ракетам, откуда бы они ни прилетели, и к тому, что Украина с ними делает!».

США вводят мегасанкции против «Роснефти» и «Лукойла» — Минфин США.

США требуют от России немедленно прекратить военные действия — Минфин США.

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

Що там з томагавками?

- смажте рибу

- так риби ж немає

- ви смажте, а риба буде (с)

• Лайк 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Бармалей сказал:

ахаха

нет, все же союзники отпад

а коли янкі поводили себе краще з союзниками ? 

Під час Другої світової ?  У Кореї ? У В'єтнамі ? в Афганістані ? 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Всё имущество Лукойла и Роснефти в США будет заблокировано. Граждане США, кто помогают обходить санкции, понесут уголовную ответственность. На остальных могут быть наложены вторичные санкции. «Конечная цель санкций — не наказать, а добиться позитивных изменений в поведении», — Минфин США.

Посилання на коментар

️США готовы вводить новые масштабные санкции против РФ в связи с войной в Украине и рассчитывают, что союзники их поддержат, заявил американский Минфин.

Не на жарт Трамп розійшовся, кидок Путіна йому явно не сподобався 

Посилання на коментар

Трамп заявил, что отменил встречу с Путиным в Будапеште.

Настало время для санкций против России — Трамп.

Судячи по всьому Меланія показала йому дитячий садок розбомблений кацапами 

А вона ними опікується, а тут таке, та ще оприлюднення факту викрадення дитини 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Трамп заявил, что отменил встречу с Путиным в Будапеште.

А унилая лошадь сказала, що неможливо відмінити те, що не планувалось. )

Хтось грає якусь постанову і затягує час

Посилання на коментар

3 часа назад, Бездомный сказал:

а коли янкі поводили себе краще з союзниками ? 

в Іраці, коли за Кувейт вписались

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, karbo сказал:

Не на жарт Трамп розійшовся, кидок Путіна йому явно не сподобався 

Ви краще розкажіть, коли Єлабугу розєлабужать. я той пост дуже запамятав, так хотілось щоб справдився

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Бармалей сказав:

депутаты плакали🤣🤣🤣

я бы постеснялся что то с таким заголовком постить...хотя пенсам советским внутри - зайдет🤣

Звісно краще про незламну потужність блазня, ніж про реальну ситуацію на фронті 

Посилання на коментар

2 часа назад, karlito сказал:

Ви краще розкажіть, коли Єлабугу розєлабужать. я той пост дуже запамятав, так хотілось щоб справдився

Никогда, нет средств.

Посилання на коментар

8 годин тому, Dr.Yura сказав:

це вона була відсутня підчас голосування?

image.thumb.png.5c57d1f8734050166d82cc231a6a4c2e.png

Якого голосування? За що голосували?

Посилання на коментар

5 годин тому, karbo сказав:

Настало время для санкций против России — Трамп.

Рыжий клоун.

Настало время оружия для Украины.

Посилання на коментар

9 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Рыжий клоун.

Настало время оружия для Украины.

Весна покаже де хто срав 

Посилання на коментар

17 минут назад, DimaF сказал:

Никогда, нет средств.

Apr 2, 2024 — Вибухи лунали в особливій економічній зоні "Алабуга", де розташовані підприємства за понад 1200 кілометрів від кордону з Україною

• Хаха 1
Посилання на коментар

Стаття Wall Street Journal про надання з боку США дозволу Україні використовувавти ракети великої дальності вглиб Росії є фейковою новиною», – написав Трамп у соцмережі Truth Social.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

Стаття Wall Street Journal про надання з боку США дозволу Україні використовувавти ракети великої дальності вглиб Росії є фейковою новиною», – написав Трамп у соцмережі Truth Social.

Ахаха 

Трамп в Белом доме заявил, что не давал разрешения Украине бить ракетами вглубь России, так как Киев не использует американские ракеты

«Во-вторых, они не используют наши ракеты. Они используют, как я думаю, европейские ракеты или откуда-то ещё, но не наши. И что они делают — я этого не контролирую. Но я контролирую наши ракеты. Они не стреляют нашими ракетами».

Посилання на коментар

8 годин тому, Dr.Yura сказав:

це вона була відсутня підчас голосування?

image.thumb.png.5c57d1f8734050166d82cc231a6a4c2e.png

Посилання на коментар

3 часа назад, karlito сказал:

Незачем. Удары по сборочному производству малоэффективны. Восстанавливается за несколько дней или переносится на другую площадку.

Сейчас стараются бить по производителям критичных материалов и комплектующих, без которых мопэд в кучку не собрать

• Лайк 1
Посилання на коментар

Справедливість...

Я думаю, сьогоднішнє отношеніє до армії у новобранців формірує банальна справєдлівость. Вірніше, її отсутствіє. В сімбіозі з пропагандою (протівніку тут і стараться особо не треба), отсутствіє справєдлівості робить своє чорне діло і дємотівірує під корінь не тіки солдата, а й тог, хто ним завтра може стать...

Це я по наблюдєніям з процесів які проходили в учєбкі і устоявшихся там "традіций" роблю такі висновки.

Люди готові недоїдать, сидіть без тєлєфонів, мало миться, багато працювать і ... шутить, підбадрювать друг друга, казать шо все нормально рівно до тих пір, поки не вилізе якась тилово-армійська хуєта. Рівно до тих пір, поки їм не пообіщають, шо єслі вони сьогодня єбашнуть на лісоповалі - то завтра їм буде вихідний... і ясєн ***, шо на слідуючий день ці ж люди йдуть по нарядам, на другі хуячки чи на занняття (на яких мені, як інструктору, часто приходилось учитувать вчорашні обстоятєльства і знижав нагрузку, шоб вобще не поламать їх).

Як тіки курсанти бачуть несправедливість зі сторони, похуізм і тупість посадових осіб - вся мотівация, настроєніє, відношення до служби - йдуть по ***і, а дісципліну приходиться переводить в "ручне управління".

Вобще, учєбка і тамошні традіциї скоріше будущого солдата дємотівірують в ноль, научать прєзірать армію, морозиться і пройобуваться з куда більшою долею вєроятності, чим влучно стрілять, діяти в складі групи, орієнтуватись в обстановці і знать шо/як робить тоді, коли учєбковскі посадові особи видадуть бійцю сєртіфікат з ВОС-100 і отправлять на*** в войска.

Я часто думав про те, шо попади я в учєбку в 2025 році - скоріше б всього пішов в СЗЧ... Хотя би із-за чуства собствєнного достоінства.

Понімаєте?

Нахєра мені слухать от непонятних ***ов, називаємих "інструкторами" про те який я ссикливий підар і ховався?

Нахєра мені з первого дня наблюдать за безпорадністю організма, який мене приняв, а нормально розмістить, вдіть і забезпечити не може? (Іногда полностью вдівають курсантів в форму на 10-20 день перебування)

Нахєра мені єбашить ще до присяги на лісоповалах, копаннях ям, кухнях внутрішніх і кухнях загальних, тягаючи тачкою помийки чи чистячі тонни картошки?

Нахєра мені інструктора, які вміють або читать по бумажкі - або ***ово читать по бумажкі, ну ніхуя не розуміють в тому, що викладають, зато у них є "сертифікати"?

Нахєра мені слухать про заборону алкоголя, єслі я постійно чую вокруг перегар?

Нахєра мені служить в армії, якшо мені не довіряють, не пускають родичів, не вивозять до родичів, ***ять продукти і речі з посилок, або пройобують посилки повністю?

Яка може буть справедливість, якшо я бачу відношення до курсанта як до рєсурса? Забрать посилку з почти - за гроші . Скупиться в магазіні по списку - за гроші. Свіданка з родньою тоже за гроші. Ясне діло, шо це гроші на "скоби-бліндажі-бєнзін"... Тільки бліндажів немає, сидять в трєвогу курсанти по норам, які самі ж собі й накопали.

Нахєра мені учєбка, в якій я в глаза не бачив гранати, дрона чи дробовика (жодного разу не було метання гранат, ніяких занять з дронами і ніяких стрільб з гладкоствола)?

Нахєра мені учєбка, де немає ніякого медичного супроводу, кромє тонометра, діазоліна і укола магнезії?

Нахєра мені учєбка, в якій шоб поїхать в госпіталь - нада дуже постараться, бо учєбка не любить отпускать в госпіталя і всячєскі найобує, даже якшо ти подихаєш.

Нахєра мені учєбка, де інструкторів єбуть за бумажки, не заповнені журнали, бесполєзні наряди, ще якусь хуєту, але ні слова не кажуть за ***ову якість підготовки?

----------

- Це не армія, це її косплей, пацани, - казав я перед строєм : - Не думайте шо так кругом. Дальше буде легче. Главне - переживіть цей піздєц і зробіть правильні висновки.

- Я уже висновки зробив,- подає голос з строя 42-річний Юра.

- Які?

- Валить отсюдова, нада, нахер.

- Юра, як звалиш - я тебе найду і от***ю лічно, - повертаюсь я з улибкою до курсанта. Всі, включая Юру сміються.

- Мы все вытерпим, вы главное нас научите чему-то,- подає ще хтось голос з строя.

- Я научу. Все, шо зможу, пацани, я вам покажу і научу....

- ... Это если завтра опять лес не пойдем валить вместо занятий, - грустно перебив "замок".

- Да, це, якшо вас завтра опять не отправлять на хуячку, підтвердив я.

---------

Нахуя людині армія, яка начинається з такої учєбки? Сергей Сергеевич, позывной Сайгон

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...