Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому ахаха Цитата Дозвіл США для України використовувати ракети далекого радіусу дії в глибині Росії — ФЕЙК, — Трамп США не мають жодного відношення до цих ракет. нет, все же союзники отпад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 26 минут назад, Бармалей сказал: не, ну классные у нас союзники все таки - дать немножко ракет и запретить ими работать по территории россии( лишь по нашей оккупированной разрешить)...дождаться когда ракет не станет - разрешить ибошить на всю дальность, но отказать в покупке ракет))) Тут вже пішла гра в настамнет)) Трамп: «Статья в Wall Street Journal о том, что США одобрили разрешение Украине использовать ракеты большой дальности в глубине России, — это ФЕЙКОВАЯ НОВОСТЬ! США не имеют никакого отношения к этим ракетам, откуда бы они ни прилетели, и к тому, что Украина с ними делает!». США вводят мегасанкции против «Роснефти» и «Лукойла» — Минфин США. США требуют от России немедленно прекратить военные действия — Минфин США. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 година тому, XL.pro сказав: Що там з томагавками? - смажте рибу - так риби ж немає - ви смажте, а риба буде (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 27 минут назад, Бармалей сказал: ахаха нет, все же союзники отпад а коли янкі поводили себе краще з союзниками ? Під час Другої світової ? У Кореї ? У В'єтнамі ? в Афганістані ? Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Всё имущество Лукойла и Роснефти в США будет заблокировано. Граждане США, кто помогают обходить санкции, понесут уголовную ответственность. На остальных могут быть наложены вторичные санкции. «Конечная цель санкций — не наказать, а добиться позитивных изменений в поведении», — Минфин США. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому ❗️США готовы вводить новые масштабные санкции против РФ в связи с войной в Украине и рассчитывают, что союзники их поддержат, заявил американский Минфин. Не на жарт Трамп розійшовся, кидок Путіна йому явно не сподобався 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) ⚡Трамп заявил, что отменил встречу с Путиным в Будапеште. Настало время для санкций против России — Трамп. Судячи по всьому Меланія показала йому дитячий садок розбомблений кацапами А вона ними опікується, а тут таке, та ще оприлюднення факту викрадення дитини Змінено 10 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 година тому, karbo сказав: Трамп заявил, что отменил встречу с Путиным в Будапеште. А унилая лошадь сказала, що неможливо відмінити те, що не планувалось. ) Хтось грає якусь постанову і затягує час 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 часа назад, Бездомный сказал: а коли янкі поводили себе краще з союзниками ? в Іраці, коли за Кувейт вписались 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 часа назад, karbo сказал: Не на жарт Трамп розійшовся, кидок Путіна йому явно не сподобався Ви краще розкажіть, коли Єлабугу розєлабужать. я той пост дуже запамятав, так хотілось щоб справдився 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 годин тому, Бармалей сказав: депутаты плакали🤣🤣🤣 я бы постеснялся что то с таким заголовком постить...хотя пенсам советским внутри - зайдет🤣 Звісно краще про незламну потужність блазня, ніж про реальну ситуацію на фронті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, karlito сказал: Ви краще розкажіть, коли Єлабугу розєлабужать. я той пост дуже запамятав, так хотілось щоб справдився Никогда, нет средств. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 годин тому, Dr.Yura сказав: це вона була відсутня підчас голосування? Якого голосування? За що голосували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 годин тому, karbo сказав: Настало время для санкций против России — Трамп. Рыжий клоун. Настало время оружия для Украины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 минут назад, Vinsol2009 сказал: Рыжий клоун. Настало время оружия для Украины. Весна покаже де хто срав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 минут назад, DimaF сказал: Никогда, нет средств. Apr 2, 2024 — Вибухи лунали в особливій економічній зоні "Алабуга", де розташовані підприємства за понад 1200 кілометрів від кордону з Україною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Стаття Wall Street Journal про надання з боку США дозволу Україні використовувавти ракети великої дальності вглиб Росії є фейковою новиною», – написав Трамп у соцмережі Truth Social. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Стаття Wall Street Journal про надання з боку США дозволу Україні використовувавти ракети великої дальності вглиб Росії є фейковою новиною», – написав Трамп у соцмережі Truth Social. Ахаха Трамп в Белом доме заявил, что не давал разрешения Украине бить ракетами вглубь России, так как Киев не использует американские ракеты «Во-вторых, они не используют наши ракеты. Они используют, как я думаю, европейские ракеты или откуда-то ещё, но не наши. И что они делают — я этого не контролирую. Но я контролирую наши ракеты. Они не стреляют нашими ракетами». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Настамнет Змінено 5 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 годин тому, Dr.Yura сказав: це вона була відсутня підчас голосування? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 часа назад, karlito сказал: Ви краще розкажіть, коли Єлабугу розєлабужать. я той пост дуже запамятав, так хотілось щоб справдився Незачем. Удары по сборочному производству малоэффективны. Восстанавливается за несколько дней или переносится на другую площадку. Сейчас стараются бить по производителям критичных материалов и комплектующих, без которых мопэд в кучку не собрать 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Справедливість... Я думаю, сьогоднішнє отношеніє до армії у новобранців формірує банальна справєдлівость. Вірніше, її отсутствіє. В сімбіозі з пропагандою (протівніку тут і стараться особо не треба), отсутствіє справєдлівості робить своє чорне діло і дємотівірує під корінь не тіки солдата, а й тог, хто ним завтра може стать... Це я по наблюдєніям з процесів які проходили в учєбкі і устоявшихся там "традіций" роблю такі висновки. Люди готові недоїдать, сидіть без тєлєфонів, мало миться, багато працювать і ... шутить, підбадрювать друг друга, казать шо все нормально рівно до тих пір, поки не вилізе якась тилово-армійська хуєта. Рівно до тих пір, поки їм не пообіщають, шо єслі вони сьогодня єбашнуть на лісоповалі - то завтра їм буде вихідний... і ясєн ***, шо на слідуючий день ці ж люди йдуть по нарядам, на другі хуячки чи на занняття (на яких мені, як інструктору, часто приходилось учитувать вчорашні обстоятєльства і знижав нагрузку, шоб вобще не поламать їх). Як тіки курсанти бачуть несправедливість зі сторони, похуізм і тупість посадових осіб - вся мотівация, настроєніє, відношення до служби - йдуть по ***і, а дісципліну приходиться переводить в "ручне управління". Вобще, учєбка і тамошні традіциї скоріше будущого солдата дємотівірують в ноль, научать прєзірать армію, морозиться і пройобуваться з куда більшою долею вєроятності, чим влучно стрілять, діяти в складі групи, орієнтуватись в обстановці і знать шо/як робить тоді, коли учєбковскі посадові особи видадуть бійцю сєртіфікат з ВОС-100 і отправлять на*** в войска. Я часто думав про те, шо попади я в учєбку в 2025 році - скоріше б всього пішов в СЗЧ... Хотя би із-за чуства собствєнного достоінства. Понімаєте? Нахєра мені слухать от непонятних ***ов, називаємих "інструкторами" про те який я ссикливий підар і ховався? Нахєра мені з первого дня наблюдать за безпорадністю організма, який мене приняв, а нормально розмістить, вдіть і забезпечити не може? (Іногда полностью вдівають курсантів в форму на 10-20 день перебування) Нахєра мені єбашить ще до присяги на лісоповалах, копаннях ям, кухнях внутрішніх і кухнях загальних, тягаючи тачкою помийки чи чистячі тонни картошки? Нахєра мені інструктора, які вміють або читать по бумажкі - або ***ово читать по бумажкі, ну ніхуя не розуміють в тому, що викладають, зато у них є "сертифікати"? Нахєра мені слухать про заборону алкоголя, єслі я постійно чую вокруг перегар? Нахєра мені служить в армії, якшо мені не довіряють, не пускають родичів, не вивозять до родичів, ***ять продукти і речі з посилок, або пройобують посилки повністю? Яка може буть справедливість, якшо я бачу відношення до курсанта як до рєсурса? Забрать посилку з почти - за гроші . Скупиться в магазіні по списку - за гроші. Свіданка з родньою тоже за гроші. Ясне діло, шо це гроші на "скоби-бліндажі-бєнзін"... Тільки бліндажів немає, сидять в трєвогу курсанти по норам, які самі ж собі й накопали. Нахєра мені учєбка, в якій я в глаза не бачив гранати, дрона чи дробовика (жодного разу не було метання гранат, ніяких занять з дронами і ніяких стрільб з гладкоствола)? Нахєра мені учєбка, де немає ніякого медичного супроводу, кромє тонометра, діазоліна і укола магнезії? Нахєра мені учєбка, в якій шоб поїхать в госпіталь - нада дуже постараться, бо учєбка не любить отпускать в госпіталя і всячєскі найобує, даже якшо ти подихаєш. Нахєра мені учєбка, де інструкторів єбуть за бумажки, не заповнені журнали, бесполєзні наряди, ще якусь хуєту, але ні слова не кажуть за ***ову якість підготовки? ---------- - Це не армія, це її косплей, пацани, - казав я перед строєм : - Не думайте шо так кругом. Дальше буде легче. Главне - переживіть цей піздєц і зробіть правильні висновки. - Я уже висновки зробив,- подає голос з строя 42-річний Юра. - Які? - Валить отсюдова, нада, нахер. - Юра, як звалиш - я тебе найду і от***ю лічно, - повертаюсь я з улибкою до курсанта. Всі, включая Юру сміються. - Мы все вытерпим, вы главное нас научите чему-то,- подає ще хтось голос з строя. - Я научу. Все, шо зможу, пацани, я вам покажу і научу.... - ... Это если завтра опять лес не пойдем валить вместо занятий, - грустно перебив "замок". - Да, це, якшо вас завтра опять не отправлять на хуячку, підтвердив я. --------- Нахуя людині армія, яка начинається з такої учєбки? Сергей Сергеевич, позывной Сайгон 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, Canton сказав: Справедливість... Я думаю, сьогоднішнє отношеніє до армії у новобранців формірує банальна справєдлівость. Вірніше, її отсутствіє. В сімбіозі з пропагандою (протівніку тут і стараться особо не треба), отсутствіє справєдлівості робить своє чорне діло і дємотівірує під корінь не тіки солдата, а й тог, хто ним завтра може стать... Це я по наблюдєніям з процесів які проходили в учєбкі і устоявшихся там "традіций" роблю такі висновки. Люди готові недоїдать, сидіть без тєлєфонів, мало миться, багато працювать і ... шутить, підбадрювать друг друга, казать шо все нормально рівно до тих пір, поки не вилізе якась тилово-армійська хуєта. Рівно до тих пір, поки їм не пообіщають, шо єслі вони сьогодня єбашнуть на лісоповалі - то завтра їм буде вихідний... і ясєн ***, шо на слідуючий день ці ж люди йдуть по нарядам, на другі хуячки чи на занняття (на яких мені, як інструктору, часто приходилось учитувать вчорашні обстоятєльства і знижав нагрузку, шоб вобще не поламать їх). Як тіки курсанти бачуть несправедливість зі сторони, похуізм і тупість посадових осіб - вся мотівация, настроєніє, відношення до служби - йдуть по ***і, а дісципліну приходиться переводить в "ручне управління". Вобще, учєбка і тамошні традіциї скоріше будущого солдата дємотівірують в ноль, научать прєзірать армію, морозиться і пройобуваться з куда більшою долею вєроятності, чим влучно стрілять, діяти в складі групи, орієнтуватись в обстановці і знать шо/як робить тоді, коли учєбковскі посадові особи видадуть бійцю сєртіфікат з ВОС-100 і отправлять на*** в войска. Я часто думав про те, шо попади я в учєбку в 2025 році - скоріше б всього пішов в СЗЧ... Хотя би із-за чуства собствєнного достоінства. Понімаєте? Нахєра мені слухать от непонятних ***ов, називаємих "інструкторами" про те який я ссикливий підар і ховався? Нахєра мені з первого дня наблюдать за безпорадністю організма, який мене приняв, а нормально розмістить, вдіть і забезпечити не може? (Іногда полностью вдівають курсантів в форму на 10-20 день перебування) Нахєра мені єбашить ще до присяги на лісоповалах, копаннях ям, кухнях внутрішніх і кухнях загальних, тягаючи тачкою помийки чи чистячі тонни картошки? Нахєра мені інструктора, які вміють або читать по бумажкі - або ***ово читать по бумажкі, ну ніхуя не розуміють в тому, що викладають, зато у них є "сертифікати"? Нахєра мені слухать про заборону алкоголя, єслі я постійно чую вокруг перегар? Нахєра мені служить в армії, якшо мені не довіряють, не пускають родичів, не вивозять до родичів, ***ять продукти і речі з посилок, або пройобують посилки повністю? Яка може буть справедливість, якшо я бачу відношення до курсанта як до рєсурса? Забрать посилку з почти - за гроші . Скупиться в магазіні по списку - за гроші. Свіданка з родньою тоже за гроші. Ясне діло, шо це гроші на "скоби-бліндажі-бєнзін"... Тільки бліндажів немає, сидять в трєвогу курсанти по норам, які самі ж собі й накопали. Нахєра мені учєбка, в якій я в глаза не бачив гранати, дрона чи дробовика (жодного разу не було метання гранат, ніяких занять з дронами і ніяких стрільб з гладкоствола)? Нахєра мені учєбка, де немає ніякого медичного супроводу, кромє тонометра, діазоліна і укола магнезії? Нахєра мені учєбка, в якій шоб поїхать в госпіталь - нада дуже постараться, бо учєбка не любить отпускать в госпіталя і всячєскі найобує, даже якшо ти подихаєш. Нахєра мені учєбка, де інструкторів єбуть за бумажки, не заповнені журнали, бесполєзні наряди, ще якусь хуєту, але ні слова не кажуть за ***ову якість підготовки? ---------- - Це не армія, це її косплей, пацани, - казав я перед строєм : - Не думайте шо так кругом. Дальше буде легче. Главне - переживіть цей піздєц і зробіть правильні висновки. - Я уже висновки зробив,- подає голос з строя 42-річний Юра. - Які? - Валить отсюдова, нада, нахер. - Юра, як звалиш - я тебе найду і от***ю лічно, - повертаюсь я з улибкою до курсанта. Всі, включая Юру сміються. - Мы все вытерпим, вы главное нас научите чему-то,- подає ще хтось голос з строя. - Я научу. Все, шо зможу, пацани, я вам покажу і научу.... - ... Это если завтра опять лес не пойдем валить вместо занятий, - грустно перебив "замок". - Да, це, якшо вас завтра опять не отправлять на хуячку, підтвердив я. --------- Нахуя людині армія, яка начинається з такої учєбки? Сергей Сергеевич, позывной Сайгон згадав службу в радянській армії. але тоді було краще. одягнули зразу, посилки доходили, і гроші не збирали . Змінено 3 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз