Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Український народ - інфантильні дебіли, по-твоєму? Ну, ти і мразота. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Та завдяки «політиці партії» він просто не ховається 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 години тому, Danylo Ivanov сказав: Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна разом з європейськими партнерами працює над планом припинення вогню, який може бути сформований вже протягом найближчих 7–10 днів. www.slovoidilo.ua/2025/10/27/novyna/polityka/ukrayina-ta-yes-protyahom-7-10-dniv-pidhotuyut-plan-prypynennya-vohnyu-zelenskyj 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Український народ - інфантильні дебіли, по-твоєму? Вам виднее... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Бачу, тут ще є наївні, які гадають, що Україну просто так би відпустили у вільне плавання, без опору та пролитої крові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Кацап готувався до цієї війни десятки років і було лише питанням часу коли це відбудеться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому І ще б міг би десятки років готуватись, але люди вирішили що "хуже нібудєт - хоч паржом"... 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Та ніхрена, Путін вирішив, що Україна як ніколи слабка і таким шансом гріх не скористатися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Саме це і кажу - після виборів вирішив що на голову точно слабка, подумав що і в решті питань так само 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Ахаха в результаті не закрив питання навіть з донбасом за чотири роки, Україна отримала міжнародну підтримку, новітню зброю та назавжди вийшла з орбіти Росії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому За незалежність завжди платили кров'ю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 хвилин тому, yuragon сказав: люди вирішили 09.04.2023 в 18:33, US7IGN сказав: Можна подумати те право голосувати якось впливає на результат 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, vadimv сказал: Прокацапам пох під ким лежати, лише ці свині на викорм не розуміють, що один хер вони би стали м'ясом у війні, але вже з європою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 54 хвилини тому, vadimv сказав: То актуальне, коли говорять про вибір Бамбасу, для решти випадків - винні виборці))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому © Філл все ще малює ) 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, vadimv сказав: Навіщо їм права якщо вони ними користуватися не вміють? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, XL.pro сказав: То актуальне, коли говорять про вибір Бамбасу, для решти випадків - винні виборці))) Недалеко інші відскакали. Може айтішнєг знайде де я казав що все буде Донецьк. Я був неправий, все ще гірше стало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Недалеко інші відскакали. Може айтішнєг знайде де я казав що все буде Донецьк. Я був неправий, все ще гірше стало Чемодан, вокзал, до Потрошителя))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 часов назад, Canton сказал: А кто вам виноват, что вы всю страну обдристали? И в перспективе просрете, походу... все это смешно, если бы не было так грустно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 часа назад, US7IGN сказал: Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна разом з європейськими партнерами працює над планом припинення вогню, який може бути сформований вже протягом найближчих 7–10 днів. www.slovoidilo.ua/2025/10/27/novyna/polityka/ukrayina-ta-yes-protyahom-7-10-dniv-pidhotuyut-plan-prypynennya-vohnyu-zelenskyj А Європейські партнери не пробували не закуповувати нафту з газом в рашки, щоб не фінансувати війну? ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, sergio сказал: не закуповувати нафту з газом в рашки, щоб не фінансувати війну? ! ☝️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 36 хвилин тому, US7IGN сказав: Може айтішнєг знайде де я казав що все буде Донецьк. Я був неправий, все ще гірше стало https://www.stroimdom.com.ua/topic/143899-donbass-kak-sohranit-territorii-tselostnost-suverenitet-ukrainy/page/2372/#comment-3136230 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 37 хвилин тому, US7IGN сказав: Недалеко інші відскакали. Може айтішнєг знайде де я казав що все буде Донецьк. Я був неправий, все ще гірше стало Ну, раз тут гірше ніж в Донецьку, то чому ви не поїхали в свою Макіївку? 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, yuragon сказав: Саме це і кажу - після виборів вирішив що на голову точно слабка, подумав що і в решті питань так само Навпаки, він думав, що з Зеленським все "порішає". А ось коли зелена влада арештувала Медведчука, закрила його 3 прокацапські тб-помийки, які, думаю, відкриті були за згоди попередньої влади по мінському договорняку, то пуйло зрозумів, що мирно вернути Україну в свою орбіту не вийде і став готуватися до війни. Це не мої висновки, а деяких відомих експертів, але я з ними згоден. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Вячеслав63 сказал: А ось коли зелена влада арештувала Медведчука, Не смешите, когда она его арестовала?? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз