US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому оголошений тиждень фізиків-електриків 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 24 хвилини тому, US7IGN сказав: мій дід був дуже розумною людиною і як головний механік, тримав в голові плани всієї шахти і знав як працює кожен механізм. тобто дзвінок серед ночі головного інженера з питанням про те як запустити ту чи іншу машину, яка чомусь зламалася, одразу отримував відповідь типу "положь колдобину со стороны загагулины и 2 раза дёргани за пимпачку" і все знову працювало. але я був всього лише 12-річним онуком, який на питання як роз'язати те чи інше рівняння або вирішити завдання по фізиці, спочатку відправлявся до довідників та підручників, з яких на 90% складалася наша бібліотека, а у разі якщо я там не знайшов відповідь, або бажаю обговорити на певному рівні проблему, міг розраховувати на спілкування. отже в більшості випадків я знаходив відповідь самостійно і мене ненавиділи вчителя бо я цитував незнайомих їм людей та ще й мав наглість приносити ті книжки як доказ. інша справа батько, який міг із заплющеними очима намалювати простим олівцем двигун ІЛ-62 в розрізі. так що як самий тупий в родині, я нічого по суті відповісти не зможу У мене батько після закінчення інституту підробляв тим, що ремонтував лампові телевізори та іншу побутову техніку. Коли почав йому задавати питання, він приніс мені книгу видання мир, якогось німецького автора рад назвою Атом Гигант Прочитав на одному диханні. Після того підручники з фізики та хімії читача , як художньою літературу . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Отопление включили) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Орбан просив зробити виняток із санкцій США проти нафти РФ. Я відмовив, - Трамп Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Ви не розумієте, їх накопичують, щоб вдарити по Москві. лично я бы так и делал...10 в запас 1-2 тихонько запустил...и т.д. испытание-проверка качества-укол врага...три в одном...даже 4 в 1ом - в случае необходимости доработка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 хвилин тому, Бездомный сказав: великі розуми обговорюють ідеї , середні розуми обговорюють події , дрібні розуми ( вінсоли2009 , гандони , скромніє прораби , е.т.с.) обговорюють окремих людей (с) І тільки довбограй з літерою Ы обговорюють ,як здавати українську землю ворогу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 27 хвилин тому, DmiVady сказав: Тобто модель яка просто підбирає найімовірніші слова Щоб зовсім по-простому - я запам'ятовую номери телефонів не як послідовність цифр, а як речення зі словами ) Ото й воно так )) Тільки параноя йому не притаманна, бо воно сцуко живе на розподілених машинах і вважає себе безсмертним ))) Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Щоб зовсім по-простому - я запам'ятовую номери телефонів не як послідовність цифр, а як речення зі словами ) Ото й воно так )) Тільки параноя йому не притаманна, бо воно сцуко живе на розподілених машинах і вважає себе безсмертним ))) Хіба там є щось що може себе чимось вважати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Поїзд стій, раз-два! apostrophe.ua/ua/news/society/2025-10-31/syrskyy-rozpoviv-scho-zminytsya-u-viyskoviy-medychniy-evakuatsiyi-na-fronti/355767 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Хіба там є щось що може себе чимось вважати? Це просто такий вираз, щоб людей не лякати ) Бо всередині них теж немає нічого, що може себе чимось вважати )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 14 хвилин тому, US7IGN сказав: оголошений тиждень фізиків-електриків Та ракетно-космічних інженерів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Щоб зовсім по-простому - я запам'ятовую номери телефонів не як послідовність цифр, а як речення зі словами ) Ото й воно так )) Тільки параноя йому не притаманна, бо воно сцуко живе на розподілених машинах і вважає себе безсмертним ))) Ану свірконіть метод. Цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Це просто такий вираз, щоб людей не лякати ) Бо всередині них теж немає нічого, що може себе чимось вважати )) Ви якось зневажаєте мітохондрії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 години тому, Canton сказав: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... Вибачте, а яка відповідь правильна?)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Та ракетно-космічних інженерів Я був здивований, тому, що День Фізтеху ДНУ вже пройшов) Але гарно посміявся 😁))) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В 28.10.2025 в 15:57, Vinsol2009 сказал: А ті, що втікали із колгоспів у міста вимушені були вивчати російську, бо навчання у вишах було російською, технічна документація теж. Можеш лишатися українцем та відбувати панщину за трудодні . Это называется "социальный лифт". Учишься - станешь человеком, что плохого. Кстати за 30 лет независимости ничего не изменилось кроме того что мова которую надо учить теперь английська а ехать теперь надо из села не в город а за кордон. А не хочешь - можешь все так же "лишатися та відбувати панщину за трудодні". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 18 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Отопление включили) Учора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, МаТраС сказав: Ану свірконіть метод. Цікаво Наприклад, у мене в пам'яті англійська абетка виглядає таким чином: "Abcdefg hijklmn opqrstu vwxyz" - це таке речення зі словами. А номер телефону "Два дванадцять вісімдесят п'ять нуль шість" 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви якось зневажаєте мітохондрії Типові паразити 5 хвилин тому, kkost сказав: Вибачте, а яка відповідь правильна?)) "220" ) 4 хвилини тому, katso сказав: за 30 лет независимости ничего не изменилось кроме того что мова которую надо учить теперь английська а ехать теперь надо из села не в город а за кордон. Это так стало в 1991 Змінено 8 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 9 хвилин тому, vadimv сказав: Це просто такий вираз, щоб людей не лякати ) Бо всередині них теж немає нічого, що може себе чимось вважати )) я увидел на столике, перед кроватью, лист почтовой бумаги, великолепно исписанный разными шрифтами, отделанный гирляндами, парафами и росчерками. Заглавные буквы и гирлянды разрисованы были разными красками. Всё вместе составляло премиленькую каллиграфскую работу. С первых слов, прочитанных мною, я понял, что это было просительное письмо, адресованное ко мне, и в котором я именовался «просвещённым благодетелем». В заглавии стояло: «Вопли Видоплясова». Сколько я ни напрягал внимания, стараясь хоть что-нибудь понять из написанного, — все труды мои остались тщетными: это был самый напыщенный вздор, писанный высоким лакейским слогом. Догадался я только, что Видоплясов находится в каком-то бедственном положении, просит моего содействия, в чём-то очень на меня надеется, «по причине моего просвещения»… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Volodymyr Tsybulko 9 год · На сьомому році президенства Володимира Зеленського країна так і не дізналась, у яку саме з його офшорних компаній ми здаємо податки. Не полінуйтеся й зайдіть у декларацію президента — там знайдете цілком екзотичну географію: Кіпр, Беліз, Італія. Це не фінансова грамотність — це клінічна недовіра до власної держави. Можна не вірити у народ, у парламент, навіть у власних міністрів, але не вірити у країну, яку очолюєш, — це політична шизофренія з кіпрською пропискою. Назви його компаній звучать як назви чергових серіалів: Aldorante Limited, Film Heritage Inc., San Tommaso SRL — ніби spin-off “Сватів” у жанрі офшорної комедії. У головній ролі — подружжя Зеленських, у ролі податкоплатника — український виборець, який, сплачуючи ПДФО, щиро думає, що фінансує армію. Ні, друже, ти фінансуєш офіс у Нікосії. А ще президент має патенти на винаходи. Але що саме він винайшов? Новий спосіб грати чесного під час війни? Чи технологію, як під соусом «антикорупційної реформи» виводити дивіденди в Беліз? З таким хистом до інновацій йому б не Нобелівську, а патент на політичне лицемірство №95. Порошенко, при всіх своїх гріхах, показує дивіденди бронемашинами, дронами, донатами. А Зеленський? Його внесок у ЗСУ — це, можливо, сценарій для нового фільму: «Слуга народу 4. Рятівник із Белізу». Бо на банківських скрінах армії його переказів не видно. Може, ЗСУ не його армія, як і країна — не його країна? Хто платить роялті за квартальні жарти? США, Франція чи все ж таки Ерефія? Бо головний ринок збуту для “квартальних” сюжетів досі на просторах СНД. А коли “корисні моделі” зареєстровані в Україні, а гроші лежать у Белізі — це не бізнес, а схема “нацарювати сто рублів і чкурнути”. Після Pandora Papers стало ясно: Maltex Multicapital Corp. на Віргінських островах, Davegra Ltd. на Кіпрі, San Tommaso SRL у Белізі — ось справжні столиці його довіри. Зеленський пояснював, що все це — «для захисту від росіян». Та виходить, що головна загроза — не Москва, а дзеркало у власному кабінеті https://www.facebook.com/share/p/1BhY5FyDqL/ Змінено 8 годин тому користувачем hause 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Я був здивований, тому, що День Фізтеху ДНУ вже пройшов) Але гарно посміявся 😁))) А до дня ХАІ ще півроку))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: 220 Відповідь невірна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому ❗️Венесуэльскому диктатору Мадуро приходит конец, и брезжит рассвет свободной и процветающей Венесуэлы. Через считаные дни Мадуро будет существовать только в прошедшем времени и в оценках истории, — NYP с ссылкой на источник в Белом доме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, kkost сказав: А до дня ХАІ ще півроку))) Ну то авансом, бо важкий дрон, з при***яченим до нього реактивним двигуном ( який буде світитись в усіх спектрах - мрія ппо), то більше до ХАІ чим до фізтех-ДГУ 😉 Але, гадаю, невдовзі й "українську балістику" специ обговорять ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз