US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Салтикова-Щедрина пригадав, з оповіданням про премудрого піскаря А ці просто не мають навичок спостереження та реагування. Ну і схоже трохи з глузду їдуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Так якщо в машині то до першого порушення, можна їм хоч факт у вікно показувати ) Звісно типова жертва - молодий енергійний олень-одинак. Ті ж 2-3 шукача солевика можуть спокійно йти в режимі невидимості ) В магазини, кіно, театри, рестики, басейн, тир, спортзал та на ринок на машині не пускають 😞 На пробіжку чи прогулянку теж без машини виходжу. Я б, звісно, мінімізував би ризики, але іноді все ж перетинаюся з ними, бо місто маленьке. Змінено 11 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 18 хвилин тому, DmiVady сказав: В магазини, кіно, театри, рестики, басейн, тир, спортзал та на ринок на машині не пускають 😞 На пробіжку чи прогулянку теж без машини виходжу. Я б, звісно, мінімізував би ризики, але іноді все ж перетинаюся з ними, бо місто маленьке. У мене склалося враження що вони уникають масових локацій якщо звісно якась акція зі спецназом не проводиться. Але то дуже рідко буває і з кожним разом мабуть важче. Прості люди по ресторанах не сидять, можна і нарватися або піти ні з чим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: У мене склалося враження що вони уникають масових локацій якщо звісно якась акція зі спецназом не проводиться. Але то дуже рідко буває і з кожним разом мабуть важче. Прості люди по ресторанах не сидять, можна і нарватися або піти ні з чим. В мене теж, вони дійсно полюють по не дуже заможних районах, хоча вчора прям перед входом до мого паркінгу з гаражами влаштувались. На щастя, я їм не сподобався, тож розійшлися миром. А власники закладів та ТРЦ, мабуть, трошки приплачують, щоб клієнтів не турбували. Я в пряму питання не ставив знайомому ресторатору, але ... 😉 Феодалізм, як він є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, murava сказав: Тобто шниряти по місту просто без розшуку, але без броні чи без відстрочки - це то саме, що мати розшук. Результат один і той самий. Більшість так і ризикує, щодня. Не у всіх є подушка безпеки, щоб сидіти вдома або виїхати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 часов назад, Скромный прораб сказал: Назад в будущее… в 19 век 8198207430365110428.mp4 От молодцы, выкрутились. Вообще паровой двигатель незаслуженно забыт - неприхотливый, работает на любом топливе что горит + вода. Медленный правда, надо разогревать до кипения воду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 часов назад, sergio сказал: У нас у Львові все як має бути. Сильны советские паровозы, крепки и долговечны. Какую страну просрали 🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 годин тому, outdoor24 сказав: при цьому 150 голосів За було від "зеленої плісняви А де поділися інші? Молода зелена команда вже не становить більшість у Зраді? Їм бідненький не вистачає голосів опозиції? Нехай залучають голоси опи, як завжди. Дблблд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 годин тому, 7351 сказав: www.kmu.gov.ua/news/zvit-ievrokomisii-ukraina-otrymala-naivyshchi-za-try-roky-otsinky-za-reformy-na-shliakhu-ievrointehratsii У ЄС назвали терміни, коли Україна має згортати телемарафон "Єдині новини" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 годин тому, US7IGN сказав: а що експерти з ядерної зброї не коментують підготовку до випробувань? Так її ж не існує ) 8 годин тому, US7IGN сказав: думаю на порнхабі тему Анжеліни та семи негрів обіграли у всіх варіаціях Та давно вже ) Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Vinsol2009 сказав: А де поділися інші? Та пі*** де вони поділися. Вони себе дискредитували і без цього. А шо сталося з «опозицією»? Я бачу що питання невдобне, то крутишся як гімно в ополонці, але відповіді так і немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) www.unian.ua/war/ukrajinske-viysko-zitknulosya-z-seryoznoyu-krizoyu-use-cherez-odnu-problemu-the-telegraph-13187139.html Ампутація через жгути, а що замість? Змінено 53 хвилини тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: www.unian.ua/war/ukrajinske-viysko-zitknulosya-z-seryoznoyu-krizoyu-use-cherez-odnu-problemu-the-telegraph-13187139.html Ампутація через жгути, а що замість? ця проблема з перших днів війни Цитата "Держава наказала їм з'явитися на службу і ризикувати своїм життям, щоб захистити ідею України як суверенної держави. Тож коли громадяни погоджуються виконати цю частину угоди, неписаний договір передбачає, що держава подбає про них, якщо вони зазнають шкоди, чи то психологічної, чи фізичної", – зауважив Чалонер. воу воу. а за таке не присяде дядько? чи йому можна таке казати Змінено 35 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому нелюди сьогодня вночі обстріляли камьянське 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 3 хвилини тому, akineo сказав: ця проблема з перших днів війни воу воу. а за таке не присяде дядько? чи йому можна таке казати Так він іноземець. їх варварські традиції неприйнятні у вільній країні мрій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Так він іноземець. їх варварські традиції неприйнятні у вільній країні мрій Тю, я думав, буде коментар юриста з приводу фрази "неписаний договір передбачає" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому (змінено) 24 минуты назад, vadimv сказал: Тю, я думав, буде коментар юриста з приводу фрази "неписаний договір передбачає" ) Якщо відсутній механізм жорсткого примусу виконувати договір , договір перетвоюється у формальність , не варту паперу , на якому він написаний. Змінено 1 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз