Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Коли було потрібно виділити кошти на захист країни

а зараз вже не треба і краще притримати гроші на фінансування власної партії раптом вибори? то можна взагалі бути відсутнім на робочому місці під час голосування за поправки до бюджету? сильно, бляха, вони зайняті?

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Вже маємо одне рішення суду.

тільки до отари те рішення суду ніякого відношення немає. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, outdoor24 сказав:

сильно, бляха, вони зайняті?

Я за ними не слідкую, якщо вам нічим зайнятися, продовжуйте спостереження. Доповісте результат.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, outdoor24 сказав:

тільки до отари те рішення суду ніякого відношення немає. 

Для того не треба було обирати наріту собі пастухом барана.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

якщо шо, то отара, про яку я говорю, це отара пастуха Петра.

30 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Вже маємо одне рішення суду

це так важливо відчувати себе причетним до здобутків свого духовного лідора )))

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Мопед не мій, але непогано, якщо правда.

Цитата

Сили безпілотних систем у взаємодії зі ССО та РВіА уразили базу зберігання, комплектування та запуску БпЛА типу «Shahed» у тимчасово окупованому Донецьку

Цитата

Увечері, 05.11.2025, було завдано удару по пусковим позиціям та складським приміщенням БПЛА типу «Герань-2» на базі аеропорту м. Донецьк.

У ході атаки відзначено застосування як крилатих ракет, так і ударних дронів.

Внаслідок удару:

• повністю знищено склад БК;

• знищено склад палива;

• знищено пункт передстартової підготовки БПЛА;

• пошкоджено вузли електропостачання та зв'язку.

На момент удару на території аеродрому знаходилося до 1000 од. БПЛА «Герань-2» та понад 1500 од. БЧ.

Вторинна детонація непогана, тисяча-нетисяча, але молодці :flag1:  на наші голови трошки менше прилетить.

Прихований текст

Иеехх ... якби отой піздьош про фламіндічі та інші балістики, та потужно по Алабузі запустити ...

• Лайк 7
Посилання на коментар

1 година тому, outdoor24 сказав:

це так важливо відчувати себе причетним до здобутків свого духовного лідора )))

Для вас так.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

Кажіть, що буде протягом наступних десяти років..

Китай нападе на Тайвань, підорашка на Європу, а штати не будуть в те втручатися.

ШІ зробить 90% людей безробітними, світова економіка увійде в кризу, порівняно з якою Велика Депресія буде маленькою неприємністю, долар перестане бути світовою резервною валютою, світова торгівля зупиниться, почнеться світова війна.

На додачу до всього цього мікропластик зробить неможливим біологічне життя на Землі. Виживуть лише роботи.

US7IGN, я ж писав вже - у вас є можливість написати свої прогнози. Через 5-10 років почитаємо, поржом )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, MaxS сказал:

мене?  за підорів не голосую і на них не працюю/вав.

а чому своїх не підтримуєш?

Посилання на коментар

3 часа назад, vadimv сказал:

Бгг )

з "нічого" буває лише "нічого"

Посилання на коментар

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Коли було потрібно виділити кошти на захист країни від вторгнення опозиція вимагала це зробити, зелена гидота казала, що це призведе до зупинки будівництва доріг.

Не 3,14*ди!!!

Коли у 14-му були потрібні військові у Іловайську - шоколадна потвора проводила Парад тих самих військових у Київі!
Забув, гидота?

Коли були потрібні кошти на розробку українських ракет (Стугна, Нептун, atc.), барига їх "завернув", та впердолив "АрМоВір", де і просрав потрібні кошти.
Забув, порхнява гидота?

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Так тебе ніхто й не обирав - стій у стайні мовчки.:lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

знаете чем этот этап войны отличается от 14 го года?...ну кроме интенсивности и тп.

так вот, нет караванов отжатого-ворованного имущества в подконтрольную....

• Лайк 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

32 хвилини тому, vadimv сказав:

US7IGN, я ж писав вже - у вас є можливість написати свої прогнози. Через 5-10 років почитаємо, поржом )

за мене не хвилюйтеся. я своє життя вже прожив, а чужі мене не дуже хвилюють

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

знаете чем этот этап войны отличается от 14 го года?...ну кроме интенсивности и тп.

так вот, нет караванов отжатого-ворованного имущества в подконтрольную....

замість блок-постів тепер тцк. :flag1:

тепер блок-пости скоріше філія тцк

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

за мене не хвилюйтеся. я своє життя вже прожив, а чужі мене не дуже хвилюють

Не так скоро) якщо є потреба - то можете ще трошки попсувати повітря на цій планеті.

А вже потім - до таєру 😉

Штучний інтелект відповів, як дожити до 140 років

Посилання на коментар

5 годин тому, vadimv сказав:

Там є ще одна проблема - його фактично ніхто не обирав, все як завжди рішалося на рівні підрахуїв.

І взагалі, "вибори" - це такий зручний механізм, яким користуються ті, хто отримує прибутки, щоб зпихнути відповідальність за наслідки своїх дій на тих, хто отримує збитки. Нічого особистого, просто бізнес.

Не згоден. Якби все було на рівні підрахуїв - то виграв би Порошенко, бо влада набагато більше може впливати на них. В 2004-ому так і було в перших двох турах. 

Посилання на коментар

31 хвилину тому, DmiVady сказав:

Не так скоро) якщо є потреба - то можете ще трошки попсувати повітря на цій планеті.

А вже потім - до таєру 😉

Штучний інтелект відповів, як дожити до 140 років

головне не скільки, а як.

шукав доньці нейтіва вчити іспанську і вийшов на францисканського батюшку в Мексиці. чудова людина! вирішив вчити іспанську разом  з ними )

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, pump сказав:

а чому своїх не підтримуєш?

Твоїх не підтримую, твоїх. Хоч зелену сарану, хоч коричневу, хоч фіолетову 

Посилання на коментар

52 хвилини тому, US7IGN сказав:

головне не скільки, а як.

Так дихайте, як варіант)
Здоровіша психіка, кращий фізичний стан і збережені когнітивні функції - це типові побічні ефекти занять цигун чи йогою (кому що ближче) у літньому віці. Ці ефекти підтверджені метааналізами у рецензованих медичних джерелах, тобто належать до доказової медицини.
Але ... 「富士山に登る道は多い」 "До вершини Фудзі веде багато шляхів" тож кожному - своє :)

Мови - це добре! Успіхів! 💪

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

На мене відкрили кримінальну справу за «незаконне збагачення». Джерело: https://censor.net/ua/b3583665

Як це робиться: ти можеш бути сто мільйонів разів чесною людиною, воювати з перших днів, хвилин війни, віддавати все для перемоги, але якщо ти тільки торкнешся топ-корупціонерів, вони знищать твій підрозділ, твою репутацію, перетворять на пекло життя твоєї родини і кинуть тебе самого за ґрати.

Вони не зупиняються ні перед чим, у них немає нічого святого, крім грошей, дуже великих грошей, тому що в Україні раніше ніколи стільки не крали.

Я повністю невинний, невинний мій син, моя дружина - але яке це має значення?.. Вони беруть опитувальник на 24 питання і пресують військовослужбовців твого підрозділу, вибиваючи з них необхідні свідчення.

Презумпція невинуватості? - Ні, не чули.

Їм вкрай важливо закрити мене, закрити мені рот до засідання ТСК, і щоб я більше ніколи не свідчив у НАБУ.

Подумайте десять тисяч разів, перш ніж йти в НАБУ - результат очевидний: знищено ефективний підрозділ, покалічено долі військових і цивільних - всього близько 130 осіб, зруйновано життя моєї родини.

НАБУ вас не захистить. Більше того - злиє ваші свідчення ДБР, а звідти - вашим ворогам. На блюдечку з блакитною каємочкою.

...  "

ЗИ:  а мене навічно забанили на цензорі...,  суки...  .

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, hause сказав:

А за що? Мене банили вже кілька десятків разів, але лише на 3 дні.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, hause сказав:

На мене відкрили кримінальну справу за «незаконне збагачення». Джерело: https://censor.net/ua/b3583665

Як це робиться: ти можеш бути сто мільйонів разів чесною людиною, воювати з перших днів, хвилин війни, віддавати все для перемоги, але якщо ти тільки торкнешся топ-корупціонерів, вони знищать твій підрозділ, твою репутацію, перетворять на пекло життя твоєї родини і кинуть тебе самого за ґрати.

Вони не зупиняються ні перед чим, у них немає нічого святого, крім грошей, дуже великих грошей, тому що в Україні раніше ніколи стільки не крали.

Я повністю невинний, невинний мій син, моя дружина - але яке це має значення?.. Вони беруть опитувальник на 24 питання і пресують військовослужбовців твого підрозділу, вибиваючи з них необхідні свідчення.

Презумпція невинуватості? - Ні, не чули.

Їм вкрай важливо закрити мене, закрити мені рот до засідання ТСК, і щоб я більше ніколи не свідчив у НАБУ.

Подумайте десять тисяч разів, перш ніж йти в НАБУ - результат очевидний: знищено ефективний підрозділ, покалічено долі військових і цивільних - всього близько 130 осіб, зруйновано життя моєї родини.

НАБУ вас не захистить. Більше того - злиє ваші свідчення ДБР, а звідти - вашим ворогам. На блюдечку з блакитною каємочкою.

...  "

А на фейсбуці теж?m.facebook.com/story.php?story_fbid=25163518273282156&id=100001519908195

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...