US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, DmiVady сказав: Так, встати та сказати "чотири" завжди важко. Як раз і по цій темі трошки вчора балакали з донькою, після вистави. Ще раз сходили на РЕБЕЛІЯ від МУР. (але цього разу на денну виставу встиг взяти нормальні місця в партері) До речі - рекомендую подивитись, постановка дуже сильна і професійна, не розчарує. * забрав на виставу її з уроку історії, де вони як раз зараз проходять "шістдесятників", залізна відмазка була 😁))) я таке важко сприймаю. і взагалі у мене чомусь стійка відраза до театрів та балагану. можливо через те що я півжиття в судах провів і дивитися на те вже не можу. мені краще прочитати якщо вже сильно потрібно ознайомитися з чиєюсь позицією. а про акторів гарний серіал був uaserials.my/1117-metod-kominski-sezon-1.html мала недавно скаржилася що вона історію Польщі знає краще за історію України, а я її ще світовою навантажую і взагалі втомлена постійно і зла, кидається на всіх. навантаження настільки велике, що навіть від розширеної іспанської поки що відмовилася. вирішила наступного року балатуватися на президента ліцею і з головою в політиці - зустрічи, розробка статуту і ще чогось. хоча мої лекції з теорії держави та права слухає. все ж таки у них по праву ще не університетська програма. 1 година тому, vadimv сказав: Саме час перечитати "Острів Крим" про Загальну Долю з материком. сам нюхай (с) 1 година тому, vadimv сказав: А сенс? Тіпа від того щось зміниться у математиці чи політиці? ) Краще встати і рухатися в бік державного кордону, поки його не перекрили )) Більше буде користі... це відносно. схоже ви недооцінюєте силу ідей ) Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 14 хвилин тому, murava сказав: Нікагда такого не било - і вот опять. У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє... Суд залишив під вартою 65-річного батька детектива НАБУ Магамедрасулова espreso.tv/suspilstvo-sud-zalishiv-pid-vartoyu-65-richnogo-batka-detektiva-nabu-magamedrasulova Офіс генерального прокурора зареєстрував кримінальне провадження щодо батька та брата заступниці генпрокурора Марії Вдовиченко. Родичі посадовиці мають паспорти країни-агресора та співпрацюють з російськими окупантами. zaxid.net/ogp_vidkriv_spravu_shhodo_batka_ta_brata_zastupnitsi_genprokurora_mariyi_vdovichenko_n1624619 Змінено 3 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 хвилин тому, murava сказав: Нікагда такого не било - і вот опять. У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє... для посіпак чинної влади суттево важливіше паспорт адвоката Порошенка. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 хвилини тому, US7IGN сказав: я таке важко сприймаю. і взагалі у мене чомусь стійка відраза до театрів та балагану. А якщо буде виступати Митець? 😁))) Воно й на краще, бо глянув - на березень(на листопад вже, звісно, давно нема) в вас майже все розкуплено(хоча в цінах у вас не соромляться). Київ - багате та оптимістичне місто 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому На День подяки - 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: А якщо буде виступати Митець? 😁))) то інше. і взагалі 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 43 хвилини тому, murava сказав: Це як процесуально зробити? У нього ж "анульовано" український паспорт, він виведений від переслідувань персонально президентом по суті, тепер в його сторону вся правоохоронна система незламної і великої України хіба може набрати в рот гівна і потужно плюнути. Незалежне НАБУ: 1. Дозволило виїхати Міндічу з України. 2. Не подало його в міжнародний розшук. 3. Не заарештувало рахунки. Якщо про розслідування місяцями голосно сповіщати на всю країну, можливо не стояла задача посадити, ні? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Незалежне НАБУ: 1. Дозволило виїхати Міндічу з України. 2. Не подало його в міжнародний розшук. 3. Не заарештувало рахунки. Якщо про розслідування місяцями голосно сповіщати на всю країну, можливо не стояла задача посадити, ні? він мав привести до голови козаностри, натомість звалив в Ізраїль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, vadimv сказав: І чого він досі не сидить за державну зраду? В чому полягає зрада, якщо згідно Мінських домовленостей, Донбас - це Україна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 55 минут назад, murava сказал: У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє... та ладно...у нас процентов 80 населения имеет там родычей, а из 20ти оставшихся - имеют но связи потеряны либо не общаются в сферу разных причин еще с 90х-2000х Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 минут назад, US7IGN сказал: то інше. і взагалі жаль что не идут - названия были бы честнее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Незалежне НАБУ: 1. Дозволило виїхати Міндічу з України. Угу, на блокпостах з Києва до Львова під час комендантської години, і ще на західному кордоні НАБУ стояло, і дозволяло Міндічу виїхати ))) 15 хвилин тому, XL.pro сказав: 2. Не подало його в міжнародний розшук. Це не робиться за кілька днів. 15 хвилин тому, XL.pro сказав: 3. Не заарештувало рахунки. Необхідне рішення суду. Певен, що його не буде, Володя своїх не здасть. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: В чому полягає зрада, якщо згідно Мінських домовленостей, Донбас - це Україна? дехто думає що Крим це острів, але навіть лопату ще не діставав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Danylo Ivanov сказав: Угу, на блокпостах з Києва до Львова під час комендантської години, і ще на західному кордоні НАБУ стояло, і дозволяло Міндічу виїхати ))) gur.gov.ua/content/lehendarnyi-amerykanskyi-vertolit-black-hawk---chornyi-iastrub-wyfnaawswvi.html 2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Це не робиться за кілька днів. 15 місяців тільки прослуховувань 2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Необхідне рішення суду ще скажіть що Печерський суд не знає як це робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: В мене кожен день вихідний 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Або не рухатись, і вести себе, як чувак рекомендує: Чувак мабуть забув про культурну ліваруцію в Китаї і червоних кхмерів у Кампучії... Карочє, стратегії виживання в порядку ефективності: 1. Run 2. Hide 3. Fight 1 годину тому, US7IGN сказав: це відносно. схоже ви недооцінюєте силу ідей ) Я вважаю за краще спостерігати за їхнім "розвитком" на відстані ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: для посіпак чинної влади суттево важливіше паспорт адвоката Порошенка. А шо посіпаки секти Святого Петра так стісняються озвучити цю інформацію? ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, US7IGN сказав: він мав привести до голови козаностри, натомість звалив в Ізраїль Ну його хтось попередив, значить був витік інформації?))) Чи в НАБУ кріт завівся?))) Або стояла мета - інформаційне потрясіння повітря))) Саме тому за всі роки роботи НАБУ немає 10 гучних посадок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, vadimv сказав: Я вважаю за краще спостерігати за їхнім "розвитком" на відстані ) Жил в Багдаде купец. Послал он слугу на базар за товаром, но тот прибежал назад, бледный и дрожащий, и сказал: "Господин, на базаре в толпе меня толкнула какая-то старуха; я оглянулся и увидел, что это была Смерть. Она посмотрела на меня и погрозила мне пальцем. Господин, дай мне коня, я уеду из этого города, скроюсь от своей судьбы. Поеду в Самарру, где смерть не найдет меня". Купец дал слуге коня, и тот уехал. А купец пошел на базар и встретил в толпе Смерть. Подошел и спросил: "Почему ты погрозила моему слуге, когда увидела его сегодня утром?" - "Я не грозила ему, - ответила Смерть, - У меня лишь вырвался жест удивления. Я не ожидала увидеть его в Багдаде, потому что сегодня вечером у нас с ним свидание в Самарре". (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Danylo Ivanov сказав: В чому полягає зрада, якщо згідно Мінських домовленостей, Донбас - це Україна? Та хоча б у цьому: Цитата 9. Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України у всій зоні конфлікту, яке має розпочатися в перший день після місцевих виборів uk.wikipedia.org/wiki/Комплекс_заходів_щодо_виконання_Мінського_протоколу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, US7IGN сказав: дехто думає що Крим це острів Дехто думає, що "Острів Крим" - це про Крим ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: Жил в Багдаде купец. Послал он слугу на базар за товаром, но тот прибежал назад, бледный и дрожащий, и сказал: "Господин, на базаре в толпе меня толкнула какая-то старуха; я оглянулся и увидел, что это была Смерть. Она посмотрела на меня и погрозила мне пальцем. Господин, дай мне коня, я уеду из этого города, скроюсь от своей судьбы. Поеду в Самарру, где смерть не найдет меня". Купец дал слуге коня, и тот уехал. А купец пошел на базар и встретил в толпе Смерть. Подошел и спросил: "Почему ты погрозила моему слуге, когда увидела его сегодня утром?" - "Я не грозила ему, - ответила Смерть, - У меня лишь вырвался жест удивления. Я не ожидала увидеть его в Багдаде, потому что сегодня вечером у нас с ним свидание в Самарре". (с) Тим, хто вивчає іспанську (особливо мексиканський діалект) - рекомендується: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 годин тому, irina1969 сказав: Хвилинка поезії 💥 Юрко КОСМИНА Цитувати блазня космину ще більше дно ніж цитувати аркашубабченка чи бузину. хоча, що тут дивуватись? У кожного поціновувача свої "поети". Цитата 2 години тому murava сказав: У нас навіть вище військове командування має пряму рідню в кацапстані, но то ж канешно савсем другоє... Порошенко, клімкін і далі по партійному списку ето конєчЬно другоє? Ось тесть нашого міністра закордонних справ Клімкіна генерал Юрій Васильович Михайленко. Під стрічкою з російським прапором - медаль "За повернення Криму"... Це батько його нової дружини, з якою розписався в цьому році. Тому це не те, що "старі справи", що "родичів не вибирають". вибирають", - написав у своєму Facebook блогер Олександр Чорноморець, розмістити фото, на яких у Михайленка на грудях висить медаль "За повернення Криму", інформує видання "АпостроФ". Фото: АпостроФ У той же час, генерал Михайленко є членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України. !!!!!!!! Но ето ж другоє? Не розумію, чого народ чекає від БУДЬ-ЯКОЇ влади якщо він сам такий же самий? Тільки набагато дрібніший. Змінено 5 хвилин тому користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому жаль что люди все больше цитируют, чем сами становятся авторами чего то интересного или вумного... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 45 хвилин тому, vadimv сказав: Та хоча б у цьому: 9. Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України у всій зоні конфлікту, яке має розпочатися в перший день після місцевих виборів uk.wikipedia.org/wiki/Комплекс_заходів_щодо_виконання_Мінського_протоколу Так це-ж фактично і є формула Штайнмаєра, від якої чотири роки петляв Порошенко, а потужний дурачок лідер сучасності узяв і підписав її через півроку після інавгурації! 🤣🤣🤣 А потім злякався ветеранів, увімкнув задню і кинув путєна на саміті в Нормандії. Що було далі - ви можете побачити у себе за вікном... Змінено 1 година тому користувачем Danylo Ivanov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз