Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

41 хвилину тому, sergio сказав:

Саме тому мабуть на буханках з Нивами штурмують бо багато танків. 

Продовжуйте вважати кацапів тупими, +100 до перемоги :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

там эта, порохоботам надо срочно сглотнуть или что? - САМ зализнонепридатный подельницу свою пытается отмазать, стал так сказать на защиту скороход

короче, его рекламный слоган видимо будет Или я или герасимов!

Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

А чиновникам пох.

Посмотрел с утра нет билетов ни на Львов, ни на Ужгород.

Мафия.

це ця яка сказала що її діти не для війни?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бармалей сказав:

там эта, порохоботам надо срочно сглотнуть или что? - САМ зализнонепридатный подельницу свою пытается отмазать, стал так сказать на защиту скороход

короче, его рекламный слоган видимо будет Или я или герасимов!

Так він же зелений :lol:

Посилання на коментар

18 хвилин тому, akineo сказав:

Я зазаичай не відслідковую діяльністю журнаповій від г+г

Так, попалося у стрічці.

ПідоЛєщь вже усих дістав .

Змінено користувачем Vinsol2009
Посилання на коментар

02.05.2025 в 07:41, Evgenich сказав:

форум остаточно перетворився на кацапський майданчик їбанутих і ватних "громадян". Адміни, ау?!

Но комент, хіба що знак питання зайвий.

@Evgenich, куди пропав?

Чим більше тут буде адекватних українців тим менше діареї буде від кантоно-вінсолів і менше градус їх біснуватості.

З днем народження Вас! 
Завдяки таким як ви ми вистояли і будемо триматись!
image.gif.118576758dacac9c9cc273cc37e512ac.gif

Заодно всіх причетних з днем ЗСУ!

2ee67eea-c517-4df2-9fac-3cadc4ac98d5.thumb.jpeg.89086648e63db993bb6b6e88f709222e.jpeg

Змінено користувачем Фрай
  • Дякую 1
Посилання на коментар

55 хвилин тому, akineo сказав:

Ага! Ви ж мабуть в курсі, що її військовозобовʼязані сини разом з доньками Сирського ховаються від ТЦК і знаходяться у розшуку Резерв+? Ж-) 
Обовʼязково поширте і повідомте інфу своїм «побратимам» у вашому окопі на форумі.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

39 хвилин тому, sergio сказав:

Буданов теж всрався в політичному сенсі. 

Він нічого не знав :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Фрай сказав:

Ага! Ви ж мабуть в курсі, що її військовозобовʼязані сини разом з доньками Сирського ховаються від ТЦК і знаходяться у розшуку Резерв+? Ж-) 
Обовʼязково поширте і повідомте інфу своїм «побратимам» у вашому окопі на форумі.

їй як і кошовому потрібно було просто нічого не говорити. бо коли в 2022 пздц, а вони таке записують, та ще і так впевнено, пафосно...типу її діти особливі

Влад Яма звалив і не світиться лисе ніде

перший коментар з рандомного відео

Цитата

iurchenkoliuda88

8 тиж.

Це коли одні діти рівні, а деякі рівніші

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Гм, я гадав тільки я обстріл проспав 😉

А в темі нема повідомлення адмірала Ясенхуя "йобані кацапи обстріляли мирних людей", ніхто не жаліється на ракети та дрони над головами.
Значить - все у всіх ок, адаптувалися, тож відповідним за процеси вже час трохи добавити температуру під каструлею з жабою 😁)))

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Ссикун боїться депутатів .

отлично!!! Значит изберем на второй срок и депутаты его будут контролировать...Такой президент нам нужен!!! 
Слава Украине! Ганьба порохоботам!🤣

Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

А в темі нема повідомлення адмірала Ясенхуя "йобані кацапи обстріляли мирних людей", ніхто не жаліється на ракети та дрони над головами.
Значить - все у всіх ок, адаптувалися, тож відповідним за процеси вже час трохи добавити температуру під каструлею з жабою 😁)))

Так схема скрізь однакова 

tsn.ua/svit/rozkish-ta-ruyiny-iphone-17-pro-max-za-2200-zapolonyly-hazu-na-tli-nestachi-bazovykh-tovariv-2969171.html

Посилання на коментар

21 минуту назад, US7IGN сказал:

Він нічого не знав :lol:

А попередник Малюка не знав, що СБУ кришує горіхову мафію. 

Пи Си. Зараз наприймали постанов, що експорт горіхів тільки через великих посередників. Завдяки, чому скуповують у населеня за копійки. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, DmiVady сказал:

В нас їпанули, як завжди по Добротвірській ТЕС і ПГХ коло Стрия. Над головою не літало, тож все ок. 

• Сумно 3
Посилання на коментар

В нас у парк, біля дитячого майданчику, впала збита бледіна, вже прибрали, і склад з шинами поцілили, пожежа досі вирує, диму на півміста ... до війни я шини на зимове зберігання на склад віддавав, але якось з початком війни потратився та стелаж для них у гаражі прикрутив :)

Sergio, в цих бляшанках багато корисного?

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Оборонна промисловість України — ставка на приватний сектор та інновації / NV share.google/lqJXOeqCawsTOAIP4

Отже ми все вкрали та проїбали, а тепер забирайте і відновлюйте? :lol:

• Хаха 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Фрай сказав:

Но комент,

ТОВ «Квартал ЮА», яку зареєструвала студія «Квартал 95» після того, як її співвласник Тимур Міндіч став фігурантом кримінальної справи та потрапив під санкції, має номер іншої компанії, якою володіє Міндіч. Про це повідомило у четвер, 4 грудня, «Слідство.Інфо» з посиланням на держреєстр юридичних осіб.
zaxid.net/news/

Посилання на коментар

29 хвилин тому, US7IGN сказав:

Оборонна промисловість України — ставка на приватний сектор та інновації / NV share.google/lqJXOeqCawsTOAIP4

Отже ми все вкрали та проїбали, а тепер забирайте і відновлюйте? :lol:

Треш, яка тупа брехня з рота керманичів ... кухонна балістика, хуле ... чекаю на гіфку віл Філла)

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Треш, яка тупа брехня з рота керманичів ... кухонна балістика, хуле ... чекаю на гіфку віл Філла)

поки відео з Одеси... informator.ua/uk/v-odesi-napad-na-busik-tck-mobilizovanih-zvilnili-ce-trivozhna-tendenciya-2

• Дякую 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, US7IGN сказав:

поки відео з Одеси... informator.ua/uk/v-odesi-napad-na-busik-tck-mobilizovanih-zvilnili-ce-trivozhna-tendenciya-2

Те відео, мабуть, sergio та його однодумців, розважить. Ми вже давно обговорили ці тенденції, тож я вже не хочу витрачати свій час на повторення.

Але ці тенденції - людоловство та інші фламіндічі, є слідством. А якщо є бажання цього непотребу позбутися, то треба зруйнувати причину їхнього виникнення і підтримки.

"Воїн — не той, хто добре б’ється, а той, хто знає, хто його ворог." © один давній китайський або не китайський філософ

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

в цих бляшанках багато корисного

Якщо вкасти зі складу на брухт - багато, як для бомжа. 

Якщо в порівнянні зі шкодою і клопотами, навіть від збитої без детонації - жодної. Хіба документація серійних номерів для подальшого суду, якби зненацька в світі запанували справедливість... :(

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...