vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 годину тому, Бездомный сказав: ну голос в нього поставлений - таким голосом бабам локшину на вуха вішати добре Так він цим на радіо і займався - дзвонив в якусь контору і прикидався дурачком, задаючи тупі провокативні питання, а коли доводив людину до істерики - різко робив камінаут і вітав з днем народження. Як таку поведінку охарактерихувати інакше ніж пранк, разводняк і клоунада - я не знаю ) Отакі у святого Петра політичні експерти ) Не кажучи вже про адвоката з курячим паспортом брильянтовою совою... Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 56 минут назад, irina1969 сказал: Ні, я бачу тільки що змінено, коли змінено і хто це зробив, а що там було спочатку-ні...може адміністрація бачить, але точно я не знаю Там взагалі цікаво писав один номер а змінив LM при чому наскільки розумію це модератор. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 39 минут назад, 7351 сказал: Ви проти вступу України в Євросоюз та НАТО? В НАТО согласен. В Евросоюз не согласен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Таки привітання змінено. Напевно, тільки модератори можуть побачити історію змін фрази "Я тоже и родился, и вырос, и учился, и служил в армии, и даже работал при СССР - но его уже нет, к сожалению" @irina1969 Ви бачите історію змін цього повідомлення? Обычно когда кто "рвет вышиванку на груди " и выдает себя за большого патриота оказываются на поверку не теми за кого себя выдают. Вот мне и стало интересно , что это за " фрукт" . Наугад набрал и обнаружил такие цитаты у 7351 , так было и со Славик 63 . Я не просматривал все ихние цитаты . Скопировал лишь несколько. Он обвинил другого , что тот жалеет за ссср , хотя он сам за ним жалеет. " На злодію і шапка горить". .если на то пошло , то мне все равно , что там было и кто кого поздравлял. Но 7351 постоянно обвиняет других в том , в чем сам горазд. Вот это и настораживает . Змінено 3 години тому користувачем рыбак 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 години тому, 7351 сказав: Ще один полупідор добавився, у якого пердак рве від того, що Україна все скоріше наближається до вступу у Євросоюз... навіть через 10 років України не буде в ЄС. а в стані війни нас туди і не візьмуть Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому відловлюєте рандомних іноземців, придумуєте їм статті і потім випускаєте в обмін на плюшки. класна схема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, 7351 сказав: Вступ України до Євросоюзу та НАТО прописаний в Конституції України. а в НАТО про це знають? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 33 хвилини тому, Canton сказав: Была та цитата в том виде, в котором его приводили. Я помню... Більше усього любителів солов'їної це ті, хто до 22 щебетали.... кацапською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, 7351 сказал: Заспокойся вже -- більше граничного віку -- я вже на пенсії за віком. Підтвердження твоєї брехні про мене буде, чи визнаєш, що ти збрехав? Шикарно. То есть ты в 60 прешься в военкомат, прекрасно понимая что тебя никуда не возьмут. Потом заливаешь что тебе предлагают контракт. Но тебя это не устраивает. Вы , батенька банальный трепач П.С. А где я про тебя соврал. Мы ещё твое личное дело , времён совка подымем. Вот будет веселуха. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 хвилин тому, Canton сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Як лялька з'їла барабаса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 часов назад, Canton сказал: жаль, поки що не побачив його прізвища в жодному офіційному звіті про успіхи на Куп'янському напрямку. Ніби його й не їснує. Отака прутня, малята. (С) Не бреши, кому треба всі знають. Змінено 2 години тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 41 минуту назад, Vitaliy67 сказал: Шикарно. То есть ты в 60 прешься в военкомат, прекрасно понимая что тебя никуда не возьмут. Потом заливаешь что тебе предлагают контракт. Но тебя это не устраивает. Вы , батенька банальный трепач П.С. А где я про тебя соврал. Мы ещё твое личное дело , времён совка подымем. Вот будет веселуха. Чувак свалил из родного дома еще 11 лет назад...когда был в расцвете сил для призыва... И как то пороги военкомата не обивал - "Возьмите меня, ну возьмите меня..."(С) А тут здрасьте-нате,хрен в томате - контракт предложили, но я нах послал... Почетное звание "Звездун заслуженный" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 часов назад, Бездомный сказал: Kirill Sazonov 2 ч. · Оптимист Дональд Трамп заявил, что "свободная экономическая зона" в Донбассе будет работать. Он уверен в том, что многие хотели бы создания подобной территории Пустыня там будет, господин президент. Без воды, с разрушенной инфраструктурой, заминированными полями и небольшим количеством людей. Местных стариков и россиян, приехавших из дыр, где еще хуже. И превращающих территорию вокруг в такие же дыры. Территория без закона и без будущего, живущая на редкие подачки. Европейский Сектор Газа. Так бывает везде, куда приходит русский мир. Зона. Экономическая и политическая. Без слова "свободная", они вообще не понимают про что это. Можем туда столь нелюбимых вами нелегалов переселить и Ушакова с Уиткоффом. Без права выезда. Я Уиткоффу очень недорого свой дом продам - мне он уже не понадобится... Проси Бога, щоби та зона там була. Це єдина гарантія ненападу в майбутньому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 56 минут назад, Vitaliy67 сказал: Шикарно. То есть ты в 60 прешься в военкомат, прекрасно понимая что тебя никуда не возьмут. Потом заливаешь что тебе предлагают контракт. Но тебя это не устраивает. Вы , батенька банальный трепач П.С. А где я про тебя соврал. Мы ещё твое личное дело , времён совка подымем. Вот будет веселуха. Ну взагалі як би він так хотів як про це пише то навіть зараз є : armyinform.com.ua/2025/07/29/armiya-vidkryvayetsya-dlya-dosvidchenyh-sluzhyty-za-kontraktom-zmozhut-i-ti-komu-za-60/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 17 декабря запланирован съезд партии "Слуга народа", где будут выбирать нового председателя По кандидатуре пока в СН еще не определились. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 3 часа назад, 7351 сказал: Давай, "затри" своє повідомлення, якому більше тижня -- це можуть робити тільки модератори. . Хмм. И как давно ты об этом знаешь. Т.е ты уже пытался подтереть за собой давнюю и неудобную тебе инфу. Да не пались же ты так .)))) Змінено 56 хвилин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 годину тому, Vitaliy67 сказав: Шикарно. То есть ты в 60 прешься в военкомат, прекрасно понимая что тебя никуда не возьмут. Потом заливаешь что тебе предлагают контракт. Но тебя это не устраивает. Вы , батенька банальный трепач П.С. А где я про тебя соврал. Ти знову збрехав. Здивуєш посиланням, де я писав, що у 2022 році мені вже було 60 років, якщо не дешеве брехло? У 2022 році я по віку підлягав мобілізації. Контракт мені пропонували, дуже наполегливо та не один раз впродовж двох днів у квітні 2022 року. Якщо себе хоч трохи поважаєш та, якщо ти не тупе трепло давай докази, що я "заліваю". Нижче цитата, де я вказую на твою попередню брехню (виділено). 23 години тому, 7351 сказав: Так розказуй, як ти бажав попасти -- чи знову брешеш, як про твій намір піти в ТЦК після мене. Чи здивуєш посиланням, де я писав, що бажав попасти в Армію? -- тільки безсила брехня, як завжди... Я сам, без повістки, ходив до ТЦК, бо змінив район проживання, коли ти трусився від страху. Мене могли мобілізувати, але тільки запропонували контракт, я відмовився, показав медичні документи -- відправили на повну діагностику. Сказали чекати на дзвінок. Все. А ти, якщо не дешеве брехло, -- давай посилання на підтвердження твоєї брехні про мене. Хоч школу "асіліл" закінчити? Чи всі там тупі були, крім тебе? Собаки брешуть, а караван йде!(С) Так що від тебе звіт про твій похід до ТЦК. Та посилання на докази твоєї брехні про мене, звісно, якщо не вважаєш себе звіздаболом. Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому Ну вот скажи сколько тебе лет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 11 хвилин тому, рыбак сказав: Хмм. И как давно ты об этом знаешь. Т.е ты уже пытался подтереть за собой давнюю и неудобную тебе инфу. Да не пались же ты так .)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому Тільки що, Vitaliy67 сказав: Ну вот скажи сколько тебе лет Спершу докази твоєї брехні про мене, або зізнання, що ти звіздабол. Якщо шукати інфу на форумі в тебе розуму не вистачає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 5 минут назад, 7351 сказал: підори згинуть! Обещаного три года ждут? Когда уже можно надеяться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) 4 хвилини тому, Canton сказав: Обещаного три года ждут? Когда уже можно надеяться? Кожен день тисячами гинуть або калічаться захисниками України -- і так, поки всі не повиздихають. Вивчай: Змінено 35 хвилин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому Только что, karbo сказал: Проси Бога, щоби та зона там була. Це єдина гарантія ненападу в майбутньому Какая зона, кто-то что-то понимает? Каких она размеров должна быть чтоб через нее не перелетали пули/снаряды/дроны/крылатые ракеты (нужное подчеркнуть)? За чей счет будет этот банкет, чьи там будут органы власти\паспорта\валюта\больницы\школы детсады? В моем понимании все эти спикеры независимо от ранга имеют откат с просмотров роликов ютуба и говорят что попало абы было больше просмотров 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз