Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 минут назад, 7351 сказал: Кожен день тисячами гинуть або калічаться захисниками України -- і так, поки всі не повиздихають. Ага, т.е. Вы, ЖЫВОТНОЕ, желаете повыздыхать всем защитникам Украины? так и запишем... Змінено 3 години тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, 7351 сказал: Спершу докази твоєї брехні про мене, або зізнання, що ти звіздабол. Якщо шукати інфу на форумі в тебе розуму не вистачає. Тебя на брехне ловили неоднократно, а доказательства искать должны другие. Лет сколько. Или сцышся назвать цифру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Canton сказав: ЖЫВОТНОЕ, Це олбанська чи така освіта Бауманки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, 7351 сказав: Кожен день тисячами гинуть або калічаться захисниками України -- і так, поки всі не повиздихають. Переклад на кацапську для довбойобів: "Каждый день тысячами погибают или калечатся защитниками Украины -- и так, пока все не повыздыхают." Бауманка кажеш... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 минуты назад, 7351 сказал: Переклад на кацапську для довбойобів: "Каждый день тысячами погибают или калечатся защитниками Украины -- и так, пока все не повыздыхают." Бауманка кажеш... Так почему Вы еще живой? Ничиво ни понимаю... PS. Жывотное, изменение поста не означает, что Вы перестали быть ЖЫВОТНЫМ...Бай, майне кляйне... Змінено 2 години тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Так почему Вы еще живой? Ничиво ни понимаю... Кацап українця ніколи не зрозуміє -- воно може тільки брехати та плюватись лайном. Україна переможе! підори згинуть! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 минуты назад, 7351 сказал: Спершу докази твоєї брехні про мене, або зізнання, що ти звіздабол. Якщо шукати інфу на форумі в тебе розуму не вистачає. Тут, понимаешь , такой пердимонокль вырисовывается. Ты служил в СА, в местах где с улицы не берут. Документы прошли через отдел кадров интересной конторы.а контора затребовала справочки с места учебы, работы. Я так понимаю содержание справочек их полностью устроило Думай о своем моральном облике. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 26 минут назад, katso сказал: Какая зона, кто-то что-то понимает? Каких она размеров должна быть чтоб через нее не перелетали пули/снаряды/дроны/крылатые ракеты Ти реально далекий від розуміння цілей війни, якщо там піхотинець не зможе пройти, бо зона, то жодного сенсу в ракетах, бомбах чи дронах не буде. Лише санкції, такі самі дії у відповідь без жодного ефекту для сторони, яка нападає в такий спосіб. Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Тут, понимаешь , такой пердимонокль вырисовывается. Ты служил в СА, в местах где с улицы не берут. Документы прошли через отдел кадров интересной конторы.а контора затребовала справочки с места учебы, работы. Я так понимаю содержание справочек их полностью устроило Думай о своем моральном облике. Краще думай про свій. Тобі ще жити та жити з цим, а може і відповідати перед нащадками на питання. Ти, таки, вважаєш себе дешевим звіздаболом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 14 минут назад, 7351 сказал: Краще думай про свій. Тобі ще жити та жити з цим, а може і відповідати перед нащадками на питання. Ти, таки, вважаєш себе дешевим звіздаболом? Я то отвечу. Летр сколько? Я с ужасом думаю, если ты , или тебе подобные дорвутся до власти. Вы же страну просрете за пару месяцев. За сим с тобой заканчиваю. Ты мне больше не интересен. Змінено 2 години тому користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 33 хвилини тому, Canton сказав: Ага, т.е. Вы, ЖЫВОТНОЕ, желаете повыздыхать всем защитникам Украины? так и запишем... То в тебе таке розуміння (по Фрейду, мабуть), а в тексті про кацапів, які гинуть або калічаться захисниками України. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 37 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Тебя на брехне ловили неоднократно, а доказательства искать должны другие. Якщо ти не дешеве брехло -- давай посилання на випадки, коли мене ловили на брехні. Поки що брешеш ти. Змінено 2 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: За сим с тобой заканчиваю. Ты мне больше не интересен. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, 7351 сказав: Вивчай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 годин тому, Canton сказав: БЛД, этот гундосый как "черная метка" для города... Мені піх на Зе, я за нього не голосував, але мені не піх, що кацапський ушльопок Canton, мєлкій жулік, що обкрадає жебрацький бюджет соцзабезу, ушльопок який стільки років є говномазом всього українського щодня мазюкає гімном президента, що керує Україною і є особою яку обрала хоч і без моєї участі, але більшість громадян. Хто ти є сам, балабол? Дєд Смєтан! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 41 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Я с ужасом думаю, если ты , или тебе подобные дорвутся до власти. Спешу огорчить, они уже во власти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Фрай сказал: Мені піх на Зе, я за нього не голосував, але мені не піх, що кацапський ушльопок Canton, мєлкій жулік, що обкрадає жебрацький бюджет соцзабезу, ушльопок який стільки років є говномазом всього українського щодня мазюкає гімном президента, що керує Україною і є особою яку обрала хоч і без моєї участі, але більшість громадян. Хто ти є сам, балабол? Дєд Смєтан! Демократія)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Фрай сказав: керує Україною і є особою яку обрала хоч і без моєї участі, але більшість Охлосу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, karbo сказав: Демократія)) Вырожденная форма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 часа назад, karbo сказал: Це єдина гарантія ненападу в майбутньому единственная гарантия лишь ядерка и средства доставки до любой точки земного шарика и все это в достаточных количествах... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, karbo сказал: Демократія)) Ні, модерація.😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, Бармалей сказал: единственная гарантия лишь ядерка и средства доставки до любой точки земного шарика и все это в достаточных количествах... Неправда. Америка програє багато війн при наявності ядерного озброєння Багато країн не має ядерної зброї при тому ніхто не нападає на них Індія та Пакистан ядерні держави і це не заважає їм воювати час від часу Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) что это за споры о любви или ненависти к ссср? давайте признаем честно, что все местные деды хотели бы вернутся в ссср и любят те времена посмотрев на то что их окружает...исключения конечно же те из них, кто после развала немного сёрбал с гос потоков, схематозничал либо пистил по возможности в достаточном количестве, чтоб не любить ссср...а остальные пистят откровенно, что им там было плохо🤣 Змінено 1 година тому користувачем Бармалей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 минуту назад, Бармалей сказал: единственная гарантия лишь ядерка и средства доставки до любой точки земного шарика и все это в достаточных количествах... кацапи нападали на Україну під гаслом "что бьі под Харьковом не стояли натовские - американские ракетьі и противоракетьі!" отримали під Харковом українські крилаті , балістичні ракети та протиракети , Європа почала лихоманково розробляти та виробляти ракети та протиракети , які раніше - з десятикратною маржою в Європу продавали США . От цікаво , що буде , коли до американського збройового лобі дійде , яку частку світового ринку вони втратять з причини нападу кацапів на Україну ...... кому вони за те пред'являть ? кому яйця різати будуть ? може трампону з кушніром та вітьковим ? а може салівану хитросракому ? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 минут назад, Фрай сказал: Мені піх на Зе, я за нього не голосував, але мені не піх, що кацапський ушльопок Canton, мєлкій жулік, що обкрадає жебрацький бюджет соцзабезу, ушльопок який стільки років є говномазом всього українського щодня мазюкає гімном президента, що керує Україною і є особою яку обрала хоч і без моєї участі, але більшість громадян. Хто ти є сам, балабол? Дєд Смєтан! підпишусь під кожним словом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз