US7IGN Опубліковано: В четвер в 12:17 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:17 1 хвилину тому, Бармалей сказав: даже и не знаю за кого болеть))) За Залужного 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В четвер в 12:24 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:24 6 часов назад, Dmitriy_S сказал: Не будуть вони протестувати. Серед середнього класу тема війни - це табу. Про неї навіть не говорить ніхто з загальної мовчазної згоди. та то поки їм не пече Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 12:27 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:27 9 минут назад, US7IGN сказал: За Залужного 🤦♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 12:32 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:32 7 хвилин тому, Бездомный сказав: та то поки їм не пече Доки агитатори не попрацюють, але чекісти за тим уважно дивляться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В четвер в 12:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:33 15 минут назад, US7IGN сказал: За Залужного ждать что его отпистят тцкашники и копы? хм...а что, так же вариант 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 12:36 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:36 1 година тому, Canton сказав: Вот теперь заживем! Так и победим! ДБЛ БЛД.... Рада підтримала перейменування копійок на шаги.(с) Враховуючи, що зараз ходять тільки 10 і 50 копійок і 10 копійок активно вилучаються, а більшість малих магазинів взагалі з копійками не заморочується і все округляє до гривні, то копійки пропадуть зовсім через рік чи декілька. Але гроші на цьому попиляти можна, це да. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 12:38 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:38 4 хвилини тому, Бармалей сказав: ждать что его отпистят тцкашники и копы? хм...а что, так же вариант www.pravda.com.ua/articles/2025/12/18/8012336/ Весна прийде саджати будуть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В четвер в 12:38 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:38 1 година тому, DmiVady сказав: Ну от, тепер ще пан Залужний вирішив нас налякати виступом на форумі «Ветерани як новий політичний суб’єкт: правила взаємодії для повоєнної України». А вдавав із себе притомну людину, навіть костюм надів. Загроза громадянської війни та "лихі дев'яності": Залужний шокував прогнозом Залужний попередив про ризик громадянської війни та пояснив, що може стати каталізатором. Якщо в статті, яка вийде за мотивами цього виступу, просуватимуть тезу: "щоб цього не сталося, потрібна сильна й жорстка влада", я не здивуюся. Хоча за моїм досвідом у 90-х у "відділах із вирішення юридичних спорів" працювали й "афганці". До речі, з тих юристів вони були найпритомніші. Чи то мені так пощастило. Та там вже Володимир Олександрович сказав, що згоден на електронні вибори. Думаю результат передбачуваний. Але партнерам він може не сподобатися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В четвер в 12:46 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:46 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та там вже Володимир Олександрович сказав, що згоден на електронні вибори. Думаю результат передбачуваний. Але партнерам він може не сподобатися. Умерову уже показали проекты обвинений ФБР. Это точно больше не понравится уеб...ам, а не партнерам 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В четвер в 12:57 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:57 10 хвилин тому, Canton сказав: Умерову уже показали проекты обвинений ФБР. Это точно больше не понравится уеб...ам, а не партнерам Чи зможуть пересічні із заплющеними очима визначити хто саме їм водить по губах піцюриком? А на смак відрізнити лайно з дупи сусіда та власної? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В четвер в 13:15 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:15 37 минут назад, Dmitriy_S сказал: Враховуючи, що зараз ходять тільки 10 і 50 копійок і 10 копійок активно вилучаються, а більшість малих магазинів взагалі з копійками не заморочується і все округляє до гривні, то копійки пропадуть зовсім через рік чи декілька. Але гроші на цьому попиляти можна, це да. В цьому плані мені подобається Албанія. Найменша монетка яку там зустрічав 5 леків (приблизно 2, 5 грн(Ось до неї все і заокруглюється) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В четвер в 13:22 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:22 (змінено) 48 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та там вже Володимир Олександрович сказав, що згоден на електронні вибори. Думаю результат передбачуваний. Але партнерам він може не сподобатися. Я не розуміюся на цьому, поясніть: з погляду тих хто досі підтримує Володимира Олександровича це зрада чи перемога? Я і сам би визначив, але не бачу постів самих яскравих представників цієї спільноти (втім, як і їх самих яскравих антагоністів). Берегу мозок, бо навіть "невинний" скролінг, згідно з останніми нейронауковими дослідженнями в цифрових середовищах, залишає в мозку свій слід та зміни. А в мене і так не високі когнітивні здібності, не тож вбиватиму те, що маю. 🧘♂️ ========== Цікава атака, цікава тим, що це 50 км від ЛБЗ, атакували на марші, між селами Раївка та Верхній Ольшанець Білгородської області. Цитата Знищення воїнами 15-ї окремої бригади артилерійської розвідки «Чорний ліс» двох пускових установок ЗРК С-400 разом із боєкомплектом. Операції такого рівня та такого стилю, ще й у глибокому тилу ворога, безумовно заслуговують на повагу, яку ми висловлюємо всім причетним бійцям. Окремо варто наголосити: підсвічування цілей та ураження були здійснені виключно українськими засобами розвідки й ураження. Браво. 👏 Прихований текст video5341424476963767760 (1).mp4 Посилання де узяв *Оскільки ворог теж так вміє (але наші все одно краще ), то "сіра зона" навкруги ЛБЗ буде ще розширюватись. Змінено В четвер в 13:27 користувачем DmiVady 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В четвер в 13:28 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:28 Чорнобаївка переїхала до аеродрому Бельбек ? уражено - два комплекси дальнього радіолокаційного виявлення "Небо-СВУ" (ціна одного — близько $60-100 млн); - РЛС 92Н6, яка є складовою зенітно-ракетного комплексу С-400 "Тріумф" (орієнтовна ціна для внутрішнього ринку $30 млн, експортна - $60 млн); - зенітно-ракетний комплекс "Панцир-С2" (орієнтовна ціна для внутрішнього ринку $12 млн, експортна - $19 млн); - літак МіГ-31 із повним боєкомплектом (орієнтовна ціна — $30–50 млн в залежності від комплектації та озброєння). 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В четвер в 13:38 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:38 5 часов назад, Бармалей сказал: Я дурака из Вас не делал, Я на готовое пришел! У мене враження, що ти видаєш цю фразу дивлячись у зеркало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В четвер в 13:39 Поділитись Опубліковано: В четвер в 13:39 4 часа назад, Вячеслав63 сказал: А посилання на джерело інформації де? З якого такого джерела (надіюсь незамутньонного) черпаєте інформацію і формуєте свій світогляд? Ще про "американські" дрони-перехоплювачі - defence-ua.com/news/quantum_systems_ne_bez_dopomogi_ukrajini_staje_odnim_z_osnovnih_postachalnikom_droniv_dlja_bundesveru-21187.html Всі питання до Флеша на наразі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: В четвер в 14:02 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:02 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Враховуючи, що зараз ходять тільки 10 і 50 копійок і 10 копійок активно вилучаються, а більшість малих магазинів взагалі з копійками не заморочується і все округляє до гривні, то копійки пропадуть зовсім через рік чи декілька. Але гроші на цьому попиляти можна, це да. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В четвер в 14:06 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:06 25 минут назад, karbo сказал: У мене враження, що ти видаєш цю фразу дивлячись у зеркало. Тю...так я ведь не отрицаю, что дурак🤣...оппоненты обычно все при мне))) и что получается, кто они? те кто при дураке (при мне то есть)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В четвер в 14:07 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:07 Зеленський підтримує голосування через "Дію" 🗞В інтервʼю журналістам Володимир Зеленський зазначив, що вже давно підтримує ідею, щоб українці могли проголосувати через "Дію", або іншими електронними способами. Особливо це стосується українців за кордоном. 💬Пряма мова: “Я завжди підтримав і підіймав питання ще з початку ковіду щодо законодавчих змін, щоб люди могли голосувати онлайн. Поки що консенсусу з парламентарями ми не знайшли”. 📹 Для інформації та порівняння: зараз в Грузії теж йде підготовка до виборів, які мають відбутись хоча і в 2028 році, однак зміни до виборчого законодавства партія “Грузинська мрія” вже просуває сьогодні. 🇬🇪Парламент Грузії остаточно ухвалив зміни до Виборчого кодексу і тепер громадяни Грузії, які проживають за кордоном, зможуть голосувати на виборах тільки на території Грузії, а закордонні виборчі округи більше відкривати не будуть. На фоні Грузії плани України виглядають більш демократично...🙂 🔗Джерело: www.rbc.ua/rus/news/zelenskiy-pidtrimav-ideyu-elektronnogo-golosuvannya-1766049324.html 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В четвер в 14:16 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:16 ну що , війна - є , нафта - впала .... чекаємо на лебедине оззеро ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В четвер в 14:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:33 (змінено) 29 минут назад, Бармалей сказал: Тю...так я ведь не отрицаю, что дурак🤣...оппоненты обычно все при мне))) и что получается, кто они? те кто при дураке (при мне то есть)? Ти би для початку усвідомив що тебе несповна розуму назвали тому, що ти закликав вдарити американський авіаносець ядерним зарядом. Як лише буде десь застосовано подібну зброю, то України не стане, бо кацапів вже ніщо не стримає. Носієм тактичного ядерного заряду теоретично може стати кожен шахед. І це вся Україна під загрозою. Змінено В четвер в 14:36 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В четвер в 14:35 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:35 1 минуту назад, karbo сказал: Ти би для початку усвідомив що тебе несповна розуму назвали тому, що ти закликав вдарити американський авіаносець ядерним зарядом. Як лише буде десь застосовано подібну зброю, то України не стане, бо кацапів вже ніщо не стримає. любой агрессор должен быть наказан, не подарками земель и другой собственности, а мощным уничтожающим ударом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В четвер в 14:36 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:36 55 хвилин тому, karbo сказав: Всі питання до Флеша на наразі Ти дурника не клей. Питання було про джерело інформації про США і Венесуелу кацапською мовою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: В четвер в 14:37 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:37 19 минут назад, Бездомный сказал: ну що , війна - є , нафта - впала .... чекаємо на лебедине оззеро ? Примеры себестоимости по странам (приблизительные данные, могут меняться): Саудовская Аравия: ~$8–$17 Кувейт: <$20 Иран: ~$9 (сухопутные) Ирак: ~$20 ОАЭ: ~$20+ (сухопутные) Казахстан: ~$10 Россия: ~$10–$40 (в зависимости от месторождения и типа добычи) Алжир: ~$12 Нигерия: ~$15–$25+ Норвегия: ~$21 (шельф Северного моря) Канада: ~$20 (битум) США: ~$30–$80 (сланцевая/шельф) То есть штаты в жопе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В четвер в 14:38 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:38 (змінено) 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ти дурника не клей. Питання було про джерело інформації про США і Венесуелу кацапською мовою. Ти хто такий шоби від мене вимагав подібні речі? Може тобі ще і сертифікати надавати? Не влаштовує інформація, то ігноруй або спростовуй. Змінено В четвер в 14:38 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В четвер в 14:41 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:41 (змінено) 7 минут назад, Бармалей сказал: любой агрессор должен быть наказан, не подарками земель и другой собственности, а мощным уничтожающим ударом Тобто ти зараз опосередковано підтримуєш присутність у Венесуелі Китай та Росію? Прикриваючись ударом по агресору з чисто гуманних почуттів Якщо би Трамп наважився на такі дії, то вони би були виключно в інтересах України. Це було би украй позитивно для України. Змінено В четвер в 14:44 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз