7351 Опубліковано: В суботу в 14:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:29 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В суботу в 14:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:29 Бо малюк на своєму місці, працюють на випередження а то хто його знає що там у зеленського в голові, ще за невтручання у міндічгейт згадає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В суботу в 14:30 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:30 2 години тому, 7351 сказав: ти, таки Йдеш за човником, разом із своїм блазнем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 14:35 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:35 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Йдеш за човником, разом із своїм блазнем. Тримай курс за рашапідорами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В суботу в 14:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:37 14 хвилин тому, US7IGN сказав: Драпатий, Редіс, Мадяр та інші військові командири висловили підтримку Малюку | Українська правда share.google/OqbUgF6KaJXxkfl4Y Що взагалі відбувається? Підтримати УП Новини Публікації Колонки Інтерв'ю Івенти Подкасти Спецпроєкти Блоги Архів Драпатий, Редіс, Мадяр та інші військові командири висловили підтримку Малюку Роман Петренко — 3 січня, 15:14 фото: СБУ 37786 Військові командири та аналітики майже одночасно 3 січня оприлюднили повідомлення у соцмережах, в яких підтримують очільника Служби безпеки України Василя Малюка та виступають проти його зняття з посади. Джерело: соцмережі Деталі: Зокрема, свою підтримку висловили командир 1-го корпусу НГУ "Азов" полковник Денис "Редіс" Прокопенко, керівник Угруповання обʼєднаних сил генерал-майор Михайло Драпатий, очільник Сил безпілотних систем Роберт "Мадяр" Бровді, командир 3 армійського корпусу Андрій Білецький, Командир 2-го корпусу НГУ Хартія Ігор Оболєнський, аналітики Deepstate тощо. Реклама: Військові діляться своїм досвідом служби з очільником СБУ та наголошують, що той "на своєму місці". Передісторія: Напередодні джерела "Української правди" в Офісі президента та силовому блоці повідомили, що президент Володимир Зеленський хоче звільнити Малюка і призначити його очільником СЗР чи секретарем РНБО. ЗеленськийСБУ Реклама: Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування Sign in Add a comment RSS 5 comment(s) OldestNewest Костянтин Янченко 13 minutes ago +++ Галина Литвин 36 minutes ago А,хто б сумнівався,що завгосп з-за кулісся не помститься малюку за павутину Вікторія Калінченко 51 minutes ago Але ж зелений вчинить по-своєму, він не терпить зауважень в свою сторону, така вже єврейська натура, на превеликий жаль та прикрість для України Адмірал Нельсон 57 minutes ago Логічне завершення кар'єри пана Зеленського: офіцери збройних сил проти чотирьох разового ухилянта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 14:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:37 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 14:41 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:41 4 години тому, US7IGN сказав: хто він ми вже зрозуміли (с) анекдот я можу помилятися, але чим далі тим більше він мені Шелленберга нагадує... ну і принцип Пітера уважно пильнує ) ну він явно не змінювати систему пішов. на які зміни можна очікувати? Так, ви маєте рацію, і з "хто він" і з принципом Пітера. Про Шелленберга я не компетентний. Як розумію, якщо вас запросять, то з Кирилом Олександровичем працювати не станете? Про зміни ... саму систему ні, я згоден і казав про це. Я дочекаюсь повної перестановки ліжок, а потім ще десь місяць, щоб робити судження. В крайньому інтерв'ю пана Буданова, я звернув увагу на те, як звучить критика дій України в війні. Воно було побудовано не про "що погано", а" щоб я зробив", і було схоже на план комплексу заходів з подолання кризи. Звісно, то могло мені здаватися 😉 Скажімо, якщо замість 30 тисяч ухтилянтів на місяць, познімати броньки з молодих, замінити їх дівчатами, та постачати пану Сирському 60-80 тисяч, то навіть після СЗЧ та інфарктів в навчальних центрах, у фортифікації на ЛБЗ можна буде загнати значно більше смертників піхоти. На жаль, з технологічною війною вже все значно гірше, і чим далі, тим ... * і про погоду: Донні непогано потролив свого "друга Володимира", показавши ще раз, що воно таке "СВО", коли її проводить держава😁))) Тож я певен, що американські специ з РЕР та РЕБ не дарма три роки в Україні сало їли та горілку пили. Бо в Венесуелі могла бути непогана протидія такій операції, і сама операція могла бути значно гучнішою: Прихований текст ДО ... американської "інфільтрації", за оцінкою цілого ряду експертів, Венесуела мала найбільш потужну та ешелоновану систему ППО... у Латинській Америці - 20 -22 одиниці Су-30МКВ - До 10-и одиниць F-16 (старенькі, але, принаймні, половина у працездатному стані) - По 2 зенітних ракетних дивізіона (зрдн) - ЗРК С-300ВМ та Бук-2МЕ (в тому числі, до 12-и ПУ першого типу + не меньше 200 ЗКР до нього) - Від 10-и до 12-и ЗРК Тор-М1 - Під 250 одиниць різнотипних ПЗРК (+ якусь кількість пуйло встиг переправити ДОДАТКОВО, ще до американського вторгнення). - Під 260 одиниць "стволів" зенітної артилерії, включно із шведськими "Бофорсами" (яких - приблизно 100-110), типу Bofors L70 - До 18-и одиниць РЛС, включно із китайськими трьохкоординатними JYL-1 та JY-11B (десь від 8-и до 10-и)... Судячи з перших кадрів, де США вже впевнено застосовують у повітряному просторі Вєнесуєли свої бойові вертольоти, це все - не допомогло ... тут можливі лише два варіанта - або американці зуміли заздалегідь (в першу чергу), все це "повиносити", або вєнесуєльські військові не зуміли (чи не схотіли) організувати бойове застосування цих засобів. © Машовець Як конспірологія - договірняк і "друже Володимир" наказав своїм військовим спеціалістам у Венесуелі не протидіяти та не дати протидіяти аборигенам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: В суботу в 14:45 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:45 13 минут назад, Дощ сказал: Бо малюк на своєму місці, працюють на випередження а то хто його знає що там у зеленського в голові, ще за невтручання у міндічгейт згадає И двушечка на москву и геноцид над НАБУ. Це невтручання. Ну ну. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 14:46 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:46 (змінено) 25 хвилин тому, US7IGN сказав: Драпатий, Редіс, Мадяр та інші військові командири висловили підтримку Малюку | Українська правда share.google/OqbUgF6KaJXxkfl4Y Що взагалі відбувається? Агенту Грінклову вказують на кордони дозволеного, поки що м'яко ... а могли б і на каштані за ноги повісити, як крадуна та зрадника, по бєспределу воєнного стану😉 Сомалі - так Сомалі Змінено В суботу в 14:48 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 14:53 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:53 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Як розумію, якщо вас запросять, то з Кирилом Олександровичем працювати не станете? це залежить від того скільки заплатять. але у нього мають бути гарні психологи, які одразу скажуть що я не підхожу. я не здатен виконувати накази які суперечать моїм цінностям. саме тому я працюю тільки з тими з ким однакове бачення того чи іншого. 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Про Шелленберга я не компетентний. я з ним теж не був знайомий і це тільки моє припущення, але останнє призначення Буданова тільки підтверджує його реальний статус. не більше ніж був у Шелленберга, незважаючи на всі їх унікальні професійні компетенції. так само перестановка ліжок і відсутність людей говорить само за себе. 7 хвилин тому, DmiVady сказав: В крайньому інтерв'ю пана Буданова, я звернув увагу на те, як звучить критика дій України в війні. Воно було побудовано не про "що погано", а" щоб я зробив", і було схоже на план комплексу заходів з подолання кризи. ну це зрозуміло. папірєдніки ***ові, а я виправлю їх помилки. а по факту презики міняються, а Татарови залишаються. 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Скажімо, якщо а це нагадує возню УНР/Директорії, яка всі пам'ятаємо чим закінчилася... 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Як конспірологія - договірняк і "друже Володимир" наказав своїм військовим спеціалістам у Венесуелі не протидіяти та не дати протидіяти аборигенам. в обмін на невтручання США в Україні - що там граблі Діакса кажуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 14:55 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:55 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Сомалі - так Сомалі ну що ж, значить не тільки мені так здалося... то ж чекаємо до березня? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 15:06 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:06 12 хвилин тому, US7IGN сказав: в обмін на невтручання США в Україні - що там граблі Діакса кажуть? "Нема перевірених даних" © Діакс з граблями 😁))) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: ну що ж, значить не тільки мені так здалося... то ж чекаємо до березня? Яволь! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В суботу в 15:07 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:07 5 годин тому, XL.pro сказав: Якби Росія в 2022 році почала СВО з бомбардування, як це роблять США, наслідки були б такі самі. А вони що, з балєту почали? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В суботу в 15:09 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:09 5 годин тому, DimaF сказав: А с чего она начала, вас в стране не было что ли?? Основна проблема всього, що у кожного своя реальність. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 15:11 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:11 Хто вам сказав, що я слабка... | Леся Українка | Рок балада | Нове звучання класики | Пісня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В суботу в 15:14 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:14 5 годин тому, katso сказав: Этот пусть волнует тех кто идет в политику а не обывателей. Основна проблема обивателів-хибна думка, що вони в політику не ходять. їми вона і робиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В суботу в 15:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:20 Куди тільки доля, в особі Зеленського, не закидувала Шмигаля. Якщо треба Зе, то Шмигаль працює Головою Івано-Франківської ОДА. І кажуть, що так гарно зустрічав президента та таку класну сауну організував, що йому Зеленський віддячив посадою Віце-прем'єр-міністра України – міністра розвитку громад та територій. Треба Зеленському і Шмигаль вже Прем'єр-міністр. Не треба Зеленському і той вже міністр оборони. Настрій змінився і Шмигаля відправляють в міністри енергетики. Але попереду в нього ще багато нових посад. Так він і до начальника ЖЕКу в Кагарлику дослужиться. А все чому? Тому що у шоумена Зеленського лише 5-6 успішних менеджерів, але в країні сотні посад, на яких треба когось призначати. От і страждає, бідося...(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В суботу в 15:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:23 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 15:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:28 1 година тому, karbo сказав: Нібито я десь говорив, що християни завжди були демократами. От нахрена ти це перекручуєш? )))) Тобто брешеш))) Роблю логічні висновки: 1 годину тому, karbo сказав: де мусліми про демократію можна забути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 15:29 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:29 1 година тому, US7IGN сказав: Драпатий, Редіс, Мадяр та інші військові командири висловили підтримку Малюку | Українська правда share.google/OqbUgF6KaJXxkfl4Y Що взагалі відбувається? чекісти проти масонів ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В суботу в 15:34 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:34 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: В суботу в 15:35 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:35 27 минут назад, karbo сказал: Не демонстрував супротиву при його захопленні і зберіг зовнішній вигляд)) а заодно не демонстрували спротиву усі його охоронці та ПВО з Буком, С300 та Ф16, хоча за бажання ті вертольоти збила б одна Шилка ще на підльоті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В суботу в 15:38 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:38 8 минут назад, vadimv сказал: Роблю логічні висновки: 2 часа назад, karbo сказал: де мусліми про демократію можна забути Так воно так і є, факти твердять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В суботу в 15:39 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:39 (змінено) 5 минут назад, katso сказал: а заодно не демонстрували спротиву усі його охоронці та ПВО з Буком, С300 та Ф16, хоча за бажання ті вертольоти збила б одна Шилка ще на підльоті Звідки тобі знати, що там відбулося? Подавили ППО і в який спосіб, були розгублені і не подали наказ... Змінено В суботу в 15:40 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 15:42 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:42 02.01.2026 в 15:38, =YaSto= сказав: Нормальна машина, сам став юзати За танк не піде, в так має бути Без коментарів ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз