Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Бо малюк на своєму місці, працюють на випередження а то хто його знає що там у зеленського в голові, ще за невтручання у міндічгейт згадає

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, 7351 сказав:

ти, таки

Йдеш за човником, разом із своїм блазнем.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Йдеш за човником, разом із своїм блазнем.

Тримай курс за рашапідорами

Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

Драпатий, Редіс, Мадяр та інші військові командири висловили підтримку Малюку | Українська правда share.google/OqbUgF6KaJXxkfl4Y

Що взагалі відбувається?

Підтримати УП

Новини

Публікації

Колонки

Інтерв'ю

Івенти

Подкасти

Спецпроєкти

Блоги

Архів

Драпатий, Редіс, Мадяр та інші військові командири висловили підтримку Малюку

Роман Петренко — 3 січня, 15:14

фото: СБУ

37786

Військові командири та аналітики майже одночасно 3 січня оприлюднили повідомлення у соцмережах, в яких підтримують очільника Служби безпеки України Василя Малюка та виступають проти його зняття з посади.

Джерело: соцмережі

Деталі: Зокрема, свою підтримку висловили командир 1-го корпусу НГУ "Азов" полковник Денис "Редіс" Прокопенко, керівник Угруповання обʼєднаних сил генерал-майор Михайло Драпатий, очільник Сил безпілотних систем Роберт "Мадяр" Бровді, командир 3 армійського корпусу Андрій Білецький, Командир 2-го корпусу НГУ Хартія Ігор Оболєнський, аналітики Deepstate тощо.

Реклама:

Військові діляться своїм досвідом служби з очільником СБУ та наголошують, що той "на своєму місці".

Передісторія: Напередодні джерела "Української правди" в Офісі президента та силовому блоці повідомили, що президент Володимир Зеленський хоче звільнити Малюка і призначити його очільником СЗР чи секретарем РНБО.

ЗеленськийСБУ

Реклама:

Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Sign in

Add a comment

RSS

5 comment(s)

OldestNewest

Костянтин Янченко

13 minutes ago

+++

Галина Литвин

36 minutes ago

А,хто б сумнівався,що завгосп з-за кулісся не помститься малюку за павутину

Вікторія Калінченко

51 minutes ago

Але ж зелений вчинить по-своєму, він не терпить зауважень в свою сторону, така вже єврейська натура, на превеликий жаль та прикрість для України

Адмірал Нельсон

57 minutes ago

Логічне завершення кар'єри пана Зеленського: офіцери збройних сил проти чотирьох разового ухилянта.

Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

хто він ми вже зрозуміли (с) анекдот

я можу помилятися, але чим далі тим більше він мені Шелленберга нагадує...

ну і принцип Пітера уважно пильнує )

ну він явно не змінювати систему пішов. на які зміни можна очікувати?

Так, ви маєте рацію, і з "хто він" і з принципом Пітера. Про Шелленберга я не компетентний.

Як розумію, якщо вас запросять, то з Кирилом Олександровичем працювати не станете?

Про зміни ... саму систему ні, я згоден і казав про це. Я дочекаюсь повної перестановки ліжок, а потім ще десь місяць, щоб робити судження.

В крайньому інтерв'ю пана Буданова, я звернув увагу на те, як звучить критика дій України в війні. Воно було побудовано не про  "що погано", а" щоб я зробив", і було схоже на план комплексу заходів з подолання кризи. Звісно, то могло мені здаватися 😉 

Скажімо, якщо замість 30 тисяч ухтилянтів на місяць, познімати броньки з молодих, замінити їх дівчатами, та постачати пану Сирському 60-80 тисяч, то навіть після СЗЧ та інфарктів в навчальних центрах, у фортифікації на ЛБЗ можна буде загнати значно більше смертників піхоти. На жаль, з технологічною війною вже все значно гірше, і чим далі, тим ... 

* і про погоду: Донні непогано потролив свого "друга Володимира", показавши ще раз, що воно таке "СВО", коли її проводить держава😁)))
Тож я певен, що американські специ з РЕР та РЕБ не дарма три роки в Україні сало їли та горілку пили. Бо в Венесуелі могла бути непогана протидія такій операції, і сама операція могла бути значно гучнішою:

Прихований текст

ДО ... американської "інфільтрації", за оцінкою цілого ряду експертів, Венесуела мала найбільш потужну та ешелоновану систему ППО... у Латинській Америці

- 20 -22 одиниці Су-30МКВ

- До 10-и одиниць F-16 (старенькі, але, принаймні, половина у працездатному стані)

- По 2 зенітних ракетних дивізіона (зрдн) - ЗРК С-300ВМ та Бук-2МЕ (в тому числі, до 12-и ПУ першого типу + не меньше 200 ЗКР до нього)

- Від 10-и до 12-и ЗРК Тор-М1

- Під 250 одиниць різнотипних ПЗРК (+ якусь кількість пуйло встиг переправити ДОДАТКОВО, ще до американського вторгнення).

- Під 260 одиниць "стволів" зенітної артилерії, включно із шведськими "Бофорсами" (яких - приблизно 100-110), типу Bofors L70

- До 18-и одиниць РЛС, включно із китайськими трьохкоординатними JYL-1 та JY-11B (десь від 8-и до 10-и)...

Судячи з перших кадрів, де США вже впевнено застосовують у повітряному просторі Вєнесуєли свої бойові вертольоти, це все - не допомогло ...

тут можливі лише два варіанта - або американці зуміли заздалегідь (в першу чергу), все це "повиносити", або вєнесуєльські військові не зуміли (чи не схотіли) організувати бойове застосування цих засобів.
© Машовець

Як конспірологія - договірняк і "друже Володимир" наказав своїм військовим спеціалістам у Венесуелі не протидіяти та не дати протидіяти аборигенам.

Посилання на коментар

13 минут назад, Дощ сказал:

Бо малюк на своєму місці, працюють на випередження а то хто його знає що там у зеленського в голові, ще за невтручання у міндічгейт згадає

И двушечка на москву и геноцид над НАБУ. Це невтручання. Ну ну.

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, US7IGN сказав:

Драпатий, Редіс, Мадяр та інші військові командири висловили підтримку Малюку | Українська правда share.google/OqbUgF6KaJXxkfl4Y

Що взагалі відбувається?

Агенту Грінклову вказують на кордони дозволеного, поки що м'яко ... а могли б і на каштані за ноги повісити, як крадуна та зрадника, по бєспределу воєнного стану😉  Сомалі - так Сомалі :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Як розумію, якщо вас запросять, то з Кирилом Олександровичем працювати не станете?

це залежить від того скільки заплатять. але у нього мають бути гарні психологи, які одразу скажуть що я не підхожу. я не здатен виконувати накази які суперечать моїм цінностям. саме тому я працюю тільки з тими з ким однакове бачення того чи іншого.

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Про Шелленберга я не компетентний.

я з ним теж не був знайомий і це тільки моє припущення, але останнє призначення Буданова тільки підтверджує його реальний статус. не більше ніж був у Шелленберга, незважаючи на всі їх унікальні професійні компетенції. так само перестановка ліжок і відсутність людей говорить само за себе.

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

В крайньому інтерв'ю пана Буданова, я звернув увагу на те, як звучить критика дій України в війні. Воно було побудовано не про  "що погано", а" щоб я зробив", і було схоже на план комплексу заходів з подолання кризи.

ну це зрозуміло. папірєдніки ***ові, а я виправлю їх помилки. а по факту презики міняються, а Татарови залишаються.

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Скажімо, якщо

а це нагадує возню УНР/Директорії, яка всі пам'ятаємо чим закінчилася...

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Як конспірологія - договірняк і "друже Володимир" наказав своїм військовим спеціалістам у Венесуелі не протидіяти та не дати протидіяти аборигенам.

в обмін на невтручання США в Україні - що там граблі Діакса кажуть?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Сомалі - так Сомалі :flag1:

ну що ж, значить не тільки мені так здалося... то ж чекаємо до березня?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

в обмін на невтручання США в Україні - що там граблі Діакса кажуть?

"Нема перевірених даних" © Діакс з граблями
😁)))

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

ну що ж, значить не тільки мені так здалося... то ж чекаємо до березня?

Яволь! 

).webp.aec0ed8014985de57c0c1ffeb2ed9d0a.webp

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, XL.pro сказав:

Якби Росія в 2022 році почала СВО з бомбардування, як це роблять США, наслідки були б такі самі.

А вони що, з балєту почали?

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 годин тому, DimaF сказав:

А с чего она начала, вас в стране не было что ли??

Основна проблема всього, що у кожного своя реальність.

• Лайк 3
Посилання на коментар

Хто вам сказав, що я слабка... | Леся Українка | Рок балада | Нове звучання класики | Пісня

Посилання на коментар

5 годин тому, katso сказав:

Этот пусть волнует тех кто идет в политику а не обывателей.

Основна проблема обивателів-хибна думка, що вони в політику не ходять. 
їми вона і робиться

Посилання на коментар

Куди тільки доля, в особі Зеленського, не закидувала Шмигаля. Якщо треба Зе, то Шмигаль працює Головою Івано-Франківської ОДА. І кажуть, що так гарно зустрічав президента та таку класну сауну організував, що йому Зеленський віддячив посадою Віце-прем'єр-міністра України – міністра розвитку громад та територій. Треба Зеленському і Шмигаль вже Прем'єр-міністр. Не треба Зеленському і той вже міністр оборони. Настрій змінився і Шмигаля відправляють в міністри енергетики. Але попереду в нього ще багато нових посад. Так він і до начальника ЖЕКу в Кагарлику дослужиться. А все чому? Тому що у шоумена Зеленського лише 5-6 успішних менеджерів, але в країні сотні посад, на яких треба когось призначати. От і страждає, бідося...(С)

photo_2026-01-03_16-01-06.jpg

Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Нібито я десь говорив, що християни завжди були демократами.

От нахрена ти це перекручуєш? ))))

Тобто брешеш)))

Роблю логічні висновки:

1 годину тому, karbo сказав:

де мусліми про демократію можна забути 

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Що взагалі відбувається?

чекісти проти масонів )

Посилання на коментар

27 минут назад, karbo сказал:

Не демонстрував супротиву при його захопленні і зберіг зовнішній вигляд))

а заодно не демонстрували спротиву усі його охоронці та ПВО з Буком, С300 та Ф16, хоча за бажання ті вертольоти збила б одна Шилка ще на підльоті

Посилання на коментар

8 минут назад, vadimv сказал:

Роблю логічні висновки:

2 часа назад, karbo сказал:

де мусліми про демократію можна забути 

Так воно так і є, факти твердять 

Посилання на коментар

5 минут назад, katso сказал:

а заодно не демонстрували спротиву усі його охоронці та ПВО з Буком, С300 та Ф16, хоча за бажання ті вертольоти збила б одна Шилка ще на підльоті

Звідки тобі знати, що там відбулося? Подавили ППО і в  який спосіб, були розгублені і не подали наказ...

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

02.01.2026 в 15:38, =YaSto= сказав:

Нормальна машина, сам став юзати

За танк не піде, в так має бути 

Без коментарів )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...