рыбак Опубліковано: учора в 12:06 Поділитись Опубліковано: учора в 12:06 (змінено) 37 минут назад, Dmitriy_S сказал: ... а папа - інженер:) Хоча якийсь час був секретарем райкому комсомолу в одному з районів Києва. Ну то мабуть єврейська кров заговорила біс поплутав. Потім покинув це діло:) Судя по той фотке съезда раввинов 1926 г , то раввин=комиссар. Видать тысячелетняя историческая воинственная революционность у людей никак не выйдет. Даже события ( ленинская практика) 1917 года ничему не научили. Нужно еще "майданами" проверить. Да опять не так ., Не так сделали, не того к власти привели , не те реформы итд и тп. .прям " Интернационал " какой- то : "..Весь мир насилья мы разрушим До основанья, а затем Мы наш, мы новый мир построим,.." " Мир насилья " хотят разрушить насильем . Одно насилие заменили другим . Одно зло поменяли на другое . Змінено учора в 12:28 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 12:19 Поділитись Опубліковано: учора в 12:19 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал: провела зустріч із дипломатами Китаю, Ірану та Росії. Надо же сказать этим дебилам, что ищите ваши кредиты у Мадуры)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 12:46 Поділитись Опубліковано: учора в 12:46 1 годину тому, US7IGN сказав: чатгпт запам'ятав? Після видалення нашого анти-ухилянтського посту месенджер офіційної сторінки КОТЦК та СП ворожі боти закидали нецензурними погрозами і переможною лайкою. Це ремарка) Причини видалення ми тут вказувати не будемо, але зазначимо наступне: - антикризова комунікація передбачає застосування і відповідної лексики, і відповідних риторичних шаблонів. Однак, в своїх викриваючих і почасти звинувачувальних текстах ми ніколи не переходили на особистості, ніколи не вдавалися до образ. Ми завжди чітко і виважено дотримуємося правил публічної комунікації і всі наші інформаційні атаки стосуються виключно соціальних КАТЕГОРІЙ і суспільних ЯВИЩ. І, коли нам закидають "приниження людей", ми запитуємо у відповідь: "Яких саме?" Хіба ми називаємо чиїсь призвища? Хіба конкретизуємо особистостей? Ні. Ніколи. Тому, наш комунікаційний "рознос" ухилянтської спільноти може образити лише того, хто сам себе до неї відносить. Але, хіба ж є такі серед нас, українці?! Хіба є між нами ниці люди, що ховаються по закутках і ганьбляться, аби тільки не бути захисниками України?! Ні, таких немає. Ми - всі достойники, всі гідні, всі герої! Переможемо https://www.facebook.com/61569532123563/posts/pfbid0eMfD5WCQPM1R3c9MSPfUPstHT8TTGgkVwE5LXxLC4cvYhpM4BhjRVbDsh8gkY8rHl/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 12:48 Поділитись Опубліковано: учора в 12:48 У Німеччині затримали колишнього депутата Верховної Ради – ДБР Бюро не уточнює прізвища затриманого ексдепутата, за інформацією медіа, йдеться саме про Руслана Демчака (фракція «Блок Петра Порошенка») www.radiosvoboda.org/a/news-dbr-deputat-zatrymannya/33640440.html P.S. Не було, не було і знову. Зелена дрисня)))) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 12:54 Поділитись Опубліковано: учора в 12:54 Та там паковать можно подряд, без партийной принадлежности. Промахов не будет. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 12:56 Поділитись Опубліковано: учора в 12:56 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Та там паковать можно подряд, без партийной принадлежности. Промахов не будет. Але хворі на голову діди постять сюди виключно корупцію поточної влади, замовчуючи попередню))). Вирішив для рівноваги потролити))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 12:57 Поділитись Опубліковано: учора в 12:57 9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Після видалення нашого анти-ухилянтського посту месенджер офіційної сторінки КОТЦК та СП ворожі боти закидали нецензурними погрозами і переможною лайкою. Це ремарка) Причини видалення ми тут вказувати не будемо, але зазначимо наступне: - антикризова комунікація передбачає застосування і відповідної лексики, і відповідних риторичних шаблонів. Однак, в своїх викриваючих і почасти звинувачувальних текстах ми ніколи не переходили на особистості, ніколи не вдавалися до образ. Ми завжди чітко і виважено дотримуємося правил публічної комунікації і всі наші інформаційні атаки стосуються виключно соціальних КАТЕГОРІЙ і суспільних ЯВИЩ. І, коли нам закидають "приниження людей", ми запитуємо у відповідь: "Яких саме?" Хіба ми називаємо чиїсь призвища? Хіба конкретизуємо особистостей? Ні. Ніколи. Тому, наш комунікаційний "рознос" ухилянтської спільноти може образити лише того, хто сам себе до неї відносить. Але, хіба ж є такі серед нас, українці?! Хіба є між нами ниці люди, що ховаються по закутках і ганьбляться, аби тільки не бути захисниками України?! Ні, таких немає. Ми - всі достойники, всі гідні, всі герої! Переможемо https://www.facebook.com/61569532123563/posts/pfbid0eMfD5WCQPM1R3c9MSPfUPstHT8TTGgkVwE5LXxLC4cvYhpM4BhjRVbDsh8gkY8rHl/ Тобто все ще гірше ніж я думав. Ще один майор ФСБ отримає нагороду і полковника... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 12:57 Поділитись Опубліковано: учора в 12:57 Тільки що, XL.pro сказав: Але хворі на голову діди постять сюди виключно корупцію поточної влади, замовчуючи попередню))). Вирішив для рівноваги потролити))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 13:14 Поділитись Опубліковано: учора в 13:14 2 часа назад, vadimv сказал: Трамп? ) нацарювати і втекти ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 13:18 Поділитись Опубліковано: учора в 13:18 5 годин тому, US7IGN сказав: ікспєрди ж рахують сотнями років до захоплення всієї країни... На щастя, я майже не читаю й не слухаю тих експертів, бо їхні оцінки часто розходяться зі здоровим глуздом. І коли Діакс за спиною не спить, то можна отримати по хребту граблями 😉 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: А, я думав то наші так переклали, бо ви українською назву написали. Ні, українською The Every в мене немає. Я пошукав в інеті, вона взагалі українською не переклапдалася, на якабу тільки англійською мовою. Українською в мене є тільки Сфера. На папері? Не хочу купувати на пробу доньці, а мені вже не потрібно: я прочитав, дякую. Час витрачено не даремно, але ставити на полицю сенсу не бачу. Якщо є електронна версія, буду вдячний. Якщо доньку зачепить, тоді куплю їй англомовне паперове видання. Мабуть, після кількох нещодавно прочитаних книжок Ніла, які задали високу планку, Еггерс здається мені трохи простуватим і нуднуватим. Хоча сама ідея й всесвіт, як на мене, хороші. Порівняно з прохідним S.N.U.F.F. - непогано, але світи різні. Та й Олегович є Олегович: не можу це чесно порівнювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 13:18 Поділитись Опубліковано: учора в 13:18 (змінено) 1 час назад, 7351 сказал: кажуть , саме туди й були спрямовані дрони , які так налякали прутіна на валдаї Змінено учора в 13:18 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 13:21 Поділитись Опубліковано: учора в 13:21 1 година тому, MaxS сказав: краще не починайте про експорт зерна через Одесу. Міндічгейт дитячою казкою буде здаватися. Та я й не починав, якщо ви раптом отримаєте бажання побачити. 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Ніколи такого не було і ось знову. Систему "смотрящих" спробували повалити активісти після Майдану 2014-ого. Пам'ятаю статті про те, як спершу гнали сцяними ганчірками "смотрящих" від Януковича. Але, корупційна і кримінальна олігархічна система вистояла, не в останню чергу, завдяки вибору народу на президентських виборах. Змінилися прізвища цих "смотрящих", як завжди і бувало при зміні влади. Ну, і як хто домовився з новою владою. Інакше, чим пояснити "двушечку на Москву" Деркачу, який вже давно не у керма "Енергоатома"? Від Порошенка вимагати зміни системи було марно, бо "бджоли проти меду", а от у Зеленського була чудова можливість все змінити. Але, як виявилося, "не на часі". Знову змінилися лише прізвища в схемах і на потоках. Більшість громадян будь якої країни проти корупції... Але... якщо це не стосується "втрати ніштяків"(здоров'я, освіта, робота, житло, гроші) для них, їхніх дітей, їхніх родичів, друзів тощо. Можливість може і була і він, навіть, робив спроби... Але не вспів подолати, навіть "суддівську реформу", що проведена самі знаєте ким і, головне, як -- а щось робити, коли існує кругова порука, впевнений, ви розумієте. Тепер добавте сюди саботаж "бувших" на всіх "рівнях" та усіх "сферах" -- 24/7. Поки що в нього вистачає сил та терпіння це долати. Кращого за нього, поки що, не було -- може буде, якщо він втримається та втримає Україну від поневолення. Я так вважаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 13:23 Поділитись Опубліковано: учора в 13:23 4 хвилини тому, DmiVady сказав: На щастя, я майже не читаю й не слухаю тих експертів, бо їхні оцінки часто розходяться зі здоровим глуздом. І коли Діакс за спиною не спить, то можна отримати по хребту граблями 😉 На папері? Не хочу купувати на пробу доньці, а мені вже не потрібно: я прочитав, дякую. Час витрачено не даремно, але ставити на полицю сенсу не бачу. Якщо є електронна версія, буду вдячний. Якщо доньку зачепить, тоді куплю їй англомовне паперове видання. Мабуть, після кількох нещодавно прочитаних книжок Ніла, які задали високу планку, Еггерс здається мені трохи простуватим і нуднуватим. Хоча сама ідея й всесвіт, як на мене, хороші. Порівняно з прохідним S.N.U.F.F. - непогано, але світи різні. Та й Олегович є Олегович: не можу це чесно порівнювати. Сфера українською в fb2Eggers_Sfera.633712.fb2 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 13:28 Поділитись Опубліковано: учора в 13:28 34 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Та там паковать можно подряд, без партийной принадлежности. Промахов не будет. Тіко паковалка нє виросла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 13:31 Поділитись Опубліковано: учора в 13:31 (змінено) 6 годин тому, sergio сказав: Хто через Карпати йде той в багатоповерхівках тренується ходячи по сходах з рюкзаком В ньому злитки зручніше нести. В сучасному світі майже всі цінності, крім купи цегли, можна швидко й надійно телепортувати в цивілізовані країни. Іноді ще й додатковий прибуток на цьому отримати 😉 Звісно, можна й мідяхою черево обмотати, але це вже якесь середньовіччя 😁))) Але ті, хто ходить через Карпати й перепливає Тису, ще й платить за це гроші, живуть не в тих реальностях, де працюють телепорти. Кожному - своє. Змінено учора в 13:32 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 13:32 Поділитись Опубліковано: учора в 13:32 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Мабуть, після кількох нещодавно прочитаних книжок Ніла, які задали високу планку, Еггерс здається мені трохи простуватим і нуднуватим. Хоча сама ідея й всесвіт, як на мене, хороші. Порівняно з прохідним S.N.U.F.F. - непогано, але світи різні. Та й Олегович є Олегович: не можу це чесно порівнювати. Це не класика, але питання, які там підіймаються, досить цікаві і актуальні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 13:38 Поділитись Опубліковано: учора в 13:38 5 минут назад, DmiVady сказал: В сучасному світі майже всі цінності, крім купи цегли, можна швидко й надійно телепортувати в цивілізовані країни. Іноді ще й додатковий прибуток на цьому отримати 😉 Звісно, можна й мідяхою черево обмотати, але це вже якесь середньовіччя 😁))) Але ті, хто ходить через Карпати й перепливає Тису, ще й платить за це гроші, живуть не в тих реальностях, де працюють телепорти. Кожному - своє. Все одно краще мідяху на пузо мотати ніж в гетрах цуерки виносити з однієї кондфабрики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 13:42 Поділитись Опубліковано: учора в 13:42 (змінено) 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це не класика, але питання, які там підіймаються, досить цікаві і актуальні. Так, тому і кажу, що час витрачено не даремно. Книжка примушує і помислити й дає нагоду посміятися. Мей, коли бореться за рейтинги, нагадує декого з форуму, у своєму маніакальному прагненні встигнути все прокоментувати 😁))) * якщо аналогії з Олеговичем проводити, то деякі моменти можна порівняти з "Любовь к трём цукербринам", з тою частиною де про Кєшу(якщо правильно пам'ятаю ім'я). Змінено учора в 13:46 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 14:09 Поділитись Опубліковано: учора в 14:09 04.01.2026 в 14:58, 7351 сказав: Відмазувати" Зеленського поки що нема від чого -- сподіваюсь, що ховатись від судів, як Порошенко він не буде, Вже ховається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 14:13 Поділитись Опубліковано: учора в 14:13 04.01.2026 в 18:07, DimaF сказав: Вы идиот? Про карбо не спрашиваю, с ним и так все понятно.... Звичайний підлабузник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 14:14 Поділитись Опубліковано: учора в 14:14 Цитата Европейские партнеры обсуждают размещение до 30 тысяч миротворцев, в основном в западных областях Украины, — Le Monde Ключевую роль возьмут на себя Франция и Великобритания, Турция обеспечит безопасность в Чёрном море, США — логистическую поддержку и разведку. Я правильно понимаю - это потому что Украина агрессор и чтоб не напала на европку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 14:25 Поділитись Опубліковано: учора в 14:25 41 хвилину тому, DmiVady сказав: Так, тому і кажу, що час витрачено не даремно. Книжка примушує і помислити й дає нагоду посміятися. Мей, коли бореться за рейтинги, нагадує декого з форуму, у своєму маніакальному прагненні встигнути все прокоментувати 😁))) * якщо аналогії з Олеговичем проводити, то деякі моменти можна порівняти з "Любовь к трём цукербринам", з тою частиною де про Кєшу(якщо правильно пам'ятаю ім'я). Ну тоді вже можна переходити на www.yakaboo.ua/the-warehouse-2073768.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:40 Поділитись Опубліковано: учора в 14:40 (змінено) 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну тоді вже можна переходити на www.yakaboo.ua/the-warehouse-2073768.html Дякую, кинув у закладки. Рецензії таке собі, але я завжди спираюсь на свою оцінку. Те що це page-turner, вже непогана рекомендація, як на мене. Змінено учора в 14:43 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 14:49 Поділитись Опубліковано: учора в 14:49 «Адвент-календар» Трампа по захопленням країн на цей рік: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 14:51 Поділитись Опубліковано: учора в 14:51 На заході України розмістять 30 000 миротворців – такий план країн ЄС: основну частину контингенту складуть Франція та Велика Британія, Туреччина відповідатиме за безпеку в Чорному морі, а США забезпечать логістику та розвідку, повідомляє Le Monde. @рыбак, ви за мир! Як вважаєте, що будуть робити миротворці на заході України при повторному нападі росіян? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз