Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 минут назад, akineo сказал:

капець які дискусії. кожен думає що він важливий *** 

Все значно простіше: 95 відсотків населення позбавлене критичного мислення але зі своєю думкою лізуть і при тому вважають за необхідне образити співбесідника 

Можна же просто всратися і нікого не ображати. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

32 хвилини тому, MaxS сказав:

Реально дурник. Здичавів в америках.

Контроль за далекобійним і так є з першого пострілу. 

Щодо зброї на руках - будуть по хатах ходити шукати замість поліції?

Підтримаю.
Лайки нирян вкрав, писати прийдеться)

Цікаво буде подивитися на тих ходунів ... 30к необстріляних солдатів будуть намагатися відібрати зброю у кількох мільйонів українців, багато з яких пройшли війну і вміють вбивати. Задекларованої зброї у населення близько 1,5 млн одиниць, і велика частина з цього - АР системи, нормальні штурмові карабіни без автовогню. Незадекларованої/трофейної у 24-му році називали 2-5 млн. У 25 році навіть приблизні цифри називати бояться.

А ще є оператори дронів, 50+, де 50 то зовсім не про вік. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Что пишет сам Толстой  и те , кто по достоинству оценил произведение " Царство божье внутри вас " :

"Заканчивая книгу, он 25 февраля 1893 г. писал Страхову: «Я в жизни никогда с таким напряжением и упорством не работал, как я теперь работаю над всей моей книгой и в особенности над заключительными главами ее. Должно быть, я поглупел или, напротив, ослабел творчеством, а поумнел критическим умом»."

..."Его выступления укрепляли силы русского освободительного движения и помогали его борьбе за свержение царской монархии. Все прогрессивное человечество с затаенным дыханием читало гневные и страстные слова Толстого. Протест Толстого против надвигающейся империалистической войны был вместе с тем одним из первых могучих протестов русских писателей против милитаризма."

."Подчеркивая «наглость насильников», Толстой много справедливых слов сказал в своей книге и о «подлости насилуемых», которую он находил в поведении образованной толпы, с пафосом и лицемерием толкующей «о гуманности», «о свободе», «правах» и «неприкосновенности жизни человека», а на деле покорно повинующейся милитаристам.".

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

25 хвилин тому, DmiVady сказав:

Підтримаю.
Лайки нирян вкрав, писати прийдеться)

Цікаво буде подивитися на тих ходунів ... 30к необстріляних солдатів будуть намагатися відібрати зброю у кількох мільйонів українців, багато з яких пройшли війну і вміють вбивати. Задекларованої зброї у населення близько 1,5 млн одиниць, і велика частина з цього - АР системи, нормальні штурмові карабіни без автовогню. Незадекларованої/трофейної у 24-му році називали 2-5 млн. У 25 році навіть приблизні цифри називати бояться.

А ще є оператори дронів, 50+, де 50 то зовсім не про вік. 

Забули додати, що більшість з них сцікуни. Може й ви в їх числі. Бо маючи зброю в руках і дивлячись на те, що робиться... Важко вважати себе патріотом:)

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Забули додати, що більшість з них сцікуни. Може й ви в їх числі. Бо маючи зброю в руках і дивлячись на те, що робиться... Важко вважати себе патріотом:)

Ви покажіть як, а люди за вами підуть)))

• Лайк 2
  • Хаха 3
Посилання на коментар

26 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Пропонуєте вирішувати питання зброєю? Це тупиковий шлях і останній аргумент.

Я добре вмію поводитися зі зброєю і психічно стабільний, тому для мене її застосування для розв’язання будь-яких питань стоїть на останньому місці.

Я не з компанії йебаньків, які махають пестіками на дорогах, бо добре знаю: скільки десятих секунди минає від рішення застосувати зброю до моменту, коли вже пізно шукати інше рішення.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

Побіжать

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, 7351 сказав:

Кращого за нього, поки що, не було --

Той рівень, який підняв Служби безпеки Василь Васильович (Малюк, - ред.), Служба не була такою сильною починаючи з 91-го року, коли ми отримали свою незалежність. І тут Служба дійсно стала найкращою спецслужбою в світі, якщо ми говоримо про спецоперації і зовнішні, які вона по факту сама взяла на себе ініціативу проводити. І в більшості свої центри спеціальних операцій “Альфа”, який входить в Службу безпеки, є його штатним структурним підрозділом, теж входить. І, зокрема, він дуже серйозно підняв, Василь Васильович",

Грьобаний блазень.

Посилання на коментар

4 години тому, XL.pro сказав:

що будуть робити миротворці на заході України при повторному нападі росіян?

А попередній вже закінчився?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Пейси де?))))

Так пояснював же пан:

8 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Я не чистокровний єврей. А по єврейским поняттям взагалі не єврей, бо по батьку. А в євреїв прийнято по матері євреєм вважати. Та й зовні я на єврея зовсім не схожий. В мене північноєвропейський типаж. Скандинави, брити, німці, щось звідти...  

Отаке ...

• Хаха 2
Посилання на коментар

32 минуты назад, XL.pro сказал:

Куда те люди пойдут , на свою погибель , в ад ?

"Притчи Соломона.

Ведь их ноги бегут к злу, спешат они на пролитие крови."

Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

в пабліках відкрили коментарі на фоні перемовин. вивчають думку людей? чи ботів 

Пабликах боты формируют общественное мнение.

Посилання на коментар

Цитата

Україна повинна забезпечити, аби молоді українські чоловіки не виїжджали до Німеччини, Польщі чи Франції, — Мерц

Канцлер Німеччини закликав Зеленського забезпечити, щоб молоді українські чоловіки залишалися в країні та проходили службу задля безпеки.

і після цієї заяви виїзд збільшиться, поки не прикрили лавочку 

ох і переймаються ж, щоб Україна воювала і воювала

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

11 часов назад, Александр Аврамчук сказал:

гарно бігають  ... що вони роблять в тцк 

опять бус на белых гражданских номерах

Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Коментар з ЯПу - 

мне кажется ВВ как то по другому себе многополярный мир представлял, геостратег)

Дык они же на троих уже поделили мир.
К США отойдёт контроль над Американским континентом.
Африку будут совместно Си и Пу контролировать.
Ближний Восток под США.
Европа будет под Кремлём.
Средняя Азия и Тихоокеанский регион под Китаем.
Вот это и будет многополярный мир.
Ты думаешь, почему "пандемия" началась в 2019?
Потому что Трамп с Путиным решили мир поделить.

Вы прям оживший Шариков...

червоний диплом бауманки не проп'єш 

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, katso сказав:

"У разі нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також у разі протиправного насильницького вторгнення в житло чи інше приміщення особа, яка захищається, має право використовувати зброю або будь – які інші засоби чи предмети. При цьому, у такому випадку, перевищення меж необхідної самооборони не буде не зважаючи на заподіяну шкоду особі, яка нападає. 

Верховний Суд у постанові від 26.04.2018 у справі № 342/538/14-к зазначив, що закон передбачає винятки із загального правила про те, що при необхідній обороні особа, що захищається, повинна додержуватися визначеної межі, завдаючи шкоду посягаючому. Цими винятками є – напад озброєної особи, напад групи осіб або протиправне насильницьке вторгнення у житло чи інше приміщення. У таких випадках шкода, заподіяна особі, яка посягає, не обмежена ніякими межами, аж до позбавлення посягаючого життя." 
© Самооборона та її межі: як захистити своє життя і не потрапити за грати

І я знаю дядьку, який бажає проплатити потім адвоката, та інші судові витрати (експертизи тощо) 😜

• Хаха 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Забули додати, що більшість з них сцікуни

Жажда наживы заставляет творить чудеса))) грех не обобрать наивных миротворцев попавших в этот дикий край

Посилання на коментар

1 час назад, katso сказал:

Так трохи вище десь був допис ТЦК що вони там усі з фронту поранені та нещасні а ухилянти іх ображають, но дивлячись як вони біжуть за ухилянтом розумієш що це така сама мівіна на вуха як і в зеленому телемарафоні.

• Лайк 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...