Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

м. Київ

Проведено комісію ТЕБ та НС КМДА. Відповідно до доповідей керівників спеціалізованих служб встановлено:

- ТОВ «Єврореконструкція» (ТЕЦ-4) розпочинає циркуляцію теплоносія;

- ТЕЦ-5 не працює орієнтовно 2 доби для початку роботи;

- ТЕЦ-6 не працює, орієнтовно 1 доба для відновлення роботи. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, irina1969 сказал:

До того, що в таких умовах трапляються суто технічні збої і якщо отак прямо жити без цієї інфи не могете, то можна телефонувати...вчора вночі на це пійшло 24 хвилини

Нісенітниця. Технічний збій тривалістю з 27.12.25? Нє ну може Ви в це і вірите :unknown:. Я вже не вірю коли офіційний сайт компаніїї пише "виникла аварійна ситуаціч. світло дамо о 15:30" а в 15:32 пише "виникла аварійна ситуація. світло дамо в 16:05". В 16:10 пише "виникла аварійна ситуація. світло дамо в 17:40"... і так три доби... Зараз взагалі не заморачуються - "інформація не підтвердилась" і все....

П.С. Якщо потрібну інформацію можна отримати ЛИШЕ телефоном то чому тлф-бот відсилає на сайт? І далі по кругу незламності....

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 минут назад, karbo сказал:

В США подібне лише так і повинно каратися, в протилежному випадку США закінчаться. Або повна покора представникам влади або США зникає з карти світу. Кожен повинен знати, що у випадку опору пару грамів свинцю практично гарантовано. На цьому Штати і тримаються.

Підар у формі навіть не поліцейський якому нічого не загрожувало просто замочив жінку, а якщо б то була ваша дружина\дочка що б тоді ви сказали?

• Лайк 4
Посилання на коментар

10 минут назад, hause сказал:

Підар у формі навіть не поліцейський якому нічого не загрожувало просто замочив жінку, а якщо б то була ваша дружина\дочка що б тоді ви сказали?

Вона перешкоджала діяльності представників силових органів влади США, була непокора зі спробою втечі та спроба наїзду на офіцера. 

Я сподіваюся, що мої діти розумніші і не будуть вчиняти подібних дій. 

Коли мене зупиняє поліція, то я спокійно сиджу до приходу офіцера. Жодних рухів, які би могли його спровокувати на застосування зброї.

Тут або по твоїх словах "підори у формі" або Сомалі.

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, hause сказал:

:grin: Не провокуйте. Ви ж його не знаєте. Може б він подякував своєму богові і щасливий пішов шукати собі іншу :classic_biggrin:

Посилання на коментар

13 хвилин тому, hause сказав:

Хню не пишіть, а уявіть що хоча б 100 тис. чол. Бучанського р-ну почнуть дзвонити у ДТЕК,  краще  вже у рельсу,  простіше і логічніше надати інфу у себе на сайті по ОТГ чи населеним пунктам коли очікувати появу ЕЕ , щоб люди були обізнані...,  але де та логіка ...

Хто б мені ще за Бучанський район розповів🤣 Як я Вас ще в шухлядку не поклала, виправляю

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Судя по тому, что написали, что от взрывной волны сработала автоматика на ГРС в Рудно, (въезд во Львов  жд, авто со стороны Польши, в тч с жешовского хаба) скорее демонстративно припугнуть. Были фото  какого зарева. 

СБУ всех зашугала, так, что особо инфы нет. Но взрывы я слышал громко и отчётливо, явно не со Стрия до которого 60 км. (тем более шёл  легкий снег), а до Рудно с 10 км по прямой, так, что вполне. 

пишут что то в виде авиазаводика

Посилання на коментар

20 хвилин тому, hause сказав:

один з американців в нашому зум якраз розбирав відео. звернув увагу на те що вони діяли (сюрпрайз) не як поліція, у яких цілий протокол для таких випадків є. на його думку мета чувака була застрелити когось, а не зупиняти. тому я і провів аналогію з нашими героями. діють незаконно та непрофесійно, але мають підтримку на самому верху і майже ніколи не відповідають навіть за вбивства. отже революційна доцільність як вона є :flag1:

хоча якби вони замочили якогось нелегала мексиканця чи українця всім би було пох, а білу громадянку було помилкою...

• Лайк 5
Посилання на коментар

16 минут назад, Бармалей сказал:

пишут что то в виде авиазаводика

Авиаремонтный в той стороне, но сомневаюсь, что на нем, что-то сейчас ремонтируют. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

один з американців в нашому зум якраз розбирав відео. звернув увагу на те що вони діяли (сюрпрайз) не як поліція, у яких цілий протокол для таких випадків є. на його думку мета чувака була застрелити когось, а не зупиняти. тому я і провів аналогію з нашими героями. діють незаконно та непрофесійно, але мають підтримку на самому верху і майже ніколи не відповідають навіть за вбивства. отже революційна доцільність як вона є :flag1:

хоча якби вони замочили якогось нелегала мексиканця чи українця всім би було пох, а білу громадянку було помилкою...

Ну і поліцай ніколи би не підійшов з переду до машини. Хоча, судячи з відео, він стояв біля передньої фари збоку. 

Посилання на коментар

8 часов назад, Вячеслав63 сказал:

Захоплений США нафтовий танкер Bella 1, який під час переслідування змінив назву на Marinera, належить російській компанії "Буревестмарин". Її директор та єдиний власник — бізнесмен з окупованого Росією Криму Ілля Бугай.

А перепис потихеньку йде.

Так это хозяин, а не матросы - и его на борту нет, как мне кажется

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Ну і поліцай ніколи би не підійшов з переду до машини. Хоча, судячи з відео, він стояв біля передньої фари збоку. 

і це теж. він якраз стояв попереду і вона вивертала колеса які спочатку були вліво, - направо щоб об'їхати його. той що смикав за двері теж мав спочатку сказати їй щоб заглушила двигун та руки на руль і що там далі за процедурою.

ще він інструктор по стрільбі і в деталях розібрав як той що стріляв це робив. але то мені не дуже цікаво. я їх запитав як вони тепер себе почувають, розуміючи що кожного з них чи їх дружину спочатку застрелять якісь дегенерати прикриваючись інтересами безпеки держави, а потім будуть розбиратися. той же Трамп подивився на ***ла та зеленого і запитав себе - а що, так можна було? все буде Україна :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, XL.pro сказал:

І ми могли б так при Януковичу жити. І долар був по 8. Але чомусь не захотіли)))).

И жирели бы потихоньку, чай налоги Белорусь в Рашу не платит, а оставляет себе. А Яныка с его "популярностью" просто поменяли бы на следующих же выборах на какого то Тигипка, и занял бы он место в истории где-то рядом с генсеком Черненко... Но нет. Не смогли 😒

Посилання на коментар

Ахаха 

Це дегенерати блокують автомобіль озброєних представників силових структур США при виконанні службових обов'язків. Потім ловлять кулю, а ще потім плачуть.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

157 мільйонів за бездіяльність. Як судді ліквідованого ОАСКу досі сидять на виплатах з держбюджету

А шо там чутно за турборежим зеленої гидоти?

Посилання на коментар

15 минут назад, katso сказал:

И жирели бы потихоньку

Вот если бы жирели, то да. При Яныке жирел очень маленький процент населения.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

а ви за якого презика жирніше за все жили?

Посилання на коментар

3 минуты назад, ks6 сказал:

я допустим как раз в этом проценте...стройки сетей и подобного, полным ходом...деньги вливали и не жалели

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

За Ющенка. Пры Яныке хуже, при Порошенко  лучше чем при Яныке , но в 2017-2019.

Посилання на коментар

Тільки що, ks6 сказав:

За Ющенка. Пры Яныке хуже, при Порошенко  лучше чем при Яныке , но в 2017-2019.

а за бубочки? :lol:

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

а за бубочки? :lol:

По деньгам как-раз неплохо, но война и т.д.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

По деньгам как-раз неплохо, но война и т.д.

Ну от бачите. Всім не догодиш 

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

ви в слові недопущений помилку зробили

Може й так. На початку повномасштабного вторгнення не вийшло придушити спротив, тож потім громадян приспали: більшість пасіонаріїв уже було вбито, а тим, хто лишився живий, було не до того, бо кацапи почали оговтуватися й треба було тримати фронт. Насцяли в очі "перемогами" та налили у вуха "кордонами 91-го", розкрутили гасла, а критичне мислення в багатьох не ввімкнулося. Громадяни повірили, що все це прийде само, і вороги згинуть самі, "як роса на сонці". І це була не російська ІПСО: наші керманичі гарно постаралися. 

Чи є сенс переконувати? Чи можна розбудити людину, яка прикидається сплячою?
Я вважаю: хай уже йде як йде, боржом випито. Нехай і далі підтримують тих, хто краде на крові й при цьому закликає йебашитись до талого.

У кожного свій шлях. І слава долі, коли трапляються попутники, з якими по дорозі. 🧘‍♂️

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

лучше всего жили когда президентом была мама...лет до 2х...сиська, молоко, писяй-какай когда и куда хочешь)))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...