sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 36 минут назад, US7IGN сказал: нового візьмуть. втрати незрівнянні з бойовими. навіть якщо він до цього лище двох ухилянтів зміг зловити - вже відбився Але загалом боротьба з режимом внутрішньої окупації триває.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 години тому, MaxS сказав: Батьківщині за голосування про звільнення заплатили, а за призначення ні. Мабуть біткоіни в когось на морозі до електронного гаманця примерзли. У ригів видно річний абонемент від зелені оновлено - як дресировані собаки голосують, бояться з броні злетіти. Своїх зелених з Бушавелів не змогли всіх витягтли - ще старий новий рік і кацапське хрещення не догуляли. ❗️НАБУ та САП проводять обшуки в офісі партії «Батьківщина», – джерела УП НАБУ і САП викрили керівника депутатської фракції на пропозиції хабарів за голосування в Раді За даними слідства, йдеться про спроби підкупу парламентарів з інших фракцій за голосування «за» або «проти» конкретних законопроєктів. Деталі справи обіцяють повідомити згодом. скооость ох...щая (с) Митець Нас читають 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 18 хвилин тому, MaxS сказав: ❗️НАБУ та САП проводять обшуки в офісі партії «Батьківщина», – джерела УП НАБУ і САП викрили керівника депутатської фракції на пропозиції хабарів за голосування в Раді За даними слідства, йдеться про спроби підкупу парламентарів з інших фракцій за голосування «за» або «проти» конкретних законопроєктів. Деталі справи обіцяють повідомити згодом. скооость ох...щая (с) Митець Нас читають І не тільки НАБУ та САП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому © а Філл все малює) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, 7351 сказав: Дійсно, навіщо ті очільники Достатньо 5-6 ригівських менеджерів з опи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому www.pravda.com.ua/news/2026/01/13/8015885/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 8 годин тому, DmiVady сказав: "Watchbird" by Robert Sheckley😁 Ну, функцію "відстріла" дописувачів я не плановував реалізовувати в AI-модераторки. Хоча декого з дописувачів мабуть можна було би в цій темі. Бо то інтелектуальні вбивці. Вбивають мозок нафіг своїми дурними постами:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 8 часов назад, MaxS сказал: ❗️НАБУ та САП проводять обшуки в офісі партії «Батьківщина», – джерела УП НАБУ і САП викрили керівника депутатської фракції на пропозиції хабарів за голосування в Раді За даними слідства, йдеться про спроби підкупу парламентарів з інших фракцій за голосування «за» або «проти» конкретних законопроєктів. Деталі справи обіцяють повідомити згодом. скооость ох...щая (с) Митець Нас читають тим хто вважав , що грігянша була чимось краща за овоча Змінено 38 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому (змінено) 9 годин тому, DmiVady сказав: Є така річ: Піраміда Маслоу. Коли ти замерзаєш, сидиш у темряві та під обстрілами (у когось ще немає води, а десь мережі супермаркетів закриваються), то ти зосереджений тільки на цьому і не думаєш про політику, фронт, корупцію та все інше. Виживання та безпека перекрили всі інші потреби. На жаль, це дійсно так працює. А чому "на жаль"? Якщо правильно цей баг використовувати, то життя наповнюється сенсом і змістом. Бо коли піднімаєщся по цій піраміді, то виявляється, що на верхньому поверсі порожня кімната з моторами для ліфтів, яка пахне пилом фарбою. Життя втрачає будь-який сенс і дуже хочеться стрибнути вниз, але ж з піраміди не стрибнеш ) Зате можна спуститися на кілька поверхів і знайти свй баланс ) Інжойте! )) Змінено 16 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 9 годин тому, Dmitriy_S сказав: Ну і опит накоплюю заодно, може ще пригодицця...:)) Судячи з двох потраплянь у окупацію і п'яти шлюбів - не пригодицця ) 9 годин тому, DmiVady сказав: А чому тоді жалієтесь? Єврейська звичка Змінено 11 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому "я розумію, що ненавиджу вас більше, ніж тих хто вгатив... Це буде нічний роздум з матюками... Бо я майже не сплю третю добу... Я грію будинок... Розумієш, влада, я зустріла 2026 рік в селі під Броварами, бо в 2022 ви проїбали наступ. Ви проїбали Південь. Це причинно-наслідковий ланцюг. В 2022 мене з малими прийняла Польща. В мене були власні заощадження і підтримка іншої держави. Вам було не до того. Вам було однохєрствєнно. Ми виїжджали самі, лікувалися, харчувалися, вдягали та взували себе і дітей за власний кошт. Ви питали мене про те, як ми виживаємо - нескінченними соціологічними опитуваннями(... Ви Конєшно за нас переживали. То ми просто неправильно все пойняли. Доречі, як справи у пані Верещук? Хвилюємось. Вона ж нам як рідна. В 2023 ви віришили, що 2000 грн на мене та 6000 на двох малих на місяць - то овердохєра і зняли виплати. В 2025 ми вже офіційно дізналися, що в країні не корупція, а тупо - піздінг. Зухвалий, скотський, мародерський. Єрмак каже: ,,блять... та шо ж такоє", спокійно збирає лахи і йде на нову роботу. Міндіч бігає по Ізраїлі. Президент каже ,,З новим, блять, роком! Тримайся, чи шо там. Я їбу за шо"... Але красиво, як вміє. Сарказм в тому, що скандал був саме на питаннях з енергомережами. Нє? Квартал ще цей його! Тупо, борзо і у всіх на виду виходить з під санкцій, зробивши нову контору і тим самим складом об'являють серію нових концертів. Хоба! Фокус! Юзіка беруть за барки, але ,,для фото охоти ". Жєка іде на якийсь маловідомий канал і вальяжно розказує про цінність власного табло для поколінь. Це нам у пологових робили прививку від туберкульозу, йому прям там влупили подвійну дозу патріотизму. Хто знає як він ходить по воді? Чи вже заряджає банки з водою? Я розумію, що Європа багато років живе в економії, але, сука, одне діло коли в тебе постійно в будинку +18, а інше коли тобі треба цілодобово підтримувати тепло, щоб воно за щітані години з +19 не стало +13. Всі знали, що вгатять по Каховській дамбі. Коли вгатили - ,,чекаємо волонтерів з гумовими човнами від рибаків" Нєжданчік вийшов. Всі знали, що вгатять в морози? Вгатили. Центральна влада: подзвоніть Кличку, що він там? Про булінг мера Дніпра вже навіть не говорю. Якщо вони не бояться абсолютно чемпіона у своїй вазі по боксу? Кого треба вибрати наступним разом? Чемпіона по стрільбі з арбалету? А давайте повертати всіх, хто виїхав! Даааавайте. Тільки можна: повернути бердянців - в Бердянськ. маріупольців в Маріуполь. Кожного повернемо! Давайте? А шо такое? А шо хочемо? Повернути родину з Бахмуту, яку прийняла Швейцарія - в село під Вінницю з виплатами в 2000 грн на перший рік? Бо вони там поробили, трохи грошенят понабирали. Давайте тепер їх запросим назад. З нас: ,, дякую, проходьте" і підвищення податків. 2026 рік. Я, українка за народженням, питаю вас: як? Як можна було зробити так, що сидячі в холодній хаті, рятуючи дітей, собак, котів, морську свиню (у кількості одна штука), я розумію, що ненавиджу вас більше, ніж тих хто вгатив?" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз