Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

36 минут назад, US7IGN сказал:

нового візьмуть. втрати незрівнянні з бойовими. навіть якщо він до цього лище двох ухилянтів зміг зловити - вже відбився :flag1:

Але загалом боротьба з режимом внутрішньої окупації триває.. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, MaxS сказав:

Батьківщині за голосування про звільнення заплатили, а за призначення ні. Мабуть біткоіни в когось на морозі до електронного гаманця примерзли. У ригів видно річний абонемент від зелені оновлено - як дресировані собаки голосують, бояться з броні злетіти. Своїх зелених з Бушавелів не змогли всіх витягтли - ще старий новий рік і кацапське хрещення не догуляли.

️НАБУ та САП проводять обшуки в офісі партії «Батьківщина», – джерела УП

НАБУ і САП викрили керівника депутатської фракції на пропозиції хабарів за голосування в Раді

За даними слідства, йдеться про спроби підкупу парламентарів з інших фракцій за голосування «за» або «проти» конкретних законопроєктів. Деталі справи обіцяють повідомити згодом.

скооость ох...щая (с) Митець

Нас читають

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, MaxS сказав:

НАБУ і САП викрили керівника депутатської фракції на пропозиції хабарів за голосування в Раді

За даними слідства, йдеться про спроби підкупу парламентарів з інших фракцій за голосування «за» або «проти» конкретних законопроєктів. Деталі справи обіцяють повідомити згодом.

Нас читають

І не тільки НАБУ та САП

image.thumb.png.588828a966031d352ec2ffad30d2c7d7.png

Посилання на коментар

4 години тому, 7351 сказав:

Дійсно, навіщо ті очільники

Достатньо 5-6 ригівських менеджерів з опи.

Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

"Watchbird" by Robert Sheckley😁

Ну, функцію "відстріла" дописувачів я не плановував реалізовувати в AI-модераторки. Хоча декого з дописувачів мабуть можна було би в цій темі. Бо то інтелектуальні вбивці. Вбивають мозок нафіг своїми дурними постами:))

Посилання на коментар

8 часов назад, MaxS сказал:

Нас читають

тим хто вважав ,  що грігянша була чимось краща за овоча

тимошенко коляска.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 годин тому, DmiVady сказав:

Є така річ: Піраміда Маслоу.

Коли ти замерзаєш, сидиш у темряві та під обстрілами (у когось ще немає води, а десь мережі супермаркетів закриваються), то ти зосереджений тільки на цьому і не думаєш про політику, фронт, корупцію та все інше. Виживання та безпека перекрили всі інші потреби.

На жаль, це дійсно так працює.

А чому "на жаль"? Якщо правильно цей баг використовувати, то життя наповнюється сенсом і змістом. Бо коли піднімаєщся по цій піраміді, то виявляється, що на верхньому поверсі порожня кімната з моторами для ліфтів, яка пахне пилом  фарбою. Життя втрачає будь-який сенс і дуже хочеться стрибнути вниз, але ж з піраміди не стрибнеш )  Зате можна спуститися на кілька поверхів і знайти свй баланс ) Інжойте! ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

9 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну і опит накоплюю заодно, може ще пригодицця...:))

Судячи з двох потраплянь у окупацію і п'яти шлюбів - не пригодицця )

9 годин тому, DmiVady сказав:

А чому тоді жалієтесь?

Єврейська звичка

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

"я розумію, що ненавиджу вас більше, ніж тих хто вгатив...

Це буде нічний роздум з матюками... Бо я майже не сплю третю добу... Я грію будинок...

Розумієш, влада, я зустріла 2026 рік в селі під Броварами, бо в 2022 ви проїбали наступ. Ви проїбали Південь.

Це причинно-наслідковий ланцюг.

В 2022 мене з малими прийняла Польща.

В мене були власні заощадження і підтримка іншої держави. Вам було не до того. Вам було однохєрствєнно.

Ми виїжджали самі, лікувалися, харчувалися, вдягали та взували себе і дітей за власний кошт.

Ви питали мене про те, як ми виживаємо - нескінченними соціологічними опитуваннями(...

Ви Конєшно за нас переживали. То ми просто неправильно все пойняли.

Доречі, як справи у пані Верещук? Хвилюємось. Вона ж нам як рідна.

В 2023 ви віришили, що 2000 грн на мене та 6000 на двох малих на місяць - то овердохєра і зняли виплати.

В 2025 ми вже офіційно дізналися, що в країні не корупція, а тупо - піздінг. Зухвалий, скотський, мародерський.

Єрмак каже: ,,блять... та шо ж такоє", спокійно збирає лахи і йде на нову роботу.

Міндіч бігає по Ізраїлі.

Президент каже ,,З новим, блять, роком! Тримайся, чи шо там. Я їбу за шо"... Але красиво, як вміє.

Сарказм в тому, що скандал був саме на питаннях з енергомережами. Нє?

Квартал ще цей його! Тупо, борзо і у всіх на виду виходить з під санкцій, зробивши нову контору і тим самим складом об'являють серію нових концертів.

Хоба! Фокус!

Юзіка беруть за барки, але ,,для фото охоти ".

Жєка іде на якийсь маловідомий канал і вальяжно розказує про цінність власного табло для поколінь. Це нам у пологових робили прививку від туберкульозу, йому прям там влупили подвійну дозу патріотизму. Хто знає як він ходить по воді? Чи вже заряджає банки з водою?

Я розумію, що Європа багато років живе в економії, але, сука, одне діло коли в тебе постійно в будинку +18, а інше коли тобі треба цілодобово підтримувати тепло, щоб воно за щітані години з +19 не стало +13.

Всі знали, що вгатять по Каховській дамбі. Коли вгатили - ,,чекаємо волонтерів з гумовими човнами від рибаків"

Нєжданчік вийшов.

Всі знали, що вгатять в морози? Вгатили.

Центральна влада: подзвоніть Кличку, що він там? Про булінг мера Дніпра вже навіть не говорю. Якщо вони не бояться абсолютно чемпіона у своїй вазі по боксу? Кого треба вибрати наступним разом? Чемпіона по стрільбі з арбалету?

А давайте повертати всіх, хто виїхав!

Даааавайте.

Тільки можна: повернути бердянців - в Бердянськ. маріупольців в Маріуполь.

Кожного повернемо! Давайте? А шо такое?

А шо хочемо? Повернути родину з Бахмуту, яку прийняла Швейцарія - в село під Вінницю з виплатами в 2000 грн на перший рік?

Бо вони там поробили, трохи грошенят понабирали. Давайте тепер їх запросим назад. З нас: ,, дякую, проходьте" і підвищення податків.

2026 рік. Я, українка за народженням, питаю вас: як? Як можна було зробити так, що сидячі в холодній хаті, рятуючи дітей, собак, котів, морську свиню (у кількості одна штука), я розумію, що ненавиджу вас більше, ніж тих хто вгатив?"

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...