sergio Опубліковано: учора в 03:45 Поділитись Опубліковано: учора в 03:45 4 часа назад, Дощ сказал: Кажуть вологодца у Львові можна упізнати не за парашутом, а за мовою телефона чи комп'ютера Тебе ібе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: учора в 03:56 Поділитись Опубліковано: учора в 03:56 (змінено) 5 часов назад, Дощ сказал: І однією з таких обставин, напевно значно більшою ніж ціна на нафту, був зеленський на чолі, імпотентна рада і розбалансованість влади некомпетентним керівництвом - насамперед тараном, бакановим, та іншими верещаками. До поросячего визга "це рашапідорське ІПСО!!!" (С) осталось ТРИ, ДВА, ОДИН!!!! Змінено учора в 04:22 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 04:29 Поділитись Опубліковано: учора в 04:29 -20 с утра, х.з. как оно дальше будет.....🥶👀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
i.may Опубліковано: учора в 05:06 Поділитись Опубліковано: учора в 05:06 7 годин тому, sergio сказав: коли наступного рокуп впроважували гривню, в нас курс був 1, 84 за бакс Офіційний був 1,76, як зараз пам'ятаю 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 05:14 Поділитись Опубліковано: учора в 05:14 (змінено) 46 хвилин тому, DimaF сказав: -20 с утра, х.з. как оно дальше будет.....🥶👀 В мене мінус вісімнадцять показує. Рішив купить нового градусника. А в мене ж безкоштовна доставка з прома з розеткою за 50 грн. на місяць, треба відбивать:) Поліз учора на розетку, градусники в діапазоні 18-200 грн. Але продавці наче показилися, мінімальне замовлення 500-700 гривень. Бляха, мені китайці з аліка хрінь за п'ять баксів безкоштовною доставкою присилають. А українські продавці якісь охуївші. Хрєн їм, а не 500 гривень, поїду сьогодні в Аврору по градусника:)) Змінено учора в 05:15 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 05:16 Поділитись Опубліковано: учора в 05:16 46 хвилин тому, DimaF сказав: -20 с утра, х.з. как оно дальше будет.....🥶👀 в дитинстві така зима - мрія була, для активного проведення часу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 05:20 Поділитись Опубліковано: учора в 05:20 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: В мене мінус вісімнадцять показує. Рішив купить нового градусника. А в мене ж безкоштовна доставка з прома з розеткою за 50 грн. на місяць, треба відбивають:) Поліз учора на розетку, градусники в діапазоні 18-200 грн. Але продавці наче показилися, мінімальне замовлення 500-700 гривень. Бляха, мені китайці з аліка хрінь за п'ять баксів безкоштовною доставкою присилають. А українські продавці якісь охуївші. Хрєн їм, а не 500 гривень, поїду сьогодні в Аврору по градусника:)) а без градусника не життя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 05:22 Поділитись Опубліковано: учора в 05:22 Тільки що, akineo сказав: а без градусника не життя? Та в мене є градусник. Думав ще один на вікно з другого боку поставить. Бо цей на південному боці, його сонце нагріває коли є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 05:23 Поділитись Опубліковано: учора в 05:23 5 минут назад, akineo сказал: в дитинстві така зима - мрія була, для активного проведення часу Странные у вас мечты..... Мечта была снег и небольшой мороз, чтобы с горки кататься. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 05:30 Поділитись Опубліковано: учора в 05:30 7 хвилин тому, DimaF сказав: Странные у вас мечты..... Мечта была снег и небольшой мороз, чтобы с горки кататься. морози -20 і нижче = позачергові канікули 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 05:44 Поділитись Опубліковано: учора в 05:44 12 минут назад, akineo сказал: морози -20 і нижче = позачергові канікули Хіба що для молодших классів. А так ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 06:11 Поділитись Опубліковано: учора в 06:11 2 години тому, sergio сказав: Тебе ібе? Їбе звичайно. Вологодскіє у Львів не по обміну приїхали, ждуни не просто так там сидять 20.08.2025 в 11:10, sergio сказав: А може навіть, на відміну від Бездомного, який буде вічно страждати, і займуть якісь посади при ноавій владі. Вологодские мы. Дед в свое время оборонял блокадный Ленинград, а потом Вену штурмовал.😎 Так, що бекграунд норм. 💪 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: учора в 06:14 Поділитись Опубліковано: учора в 06:14 Зранку -17..., вчора світло було 3 год. вночі і 2 год. вдень, графіки не діють... і це 10км від М Житомирська Сьогодні зранку ВПЕРШЕ за 4 роки у нашому селі на Дастері з"явились 2+1 земударка , перевіряли доки у мужика що вирішив винести сміття - правильною дорогою ідете, товаришч Буданов, ну що поробиш - ненавчаємі... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 06:18 Поділитись Опубліковано: учора в 06:18 3 хвилини тому, hause сказав: Зранку -17..., вчора світло було 3 год. вночі і 2 год. вдень, графіки не діють... і це 10км від М Житомирська Сьогодні зранку ВПЕРШЕ за 4 роки у нашому селі на Дастері з"явились 2+1 земударка , перевіряли доки у мужика що вирішив винести сміття - правильною дорогою ідете, товаришч Буданов, ну що поробиш - ненавчаємі... Зачекайте трохи. Скоро ухилянтів відстрілювати почнуть:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 06:24 Поділитись Опубліковано: учора в 06:24 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Та в мене є градусник. Думав ще один на вікно з другого боку поставить. Бо цей на південному боці, його сонце нагріває коли є. А що, в Німеччині не сидиться?) Чи йде активна підготовка до виборів 2025?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:33 Поділитись Опубліковано: учора в 06:33 1 час назад, i.may сказал: Офіційний був 1,76, як зараз пам'ятаю 😉 Ви прямо, як мою дружина-любите спорити за 3 копійки.😏 Я приблизно по цінам а канторі на віддачу на той момент написав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:35 Поділитись Опубліковано: учора в 06:35 2 часа назад, DimaF сказал: -20 с утра, х.з. как оно дальше будет.....🥶👀 Херня. Я колись з батею до Москви в середині 80-х приїхав. Термометр на дебаркадері київського вокзалу - 33°С показував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 06:37 Поділитись Опубліковано: учора в 06:37 20 годин тому, рыбак сказав: Доносить , как делаешь ты , озор , винсол , дощ и др.форумные стукачи точно не стану. Таким как ты холуем я никогда не был , то сейчас и подавно им не стану. Служить никакому режиму не буду. Слава Богу тот режим , которому присягал в воинской присяге исчез . Если будет возможность проповедовать учение Христово , то буду это делать. Если будут русские , то им будет проще понять своего уважаемого классика Льва Толстого. Как они могут его отвергнуть ? Его даже царский режим не посмел арестовать . И путинский не сможет запретить . Хотя , кто знает, может путинский уже превзошел царский. Я не со всем согласен , что пишет Л. Толстой относительно христианской веры, но он нанес сильнейший удар по лжи, лицемерию , по имперскому самодержавию. Ты , по своему рабскому мышлению , вряд ли это поймешь , но и не для одного тебя я это пишу. Звичайний "ждун". Тема "стукачества" у тебе на першому місці, неначе про себе розказуєш. І, працювати на рашу будеш (по-твоєму, будеш холуєм), бо ти не на пенсії. А якщо ні, то і за "тунеядство" можуть притягнути. Як там було у Шевченка - "Раби, підніжки, грязь москви"- це про таких, як ти, які хочуть знову в кацапське "ярмо". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 06:38 Поділитись Опубліковано: учора в 06:38 25 минут назад, Дощ сказал: Їбе звичайно. Вологодскіє у Львів не по обміну приїхали, ждуни не просто так там сидять Спочатку вологодські наїхали, а потім вже тільки рагулі з навколишніх сіл підтянулись. Бо за Польщі їх далі рогатки не пускали. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:50 Поділитись Опубліковано: учора в 06:50 (змінено) 1 година тому, DimaF сказав: Странные у вас мечты..... +100 1 година тому, DimaF сказав: Мечта была снег и небольшой мороз, чтобы с горки кататься. Мечта была дождаться лета, чтобы на теплом песке валяться и в речке или озере купаться . А уж полететь на море под пальмы - это вообще была сказка. 1 година тому, akineo сказав: морози -20 і нижче = позачергові канікули Це можна і без морозів, якщо в кремлі позачергові перегони на лафетах ) Змінено учора в 06:52 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 06:54 Поділитись Опубліковано: учора в 06:54 2 минуты назад, vadimv сказал: А уж полететь на море под пальмы - это вообще была сказка. Где вы это в советском детстве под пальмы ездили??) В фотоателье?🤣 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:55 Поділитись Опубліковано: учора в 06:55 35 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Зачекайте трохи. Скоро ухилянтів відстрілювати почнуть:) В кінці літа чи на початку осені, зразу після виборів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:55 Поділитись Опубліковано: учора в 06:55 (змінено) 3 години тому, DimaF сказав: Где вы это в советском детстве под пальмы ездили??) В фотоателье?🤣 В Адлер. Из Сум летал Як-40. И в Крыму тоже пальмы были на ЮБК. Змінено 23 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 06:58 Поділитись Опубліковано: учора в 06:58 вручила мені свою Нобелівську премію миру за виконану роботу. Такий чудовий жест взаємної поваги. Дякую, Маріє!" - написав він у соцмережі. Старый маразматик, впавший в детство. Игрушку ему подавай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 06:59 Поділитись Опубліковано: учора в 06:59 2 години тому, DimaF сказав: -20 с утра, х.з. как оно дальше будет.....🥶👀 Потеплеет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз