Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, DmiVady сказав:

Це типу напрошуються? 

рф планує удари по підстанціях українських АЕС — ГУР попередило про чергові заплановані атаки рашистів

За даними розвідки, станом на середину січня 2026 року росія здійснила розвідку десяти відповідних об’єктів критичної енергетичної інфраструктури у дев’яти областях України. 

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, ks6 сказал:

Так это не я запэрэчую. Это Усик долго не мог ответить чей Крым ,а потом отбоксировал с Муратом Гассиевым в Москве. Это нынешний наш президент, после захвата Крыма, после захвата Горловки и Словянска в мае- июне летал в Москву на съемку фильма " 8 новых свиданий". Эти публичные люди своим поведением полностью попадают под конкретную статью.

Под какую " конкретную статью" "попадают полностью"  эти "публичные  люди" ? 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

24tv.ua/geopolitics/nimetski-viyskovi-pokinuli-grenlandiyu-shho-vidbuvayetsya-ostrovi_n2991364

Схоже німці вже відвоювалися :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 минут назад, vadimv сказал:

За даними розвідки

27 минут назад, vadimv сказал:

росія здійснила розвідку десяти відповідних об’єктів критичної енергетичної інфраструктури у дев’яти областях України. 

Ага, ага...разведали они...

Украинская сторона передала РФ список энергетических объектов, по которым Россия не должна наносить удары во время перемирия.(С)

Прямая речь: "Я думаю будет еще много вопросов и деталей, но на сегодня звучит так, что каждая из сторон не применяет соответствующее оружие по энергетике обеих сторон... Но мы отдельно на всякий случай передали список всех наших объектов, на которые, мы считаем, не могут быть нанесены удары. Как я и говорил, мы технически были очень готовы".(С)

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

20 минут назад, рыбак сказал:

Это был ответ номерному, когда он меня обвинил в запэрэчэнни вийны с 2014 року и попадання сего под 436-2.

Посилання на коментар

Бгг, раз номерной жопу рвет, значит дрысня опять крупно обосралась, или обосрется в ближайшее время))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тим часом недолугі кацапи клепають літаки. Не такі потужні як фламінги звісно, але...

РФ в 2025 році зробила аж сім нових Ил-76МД-90А, але їм точно буде мало для плану на 4 нові полки | Defense Express share.google/zKMhgDogEghuEdXUc

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

В цих ваших європах навіть питання вступу в універ має бути вирішено за рік до безпосереднього вступу. Ну і навчання англійською не буде безкоштовним.

Так, не тільки в Європі. Для того й існує "gap year": підліток обирає напрямок і заклад, а далі просто готується, подорожує країнами, придивляється.

Це рік, за який можна передумати, змінити напрямок або вибрати новий, щоб потім не жаліти за бездарно витрачені час та кошти.

А Чехія то просто так, бо мені їхнє пиво смакує. Брно теж, бо там поряд гарний універ, де малий мого знайомого вчиться)

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Тим часом недолугі кацапи клепають літаки. Не такі потужні як фламінги звісно, але...

РФ в 2025 році зробила аж сім нових Ил-76МД-90А, але їм точно буде мало для плану на 4 нові полки | Defense Express share.google/zKMhgDogEghuEdXUc

За план на нові Ту-160, 2 з яких ввели у стрій у 2025, МінПизд чомусь посоромився написати ... "не бачу - нема проблеми" 😉

Потужні у своїх фейсбуках не тільки фламінгі тисячами запускають, а ще рівняють РФ українською балістикою та ядеркою ...
То покоління, більшість якого з вродженим недоумством, неможливістю прочитати та зрозуміти речення більш ніж десять-двадцять слів, не кажучи вже написати) Про критичне мислення ... як про мертвих.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

🇨🇭Швейцарія змусила біженця з України повернути €72 тисячі соціальної допомоги, — 24 heures

Він отримував кошти маючи Porsche Cayenne та подорожуючи різними країнами. У суді заявили, що українець не потребує допомоги.

Посилання на коментар

59 хвилин тому, US7IGN сказав:

war.obozrevatel.com/ukr/v-oboroni-peremogi-ne-zdobudesh-sirskij-anonsuvav-nastupalni-operatsii-zsu-u-2026-rotsi.htm

ну правильно. замість асиметричних відповідей буде стінка на стінка? 

Посилання на коментар

48 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так, не тільки в Європі. Для того й існує "gap year": підліток обирає напрямок і заклад, а далі просто готується, подорожує країнами, придивляється.

Це рік, за який можна передумати, змінити напрямок або вибрати новий, щоб потім не жаліти за бездарно витрачені час та кошти.

А Чехія то просто так, бо мені їхнє пиво смакує. Брно теж, бо там поряд гарний універ, де малий мого знайомого вчиться)

Я не про те. Я про те що треба завчасно подати всі документи і домовитися що те к туди приймуть.

Посилання на коментар

37 минут назад, DmiVady сказал:

Про критичне мислення ... як про мертвих.

...ничего кроме правды...

Посилання на коментар

11 хвилин тому, akineo сказав:

ну правильно. замість асиметричних відповідей буде стінка на стінка? 

Вам вище про жертвоприношення ж написали вже...

Посилання на коментар

4 години тому, 7351 сказав:

Верховного Гловнокомандуючого Збройних Сил України під час повномасштабного вторгнення росії в Україну:

А шо там чутно за спільника баклана?

Вже відбуває покарання?

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я не про те. Я про те що треба завчасно подати всі документи і домовитися що те к туди приймуть.

А що не так? Домовився і подав за рік документи, цей рік покатався по Європі, подивився. Не передумав - пішов вчитись, передумав - пішов у Глово 😁

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

А що не так? Домовився і подав за рік документи, цей рік покатався по Європі, подивився. Не передумав - пішов вчитись, передумав - пішов у Глово 😁

Важко сказати, я так не вмію :lol:

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Важко сказати, я так не вмію :lol:

Я теж, але може донька спробує)
Звісно, боротьба з мамулею ще триває, бо вона теж в таке не вміє - роботяща)

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я теж, але може донька спробує)
Звісно, боротьба з мамулею ще триває, бо вона теж в таке не вміє - роботяща)

У нас мама тихо охуїває з наших планів )

Мала знає чого хоче, а я знаю як це отримати :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Посилання на коментар

2 години тому, рыбак сказав:

2 години тому, ks6 сказав:

Это был ответ номерному, когда он меня обвинил в запэрэчэнни вийны с 2014 року и попадання сего под 436-2.

Так під яку частину статті 436-2 карного кодексу України, на твій погляд, підпадають дії діючого Президента України, здивуєш цитатою?

Чи ти не розумієш українською?

"Номерному" -- це ти про мене?

Якщо так, то це типовий приклад дій рашапідорів, які коли не вистачає розуму на аргументи вдаються до образ та паплюження ніку.

..................................................................

Твій нік розшифровуєтся, як "ks номер шість", -- я правильно розумію?

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, ks6 сказал:

Тогда при чем тут те " публичные люди" , если к вам обращались. 

Что вы на кого- то киваете , если сами такие , вы за себя отвечайте.

.но тут забавное другое, что ваш пост лайкнул юрист- адвокат.

Ну ладно обыватель не знает законов и не вчитывается , но этот адвокат показывает свой уровень знаний, вернее - незнаний. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...