Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, vadimv сказал: Першорядне значення має той факт, що місцем походження цього металобрухту є не автосалон, а звалище розбитого тоталу нет...имеют значения лишь статистика аварий из-за неисправности авто...а таких аварий у нас: Цитата аварии из-за технических неисправностей авто составляют очень незначительную долю, в среднем около 0,3% от общего числа происшествий, хотя точные свежие цифры по этим конкретным причинам найти сложно, но тенденция сохраняется: главные причины — нарушение ПДД, а не поломки. поэтому ТО это для выкачки бабла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 хвилини тому, Бармалей сказав: нет...имеют значения лишь статистика аварий из-за неисправности авто...а таких аварий у нас: поэтому ТО это для выкачки бабла Справа не тільки в ДТП - наприклад взагалі неприємно їхати за кимось хто коптить сажею прямо перед тобою. Змінено 4 години тому користувачем yuragon 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 56 минут назад, ozor сказал: Ух, ух, ухх, у хонди водій справа. (анекдот) Правильный руль левым не назовут! (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Оригінал джерела знайдете? 😁 Річ не в тому, що китайці не кажуть "шоб". Річ у тому, що походження цієї фрази взагалі не китайське. Максимально близьке китайське буде: 宁为太平犬,莫作乱离人. Але це не прокляття, а прислів’я. Це як іноді: начитавшись статусів у фейсбуках, викладачі з кафедри альтернативного Конфуція роблять мем "правильно назвати - правильно зрозуміти" і підписують "Конфуцій". Серія "чув дзвін - не знаю, звідки він", це трошки схоже на те, від чого Конфуцій застерігав) Конфуцій писав не про "психологічне зрозуміння". Він писав про правильність застосування назв і ролей для керування державою. Приблизно так: "Спершу виправ назви й ролі, інакше слова й дії не співпадуть". А в доступному в мережі джерелі це так: 子路曰:「衞君待子而爲政,子將奚先?」 子曰:「必也正名乎!」 子路曰:「有是哉?子之迂也!奚其正?」 子曰:「野哉,由也!君子於其所不知,蓋闕如也。 名不正,則言不順;言不順,則事不成;事不成,則禮樂不興; 禮樂不興,則刑罰不中;刑罰不中,則民無所措手足。 故君子名之必可言也,言之必可行也。君子於其言,無所苟而已矣。」 © zh.wikisource.org/zh-hans/論語/子路第十三?utm_source=chatgpt.com Це не наїзд, я просто виправив пару назв під настрій, як вчив Конфуцій 😉 Знаєте когось з китайців щоб з ними це обговорювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Знаєте когось з китайців щоб з ними це обговорювати? Это вообще была фраза из какого-то детектива...даже уже и не упомню Конфуций - матерное какое то слово... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, ozor сказал: Ух, ух, ухх, у хонди водій справа. (анекдот) В мене англійська зборка. Для Європи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Знаєте когось з китайців щоб з ними це обговорювати? Знав ... обговорював з вчителем ци гун свого часу, але він зараз вже давно не в Україні. Тож нікого не можу вам порекомендувати на моменті. Та й чи треба воно вам? ви ж мені спробувати "перевірку на вадіма" зробити 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 хвилини тому, yuragon сказав: Справа не тільки в ДТП - наприклад взагалі неприємно їхати за кимось хто коптить сажею прямо перед тобою. ізжайте за електричками 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: ізжайте за електричками завжди стараюсь так робити ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 минут назад, yuragon сказал: Справа не тільки в ДТП - наприклад взагалі неприємно їхати за кимось хто коптить сажею прямо перед тобою. Кто коптит - купит талон)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Знав ... обговорював з вчителем ци гун свого часу, але він зараз вже давно не в Україні. Тож нікого не можу вам порекомендувати на моменті. Та й чи треба воно вам? ви ж мені спробувати "перевірку на вадіма" зробити 😁 та я знайду китайця за потреби. я за інше - мене цікавить розбирати певні чуджеземні концепти в їх історико-культурному середовищі з кимось звідти для точного розуміння що ж там мається на увазі насправді. тому я і не вірю наприклад онлайн перекладачам, бо вони такого наперекладають. чомусь той же гугл часто намагається максимально неправильне слово серед альтернатив запропонувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: ізжайте за електричками та не треба за ними нікуди їхати, пишіть сексі і вона привезе недорого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: та я знайду китайця за потреби. я за інше - мене цікавить розбирати певні чуджеземні концепти в їх історико-культурному середовищі з кимось звідти для точного розуміння що ж там мається на увазі насправді. тому я і не вірю наприклад онлайн перекладачам, бо вони такого наперекладають. чомусь той же гугл часто намагається максимально неправильне слово серед альтернатив запропонувати. Ви праві - потрібна основа. Бо щоб реально "розбирати", треба зануритися в це не на одну годину. Далі вже простіше. Зараз швидкість, з якою бігаєш до шафи з книжками й назад до столу для читання, помітно виросла. І самих шаф стало значно більше. У китайському ушу (кунг-фу тощо) учня спочатку вчать "формі" (правильним стійкам/рухам), а вже потім наливають у форму зміст. І так вчаться не тільки китайці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Ви праві - потрібна основа. Бо щоб реально "розбирати", треба зануритися в це не на одну годину. Далі вже простіше. Зараз швидкість, з якою бігаєш до шафи з книжками й назад до столу для читання, помітно виросла. І самих шаф стало значно більше. У китайському ушу (кунг-фу тощо) учня спочатку вчать "формі" (правильним стійкам/рухам), а вже потім наливають у форму зміст. І так вчаться не тільки китайці. я по дзену більше Максим стоял с поднятым пальцем. Федор ржал. Так оба овладели дзен-буддизмом. neolurk.org/wiki/Дзен 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: я по дзену більше Максим стоял с поднятым пальцем. Федор ржал. Так оба овладели дзен-буддизмом. neolurk.org/wiki/Дзен Ну, так теж буває, коли замість правильного китайця обирають вчителя з кафедри бездомного) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Китай побудував у морі "стіну" довжиною понад 500 км всього за кілька днів, але навіщо defence-ua.com/news/kitaj_pobuduvav_u_mori_stinu_dovzhinoju_ponad_500_km_vsogo_za_kilka_dniv_ale_navischo-21542.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 часов назад, kkost сказал: Когда бог хочет наказать человека - он лишает его разума. В данном случае критического мышления. Мне жаль вас обоих. Критичним мисленням володіє не більше п'яти відсотків населення. Великі шанси що ти туди не входиш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 часа назад, vadimv сказал: Першорядне значення має той факт, що місцем походження цього металобрухту є не автосалон, а звалище розбитого тоталу. Тотал, це коли відновлення вартує багато коштів на думку страхової, і зовсім не тому, що відновленню не підлягає. Поскільки ремонт в Україні дешевий, то відновлена машина в досить гарному стані Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Україна не надсилатиме військових до Гренландії з огляду на повномасштабну війну, відсутність відповідного прохання від Данії та те, що наша країна не є членом НАТО. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час онлайн-спілкування зі ЗМІ, повідомляє Могли Ермака відправити ... і Петрова 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, karbo сказав: Критичним мисленням володіє не більше п'яти відсотків населення. Великі шанси що ти туди не входиш такі ж шанси туди увійти і у тебе :-) в усіх шанси однакові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Хто тут гуморист, а хто блазень? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, XL.pro сказав: Вище був тролінг. У Макіївського рейдера зоряний час був за часів правління Януковича, коли працювала своя "команда". Далі, команди змінюються, в пропозиції не надходять, тому доводиться говорити, що не хоче з ними співпрацювати))). Та ну що ви. Зараз макіївський рейдер розкаже за міжнародні проекти. Місцеві його не цікавлять. А живе тут, бо Київ зараз - найкраще місце для міжнародних проектів. Без електрики, опалення, води і інтернету вести міжнародні проекти - саме то А довіра до таких міжнародних "партнерів" просто зашкалює, ризики, що в Києві вся команда такого "партнера" здохне водночас - мінмальна, це вам не Дубай з Лондоном і Берліном 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та ну що ви. Зараз макіївський рейдер розкаже за міжнародні проекти. Місцеві його не цікавлять. А живе тут, бо Київ зараз - найкраще місце для міжнародних проектів. Без електрики, опалення, води і інтернету вести міжнародні проекти - саме то А довіра до таких міжнародних "партнерів" просто зашкалює, ризики, що в Києві вся команда такого "партнера" здохне водночас - мінмальна, це вам не Дубай з Лондоном і Берліном Але ж хтось в цю нісенітницю вірить))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 11 годин тому, Canton сказав: Самое страшное китайское проклятие - Шоб ты жил в эпоху перемен! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 3 години тому, Canton сказав: Конфуций - матерное какое то слово... Кунг-фу-цзы - учитель кунг-фу 2 години тому, DmiVady сказав: У китайському ушу (кунг-фу тощо) учня спочатку вчать "формі" (правильним стійкам/рухам), а вже потім наливають у форму зміст. Пельмешки ) Змінено 41 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз