Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, vadimv сказал:

Першорядне значення має той факт, що місцем походження цього металобрухту є не автосалон, а звалище розбитого тоталу

нет...имеют значения лишь статистика аварий из-за неисправности авто...а таких аварий у нас:

Цитата

аварии из-за технических неисправностей авто составляют очень незначительную долю, в среднем около 0,3% от общего числа происшествий, хотя точные свежие цифры по этим конкретным причинам найти сложно, но тенденция сохраняется: главные причины — нарушение ПДД, а не поломки. 

поэтому ТО это для выкачки бабла

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

нет...имеют значения лишь статистика аварий из-за неисправности авто...а таких аварий у нас:

поэтому ТО это для выкачки бабла

Справа не тільки в ДТП - наприклад взагалі неприємно їхати за кимось хто коптить сажею прямо перед тобою.

Змінено користувачем yuragon
  • Лайк 1
Посилання на коментар

56 минут назад, ozor сказал:

Ух, ух, ухх, у хонди водій справа.

(анекдот)

Правильный руль левым не назовут! (С)

Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

Оригінал джерела знайдете? 😁
Річ не в тому, що китайці не кажуть "шоб". Річ у тому, що походження цієї фрази взагалі не китайське.

Максимально близьке китайське буде: 宁为太平犬,莫作乱离人. Але це не прокляття, а прислів’я.

Це як іноді: начитавшись статусів у фейсбуках, викладачі з кафедри альтернативного Конфуція роблять мем "правильно назвати - правильно зрозуміти" і підписують "Конфуцій". Серія "чув дзвін - не знаю, звідки він", це трошки схоже на те, від чого Конфуцій застерігав)
Конфуцій писав не про "психологічне зрозуміння". Він писав про правильність застосування назв і ролей для керування державою.
Приблизно так: "Спершу виправ назви й ролі, інакше слова й дії не співпадуть".
А в доступному в мережі джерелі це так:

子路曰:「衞君待子而爲政,子將奚先?」
子曰:「必也正名乎!」
子路曰:「有是哉?子之迂也!奚其正?」
子曰:「野哉,由也!君子於其所不知,蓋闕如也。
名不正,則言不順;言不順,則事不成;事不成,則禮樂不興;
禮樂不興,則刑罰不中;刑罰不中,則民無所措手足。
故君子名之必可言也,言之必可行也。君子於其言,無所苟而已矣。」

© zh.wikisource.org/zh-hans/論語/子路第十三?utm_source=chatgpt.com

Це не наїзд, я просто виправив пару назв під настрій, як вчив Конфуцій 😉

Знаєте когось з китайців щоб з ними це обговорювати?

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Это вообще была фраза из какого-то детектива...даже уже и не упомню

Конфуций - матерное какое то слово...

Посилання на коментар

1 час назад, ozor сказал:

Ух, ух, ухх, у хонди водій справа.

(анекдот)

В мене англійська зборка. Для Європи. 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

Знав ... обговорював з вчителем ци гун свого часу, але він зараз вже давно не в Україні.
Тож нікого не можу вам порекомендувати на моменті.
Та й чи треба воно вам? ви ж мені спробувати "перевірку на вадіма" зробити 😁

Посилання на коментар

34 хвилини тому, yuragon сказав:

Справа не тільки в ДТП - наприклад взагалі неприємно їхати за кимось хто коптить сажею прямо перед тобою.

ізжайте за електричками 

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

ізжайте за електричками 

завжди стараюсь так робити )))

Посилання на коментар

37 минут назад, yuragon сказал:

Кто коптит - купит талон))

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Знав ... обговорював з вчителем ци гун свого часу, але він зараз вже давно не в Україні.
Тож нікого не можу вам порекомендувати на моменті.
Та й чи треба воно вам? ви ж мені спробувати "перевірку на вадіма" зробити 😁

та я знайду китайця за потреби. я за інше - мене цікавить розбирати певні чуджеземні концепти в їх історико-культурному середовищі з кимось звідти для точного розуміння що ж там мається на увазі насправді. тому я і не вірю наприклад онлайн перекладачам, бо вони такого наперекладають. чомусь той же гугл часто намагається максимально неправильне слово серед альтернатив запропонувати.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

ізжайте за електричками 

та не треба за ними нікуди їхати, пишіть сексі і вона привезе недорого :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

та я знайду китайця за потреби. я за інше - мене цікавить розбирати певні чуджеземні концепти в їх історико-культурному середовищі з кимось звідти для точного розуміння що ж там мається на увазі насправді. тому я і не вірю наприклад онлайн перекладачам, бо вони такого наперекладають. чомусь той же гугл часто намагається максимально неправильне слово серед альтернатив запропонувати.

Ви праві - потрібна основа. Бо щоб реально "розбирати", треба зануритися в це не на одну годину.
Далі вже простіше. Зараз швидкість, з якою бігаєш до шафи з книжками й назад до столу для читання, помітно виросла. І самих шаф стало значно більше.
У китайському ушу (кунг-фу тощо) учня спочатку вчать "формі" (правильним стійкам/рухам), а вже потім наливають у форму зміст. І так вчаться не тільки китайці.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ви праві - потрібна основа. Бо щоб реально "розбирати", треба зануритися в це не на одну годину.
Далі вже простіше. Зараз швидкість, з якою бігаєш до шафи з книжками й назад до столу для читання, помітно виросла. І самих шаф стало значно більше.
У китайському ушу (кунг-фу тощо) учня спочатку вчать "формі" (правильним стійкам/рухам), а вже потім наливають у форму зміст. І так вчаться не тільки китайці.

я по дзену більше :lol:

Максим стоял с поднятым пальцем.
Федор ржал.
Так оба овладели дзен-буддизмом.

neolurk.org/wiki/Дзен

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

я по дзену більше :lol:

Максим стоял с поднятым пальцем.
Федор ржал.
Так оба овладели дзен-буддизмом.

neolurk.org/wiki/Дзен

Ну, так теж буває, коли замість правильного китайця обирають вчителя з кафедри бездомного)

Посилання на коментар

Китай побудував у морі "стіну" довжиною понад 500 км всього за кілька днів, але навіщо

defence-ua.com/news/kitaj_pobuduvav_u_mori_stinu_dovzhinoju_ponad_500_km_vsogo_za_kilka_dniv_ale_navischo-21542.html

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 часов назад, kkost сказал:

Когда бог хочет наказать человека - он лишает его разума. В данном случае критического мышления. Мне жаль вас обоих.

Критичним мисленням володіє не більше п'яти відсотків населення. Великі шанси що ти туди не входиш 

Посилання на коментар

4 часа назад, vadimv сказал:

Першорядне значення має той факт, що місцем походження цього металобрухту є не автосалон, а звалище розбитого тоталу.

Тотал, це коли відновлення вартує багато коштів на думку страхової, і зовсім не тому, що відновленню не підлягає. 

Поскільки ремонт в Україні дешевий, то відновлена машина в досить гарному стані 

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Україна не надсилатиме військових до Гренландії з огляду на повномасштабну війну, відсутність відповідного прохання від Данії та те, що наша країна не є членом НАТО.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час онлайн-спілкування зі ЗМІ, повідомляє

Могли Ермака відправити ... і Петрова 

• Хаха 3
Посилання на коментар

15 хвилин тому, karbo сказав:

Критичним мисленням володіє не більше п'яти відсотків населення. Великі шанси що ти туди не входиш 

такі ж шанси туди увійти і у тебе :-)  в усіх шанси однакові. 

Посилання на коментар

4 години тому, XL.pro сказав:

Вище був тролінг. У Макіївського рейдера зоряний час був за часів правління Януковича, коли працювала своя "команда".

Далі, команди змінюються, в пропозиції не надходять, тому доводиться говорити, що не хоче з ними співпрацювати))).

Та ну що ви. Зараз макіївський рейдер розкаже за міжнародні проекти. Місцеві його не цікавлять. А живе тут, бо Київ зараз - найкраще місце для міжнародних проектів. Без електрики, опалення, води і інтернету вести міжнародні проекти - саме то :lol: А довіра до таких міжнародних "партнерів" просто зашкалює, ризики, що в Києві вся команда такого "партнера" здохне водночас - мінмальна, це вам не Дубай з Лондоном і Берліном:lol: 

• Хаха 4
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Та ну що ви. Зараз макіївський рейдер розкаже за міжнародні проекти. Місцеві його не цікавлять. А живе тут, бо Київ зараз - найкраще місце для міжнародних проектів. Без електрики, опалення, води і інтернету вести міжнародні проекти - саме то :lol: А довіра до таких міжнародних "партнерів" просто зашкалює, ризики, що в Києві вся команда такого "партнера" здохне водночас - мінмальна, це вам не Дубай з Лондоном і Берліном:lol: 

Але ж хтось в цю нісенітницю вірить))).

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 годин тому, Canton сказав:

Самое страшное китайское проклятие - Шоб ты жил в эпоху перемен!

Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

Конфуций - матерное какое то слово...

Кунг-фу-цзы - учитель кунг-фу

image.png.b4f40f97553831eda289e3af8f3db43b.png

2 години тому, DmiVady сказав:

У китайському ушу (кунг-фу тощо) учня спочатку вчать "формі" (правильним стійкам/рухам), а вже потім наливають у форму зміст. 

Пельмешки )

image.png.eb3e482d60f3c5ba3858d1ba3505dd60.png

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...