Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, karlito сказав:

є, і вона якщо не ключова то досить суттєва- вони колись добровільно вибрали саме цю професію, чи якщо хочте карєру, хтось побудував її так чи інакше, хтось вивчив систему і поюзав, хтось пробухав весь час. але так чи інакше це був вибір. я на момент мобілізації в 22му - 44 роки, вища освіта, вільна англійська, за плечима реалізовані ті чи інші проекти різного ступенню складності, кваліфікація по ІТ на рівні командира мого підрозділу - капітана з профільною освітою. і - тадам - рядовий. маю купу над собою начальства, добра частина яких багато в чому поступається мені (фізично та розумово, а мають бути прикладом, до речі), сержантсько-старшинський склад взагалі на 90 відсотків я б з ними ніколи не пересікся в житті і срати б на одному полі не сів. спита морда через одного. типова тилова частина, мазані перемазані, куми-свати-родичі. ні, дякую. я не то що вмерти боюсь (а я боюсь) - навіть ніч проведена на неортопедичному матраці не з власної волі (на охоті чи десь в поході) вже для мене достатня причина до армії не наближатись на кілометр. я не хочу "стійко переносити всі тяготи військової служби". тупо не хочу.  та й взагалі, як ви думаєте, тільки  чесно - якби я в 17 (чи хай в 23 після строкової) років вибрав карєру військового  - я  б був рядовим??? навряд, скоріше б якимось начфіном (я по профілю економіст), або взагалі б пенсіонером, дулі ТЦК крутив би.

Тому ви стали дизертиром - правильно?

3 години тому, kkost сказав:

це  і є основна причина, кадрові вважають - якщо ви такі розумні, то чого ви строєм не ходите. вони в принципі не бачуть того, про що ви написали.

Вони цей форум в принципі не читають

Дайте визначення хто такі кадрові, а то кожен вкладає в це якісь свої власні фантомні болі

Судячи з висловів тут присутніх "кадровий" -  збірний образ, складений з чужих розповідей, фільмів, власного куцого досвіду та уяви. Кадровий повинен бути тупим, дибілуватим, пропитим мудаком, основна мета діяльності якого - красти майно, брати хабарі, ховатись за спинами цивільних і втекти на пенсію десь в районі 40 років, а також він повинен знищувати ввірений особовий склад. Останнє обов'язкове. Якщо якийсь пункт або декілька чи всі випадають то значить це не кадровий, а мобілізований. Все правильно, нічого не переплутав?

Змінено користувачем Дощ
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Дощ сказал:

Дайте визначення хто такі кадрові, а то кожен вкладає в це якісь свої власні фантомні болі

той хто навчався в військовому навчальному закладі, чи  той хто підписав контракт після строкової або без, і пройшов добровільно ту чи іншу учебку.

болі в мене не фантомні, я добре памятаю як "кадрові" охвіцери всіма правдами віджимали в нас те копійчане ГЗ, просили гроші за увал (я без жодного зальоту жодного разу не був в тому увалі), як цілий майор зібрав гроші ще в тому воєнкоматі де нас "купили", щоб не згубили і ніхто не віджав, і успішно віджав сам, як відпускали в законну відпустку зі списком що треба купити, як віджали форму яку видали на дембель - погрозами, що піду в останній пайці, замість першої. як здавали в рабство по різним підприємсвам і приватникам - демонтаж на будівлі, грузчики, охорона. я як покинув ворота частини - дав собі слово що справ ні з армією, ні з військовими ніколи не матиму. до 22го так і було, а потім зрадив себе по суті, дав мобілізувати. часто згадую ваші слова - "СЗЧ це самий дибільний вчинок, є купа інших варіантів". а що як мені набридли ці варіанти? вони ж ніхера не від "доброї душі". признаюсь, я вентилював варіанти, а потім вирішив що мої гроші хєр хто вже тут побачить, хай радіють тим що в мене забрали в 2001му. 

2 часа назад, Дощ сказал:

Тому ви стали дизертиром - правильно?

не знаю чи правильно, але став. не хвалюсь, не стидаюсь. новим знайомим зразу про це кажу - щоб не спілкувались, якщо з цим якісь проблеми. держава не забезпечила мені права звільнись виконуючи, зауважу, власний закон - можливості альтернативної служби згідно з особистими переконаннями. про існування такої можливості лише на папері і відсутність реального механізму в реальності визнають багато правозахистних організацій, я  не придумав. Взагалі - я в цілому  віддав 30  міс свого життя армії (10 міс строкової, 20 міс по мобілізації), при чому жодного дня добровільно. солярку не крав, служив нормально, жодного зальоту, але з мене досить. зможе і захоче держава - посадить - я програв, ні  - я виграв. час покаже, я свій вибір зробив. 

• Лайк 7
  • Сумно 4
Посилання на коментар

5 годин тому, Дощ сказав:

дизертиром - правильно?

правильно - "дезертир"

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

623370663_34676279755304698_8142796261679955269_n.jpg

"Борясь за сердца и умы, работники дискурса постоянно требуют от человека отвечать «да» или «нет». Все мышление человека должно, как электрический ток, протекать между этими двумя полюсами. Но в реальности возможных ответов всегда три — «да», «нет» и «пошел ты на***». " ©

• Хаха 1
Посилання на коментар

Ось вам...и ни в чем себе не отказывайте!!!

Пенсіонери ВПО, яких на обліку понад 1.3 мільйона, масово залишилися без пенсій у січні. 

ℹ️ Рік почався з чисельних звернень громадян про припинення виплати пенсій органами Пенсійного фонду України.  

Виявляється, для того щоб отримати пенсію, треба було пройти через процедуру підтвердження факту, що вони не отримують пенсію від органів РФ. Це потрібно було зробити наступним чином: зайти на вебпортал ПФУ, авторизуватися у особистому кабінеті, використавши для цього кваліфікований електронний підпис “Дія.Підпис” (“Дія ID”), створений в застосунку “Дія”.

А тепер питання. Як багато пенсіонерів розбираються у смартфонах і можуть зробити і поставити електронний підпис? Уявили цей процес? Я вам відповім - дуже мало! 
Всі решта фізично пішли у відділення ПФУ. 

☝️Наведу приклад моєї мами. 
Вона виїхала з Волновахи, що на Донеччині, коли місто почала розстрілювати російська артилерія, переїхала в інше місто, отримала довідку ВПО і всі ці роки законно отримувала українську пенсію від держави.

У січні вона телефонує мені й питає: чому цього місяця немає пенсії?

️Виявляється, виплати призупинили, бо вона не пройшла ідентифікацію на сайті Пенсійного Фонду. Не тому, що щось порушила. Не тому, що втратила право. А тому, що держава не довела до людей зрозумілу інформацію, що їм потрібно пройти додаткову ідентифікацію та підтвердження.

Тисячі пенсіонерів опинилися в такій самій ситуації: люди дізналися про нові вимоги вже тоді, коли пенсійні виплати просто не надійшли на рахунок. У результаті — черги, паніка і фактично паралізована робота органів Пенсійного фонду.

Проблема не в людях. Проблема в тому, що обов’язок держави перевіряти інформацію переклали на самих пенсіонерів, навіть нормально їх про це не повідомивши!

‼️Як бачимо по факту, інформаційна кампанія провалена повністю! Права мільйонів громадян опинилися під загрозою через недолугу бюрократичну процедуру і провалену інформаційну роботу.

Моя позиція проста: люди не повинні доводити державі те, що держава може перевірити сама. Не можна змушувати людей проходити нові складні процедури, якщо в держави вже є реєстри ВПО, дані про місце проживання і всі необхідні бази.

У багатьох пенсіонерів немає смартфонів, немає «Дії». Як вони мали дізнатися необхідну інформацію? Як пройти верифікацію? Мабуть, ніхто про це не думав! 

Саме тому я звернувся до Уряду з вимогою не ускладнювати людям життя, а спростити процедуру: продовжити строки підтвердження, нормально поінформувати всіх пенсіонерів і використовувати вже наявні державні реєстри замість того, щоб ганяти людей по нових колах верифікації.

🗣Для більшості цих людей пенсія — єдине джерело існування. І держава зобов’язана гарантувати це право, а не ставити його в залежність від того, чи встиг пенсіонер розібратися в новій довідці або електронній процедурі.

Д. Лубінець

Посилання на коментар

Верховний суд підтвердив незаконність передачі Мархалевського лісу під військовий меморіальний цвинтар. Рішення остаточне.

Суд посилається на те, що було порушено пряму заборону на зміну цільового призначення земельних ділянок, якщо вони належать до земель природно-заповідного фонду, що відповідає міжнародним зобов'язанням, взятим на себе Україною.

Вибачте, але ж я казав, що так і буде. І тепер треба виконувати закон. Цвинтар треба переносити. І повинні відповідати ті, хто навмисно порушував закон і хто витратив на це сотні мільйонів бюджетних грошей. Але ж Єрмаку ця годівничка була потрібна. І саме на цьому цвинтарі заховали від мобілізації, надавши бронювання, улюбленого пропагандона ОПи - Вовки Петрова. Цікаво, як це прокоментують в Мінветеранів? Дуже хочеться почути пані міністерку Наталію Калмикову та її заступника Віктора Байдачного, який був "смотрячим" за цим проектом від ОП. А грошей там "закопали" велику велич!

І дуже сумно, що влада побудувала схему на похованні українських військових. Ще і з порушенням закону. Це ганебно. (С)

Посилання на коментар

3 години тому, karlito сказав:

той хто навчався в військовому навчальному закладі, чи  той хто підписав контракт після строкової або без, і пройшов добровільно ту чи іншу учебку.

болі в мене не фантомні, я добре памятаю як "кадрові" охвіцери всіма правдами віджимали в нас те копійчане ГЗ, просили гроші за увал (я без жодного зальоту жодного разу не був в тому увалі), як цілий майор зібрав гроші ще в тому воєнкоматі де нас "купили", щоб не згубили і ніхто не віджав, і успішно віджав сам, як відпускали в законну відпустку зі списком що треба купити, як віджали форму яку видали на дембель - погрозами, що піду в останній пайці, замість першої. як здавали в рабство по різним підприємсвам і приватникам - демонтаж на будівлі, грузчики, охорона. я як покинув ворота частини - дав собі слово що справ ні з армією, ні з військовими ніколи не матиму. до 22го так і було, а потім зрадив себе по суті, дав мобілізувати. часто згадую ваші слова - "СЗЧ це самий дибільний вчинок, є купа інших варіантів". а що як мені набридли ці варіанти? вони ж ніхера не від "доброї душі". признаюсь, я вентилював варіанти, а потім вирішив що мої гроші хєр хто вже тут побачить, хай радіють тим що в мене забрали в 2001му. 

не знаю чи правильно, але став. не хвалюсь, не стидаюсь. новим знайомим зразу про це кажу - щоб не спілкувались, якщо з цим якісь проблеми. держава не забезпечила мені права звільнись виконуючи, зауважу, власний закон - можливості альтернативної служби згідно з особистими переконаннями. про існування такої можливості лише на папері і відсутність реального механізму в реальності визнають багато правозахистних організацій, я  не придумав. Взагалі - я в цілому  віддав 30  міс свого життя армії (10 міс строкової, 20 міс по мобілізації), при чому жодного дня добровільно. солярку не крав, служив нормально, жодного зальоту, але з мене досить. зможе і захоче держава - посадить - я програв, ні  - я виграв. час покаже, я свій вибір зробив. 

20 місяців війни - тривалий термін

Думаю після війни буде амністія по сзч, але за дезертирство амністії не буде

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Canton сказав:

Саме тому я звернувся до Уряду з вимогою не ускладнювати людям життя, а спростити процедуру: продовжити строки підтвердження, нормально поінформувати всіх пенсіонерів і використовувати вже наявні державні реєстри замість того, щоб ганяти людей по нових колах верифікації.

Д. Лубінець

Цей лубінець як лялька на мотузочку - вилазить лиш коли вже справу зроблено

Як "профспілки" які повинні відстоювати права заздалегідь, в по факту дують в одну дудку 

Посилання на коментар

3 часа назад, karlito сказал:

Імхо, але спосіб ви вибрали такий собі. Мені у відпустку давали дозвільні документи на перетин кордону. Думаю, якщо б я не повернувся, то наступний вже хер куди плїхав.

Посилання на коментар

6 минут назад, Дощ сказал:

Цей лубінець як лялька на мотузочку - вилазить лиш коли вже справу зроблено

Он об этом не мог даже знать - ПФУ это государство в государстве. Свои решения не обсуждают ни с кем - просто ставят перед фактом несмотря на грубейшие нарушения законодательства. Знаю не по наслышке - воюю с ним с октября месяца.

Пока проигрываю с разгромным счетом.

"-А почему?

- А потому что идите нахyй, вот почему..."(С)

Посилання на коментар

19 минут назад, миг сказал:

624731300_2644606862580426_6839378059588396988_n.jpg

Ипать Вас плавит и плющит, Дон!

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

56 хвилин тому, sergio сказав:

Згідно Дипстейту рускі вже в 12 км від Запоріжжя. 

треба відключити інтернет щоб не дивилися. як він взагалі ще існує?

• Хаха 2
Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

"Народу не нужны нездоровые сенсации. Народу нужны здоровые сенсации" А.и Б. Стругацкие

Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Згідно Дипстейту рускі вже в 12 км від Запоріжжя. 

кацапи , кацапе , кацапи 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Є і хороша новина то рускі вийшли на низький берег якоїсь річки, інший берег з нашого боку їм було би  тяжко штурмувати. Справжня небезпека буде у випадку захоплення Оріхова. 

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Нічого, скоро Маск забезпечить безкоштовний і прямий доступ до інтернету зі своїх супутників. Здається в останньому Айфлні, що вийде в продаж буде передбачена функція прямого підключення до супутникового інтернету. 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

Нічого, скоро Маск забезпечить безкоштовний і прямий доступ до інтернету зі своїх супутників. Здається в останньому Айфлні, що вийде в продаж буде передбачена функція прямого підключення до супутникового інтернету. 

Маленькі диктатори зроблять все щоб в їх країнах пересічні ніколи не змогли собі дозволити останні айфони :flag1:

Посилання на коментар

41 минуту назад, US7IGN сказал:

Маленькі диктатори зроблять все щоб в їх країнах пересічні ніколи не змогли собі дозволити останні айфони :flag1:

Я навіть далі пішов. Хожу з смартфоном однієї фірми з нецензурною назвою, в якому через санкції відсутні гугл сервіси. 😎

Посилання на коментар

14 хвилин тому, sergio сказав:

Я навіть далі пішов. Хожу з смартфоном однієї фірми з нецензурною назвою, в якому через санкції відсутні гугл сервіси. 😎

Дерев'яний, зроблений в засратові? :lol:

Посилання на коментар

59 минут назад, US7IGN сказал:

Дерев'яний, зроблений в засратові? :lol:

В засратрві модельки машин робили, які зараз нормально так коштують. А в мене такий. 

www.aliexpress.com/item/1005007807344860.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!UAH!353041.15!282432.92!!!!!%40!12000042270310410!ppc!!!&src=google&albch=shopping&acnt=439-079-4345&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&aff_platform=google&aff_short_key=UneMJZVf&gclsrc=aw.ds&&albagn=888888&&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=m&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=ru1005007807344860&ds_e_product_merchant_id=5669968301&ds_e_product_country=UA&ds_e_product_language=ru&ds_e_product_channel=online&ds_e_product_store_id=&ds_url_v=2&albcp=21106587255&albag=&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gad_campaignid=21113368967&gclid=Cj0KCQiA7fbLBhDJARIsAOAqhsf1CVnQV0faWqj0NGjh1gT7EfkVsxLX4AAPhtUASlVdVNo_TA7oH3YaAvWfEALw_wcB

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...