US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 28 хвилин тому, DmiVady сказав: Воно погоджується залишати "кацапів" і навіть "підарів" тощо. Достатньо задати рамки сесії, приблизно так: ## ЗАБОРОНИ - Не чіпай сленг. - Не переписуй “під себе”. - Не роби текст “правильним” ціною втрати характеру. - Не читай нотації. Не лікуй мене від життя. Я не так давно почав юзати ChatGPT, для вдосконалення своєї української, як альтернативу цій темі (самі розумієте чому ). Сесія у форматі вільного діалогу: по ходу чат дає зауваження, править і розбирає помилки. Але він там постійно тригериться, а якщо я додатково ставлю задачу "літературна без сленгу та суржику", то можу отримати розбір на сторінку, і не тільки за кацапів ))) Пан знається на збоченнях Я все ж таки віддаю перевагу живим людям Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 часов назад, sergio сказал: Та я давно з України би з"їбнув, але я расист. 😎 нічогог синку, це не надовго 🙃 Своїх рук уже не вистачає. Меблева фабрика на Закарпатті завезе 160 працівників із Бангладеш biz.nv.ua/ukr/markets/ukrajina-zaveze-migrantiv-iz-bangladesh-mebleviy-fabrici-na-zakarpatti-brakuye-robochih-ruk-50484825.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, US7IGN сказав: Пан знається на збоченнях Я все ж таки віддаю перевагу живим людям Я теж, але, на жаль, не так багато людей з мого кола спілкування залишилися на цьому світі. Для нормальної розвивальної бесіди треба мінімум дві речі: співрозмовник має бути розумним і хоча б пристойно володіти мистецтвом розмови. Соцмережі теж мають право на життя, але... не завжди в людини є час/настрій на глибоку бесіду саме тоді, коли він є в тебе. Плюс якість співрозмовників і їх пошук — не найпростіша задача... Змоделюймо: - я імпортний хлопець, у соцмережах не шарю, і раптом вирішив знайти на нашому форумі розумних співрозмовників українською - логічно (як мені здається), що в цьому допоможуть рейтинги користувачів... - відкриваю топ за публікаціями та вподобайками: у беззаперечному топі, і хто постійно на форумі, буде двоє - чудово 😉 А тепер дивимось, що з цими лідерами по факту: - над розумовими здібностями та критичним мисленням одного ви та інші недурні користувачі постійно по-доброму знущаєтесь; він виправдовується і, можливо, через це регулярно кидається на всіх, той ще токсік-аматор) - над розумовими здібностями другого вже навіть не знущаються: він просто став мемом форуму) Ну як вам такий наочний приклад пошуку інтелектуального й ерудованого співрозмовника на незнайомому форумі? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз