Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

28 хвилин тому, DmiVady сказав:

Воно погоджується залишати "кацапів" і навіть "підарів" тощо.
Достатньо задати рамки сесії, приблизно так: 

## ЗАБОРОНИ
- Не чіпай сленг.
- Не переписуй “під себе”.
- Не роби текст “правильним” ціною втрати характеру.
- Не читай нотації. Не лікуй мене від життя.

Я не так давно почав юзати ChatGPT, для вдосконалення своєї української, як альтернативу цій темі (самі розумієте чому :)). Сесія у форматі вільного діалогу: по ходу чат дає зауваження, править і розбирає помилки. Але він там постійно тригериться, а якщо я додатково ставлю задачу "літературна без сленгу та суржику", то можу отримати розбір на сторінку, і не тільки за кацапів :lol: )))

Пан знається на збоченнях :lol:

Я все ж таки віддаю перевагу живим людям :flag1:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 часов назад, sergio сказал:

Та я давно з України би з"їбнув, але я расист. 😎

нічогог синку, це не надовго 🙃
Своїх рук уже не вистачає. Меблева фабрика на Закарпатті завезе 160 працівників із Бангладеш
biz.nv.ua/ukr/markets/ukrajina-zaveze-migrantiv-iz-bangladesh-mebleviy-fabrici-na-zakarpatti-brakuye-robochih-ruk-50484825.html

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Пан знається на збоченнях :lol:

Я все ж таки віддаю перевагу живим людям :flag1:

Я теж, але, на жаль, не так багато людей з мого кола спілкування залишилися на цьому світі.
Для нормальної розвивальної бесіди треба мінімум дві речі: співрозмовник має бути розумним і хоча б пристойно володіти мистецтвом розмови.

Соцмережі теж мають право на життя, але... не завжди в людини є час/настрій на глибоку бесіду саме тоді, коли він є в тебе. Плюс якість співрозмовників і їх пошук — не найпростіша задача...

Змоделюймо:

- я імпортний хлопець, у соцмережах не шарю, і раптом вирішив знайти на нашому форумі розумних співрозмовників українською :) 

- логічно (як мені здається), що в цьому допоможуть рейтинги користувачів...

- відкриваю топ за публікаціями та вподобайками: у беззаперечному топі, і хто постійно на форумі, буде двоє - чудово 😉

А тепер дивимось, що з цими лідерами по факту:

- над розумовими здібностями та критичним мисленням одного ви та інші недурні користувачі постійно по-доброму знущаєтесь; він виправдовується і, можливо, через це регулярно кидається на всіх, той ще токсік-аматор)

- над розумовими здібностями другого вже навіть не знущаються: він просто став мемом форуму)

Ну як вам такий наочний приклад пошуку інтелектуального й ерудованого співрозмовника на незнайомому форумі? :lol:)))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...