US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 28 хвилин тому, DmiVady сказав: Воно погоджується залишати "кацапів" і навіть "підарів" тощо. Достатньо задати рамки сесії, приблизно так: ## ЗАБОРОНИ - Не чіпай сленг. - Не переписуй “під себе”. - Не роби текст “правильним” ціною втрати характеру. - Не читай нотації. Не лікуй мене від життя. Я не так давно почав юзати ChatGPT, для вдосконалення своєї української, як альтернативу цій темі (самі розумієте чому ). Сесія у форматі вільного діалогу: по ходу чат дає зауваження, править і розбирає помилки. Але він там постійно тригериться, а якщо я додатково ставлю задачу "літературна без сленгу та суржику", то можу отримати розбір на сторінку, і не тільки за кацапів ))) Пан знається на збоченнях Я все ж таки віддаю перевагу живим людям 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 9 часов назад, sergio сказал: Та я давно з України би з"їбнув, але я расист. 😎 нічогог синку, це не надовго 🙃 Своїх рук уже не вистачає. Меблева фабрика на Закарпатті завезе 160 працівників із Бангладеш biz.nv.ua/ukr/markets/ukrajina-zaveze-migrantiv-iz-bangladesh-mebleviy-fabrici-na-zakarpatti-brakuye-robochih-ruk-50484825.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Пан знається на збоченнях Я все ж таки віддаю перевагу живим людям Я теж, але, на жаль, не так багато людей з мого кола спілкування залишилися на цьому світі. Для нормальної розвивальної бесіди треба мінімум дві речі: співрозмовник має бути розумним і хоча б пристойно володіти мистецтвом розмови. Соцмережі теж мають право на життя, але... не завжди в людини є час/настрій на глибоку бесіду саме тоді, коли він є в тебе. Плюс якість співрозмовників і їх пошук — не найпростіша задача... Змоделюймо: - я імпортний хлопець, у соцмережах не шарю, і раптом вирішив знайти на нашому форумі розумних співрозмовників українською - логічно (як мені здається), що в цьому допоможуть рейтинги користувачів... - відкриваю топ за публікаціями та вподобайками: у беззаперечному топі, і хто постійно на форумі, буде двоє - чудово 😉 А тепер дивимось, що з цими лідерами по факту: - над розумовими здібностями та критичним мисленням одного ви та інші недурні користувачі постійно по-доброму знущаєтесь; він виправдовується і, можливо, через це регулярно кидається на всіх, той ще токсік-аматор) - над розумовими здібностями другого вже навіть не знущаються: він просто став мемом форуму) Ну як вам такий наочний приклад пошуку інтелектуального й ерудованого співрозмовника на незнайомому форумі? ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Фига себе, -21........ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 минуты назад, DimaF сказал: Фига себе, -21........ -23 И 6 прилетов... Змінено 1 година тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 часов назад, kkost сказал: на Кам"янечинні ще лишились хутори? я на протилежному кінці області, а хуторів нема, я ж написав - типу. місцина така, що заїзд один, з двох боків яри, з одного поле одного з сусідів, з іншого - промка іншого сусіда (його брата). ми собі 4 дорогу робим, чужі там не їздять просто - тупик, і нема сенсу. а так я здорово учудив - живу біля лісу , а опалення суто електрика( 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 7 минут назад, karlito сказал: а так я здорово учудив - живу біля лісу , а опалення суто електрика( Непростительно на сегодня такое. Надо думать про что то дровяное. Змінено 56 хвилин тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 11 минут назад, karlito сказал: живу біля лісу , а опалення суто електрика Да, обидный недочет... Когда в 14 началось, сразу напрягся и за 2 недели поставил дровяное в резерв. И 8 кубов дров завез... Первый и единственный раз за деньги. Потом только сухостой из ближайшего леса... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому ні, ну в мене є ТП котел, але ж система закрита, і без світла це бімба. тре городити акуми, генератори. короче, потенційним мародерам купа мороки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 7 часов назад, Tochkin сказал: нічогог синку, це не надовго 🙃 Своїх рук уже не вистачає. Меблева фабрика на Закарпатті завезе 160 працівників із Бангладеш biz.nv.ua/ukr/markets/ukrajina-zaveze-migrantiv-iz-bangladesh-mebleviy-fabrici-na-zakarpatti-brakuye-robochih-ruk-50484825.html Та на Закарпатті кастоаа система, ще з радянських часів, тож стараюсь їх оминати, якщо забугор в тому напрямку треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому коли вже та весна обіцяю не скаржитись що +10 вітряно і дощ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 2 минуты назад, akineo сказал: коли вже та весна обіцяю не скаржитись що +10 вітряно і дощ... Поляки таке малюють для Львова на кінець лютого. Але, точність прогнозу падає в геометричній прогресії зі збільшенням терміну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз