Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

28 хвилин тому, DmiVady сказав:

Воно погоджується залишати "кацапів" і навіть "підарів" тощо.
Достатньо задати рамки сесії, приблизно так: 

## ЗАБОРОНИ
- Не чіпай сленг.
- Не переписуй “під себе”.
- Не роби текст “правильним” ціною втрати характеру.
- Не читай нотації. Не лікуй мене від життя.

Я не так давно почав юзати ChatGPT, для вдосконалення своєї української, як альтернативу цій темі (самі розумієте чому :)). Сесія у форматі вільного діалогу: по ходу чат дає зауваження, править і розбирає помилки. Але він там постійно тригериться, а якщо я додатково ставлю задачу "літературна без сленгу та суржику", то можу отримати розбір на сторінку, і не тільки за кацапів :lol: )))

Пан знається на збоченнях :lol:

Я все ж таки віддаю перевагу живим людям :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 часов назад, sergio сказал:

Та я давно з України би з"їбнув, але я расист. 😎

нічогог синку, це не надовго 🙃
Своїх рук уже не вистачає. Меблева фабрика на Закарпатті завезе 160 працівників із Бангладеш
biz.nv.ua/ukr/markets/ukrajina-zaveze-migrantiv-iz-bangladesh-mebleviy-fabrici-na-zakarpatti-brakuye-robochih-ruk-50484825.html

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Пан знається на збоченнях :lol:

Я все ж таки віддаю перевагу живим людям :flag1:

Я теж, але, на жаль, не так багато людей з мого кола спілкування залишилися на цьому світі.
Для нормальної розвивальної бесіди треба мінімум дві речі: співрозмовник має бути розумним і хоча б пристойно володіти мистецтвом розмови.

Соцмережі теж мають право на життя, але... не завжди в людини є час/настрій на глибоку бесіду саме тоді, коли він є в тебе. Плюс якість співрозмовників і їх пошук — не найпростіша задача...

Змоделюймо:

- я імпортний хлопець, у соцмережах не шарю, і раптом вирішив знайти на нашому форумі розумних співрозмовників українською :) 

- логічно (як мені здається), що в цьому допоможуть рейтинги користувачів...

- відкриваю топ за публікаціями та вподобайками: у беззаперечному топі, і хто постійно на форумі, буде двоє - чудово 😉

А тепер дивимось, що з цими лідерами по факту:

- над розумовими здібностями та критичним мисленням одного ви та інші недурні користувачі постійно по-доброму знущаєтесь; він виправдовується і, можливо, через це регулярно кидається на всіх, той ще токсік-аматор)

- над розумовими здібностями другого вже навіть не знущаються: він просто став мемом форуму)

Ну як вам такий наочний приклад пошуку інтелектуального й ерудованого співрозмовника на незнайомому форумі? :lol:)))

• Хаха 2
Посилання на коментар

24 минуты назад, DimaF сказал:

Фига себе, -21...:shock:.....

-23

И 6 прилетов...

Змінено користувачем Canton
  • Сумно 2
Посилання на коментар

10 часов назад, kkost сказал:

на Кам"янечинні ще лишились хутори?

я на протилежному кінці області, а хуторів нема, я ж написав - типу. місцина така, що заїзд один, з двох боків яри, з одного поле одного з сусідів, з іншого - промка іншого сусіда (його брата). ми собі 4 дорогу робим, чужі там не їздять просто - тупик, і нема сенсу. а так я здорово учудив - живу біля лісу , а опалення суто електрика(

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

7 минут назад, karlito сказал:

а так я здорово учудив - живу біля лісу , а опалення суто електрика(

Непростительно на сегодня такое.

Надо думать про что то дровяное.

Змінено користувачем DimaF
Посилання на коментар

11 минут назад, karlito сказал:

живу біля лісу , а опалення суто електрика

Да, обидный недочет...

Когда в 14 началось, сразу напрягся и за 2 недели поставил дровяное в резерв. И 8 кубов дров завез... Первый и единственный раз за деньги. Потом только сухостой из ближайшего леса...

• Лайк 1
Посилання на коментар

ні, ну в мене є ТП котел, але ж система закрита, і без світла це бімба. тре городити акуми, генератори. короче, потенційним мародерам купа мороки

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 часов назад, Tochkin сказал:

Своїх рук уже не вистачає. Меблева фабрика на Закарпатті завезе 160 працівників із Бангладеш
biz.nv.ua/ukr/markets/ukrajina-zaveze-migrantiv-iz-bangladesh-mebleviy-fabrici-na-zakarpatti-brakuye-robochih-ruk-50484825.html

Та на Закарпатті кастоаа система, ще з радянських часів, тож стараюсь їх оминати, якщо забугор в тому напрямку треба. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, akineo сказал:

коли вже та весна 

обіцяю не скаржитись що +10 вітряно і дощ...

Поляки таке малюють для Львова на кінець лютого. Але,  точність прогнозу  падає в геометричній прогресії зі збільшенням терміну. 

Screenshot_20260202_084826_com.opera.browser.jpg

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Поляки таке малюють для Львова на кінець лютого. Але,  точність прогнозу  падає в геометричній прогресії зі збільшенням терміну. 

Screenshot_20260202_084826_com.opera.browser.jpg

поляки...Львів... шо?)

прогноз на 3-5 днів максимум актуальний 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

У Єрмака темна магія з мерцями і кладовищами, у Юлії Володимирівни відьма, що наколдувала собі губи на пів обличчя. У Міндіча, певно, є червона нитка на руці.

Країні точно потрібен Ван Хелсінг з НАБУ.

Чи якись білий маг з народу. От хтось же наслав срачку на Буковель. Мольфар, якого ми заслужили. І чому тільки з Путіним ніяк не виходить..

А ми ще дивувались, звідки у Єрмака з його двома класами освіти такий вплив на президента. А от воно що. Магія. Приворожив. Дивно, що з Трампом не вийшло. Точно же старався.

Темні часи ближче, ніж здаються. А ми ще дивувались тому, що відбувалось у Нових Санжарах. Чи конспірологічним версіям перед вторгненням.

Це могло б бути смішно. І це смішно. Але насправді це все дуже погано. Бо вказує, що серед еліти країни купа людей із магічним мисленням. А ми ще над Путіним сміялись, що купається у ванній із крові оленів. А може тут сидів Єрмак і в цей час мріяв про таку ванну і думав, чи мають це олені бути цнотливими чи підійдуть усі.

Так от. Це все дуже погано. Бо свідчить про тотальну відсутність критичного мислення. Брак освіти. І суцільні теорії змови в голові тих, хто приймає або претендує на прийняття рішень в Україні. Краще б вони були просто корупціонерами, що у вільний від корупції час приймають раціональні рішення. А не молилися Ктулху.

Ми ж можемо довго сміятися над американським міністром охорони здоровʼя, який за сумісництвом є антивакцинатором, і дивитись як в Техасі починається епідемія кору. В США у 21 столітті. Але хто сказав, що наші не таки? Що у нас у владі немає купи прихованих антивакцинаторів, що вірить у змову біг фарми. А хтось може вважає землю пласкою.

І точно багато хто вірить у темного мага Сороса, що у свої 100 років продовжує знаходити час на керування світом. І тут ще він, Сорос, чи не єдиний з американських багатих і знаменитих, хто не засвітився на педофільському діснейленді Епштейна. Це ж звісно можна пояснити тільки його магічними властивостями. Або тим, що він цей скандал і організував, почавши роботу ще 30 років тому. Хитрий стариган.

Короче, все ясно.

Але що з цим робити абсолютно незрозуміло. Тим більше, що це не критерій для виборців. Які не бачать проблем у тому, що людина, яка претендує на найвищі посади в державі, користується порадою астролога, таролога чи віщунки.

Бо ці виборці самі ж користуються. .. Джерело: https://censor.net/ua/b3598324

• Сумно 1
Посилання на коментар

9 минут назад, akineo сказал:

поляки...Львів... шо?)

прогноз на 3-5 днів максимум актуальний 

А я у Львові, прости господи, синоптик. уа чи метеофором маю користуаатись?! 🤔😎

Screenshot_20260202_090602_com.opera.browser.jpg

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

А я у Львові, прости господи, синоптик. уа чи метеофором маю користуаатись?! 🤔😎

А шо не так із синоптиком? )

image.png.2cbfe6661aa6475e2fe370bb6603da37.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

А шо не так із синоптиком? )

image.png.2cbfe6661aa6475e2fe370bb6603da37.png

Розброс 12 °С. 

Ні, я розумію що вам в Єбипті пофіг чи буде у вас 30 чи 42°С в тіні. 😎

Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

Ну як вам такий наочний приклад пошуку інтелектуального й ерудованого співрозмовника на незнайомому форумі?

саме тому мені і вистачає цього форуму як цілком репрезентативного по Україні в цілому. саме тому я шукаю (і знаходжу) іншого спілкування на зовсім інших форумах в інших країнах.

щодо моделювання то рейтинги свідчать тільки про флуд, а не про якісь інші якості. мені здається дійсно розумні люди взагалі на це час не витрачають. я вже приводив приклад Ульріха Роде на одному форумі - він там з'являється надзвичайно рідко в темах з дуже вузьких питаань.

якщо чисто мовно прокачатися, то я б розмовну більше прокачував спілкуючись з нейтівами голосом, а не переписуючись.

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Розброс 12 °С. 

У Сумах добові коливання доходять до 20 °С )

4 хвилини тому, sergio сказав:

Ні, я розумію що вам в Єбипті пофіг чи буде у вас 30 чи 42°С в тіні. 😎

Тут в тіні влітку було не вище +35 ) Відчувається набагато легше, ніж та ж сама температура в Сумах ))

Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

мені і вистачає цього форуму як цілком репрезентативного по Україні в цілому

Бгг ) Вибори 2019 це прям яскраво продемонстрували )

Настільки разючою була різниця у рейтингах Святого Петра тут і назовні ))

Це така сама інформаційна бульбашка садомазоводів з гіпертрофованим печерним інстинктом, як і Секта Свідків Святого Ілона )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Бгг ) Вибори 2019 це прям яскраво продемонстрували )

Настільки разючою була різниця у рейтингах Святого Петра тут і назовні ))

Це така сама інформаційна більбашка садомазоводів з гіпертрофованим печерним інстинктом, як і Секта Свідків Святого Ілона )))

до чого тут вибори? чим принципово відрізняється цей форум від автоуа чи ще якогось? щоб зрозуміти що і як пишуть на всіх достатньо дивится на один

Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

до чого тут вибори?

Вибори показали, що цей форум є абсолютно нерепрезентативним по Україні в цілому. 

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

чим принципово відрізняється цей форум від автоуа чи ще якогось?

Тут зібралися персонажі, для яких будинок є фетишем. Вони тащаться, коли чистять бруківку лопатою.

Це принципово відрізняється від форуму якихось тесловодів або беемвешників з іншим фетишем.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Вибори показали, що цей форум є абсолютно нерепрезентативним по Україні в цілому. 

Тут зібралися персонажі, для яких будинок є фетишем. Вони тащаться, коли чистять бруківку лопатою.

Це принципово відрізняється від форуму якихось тесловодів або беемвешників з іншим фетишем.

www.instagram.com/p/DULcUt1DNk0/?igsh=ZXM5am1pb3ljeW9o

Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/p/DULcUt1DNk0/?igsh=ZXM5am1pb3ljeW9o

Немає ані "поганих", ані "хороших" - є тільки біороботи з різними програмами )

У місцевих прошито програму колупання у землі і складання цеглин докупи ))

Цитата

Еще ребенком я знал, что буду строить небоскребы. И я действительно строил их из кубиков, а чтобы они были еще выше, заимствовал недостающие детали у младшего брата. Плохо лишь то, что для устойчивости я склеивал кубики и потом их невозможно было разъединить. Таким образом, свою цель в жизни я определил еще в раннем детстве.
Одно из моих самых известных зданий — «Trump International Hotel & Tower» в Нью-Йорке

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 годин тому, Tochkin сказав:

Щось вже не один раз товкли за цих бангладешців, цікаво, їх хтось вживу бачив? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...