Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, kkost сказав:

А ви вважаєте, що потрібно платити ВСІ податки і в повному обсязі? Може ви ще так і робите?

Ну що Ви. Я вважаю, що потрібно не платити податки і звинувачувати у всьому потужного Зеленського!)))

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Ну що Ви. Я вважаю, що потрібно не платити податки і звинувачувати у всьому потужного Зеленського!)))

а до чого тут Зеленський? Мова ж про ваші гроші.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, kkost сказав:

а до чого тут Зеленський? Мова ж про ваші гроші.

"Дядя, ты дурак?!" (с).

Мова йде про сплату податків. В цивілізованих країнах їх платять по прогресивній шкалі: чим більше заробляєш, тим більше сплачуєш.

• Хаха 2
Посилання на коментар

25 минут назад, XL.pro сказал:

Мова йде про сплату податків. В цивілізованих країнах їх платять по прогресивній шкалі: чим більше заробляєш, тим більше сплачуєш.

Какой ты покладистый , как в пьесе  :

"Ланцелот. Что он ест, ваш дракон?

Шарлемань. Город наш дает ему тысячу коров, две тысячи овец, пять
тысяч кур и два пуда соли в месяц. Летом и осенью сюда еще добавляется
десять огородов салата, спаржи и цветной капусты.
Ланцелот. Он объедает вас!
Шарлемань. Нет, что вы! Мы не жалуемся. А как же можно иначе? Пока он здесь — ни один другой дракон не осмелится нас тронуть.""

Посилання на коментар

Цитата

Трамп може вийти з переговорів щодо України у найближчі тижні, якщо вирішить, що вони стали для нього політичним тягарем, – The Atlantic. 

та блін, США іповинні порішати напряму і закінчити це як війну в Кореї. бо ще стільки горя буде людям. .

Посилання на коментар

Вопщем , фильм мне понравился больше.  В фильме Рыбак заменил Кота  из пьесы :

"Дракон. Ладно. Сейчас я уничтожу все гнездо.

Ланцелот. И весь мир узнает, что вы трус!
Дракон. Откуда?
Кот одним прыжком вылетает за окно. Шипит издали.
Кот. Всем, всем, все, все расскажу, старый ящер.
Дракон снова разражается ревом, рев этот так же мощен, но на этот раз в нем явственно слышны хрип, стоны, отрывистый кашель. Это ревет огромное, древнее, злобное чудовище....".

"...Вбегает кот.

Кот. Восемь ( 5 ) моих знакомых кошек и сорок восемь моих котят обежали все
дома и рассказали о предстоящей драке. Мяу! Бургомистр бежит сюда!...."

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

С Генрихом я не ошибся  лакей - пропагандист , спасающий  лживыми речами  репутацию  гибнущего Дракона.

Посилання на коментар

Одна из главных ( на мой взгляд) цитат пьесы :

"Дракон. Вы против меня, — следовательно, вы против войны?

Ланцелот. Что вы! Я воюю всю жизнь."

Посилання на коментар

41 хвилину тому, XL.pro сказав:

"Дядя, ты дурак?!" (с).

В цивілізованих країнах ті, хто дійсно багато заробляє, не платять оптимізують податки через корпорації. До речі, про це дуже любив у своїх книжках підкреслювати Кіосакі, якого тут вже згадували. Податки - то для бідних:lol:

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Підтверження, що Вячеслав правий, закон, який ви дали це підтверджує. Я вам просто навів його шматок. В даному випадку його син платив податки в Німеччині, але не платив їх в Україні згідно цього закону. 

Платив би, якби не приїхав назад в Україну. Це було в 2022-ому.

Посилання на коментар

5 годин тому, karbo сказав:

Так твій син в Німеччині воює? А яке він тоді має відношення до України?

Це було в 2022-ому році. А от ти точно не маєш ніякого відношення до України. Ти чимось допомагаєш українцям боротися з кацапами? Чи тільки своїм повчанням, що треба українцям робити?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Це було в 2022-ому році. А от ти точно не маєш ніякого відношення до України. Ти чимось допомагаєш українцям боротися з кацапами? Чи тільки своїм повчанням, що треба українцям робити?

З якого хрена ти взяв, що я тут когось повчаю? Я висловлюю своє бачення ситуації, а подобається тобі моє суб'єктивне сприйняття навколишнього чи не подобається то мені глибоко пох 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, karbo сказав:

З якого хрена ти взяв, що я тут когось повчаю? Я висловлюю своє бачення ситуації, а подобається тобі моє суб'єктивне сприйняття навколишнього чи не подобається то мені глибоко пох 

Можеш собі уявити наскільки українцям пох на "суб'єктивне сприйняття навколишнього" якимсь емігрантом.

Посилання на коментар

41 хвилину тому, Вячеслав63 сказав:

Можеш собі уявити наскільки українцям пох на "суб'єктивне сприйняття навколишнього" якимсь емігрантом.

Тоді якого хрена ти сереш цеглинами? 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, karbo сказав:

Тоді якого хрена ти сереш цеглинами? 

Не фантазуй. Просто не можу промовчати, коли пишуть якусь фігню.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Не фантазуй. Просто не можу промовчати, коли пишуть якусь фігню.

Бачу, ти великий експерт по цьому 🤣🤣

Посилання на коментар

Казахстану тоже надо дать санкции, Токаев помогает в обходе санкции: 1. Разрешил русским открыть банковские счета. 2. Разрешил русским открыть фирму, что позволили скрыто торговать со всеми миру под флагам Казахстана. 3. Разрешил перерегистрацию грузовиков. Сейчас русский транспорт свободно передвигается по Европе под казахскими номерами. 4. Убрал таможенные посты на границе РФ-РК, специально закрывает глаза на контрабанду. 5. Токаев съездил в Москву 15 раз, а в Киеву ни разу после 22 года. Это факт доказывает отсутствия нейтральности Казахстана.

Посилання на коментар

3 години тому, kkost сказав:

А ви вважаєте, що потрібно платити ВСІ податки і в повному обсязі? Може ви ще так і робите?

Ви підняли питання без однозначно правильної відповіді. Бо ті, хто не працював у бізнесі чи поруч із ним, зазвичай не мають виразного розуміння, що таке податки і як їх реально сплачує бізнес, а тим паче великий бізнес:)

У свідомість українського пересічного обивателя давно вшита казочка-маніпуляція: "в цивілізованих країнах усі платять усі податки". На практиці ж "усі податки" там платять тільки тупі та бідні (і нерідко це одне й те саме).

У країнах із верховенством права дивно не користуватися законними методами оптимізації. Громадяни це роблять(для цього є спеціально навчені юристи-бухгалтера і це їх бізнес), бізнес цим живе/виживає. І що більше ресурсів у громадянина/бізнесу (гроші + знання), то ширший набір інструментів для зниження податкового навантаження.

Купити збитковий Twitter, щоб перекрити надприбутки іншого напрямку, теоретично може "кожен". Практично ж це зробив Маск. І таке доступне людям вище певного рівня.

В Україні це колись теж почало розвиватися, але швидко скотилося назад у "порішати з кумом" і "податки для бідних". Мене це тоді дуже засмутило: я любив грати в шахи або преферанс, а не в "Чапаєва" і "сєку"... Гроші це гарно, але в таких примітивних іграх деградація йде дуже швидко (ще й бухати з "потрібними людьми" доводиться багато, що теж не про мозок та здоров'я).

Тож ще раз: “The legal right of a taxpayer to decrease the amount of what otherwise would be his taxes, or altogether avoid them…”. © Мова про законні схеми, а не про мутки та рішалово а ля "ліжко з грошами" чи "мільйон міндіча".

Кіосакі я не читав. Але з того, що він демонструє публічно, то це ще той махінатор-маніпулятор-інфлюенсер. Хай щастить: "лох не мамонт", природний добір фінансового світу в дії)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

47 минут назад, Бездомный сказал:

Казахстану тоже надо дать санкции, Токаев помогает в обходе санкции: 1. Разрешил русским открыть банковские счета. 2. Разрешил русским открыть фирму, что позволили скрыто торговать со всеми миру под флагам Казахстана. 3. Разрешил перерегистрацию грузовиков. Сейчас русский транспорт свободно передвигается по Европе под казахскими номерами. 4. Убрал таможенные посты на границе РФ-РК, специально закрывает глаза на контрабанду. 5. Токаев съездил в Москву 15 раз, а в Киеву ни разу после 22 года. Это факт доказывает отсутствия нейтральности Казахстана.

не думаю, что , если ты введешь против них санкции, кто то будет возражать.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...