Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

та ще й надивляться відео блогерів...

хоча я там так і не зрозумів - воєни ще і друг друга постріляли?

Так, блогери ще ті провокатори) але ж розум потрібен, щоб відрізнити провокацію від життя)
Я не вдивлявся уважно, продивився і все - нецікаво. Схоже що в "воєна" були заряджені холості, потім він щось волав про "бойові", зі зброєю поводився, в плані безпеки та контролю оточення, як повний уєбан. Сам факт стрільби в оточені людей - то вже на розсуд тих, хто займається службовим розслідуванням. Перепідготовка в гарному бойовому підрозділі за тими "воєнами" просто ридає, як на мене.  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, рыбак сказав:

Откуда вообще это взялось так мучить животных ?

Это когда сам раб , то пусть и другие мучаются ? 

в селах навіть не знають що таке стерилізація. або грошей шкода. але ж є безкоштовні програми. але навіщо заморочуватись. завжди можна вивезти в мішку за десяток км і викинути ... я хоч і не в селі, але у нас регулярно викидають котів, собак, вагітних інколи. люди дикі , безкарні, безвідповідальні. християни короче

Посилання на коментар

3 години тому, DimaF сказав:

Хорошие новости, я за!)

А кто будет отстреливать бродячих собак?

Или у всех двор оснащен надёжным забором и просторным вольером?

Посилання на коментар

2 години тому, Александр Аврамчук сказав:

не усі можуть стріляти у живу людину. постріли в мішень зовсім інше. 

доречі, це колись писали і про мобіків. що при наявності зброї, коли на них лізе ворог, вони не можуть стріляти 

Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

, привілеїв. так воно працює. бо людина дійсно зробила дещо більше, ніж інші. 

Для кого , для людей , общества,  страны или для отдельного обособленного государства ? Каким мерилом мерить это " дещо більше" , и по отношению к кому и чему ?

Посилання на коментар

26 хвилин тому, DmiVady сказав:

У тому відео чувак сам собі ворог. Купити за 500 гривень репліку італійського (по пам'яті) бойового ножа і таскати його в кишені  - це вже не від великого розуму, така собі самопровокація від "мачо". Балон із перцем значно ефективніший і не тягне за собою тяжких наслідків у суді.
Але район там такий: із розумними дефіцит, вони звідти валять. Я той район знаю непогано (так сталося): раніше там були гральні автомати, наркота, дрібна гопота, шльондри тощо.

А вести прямі перемовини з опонентом, який значно тебе переважає, у провокативному тоні - ну, це стиль нашого президента.
І, як бачимо, воно не дуже допомагає.

Розум потрібен не в самій ситуації - тоді вже працюють базові навички, розум потрібен для підготовки до ситуації, у тому числі й відпрацюванні базових навичок, алгоритмів поведінки тощо.

Звісно, на дивані всі розумні - як ота жінка Абрама завтра. :pardon:

де відео?

балончик це не заьборонене 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

7 минут назад, akineo сказал:

в селах навіть не знають що таке стерилізація. або грошей шкода. але ж є безкоштовні програми. але навіщо заморочуватись. завжди можна вивезти в мішку за десяток км і викинути ... я хоч і не в селі, але у нас регулярно викидають котів, собак, вагітних інколи. люди дикі , безкарні, безвідповідальні. християни короче

А ты,  от тех , кого так обрисовал , чем отличаешься , человеконенавистничеством  своим ?

И на каком основании ты называешь " христианами " тех , кто к ним никакого ни  морального , ни фактического отношения не имеет ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

25 хвилин тому, рыбак сказав:

пропаганда- нести в массы ненависть , ложь и манипуляции .  

А где тут была пропаганда?

Любой гражданин Украины украинец по государственной принадлежности все зависимости от национальности .

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

То був радше тестовий пост, ніж серйозний (пан адвокат одразу дав чудову ремарку :hlop:).
Трошки стьобу, трошки сарказму, трошки правди.)

І, як на мене, слово "лемінги" тут не дуже доречне. 
Бо працюють зовсім інші патерни психологічної готовності людини до спротиву зовнішнім обставинам.

Якщо говорити серйозно, застосування зброї для людини, яка зі зброєю на "ти", - це самий крайній варіант.

Тільки коли іншого виходу вже нема або здається, що нема.

Така людина не чіплятиме на авто наліпку "в мене є зареєстрована зброя". І точно не махатиме травматичним пістолетом на дорозі,
вимагаючи для себе анальних процедур без слюсарної підготовки.

Бо є голова, є ресурси. І вони можуть стати в пригоді розумній людині.

Наприклад:

- хата/двір під охороною (10-20 грошей на місяць): натиснув кнопку - і нехай здорові хлопці розбираються з тими, кому ви не раді;

- програми типу "консьєрж": виклик здорових хлопців у місті в будь-який час у будь-яке місце;

- уміння вести прямі перемовини під тиском: перевести ситуацію в площину повноважень поліції й вирішувати вже там;

- …і ще багато чого можна продумати під свої умови та ресурси. Для того голова й потрібна.

До речі, зареєстрована зброя в авто - це інколи один зі способів захисту від людоловів. Але не для застосування як зброї.
А як лайфхак для зламу системи (юристи-практики це знають).

в мене досвіду зі зброєю - близько нуля, але точно знаю одне - натиснути на гачок дуже важко. І впевнений в тому, що в суді версія має бути тільки одна. І звісно краще, щоб її представляли якісь здорові хлопці з консьерж сервісу (приват же не надає більше ту послугу?) 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

ты,  от тех , кого так обрисовал , чем отличаешься , человеконенавистничеством  своим ?

Цитата

Ненависть до людей (мізантропія) та ненависть до тварин мають різну психологічну природу, оскільки базуються на різних сприйняттях об'єкта агресії, його свідомості та ролі в житті людини.

Ось основні відмінності:

1. Сприйняття провини та відповідальності

До людей: Ненависть часто ґрунтується на моральному засудженні людських вад — підступності, зради, жадібності чи егоїзму. Люди сприймаються як істоти, що мають вибір і свідомо чинять зло.

До тварин: Тварини сприймаються як невинні та керовані інстинктами. Вони не мають концепції моралі, тому ненависть до них часто виникає не через їхню "злість", а через особистий негативний досвід (наприклад, укус собаки в дитинстві) або ірраціональний страх. 

Holiday Barn Pet Resorts +3

тварина залежна від людини і не  повинна, як мінімум, страждати від них

Посилання на коментар

Только что, akineo сказал:

тварина залежна від людини і не  повинна, як мінімум, страждати від них

Поэтому ты ненавидишь людей?

Мясо ешь?

Посилання на коментар

Тільки що, kkost сказав:

в мене досвіду зі зброєю - близько нуля, але точно знаю одне - натиснути на гачок дуже важко. І впевнений в тому, що в суді версія має бути тільки одна. І звісно краще, щоб її представляли якісь здорові хлопці з консьерж сервісу (приват же не надає більше ту послугу?) 

Якщо чесно, я не цікавився, як воно зараз. До повномасштабки, в деякі моменти користувались (але перевірити як швидко працює не було нагоди, то й добре). Десь зустрічав, що зараз цей ринок розвивається, бо айтівці переймаються своєю безпекою. Здається, ШЕРІФ. Зараз технологію підключу. О часи, зовсім розучилися занотовувати корисне в товсті щоденники, а потім їх довго шукати на горищі та гортати в пошуках потрібного 😁
Ось вона нарила, таки ШЕРИФ: sheriff.com.ua/uk/services/vip?utm_source=chatgpt.com

Цитата

Для SHERIFF SOS у видимому фрагменті сторінки прямо заявлено:
“швидкий виклик екіпажу охорони до вашого поточного місцезнаходження” і “прибуття патрулю протягом 4–8 хвилин”.

Цитата

Для сервісу “Особистий Шериф” у видимому фрагменті сказано:
“виклик групи реагування без абонентської плати”, “1 500 перші 30 хв супроводу”, а також окремо згадується прибуття “протягом 9 хвилин”. Це вже не натяк, а доволі прямий опис послуги.

Ви в Україну зібрались на екскурсію? ) Як на мене: неначасі 😉

Посилання на коментар

шось ви викручуєте

дойоб був "підор викинув вагітну кішку зимою і як мінімум за це я його ненавиджу. то чим я відрізняюсь від цього підора".  

!?!?!?!?дійсно за що

і так по кожному підору окремо. завжди є за що і по факту. 

а християни це одна з кровожерливих релігій 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Для довбойобів, бо інші в курсі:

image.thumb.png.a0cbd66792bb5e0e0db55d581e3c91dd.png

image.thumb.png.dd2bbdcc9fdf440b55ad4a7c57bd0842.png

image.thumb.png.eb2f31749f758f6da54096c0ef725f1a.png

image.thumb.png.0914a06c4f7f4284a37d1265dac0092c.png

zakon.rada.gov.ua/laws/show/254к/96-вр#Text

Для українців це Конституція, а для ..... джерело  ненависті , брехні та маніпуляції.  

Сотні тисяч українців загинули в боях виборюючи багатовікову мрію українців про незалежну Україну.

Багато мільйонів українців було вбито, закатовано, заморено голодом різними поневолювачами за віки відсутності Свободи, тобто, своєї Держави.

У рабів по духу Батьківщини не буває, бо вони не спроможні зрозуміти що це.

Змінено користувачем 7351
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Мусора розкрили потужний злочин. І вся стрічка забити таким гівном. 

https://www.facebook.com/share/p/18JQdXz8nJ/

Посилання на коментар

2 години тому, akineo сказав:

є особі, які в побуті чи при візиті в поліклініку з дитиною, одягають форму, хоча не на службі в цей момент. тому що очікують підвищеної уваги, привілеїв. так воно працює. бо людина дійсно зробила дещо більше, ніж інші. але чи правильно це , адже привілеї за службу закріплені в Конститтуцій (яка на паузі)

Повстанці волинські news.novyny.live/na-volini-tsivilni-napali-na-avto-ttsk-abi-dopomogti-viiskovozoboviazanomu-315790.html

Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Ви в Україну зібрались на екскурсію? ) Як на мене: неначасі 😉

Лучше вы к нам (с)))))

Змінено користувачем kkost
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Вы все это смотрите?

Вот , чисто физически, в сутках 24 часа.

Когда Вы успеваете,

Или, опять же, куратор попросил обратить внимание и отправить говно по трубам.

• Лайк 3
Посилання на коментар

17 минут назад, Vitaliy67 сказал:

Вы все это смотрите?

Вот , чисто физически, в сутках 24 часа.

Когда Вы успеваете,

Или, опять же, куратор попросил обратить внимание и отправить говно по трубам.

Трошки Г вам по трубам:

image.thumb.png.506ccacea24efbb7748d35c5cfd52829.png

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Я никак не могу понять, Вы дурачок идейный, или за деньги.

Проясните ситуацию, если можно.

• Лайк 4
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...