karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Я вам про хому, а ви мені про Ярему Кацапня зміїний також взяла, і що з того? Проблема не в острові, зараз з нього і так експорт нульовий і без захоплення чи рівняння, а в тому що Іран дістає іншого берега бо там близько дуже, а танкери і поготів дістане - з цим що робити? Ви карту гляньте, там все ясно Зміїний не забезпечує Україні 90% приходу валюти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, karbo сказал: Зміїний не забезпечує Україні 90% приходу валюти. Але кацапи звідтам з'їбнули, і флот убрали. Те ж саме і Трампа чекає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 хвилин тому, karbo сказав: Зміїний не забезпечує Україні 90% приходу валюти. Ще раз - газі з 2 млн ні зміїний, ні харк, ні будь-що не забезпечує ніякого приходу валюти від слова зовсім. Тим не менше товчуться десятиліттями. А це Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12.03.2026 в 17:28, миг сказав: Сьогодні стояв метрів 40 від заправки,дрон уїбав по навісу. Ну щож ,поїхав на другу.Став,відкрив бак і пішов платити,зайшов в пріміщення станції. Коли сповіщення,що дрон прямує сюди. Вилитів ,робітники по норам, не закриваючи бак стартанув.Відїхав метрів 70,став закрити бак і як уебе в колонку де я був 30 секунд поспіль.На сьогодні мені с жінкою вражень вистачило. Який сенс бути на лінії вогню? Якщо ви не в силах оборони то їдьте звідти. Так, не хочеться, шкода кидати рідне місце і їхати в невідомість, але в таких умовах загинути - питання часу. Ризикувати - треба мати причини, єдина поважна причина лишатись - спротив ворогу і допомога оборонцям, все інше не варте того Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Дощ сказав: Ще раз - газі з 2 млн ні зміїний, ні харк, ні будь-що не забезпечує ніякого приходу валюти від слова зовсім. Тим не менше товчуться десятиліттями. А це Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків Щоби Іран перестав бути загрозою достатньо приземлити економіку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, Дощ сказал: А це Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз