Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Я вам про хому, а ви мені про Ярему

Кацапня зміїний також взяла, і що з того?

Проблема не в острові, зараз з нього і так експорт нульовий і без захоплення чи рівняння, а в тому що Іран дістає іншого берега бо там близько дуже, а танкери і поготів дістане - з цим що робити? Ви карту гляньте, там все ясно

Зміїний не забезпечує Україні 90% приходу валюти. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, karbo сказал:

Але кацапи звідтам з'їбнули, і флот убрали. Те ж саме і Трампа чекає

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, karbo сказав:

Ще раз - газі з 2 млн ні зміїний, ні харк, ні будь-що не забезпечує ніякого приходу валюти від слова зовсім. Тим не менше товчуться десятиліттями. А це  Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків

Посилання на коментар

12.03.2026 в 17:28, миг сказав:

Сьогодні стояв метрів 40 від заправки,дрон уїбав по навісу. Ну щож ,поїхав на другу.Став,відкрив бак і пішов платити,зайшов в пріміщення станції. Коли сповіщення,що дрон прямує сюди. Вилитів ,робітники по норам, не закриваючи бак стартанув.Відїхав метрів 70,став закрити бак і як уебе в колонку де я був 30 секунд поспіль.На сьогодні мені с жінкою вражень вистачило.

Який сенс бути на лінії вогню? Якщо ви не в силах оборони то їдьте звідти. Так, не хочеться, шкода кидати рідне місце і їхати в невідомість, але в таких умовах загинути - питання часу. Ризикувати - треба мати причини, єдина поважна  причина лишатись - спротив ворогу і допомога оборонцям, все інше не варте того

Посилання на коментар

1 година тому, Дощ сказав:

Ще раз - газі з 2 млн ні зміїний, ні харк, ні будь-що не забезпечує ніякого приходу валюти від слова зовсім. Тим не менше товчуться десятиліттями. А це  Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків

Щоби Іран перестав бути загрозою достатньо приземлити економіку 

Посилання на коментар

4 часа назад, Дощ сказал:

А це  Іран - це ще гірше за Афганістан, з якого США драпали висячи на крилах літаків

651360345_122191167122790512_6585439705797076794_n.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...