Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 годин тому, Canton сказав:

24 февраля 2022 г.

Через несколько часов уже были в бою...

Теплое место, я бы даже сказал - горячее...

photo_2026-03-18_07-54-12.jpg

Я не знаю "воював" він чи ні - це простий факт, навіть не сперичаюсь про це. Факт про повістки і те що він на той момент не був в ЗСУ - рівно такий самий. Інакше його б "легенда" була не "виїхав з КИїва на півдня, нєімєєтє права", а "ось військовий ідіть на***"

Можу скинути фотку дружини рівно в такому ж екіпі і навіть з гвинтівкою, чи дітей з джавеліном ). Це мало що доводить чи спростовує.

Ну і головне - все це ніяк не стосується основного: все що вас змушують примусом - це покарання. Якомусь кадровому військовому що весь час пробув в армії - вочевидь армія його місце, добровольцю - кому як, а людині яка йшла за хлібом чи за дітьми в лікарню, а опинилась в армії на невизначений термін?

Торт - це теж солодкі ласощі, але якщо ви не любите, чи маєте протипокази, а вас запхають в бус і змусять їсти, кожен день, невідомо скільки, як це буде називатись?

Тому ті хто дують губи що це не так, просто знаходяться в неадекваті. А ще гірше - ігнорують загальний стан мобілізації, де виявилось що мало повноважень поліції затримувати людей, обовязково треба порушувати конституцію і кримінальний кодекс, залучати військових, якихось тітуханів і тп...

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, loader сказал:

Я не знаю "воював" він чи ні - це простий факт, навіть не сперичаюсь про це. Факт про повістки і те що він на той момент не був в ЗСУ - рівно такий самий. Інакше його б "легенда" була не "виїхав з КИїва на півдня, нєімєєтє права", а "ось військовий ідіть на***"

Слив засчитан...

Посилання на коментар

Iran Moves Its Own Oil Through Hormuz as It Chokes Other Traffic

www.bloomberg.com/news/articles/2026-03-18/iran-moves-its-own-oil-through-hormuz-as-it-chokes-other-traffic

потужне досягнення Трампа 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Слив засчитан...

Дочитай до кінця, перед тим як штрикати по клавіатурі, ти ж розпинався що на момент повісток він був в якомусь підрозділі, то доведи саме це, а не фотку яка ніхуя не значить.

Змінено користувачем loader
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

John Bolton

@AmbJohnBolton

In 2018-2019, I made the case for regime change in Iran as often as I could. Voices in Trump’s orbit often cited Iran’s capacity to close the Strait of Hormuz as a reason against regime change. Trump has been fully aware this is a possibility, and yet did not prepare.

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 минут назад, loader сказал:

Дочитай до кінця, перед тим як штрикати по клавіатурі, ти ж розпинався що на момент повісток він був в якомусь підрозділі, то доведи саме це, а не фотку яка ніхуя не значить.

"Тикайте собі у сраку"(С)

Можете продолжать дноуглубительные работы, у Вас самозакапывание отлично получается...

В сети остались следы про его краткосрочный отпуск по семейным и что он в монастыре делал...

А "я Вам ничего не должен"(С)

Фирштейн, майне кляйне?

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Canton сказав:

"Тикайте собі у сраку"(С)

Можете продолжать дноуглубительные работы, у Вас самозакапывание отлично получается...

В сети остались следы про его краткосрочный отпуск по семейным и что он в монастыре делал...

А "я Вам ничего не должен"(С)

Фирштейн, майне кляйне?

Нах у й іди тоді, майне кляйне. 

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Це якийсь пuздець. 

сподіваюся, там трансляція WoT або Battlefield на планшеті

Змінено користувачем MaxS
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Порохо блді чомусь не пишуть що Україна знову має перевагу у дроновій компоненті на полі бою 😅

Посилання на коментар

5 годин тому, ozor сказав:

Тупо, це вірити, що вона там є.

Знаючи любов Володимира Олександровича до медійності, я в цьому жодного разу не сумніваюся:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

потужне досягнення Трампа

Верховний лідер відповів, що ще не час для миру, доки Сполучені Штати та Ізраїль не стануть на коліна, не визнають поразку та не виплатять компенсацію.

• Хаха 4
Посилання на коментар

Трохи гумору:)

Цитата

Знайомий алкоголік-бомж під «Форою» на весну поміняв стратегію і наративи… Вчора каже мені: «Дай 20 гривень, шпаківню хочу зробить»…

- Хуйківню ти зробиш, - хотів йому сказать у відповідь, але натомість мовчки дав 20 гривень. Даже - 40… Бо було лєнь вступати з ним у диспут…

По обіді дивлюсь - а він зі шпаківнею в руках. Дереться на дерево на території інституту цукрового буряка…

Падав бомж, падала шпаківня…

Але він не здавався…

Я аж закляк!!!

Захотілося сказать і навіть проспівати: «Ще не вмерла Україна»… І попросить птиць зробити сьогодні свідомий вибір…

Птиці разних калібрів та пород сиділи збоку на дереві і заінтересовано спостерігали то дійство під назвою «Бомж і шпаківня»… Найсміливіші пташки ходили по землі і, певно, давали якісь поради по обустройству жилплощаді…

(с)

Посилання на коментар

43 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Верховний лідер відповів, що ще не час для миру, доки Сполучені Штати та Ізраїль не стануть на коліна, не визнають поразку та не виплатять компенсацію.

Ви б уточнювали якої країни верховний лідер:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...