Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 годин тому, Canton сказав: 24 февраля 2022 г. Через несколько часов уже были в бою... Теплое место, я бы даже сказал - горячее... Я не знаю "воював" він чи ні - це простий факт, навіть не сперичаюсь про це. Факт про повістки і те що він на той момент не був в ЗСУ - рівно такий самий. Інакше його б "легенда" була не "виїхав з КИїва на півдня, нєімєєтє права", а "ось військовий ідіть на***" Можу скинути фотку дружини рівно в такому ж екіпі і навіть з гвинтівкою, чи дітей з джавеліном ). Це мало що доводить чи спростовує. Ну і головне - все це ніяк не стосується основного: все що вас змушують примусом - це покарання. Якомусь кадровому військовому що весь час пробув в армії - вочевидь армія його місце, добровольцю - кому як, а людині яка йшла за хлібом чи за дітьми в лікарню, а опинилась в армії на невизначений термін? Торт - це теж солодкі ласощі, але якщо ви не любите, чи маєте протипокази, а вас запхають в бус і змусять їсти, кожен день, невідомо скільки, як це буде називатись? Тому ті хто дують губи що це не так, просто знаходяться в неадекваті. А ще гірше - ігнорують загальний стан мобілізації, де виявилось що мало повноважень поліції затримувати людей, обовязково треба порушувати конституцію і кримінальний кодекс, залучати військових, якихось тітуханів і тп... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, loader сказал: Я не знаю "воював" він чи ні - це простий факт, навіть не сперичаюсь про це. Факт про повістки і те що він на той момент не був в ЗСУ - рівно такий самий. Інакше його б "легенда" була не "виїхав з КИїва на півдня, нєімєєтє права", а "ось військовий ідіть на***" Слив засчитан... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Iran Moves Its Own Oil Through Hormuz as It Chokes Other Traffic www.bloomberg.com/news/articles/2026-03-18/iran-moves-its-own-oil-through-hormuz-as-it-chokes-other-traffic потужне досягнення Трампа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, Canton сказав: Слив засчитан... Дочитай до кінця, перед тим як штрикати по клавіатурі, ти ж розпинався що на момент повісток він був в якомусь підрозділі, то доведи саме це, а не фотку яка ніхуя не значить. Змінено 6 годин тому користувачем loader 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому John Bolton @AmbJohnBolton In 2018-2019, I made the case for regime change in Iran as often as I could. Voices in Trump’s orbit often cited Iran’s capacity to close the Strait of Hormuz as a reason against regime change. Trump has been fully aware this is a possibility, and yet did not prepare. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 12 минут назад, loader сказал: Дочитай до кінця, перед тим як штрикати по клавіатурі, ти ж розпинався що на момент повісток він був в якомусь підрозділі, то доведи саме це, а не фотку яка ніхуя не значить. "Тикайте собі у сраку"(С) Можете продолжать дноуглубительные работы, у Вас самозакапывание отлично получается... В сети остались следы про его краткосрочный отпуск по семейным и что он в монастыре делал... А "я Вам ничего не должен"(С) Фирштейн, майне кляйне? Змінено 6 годин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 хвилин тому, Canton сказав: "Тикайте собі у сраку"(С) Можете продолжать дноуглубительные работы, у Вас самозакапывание отлично получается... В сети остались следы про его краткосрочный отпуск по семейным и что он в монастыре делал... А "я Вам ничего не должен"(С) Фирштейн, майне кляйне? Нах у й іди тоді, майне кляйне. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 годин тому, Dmitriy_S сказав: Це якийсь пuздець. сподіваюся, там трансляція WoT або Battlefield на планшеті Змінено 3 години тому користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Порохо блді чомусь не пишуть що Україна знову має перевагу у дроновій компоненті на полі бою 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 годин тому, ozor сказав: Тупо, це вірити, що вона там є. Знаючи любов Володимира Олександровича до медійності, я в цьому жодного разу не сумніваюся:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: потужне досягнення Трампа Верховний лідер відповів, що ще не час для миру, доки Сполучені Штати та Ізраїль не стануть на коліна, не визнають поразку та не виплатять компенсацію. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Трохи гумору:) Цитата Знайомий алкоголік-бомж під «Форою» на весну поміняв стратегію і наративи… Вчора каже мені: «Дай 20 гривень, шпаківню хочу зробить»… - Хуйківню ти зробиш, - хотів йому сказать у відповідь, але натомість мовчки дав 20 гривень. Даже - 40… Бо було лєнь вступати з ним у диспут… По обіді дивлюсь - а він зі шпаківнею в руках. Дереться на дерево на території інституту цукрового буряка… Падав бомж, падала шпаківня… Але він не здавався… Я аж закляк!!! Захотілося сказать і навіть проспівати: «Ще не вмерла Україна»… І попросить птиць зробити сьогодні свідомий вибір… Птиці разних калібрів та пород сиділи збоку на дереві і заінтересовано спостерігали то дійство під назвою «Бомж і шпаківня»… Найсміливіші пташки ходили по землі і, певно, давали якісь поради по обустройству жилплощаді… (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 43 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Верховний лідер відповів, що ще не час для миру, доки Сполучені Штати та Ізраїль не стануть на коліна, не визнають поразку та не виплатять компенсацію. Ви б уточнювали якої країни верховний лідер:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2_5321364823617868730.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2_5314446408693091336.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому mind.ua/news/20302465-ispaniya-ogolosila-pro-vijskovu-dopomogu-ukrayini-na-milyard-evro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому www.ukrinform.ua/rubric-ato/4101093-lute-poluvanna-strategicna-zdobic-sil-oboroni.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз